|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
1.8.2008 23:19:06   
arabela*
Se mi zdi,da smo dandanes že tolk zrela država,da bi vsaka ženska imela možnost izbire kako bo rodila.
Pa smo verjetno še vedno sto let za leseno nogouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
1.8.2008 23:19:07   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mene pa zgleda hormoni matrajo.Sem tak hudo tečna,pa razdražljiva,da mi bog pomagajuser posted image

... zgleda, da jaz tudi...mi ne paše glasnost televizije, pa klima, da je prižgana, pa...... ,pa nonstop se mi mašijo ušesa - ponorim...., ko pa grem spat, pa se mi zamaši nos...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
1.8.2008 23:20:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

eh,saj ne naredijo kar tak.

vprašat ni greh....baje da te zdaj vprašajo kak bi rad rodil........sicer ne vem al je to samo za primere, če je že bil cr mišljeno al za vse.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
1.8.2008 23:20:58   
gold fish
Se jutri dalje beremo....

NOČKO.....................................user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
1.8.2008 23:21:18   
arabela*
user posted image ,enako.Danes mi pa več nič ni pasalo,niti da me malečka carta(to nonstop dela sicer).
Najbolj pa mi paše,da sem sama.Mislim,res hecne želje.
Prej sem bla tak zmučena od slabosti,pa me je Aneja šla mazat.In to dobre pol ure.je pasalo.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1580
1.8.2008 23:22:31   
arabela*
user posted image ,fajn spiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
2.8.2008 1:02:33   
amor real
Punce, nočko! Jaz tudi komaj čakam OHLADITVE, res me matra ta vročina kot user posted image , pa še to nadležno zatekanje nog, pa kg kar skočijo, ker pač veliko pijem in malo hodim na WC, v sredo na pregledu bo tehtnica pokazala, če ne bom kaj več lulala user posted image  kar + 5 kg več od prejšnjega pregleda, ki je bil 1/7 user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
2.8.2008 8:32:57   
lana17
user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
2.8.2008 8:42:00   
lana17
Še vse spite?

jaz sem bla pa že pridna in sem pospravljala, še okna sem pomila. Zdajle pa skočim v trgovino po prašek za dojenčke, potem pa začnem prat in likat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
2.8.2008 10:01:32   
amor real
LANA17, ti pa si takoooo pridna user posted image , če še nisi, te je pa treba sedaj poročit user posted image

Jutrooooo vsem!

Tukaj pri nas je že 30 stopinj, moje noge cvetijo in delajo konkurenco mojemu trebuhu, ne veš kaj je bolj okroglo user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
2.8.2008 10:46:44   
Lara Croft
Dobro jutroooooooooooooooooooooooo!!!

Sem se končno naspala.....  Ma kaj ku skri do treh ne morem zaspat... sploh pa ne v svoji pojsli.... morem it na kavč.... ko se čez dve urci zbudim pa se lahko preselim v postlo.... pol takoj nazaj zaspim.... user posted image

Sem pa lačna ku pes..... pa nič nimam.... ni kruha, ni masla, ni niti čokolešnika.... par jabuk imam in eno črno banano..... v trgovino se mi pa ne da..... SKuto z medom lahko jem.... user posted image

GRLO ME BOLIIIIIIIIIIIIIIII.... IN KAŠLJAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 2.8.2008 10:49:05 >

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
2.8.2008 10:47:55   
Lara Croft
pa to take mlade in to kar po celem trebuhu in okrog vse do hrbta....sem bla prav presenečena....meni sta pa 2 črtici čisto spodaj

Ej, kdaj se to začne pojavljat.... jst nimam še nič.... pa se z nobeno posebno kremo ne mažem..... samo z  Oriflame beby oljem...  sem pa kr pogosto vsa mastnauser posted image user posted image Aja, vsako toliko se pa tudi nammažem z nekim palmovim maslom... tudi mastno ku hudič.... Sicer se v 6tih tednih lahko vse spremeni... user posted image

Sem bila tak slabe volje cel dan.Bi najraje šla v P,da mi magari sprožijo porod,tak sem že vsega naveličana.Popolnoma nesposobna za vse.Nikoli si nisem misla,da obstajajo tud take nosečnosti

Ma Sarajči.... sej bo hmali.... sej bo hmali..... te pa čist razumem.... meni je tudi tečno, pa mi menda nič kej ne fali...user posted image

in malo hodim na WC, v sredo na

Ajuto, jst sem pa stalno na WCju... velika potreba ene 5x na danuser posted image user posted image user posted image .... mala pa niti ne štejem.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1587
2.8.2008 11:50:34   
pf
Pozdravljene babike.
Vidim, da je nekaterim že taka sila, da bi najraje šle kar v P. Vam povem, da se pridružujem mnenju, ker se od včeraj dopoldne tako slabo počutim. Če se prepognem me spodaj boli, otrok mi je zlezel se mi zdi čisto do dol,  ali pa imam samo tak beden občutek. Pot me obliva, se mi zdi, da bo počasi akcija. Gold fish jaz bom tudi presrečna, če še zdržim 14 dni, čeprav bo težka.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
2.8.2008 12:11:42   
Tejchy
Jutro punce!

Pa je spet viiiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeend user posted image  user posted image  user posted image  .. čeprav se ga sploh nism veselila, ker to pomeni, da je mojega dopusta konec in je treba v ponedeljek nazja v službo... user posted image  .......... sicer res samo za cca 2 tedna a vseeno.. Ja, če bi pred P izkoristla ves dopust pol bi bla tud js že ziher doma, tako pa imam tako službo, da žal ne morem.. pa ok.. bomo preživeli... sem bla doma po obrokih 14 dni pa je tudi pasalo...

lara  - kamot lahk prideš na kavo z nama z alyso.... sam če ti bo priti do Koroške ...

