Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:19:06
|
|
|
|
arabela*
|
Se mi zdi,da smo dandanes že tolk zrela država,da bi vsaka ženska imela možnost izbire kako bo rodila. Pa smo verjetno še vedno sto let za leseno nogo
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:19:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mene pa zgleda hormoni matrajo.Sem tak hudo tečna,pa razdražljiva,da mi bog pomagaj ... zgleda, da jaz tudi...mi ne paše glasnost televizije, pa klima, da je prižgana, pa...... ,pa nonstop se mi mašijo ušesa - ponorim...., ko pa grem spat, pa se mi zamaši nos...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:20:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh,saj ne naredijo kar tak. vprašat ni greh....baje da te zdaj vprašajo kak bi rad rodil........sicer ne vem al je to samo za primere, če je že bil cr mišljeno al za vse.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:20:58
|
|
|
|
gold fish
|
Se jutri dalje beremo.... NOČKO.....................................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:21:18
|
|
|
|
arabela*
|
,enako.Danes mi pa več nič ni pasalo,niti da me malečka carta(to nonstop dela sicer). Najbolj pa mi paše,da sem sama.Mislim,res hecne želje. Prej sem bla tak zmučena od slabosti,pa me je Aneja šla mazat.In to dobre pol ure.je pasalo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 23:22:31
|
|
|
|
arabela*
|
,fajn spite
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 1:02:33
|
|
|
|
amor real
|
Punce, nočko! Jaz tudi komaj čakam OHLADITVE, res me matra ta vročina kot , pa še to nadležno zatekanje nog, pa kg kar skočijo, ker pač veliko pijem in malo hodim na WC, v sredo na pregledu bo tehtnica pokazala, če ne bom kaj več lulala kar + 5 kg več od prejšnjega pregleda, ki je bil 1/7
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 8:32:57
|
|
|
|
lana17
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 8:42:00
|
|
|
|
lana17
|
Še vse spite? jaz sem bla pa že pridna in sem pospravljala, še okna sem pomila. Zdajle pa skočim v trgovino po prašek za dojenčke, potem pa začnem prat in likat.
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 10:01:32
|
|
|
|
amor real
|
LANA17, ti pa si takoooo pridna , če še nisi, te je pa treba sedaj poročit Jutrooooo vsem! Tukaj pri nas je že 30 stopinj, moje noge cvetijo in delajo konkurenco mojemu trebuhu, ne veš kaj je bolj okroglo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 10:47:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa to take mlade in to kar po celem trebuhu in okrog vse do hrbta....sem bla prav presenečena....meni sta pa 2 črtici čisto spodaj Ej, kdaj se to začne pojavljat.... jst nimam še nič.... pa se z nobeno posebno kremo ne mažem..... samo z Oriflame beby oljem... sem pa kr pogosto vsa mastna Aja, vsako toliko se pa tudi nammažem z nekim palmovim maslom... tudi mastno ku hudič.... Sicer se v 6tih tednih lahko vse spremeni... Sem bila tak slabe volje cel dan.Bi najraje šla v P,da mi magari sprožijo porod,tak sem že vsega naveličana.Popolnoma nesposobna za vse.Nikoli si nisem misla,da obstajajo tud take nosečnosti Ma Sarajči.... sej bo hmali.... sej bo hmali..... te pa čist razumem.... meni je tudi tečno, pa mi menda nič kej ne fali... in malo hodim na WC, v sredo na Ajuto, jst sem pa stalno na WCju... velika potreba ene 5x na dan .... mala pa niti ne štejem....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 11:50:34
