Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:51:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, je lepa izkušnja.... ker se je vse lepo končalo... kaj pa, če se ne bi Evo, se podpišem...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 20:29:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, je lepa izkušnja.... ker se je vse lepo končalo... kaj pa, če se ne bi Evo, se podpišem... No, ampak se je končalo vse dobro.... zdej brez veze razmišljat o čejih.... Jaz ne mislim rodit doma... bom pa počakala popadke na 5 minut.... in potem se mi lahko zgodi, tko kot njej.... Kaj češ pol...... dat štoflc not?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 21:01:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, res je, brezveze razglabljat kaj bi če bi..... Vsaka za sebe ve, kako gleda na te stvari in kakšno je njeno mnenje. Jaz v glavnem tudi ne nameravam doma rodit, pa zahtevala bom, da me na CTG priklopijo. Že vem, zakaj
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 21:39:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa zahtevala bom, da me na CTG priklopijo. Že vem, zakaj Na CTG te pa priklopijo tudi, če nočeš.... Jst sem prašala, da če imam izbiro, ker nočem bit zavezana za pojslo... pa je rekla, da za take primere imajo celo prenosnega.... brez pa da ni šans...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 21:50:25
|
|
|
|
talytha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, je lepa izkušnja.... ker se je vse lepo končalo... kaj pa, če se ne bi Evo, se podpišem... No, ampak se je končalo vse dobro.... zdej brez veze razmišljat o čejih.... Jaz ne mislim rodit doma... bom pa počakala popadke na 5 minut.... in potem se mi lahko zgodi, tko kot njej.... Kaj češ pol...... dat štoflc not? Ja pol res nimaš kaj! Moja svakinja je rodila v avtu na poti do zdravstvenega doma, ker rešilec ni mogel ponjo (zima pa rovte). K sreči je blo vse v najlepšem redu in temu se po 11ih letih še danes velikokrat nasmejimo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 22:03:09
|
|
|
|
*bubi*
|
brez pa da ni šans... aha, to pa nisem vedela. 1. sem bila priklopljena, nisem pa vedela, da je to obvezno. No, nimam nič proti, če je obvezno
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 22:10:59
|
|
|
|
arabela*
|
hoila babe. Pa smo le dočakali malo ohladitev.Kak prija. Ma nekaj me zgaga zabava zadnje dni.Pa ne ugotovim od česa.Imam pa ledeni čaj na sumu.
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 22:11:46
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,misliš,da mi lahko kaj škodi šalica Tekane čaja za lažji spanec zvečer?
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 22:12:26
|
|
|
|
arabela*
|
grem si zdaj en fajn sendvič naredit,se mi lušta
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 22:46:13
|
|
|
|
gold fish
|
....pa kje ste čvekice ......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 23:01:49
|
|
|
|
arabela*
|
ma jaz se tud sprašujem,kaj počnejo naše čveke ob 23 .oo,da nobene ni??
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 23:08:11
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj sem brala willmino porodno v celoti. Sem ves čas sumila,da je imela to nekako splanirano. Ja,kaj naj rečem,ženski vsaka čast.Jaz sem osebno za tako mišljenje ampak osebno sem prevelik šajser,da bi sama kaj takega izvedla.
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 23:40:32
|
|
|
|
morango
|
Ojla, jaz sem tud še budna. Sem glih prebrala Wilmino dolgo verzijo. In bravo, , to je morala bit res čudovita izkušnja. Končno nekaj lepega o rojevanju, ne pa samo muke, bolečine ... Jaz si verjetno ne bi upala izpeljat vsega tega doma, če pa bi poznala kako fajn babico, ki bi me pri tem podpirala in nudila strokovno pomoč, in ki ne bi bil tak medicinski fan (že tako sumim, da zna imet kakšne težavice v P), bi šla mogoče tudi v to.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 23:48:28
|
|
|
|
morango
|
Ravno berem knjigo Ine May Gaskin: Modrost rojevanja in moram reč, da mi je oblika naravnega rojevanja ful blizu. Je pa res, da moraš imet ob sebi ljudi, ki se spoznajo na to in so 100% skulirani. Priporočam Gaskinovo: porodnih zgodb je sicer ogromno, prebrala sem jih sam nekaj, je pa fajn razlaga, kaj telo počne med porodom in kako mu pri tem lahko najbolje pomagamo. Jaz bi si od tega pustila vsaj nekaj: čim več gibanja v 1. porodni dobi in lastno izbiro položaja rojevanja. Pa še skrb za presredek oz. tople obkladke, da ni treba rezat. V sredo imam pregled in me prav zanima, kaj bo kaj moj G rekel na to: seveda pa je vse odvisno tudi od lege moje dojenčice. Upam, da se ob vseh nočnih prevalih zdaj ni odločila za kakšen eksotičen položaj. Kaj pa kaj ve mislite o tem?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 23:48:41
|
|
|
|
arabela*
|
grem jaz tud v mižule
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 4:06:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,misliš,da mi lahko kaj škodi šalica Tekane čaja za lažji spanec zvečer? če še kar ne spiš, potem kar popij eno skodelico. Ne more škodit. Mogoče se ti pridružim Jaz ne moreeeeeeem spaaaaaaaaat
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 7:05:04
|
|
|
|
arabela*
|
hhee,mislim da mi pomaga.Spim po novem
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 7:07:15
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 7:48:46
|
|
|
|
amor real
|
JUTROOOOOOO za zraven kave!!! Bravo, SARAYA za lepo prespano noč, jaz tudi sedaj spim, kot ubita
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 7:51:01
|
|
|
|
amor real
|
Še nekaj me zanima Ste tudi vi dobile od vaših ginekologov nek list na katerega morate pisati kdaj čutite gibe od . Jaz imam jutri pregled pa ne vem glih kako izpolnit, jih pa čutim sigurno vsak dan najmanj 10 . Kakšen aspirator ste vi kupile (kje in kakšnja je cena) ? Hvala za info
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 8:12:13
|
|
|
|
arabela*
|
amor real,ja to vse dobimo,ta list. Jaz nisem nič izpolnjevala,celo založla sem ga nekam.Meni osebno se je nesmiselno zdelo,ker tak nonstop brca,tak da.... Je pa priporočljivo,da imaš evidenco,če se slučajno umiri.
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 8:12:43
|
|
|
|
arabela*
|
Nič,babe,grem zdaj v bolnico malo pogledat Se beremo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 8:20:09
|
|
|
|
monib2
|
olja.tudi jaz pričakujem čez 14dni...punčko Melanio...Komaj čakam...Imela bom carski rez in me je kar malo strah.komaj čakam da bo za mano...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 11:14:02
|
|
|
|
Tejchy
|
Ojla punce! Da se mal považim.. mi lahko čestitate.. mam dans rojstni dan Glede evidence gibanja.. men moja G ni dala nobenga lista, niti mi ni rekla, da bi mogla karkoli štet... tak da še razmišljam ali bi si sama zase vodla evidenco, glede na to da se itak non stop premika....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 11:29:50
|
|
|
|
amor real
|
TEJCHY, za rojstni dan! Lepo praznuj!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.