Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:34:16
|
|
|
|
ključek
|
ooooooooooooo, jutri pa štartam v 34. teden........................ .............še 6 tednov..........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:34:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
da bi pa dons mela večerjo v MC Ni boljšga.... meni je ful žal, da ga ni na primorskem... Oh..... jst pa sem dobra do dveh, preden bom zaspala.... kr ne gre...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:35:19
|
|
|
|
ključek
|
Ni boljšga.... meni je ful žal, da ga ni na primorskem meni isto za naše kraje.............. vi ga imate samo v Kopru, ni tko??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:37:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mam eno hecno vprašanje.... Če se pogledate oz zadaj..... a se vam opazi, da ste nosece? Ma meni se pas še kr pozna..... sicer ni tko izrazit, ku je bil prej, ma se pozna.... Pa fajn se mi zdi, da imam rit manjšo od trebuha....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:37:58
|
|
|
|
ključek
|
punce, moje polknice so v fazi zapiranja ...........in raje izkoristim priliko, drgač pa pridem nazaj................. nočkooooooooooooooooo..............................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:38:37
|
|
|
|
gold fish
|
...mi imamo pa 3 v mb, pa komaj čakamo, da gremo v A k Burger kingu ...določene stvari so mi boljše tam....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 2.8.2008 22:39:52 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:38:58
|
|
|
|
ključek
|
Mam eno hecno vprašanje.... Če se pogledate oz zadaj..... a se vam opazi, da ste nosece? Ma meni se pas še kr pozna..... sicer ni tko izrazit, ku je bil prej, ma se pozna.... meni drugi pravijo, da se mi ne pozna, če me kdo vidi samo v hrbet...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:39:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
vi ga imate samo v Kopru, ni tko?? Neeeeeeeeeeee...magari....(jst Koper itak smatram ku svojega.... 20 minut in sem tam.... vsak razlog je dost dober, da se odpravim tja.... ) je bil pa ga že dolgo ni več.... ne vem, zakaj so ga zaprli....pa je bil ful obiskan
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:40:26
|
|
|
|
ključek
|
mi imamo pa 3 v mb, bi morali enega v larine kraje prestaviti, enega pa v moje....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:41:10
|
|
|
|
ključek
|
res grem....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:41:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa fajn se mi zdi, da imam rit manjšo od trebuha....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:43:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi imamo pa 3 v mb, bi morali enega v larine kraje prestaviti, enega pa v moje.................... ...me ne bi motilo...... ....en pa naj ostane za takrat, ko se nam kaj zalušta
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 22:44:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you res grem.................... ...samo moj pes bolj hitro teče..... no vsaj je... ..so ga zgleda nekaj upočasnili.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 23:01:59
|
|
|
|
gold fish
|
.. ni nobene...nočko..... ..pa da nas malo gor prestavim .....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 23:25:58
|
|
|
|
talytha
|
Ja mati božja!!!! Človek gre na dopust pa smo že kar v 3. delu čvekanja BRAVO ČVEKE Samo na hitro kako in kaj se kaj dogaja da ne bo katera mislila da sem vas pozabila Sem bila v Bovcu na dopusto, enkratno in krasno in za živčke in dušico spočit res perfektno 1.8 sem mela pa pregled CTG in je blo vse ok, razen da se je tamalo odločlo da bo nagajalo in se je postavla prečno tak da mam 14.08 kontrolo, če se je obrnila nazaj na glavo, če se pa ne bo bo pa treba v P na obračanje No defenitivno upam da se obrne nazaj tako ko je bla. Pa dobila sem ene ogabne tablete za jest (retafer) in mi je takoooo slabo po njih da je joooj! No upam , da ste vse vredu in še vedno 2v1
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 23:34:32
|
|
|
|
arabela*
|
malo se ginekologa igraš,pa boš takoj vidla,če si odprta . Ne vem,jaz sem prvič čutila.Pa se nisem zmotla,sem prišla not že 8 cm odprta. Glede otrjevanja trebuha.Uh,meni že cel mesec. trebuh full trd rata,pa izboči se navzven.To je to.Me čudi,da še nisi doživela
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 23:43:49
|
|
|
|
amor real
|
zvezdice zaspanke, ste že vse v svetu palčkov Jaz pa sem danes spala od 15,30 do 19,45, tako, da sedaj lahko še kaj naredim po hiši . Pri nas je tako vroče za krepnit, sedaj se da vsaj malo dihat. NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 3.8.2008 0:08:28
|
|
|
|
arabela*
|
kukuc,vse v mižulah? Babe,mormo dost čvakat,da bo vsaj malo dežeka
|
|
RE: September 2008, 3. del 3.8.2008 0:11:06
|
|
|
|
arabela*
|
eh,pol pa se grem malo razgibavat. Za vse,ki pa ste pod odejo pa nočkooooooooo
|
|
RE: September 2008, 3. del 3.8.2008 2:33:10
|
|
|
|
amor real
|
SARAYA, čudno, da midve čepiva tukaj v takih urah ?!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 3.8.2008 2:34:32
|
|
|
|
amor real
|
Jaz pa sem danes provala, če si lahko še sploh strižem nohte na nogah IN USPELO MI JE Uauuu, kolk sem jaz važna, sedaj !!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 3.8.2008 7:27:42
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Jaz sem imela danes grozljivko ponoči. Okoli dvanajstih mi je ful otrdel trebuh, pa bolečine sem čutila v trebuhu in v križu. Pa moram reči, da kar ornk bolečine, ne kar nekaj. Moj mi je prinesel dva magnesola, ampak ne vem kaj bolje mi ni. Nič kaj nisem mogla spati, ker me je bolelo v vseh položajih. Zdaj pijem kamilični čaj in bomo videli. pa lepo čutim in se premika, samo ne nori tak ful kot ponavadi, ker sem ji povedala, da mamico buba trebušček in da ne danes fejst brcat, samo malo. Hvala bogu imam v torek hitro zjutraj pregled, če že ne bo kaj vmes prišlo, če me bo pa fejst bolelo še cel dan, bom pa raje poklicala v porodnišnico. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 3.8.2008 9:48:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro jutro.... Mene pa grlo boli...... fuuul me boli..... Pa stopala me bolijo..... takoj ku stopim s pojsle na tla, je prow kriza, noooo.... Ma drgač sem pa fajn... grem zdej malo čokolešnika pojest, sem lačna ku pes...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 3.8.2008 9:51:09
|
|
|
|
pf
|
Lara a imaš noge zatečene, da te stopala bolijo?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 3.8.2008 10:09:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara a imaš noge zatečene, da te stopala bolijo? Ma ne niso zatečene.... zvečer mi malo zatečejo, ma še to ne tko zlo, da bi bli prow členki zaliti.... mi ratajo zlo pa težke in vroče... pol mi jih možek masira in zavije v mrzlo brisačo pa je boljš.... Sej zdej, ku sem jih malo razmigala je dobro.... ma ku se postavim zjutraj nanje me prow špika v njih...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.