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene babike. Vidim, da je nekaterim že taka sila, da bi najraje šle kar v P. Vam povem, da se pridružujem mnenju, ker se od včeraj dopoldne tako slabo počutim. Če se prepognem me spodaj boli, otrok mi je zlezel se mi zdi čisto do dol, ali pa imam samo tak beden občutek. Pot me obliva, se mi zdi, da bo počasi akcija. Gold fish jaz bom tudi presrečna, če še zdržim 14 dni, čeprav bo težka.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 12:11:42
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro punce! Pa je spet viiiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeend .. čeprav se ga sploh nism veselila, ker to pomeni, da je mojega dopusta konec in je treba v ponedeljek nazja v službo... .......... sicer res samo za cca 2 tedna a vseeno.. Ja, če bi pred P izkoristla ves dopust pol bi bla tud js že ziher doma, tako pa imam tako službo, da žal ne morem.. pa ok.. bomo preživeli... sem bla doma po obrokih 14 dni pa je tudi pasalo... lara - kamot lahk prideš na kavo z nama z alyso.... sam če ti bo priti do Koroške ... Drugače pa sem js danes spet "gnezdila" .... sem končno naredila prostor za cotike .. ta teden kupim prašek in mehčalec pa gremo naši... veselo na delo.... js bom verjetno mehčalec kr od začetka uporabljala... kakega kvalitetnega, sensitive, pa v malo manjših kolečinah... če pa bo potem dobil kake flekce pa ga bom nehala uporabljat... se mi zdi da je tk boljš kot pa da ga od začetka ne uporabljam in ga potem začnem na to navajat... a kaj ve pravite?? Kaj pa blago od vozička - ga boste pred uporabo oprale al ne?? .. hmmmmm.... ziher sem mela še kako vprašanje, pa sem pozabla.. grem naprej "gnezdit".. mogoče se ga pa spomnim..
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 13:56:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf , da bi najraje šle kar v P. Vam povem, da se pridružujem mnenju, ker se od včeraj dopoldne tako slabo počutim. Če se prepognem me spodaj boli, otrok mi je zlezel se mi zdi čisto do dol, ali pa imam samo tak beden občutek. Pot me obliva, se mi zdi, da bo počasi akcija. Gold fish jaz bom tudi presrečna, če še zdržim 14 dni, čeprav bo težka. .... meni druga ni problem kot to, da je tak nizko spodaj.....se mi zdi, da ko se obrača čutim že vse čisto zunaj ... jaz se bom že potrudila, da čimdlje zdržim, samo se mora tud......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 14:02:08
|
|
|
|
gold fish
|
...se mi pa vseeno zdi, da se pozna, če si bolj v ležečem položaju....... ma me včeraj sramne kosti niso dosti bolele, pa tud drugače se mi zdi,da je stanje če počivaš boljše..... samo kaj, ko me nonstop lulat tiši, ker mi zgleda ful na mehur pritiska..... .... si sploh ne znam predstavljat, da bo to enkrat minilo.....to tiščanje na mehur... ....grem zdaj krožnike pripravit, ker grmo jest..... Pozdravček, aja, svaka čast vsem, ki morajo celo nosečnost preležat......res kapo dol...jaz malo ležim zdaj kaka 2 dni pa se mi .... sploh ne vem kaj si naj počnem ......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 14:06:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ej, kdaj se to začne pojavljat.... jst nimam še nič.... pa se z nobeno posebno kremo ne mažem..... samo z Oriflame beby oljem... sem pa kr pogosto vsa mastna Aja, vsako toliko se pa tudi nammažem z nekim palmovim maslom... tudi mastno ku hudič.... Sicer se v 6tih tednih lahko vse spremeni... ....... je čist odvisno....enim takoj, enim kasneje, enim pa sploh ne....., enim po porodu, ko shujšajo nazaj.... ..meni sta se ti dve črtici pojavili po morju....... pa se tud mažem.... .....ampak se na morju parkrat nisem pa je mogoče to to... ...tvoje oljne kreme in koža pa so mogoče elastične kot gumi, pa se ti ne bo pojavilo.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 14:46:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tejči.... sem pol vidla pri Alisi, da ji piše koroška, ja.... ma ne, nam se tje vozila.... ENo pikico mehčalca bom tudi jaz kar od začetka uporabljala.... jst tudi mislim, da je bolš, da se takoj navadi, če bo kriza, ga bom pač nehala dajat..... Tudi praškov ne bom kupovala kakih drugih.... tizga ki rabmo za naju, v manjših količinah..... Pred 20 leti, ku sem sina rodila, ni blo kakih posebnih praškov za otroke pa je blo glih tko vse OK. Blaga od vozička ne bom prala.... pa kaj še, že tku se mi zdi, da preveč kompliciram...... itak bom dala not kako pleničko al mord celo rjuhco...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 14:51:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
A vas kej zbada dol čisto nizko? Prej sem šetala po trgovini, lepo čist počasi.... kr naenkrat me je pa tku zbodlo, ku da bi me kdo s pletilko.... matr, sem sam čakala, da se voda vsuje.... no, ma pol je ponehalo.... Pa še poln voz robe sem imela.... Če sem doma in lepo večinoma ležim ali sedim, sem pa OK. Danes sva hotela se it malo sprehajat ob morju proti večeru, ma se prow bojim.. sem ku kaka stara nončka.... Sem imela fino kosilo..... lubenico in dve breskvi..... Zdej pa hitr čigumi v usta..... Joj, kok mi gre že to na živce.... takoj po jedi, dobim en škifozen okus v usta, in morem dat takoj čigum not... če ne....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 19:08:01
|
|
|
|
lana17
|
Ojla, nikjer nobene? Kako paše tale hladovina.
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 19:23:04
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Kako paše tale hladovina. ja, pa res, osvežitev v pravem času
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 19:55:45
|
|
|
|
arabela*
|
oila babike. Sem malo pucala danes.Te lastovke so mi po hausturu tako nesnago naredle,sposrale vse,da je joj.Zdaj pa sem jim vrata zaprla,pa okno zalepla,da ne morjo not.Pa moj pravi,da se to ne sme.Ker septembra itak grejo na jug.Ma glave jim bom spotrgala. Ja,prav paše ta hlad malo. Počutje tak tak.Ne preveč ok.Dopoldan me je pri sramnih kosteh dvakrat sunkovit krč zgrabo.Nevem kaj je to,mogoče se že postopoma odpiram
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 20:13:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pr nas pa tkuuuu vročeeeeeeeeeee..... za krepat..... sem upala, da bo s Postojne kej kdo prinesel, tam vem, da je bla tudi nevihta.... ma nič od tega.... ubitačno je....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 20:20:35
|
|
|
|
Tejchy
|
čeeeeeeeeeeeer lara - verjamem da je ta mal huda.. prit na koroško na kavo v takem stanju .. a vseen.. če te pikne kj si dobrodošla mene še nič dol ne tiši... tud trebušček je zaenkrat še dokaj visoko.. sam občasno mi mal na mehur pritisne, da tko fino zapeče... to je pa tud vse... na wc pa že skoz hodim dokaj pogosto... me pa fajn zaboli al pa pikne tko.. če dlje časa sedim ali pa ležim, pol pa kr naenkrat vstanem... sam mislim, da to še ni kj narobe.. da bi se odpirala al pa kaj takega... pri teb Saraya pa.... hmmmm.. glede na to, da imaš rok takoj na začetku septembra... bi znalo že kaj dogajat.. čeprav, ti bi že mogla vedet a so to popadki in odpiranje al ne... kaj pa js... mene je strah, da sploh ne bom vedla kaj se dogaja... pa kaj je popadek in kaj ne... pol bo pa kr naenkrat panika
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 2.8.2008 20:21:44
|
|
|
|
Tejchy
|
Pr nas pa tkuuuu vročeeeeeeeeeee..... za krepat..... sem upala, da bo s Postojne kej kdo prinesel, tam vem, da je bla tudi nevihta.... ma nič od tega.... ubitačno je.... pr nas je pa prav fino... je deževalo popoldan in je bilo zdj prav fajn sedet v kafani in čvekat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.