Drugače pa sem js danes spet "gnezdila" .... sem končno naredila prostor za user posted image  cotike .. ta teden kupim prašek in mehčalec pa gremo naši... veselo na delo.... js bom verjetno mehčalec kr od začetka uporabljala... kakega kvalitetnega, sensitive, pa v malo manjših kolečinah... če pa bo potem user posted image  dobil kake flekce pa ga bom nehala uporabljat... se mi zdi da je tk boljš kot pa da ga od začetka ne uporabljam in ga potem začnem na to navajat... a kaj ve pravite?? user posted image

Kaj pa blago od vozičkaga boste pred uporabo oprale al ne?? user posted image  ..

hmmmmm.... ziher sem mela še kako vprašanje, pa sem pozabla.. grem naprej "gnezdit".. mogoče se ga pa spomnim.. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
2.8.2008 13:56:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

, da bi najraje šle kar v P. Vam povem, da se pridružujem mnenju, ker se od včeraj dopoldne tako slabo počutim. Če se prepognem me spodaj boli, otrok mi je zlezel se mi zdi čisto do dol,  ali pa imam samo tak beden občutek. Pot me obliva, se mi zdi, da bo počasi akcija. Gold fish jaz bom tudi presrečna, če še zdržim 14 dni, čeprav bo težka.

.... meni  druga ni problem kot to, da je tak nizko spodaj.....se mi zdi, da ko se obrača čutim že vse čisto zunajuser posted image ...
jaz se bom že potrudila,user posted image  da čimdlje zdržim, samo user posted image  se mora tud......user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
2.8.2008 14:02:08   
gold fish
...se mi pa vseeno zdi, da se pozna, če si bolj v ležečem položaju.......  ma me včeraj sramne kosti niso dosti bolele, pa tud drugače se mi zdi,da je stanje če počivaš boljše..... samo kaj, ko me nonstop lulat tiši, ker mi zgleda ful na mehur pritiska.....

.... si sploh ne znam predstavljat, da bo to enkrat minilo.....to tiščanje na mehur...user posted image

....grem zdaj krožnike pripravit, ker grmo jest.....

Pozdravček,

user posted image

aja,

svaka čast vsem, ki morajo celo nosečnost preležat......res kapo dol...jaz malo ležim zdaj kaka 2 dni pa se mi user posted image .... sploh ne vem kaj si naj počnem ......

Neposredna povezava do sporočila: 1591
2.8.2008 14:06:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ej, kdaj se to začne pojavljat.... jst nimam še nič.... pa se z nobeno posebno kremo ne mažem..... samo z  Oriflame beby oljem...  sem pa kr pogosto vsa mastnauser posted image user posted image Aja, vsako toliko se pa tudi nammažem z nekim palmovim maslom... tudi mastno ku hudič.... Sicer se v 6tih tednih lahko vse spremeni... user posted image  

.......   je čist odvisno....enim takoj, enim kasneje, enim pa sploh ne....., enim po porodu, ko shujšajo nazaj....

..meni sta se ti dve črtici pojavili po morju....... pa se tud mažem....user posted image .....ampak se na morju parkrat nisem pa je mogoče to to...

...tvoje oljne kreme in koža pa so mogoče elastične kot gumi, pa se ti ne bo pojavilo.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1592
2.8.2008 14:46:56   
Lara Croft
Tejči.... sem pol vidla pri Alisi, da ji piše koroška, ja.... ma ne, nam se tje vozila.... user posted image

ENo pikico mehčalca bom tudi jaz kar od začetka uporabljala.... jst tudi mislim, da je bolš, da se takoj navadi, če bo kriza, ga bom pač nehala dajat..... Tudi praškov ne bom kupovala kakih drugih.... tizga ki rabmo za naju, v manjših količinah..... Pred 20 leti, ku sem sina rodila, ni blo kakih posebnih praškov za otroke pa je blo glih tko vse OK. user posted image

Blaga od vozička ne bom prala.... pa kaj še, že tku se mi zdi, da preveč kompliciram...... itak bom dala not kako pleničko al mord celo rjuhco... user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
2.8.2008 14:51:11   
Lara Croft
A vas kej zbada dol čisto nizko? Prej sem šetala po trgovini, lepo čist počasi.... kr naenkrat me je pa tku zbodlo, ku da bi me kdo s pletilko.... matr, sem sam čakala, da se voda vsuje.... no, ma pol je ponehalo.... Pa še poln voz robe sem imela.... user posted image

Če sem doma in lepo večinoma ležim ali sedim, sem pa OK.

Danes  sva hotela se it malo sprehajat ob morju proti večeru, ma se prow bojim.. sem ku kaka stara nončka.... user posted image user posted image

Sem imela fino kosilo..... lubenico in dve breskvi..... user posted image user posted image

Zdej pa hitr čigumi v usta..... Joj, kok mi gre že to na živce.... takoj po jedi, dobim en škifozen okus v usta, in morem dat takoj čigum not... če ne.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1594
2.8.2008 19:08:01   
lana17
Ojla, nikjer nobene?

Kako paše tale hladovina.user posted image user posted image user posted image

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 1595
2.8.2008 19:23:04   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: lana17
Kako paše tale hladovina.user posted image user posted image user posted image

ja, pa res, osvežitev v pravem času user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
2.8.2008 19:55:45   
arabela*
oila babike.
Sem malo pucala danes.Te user posted image lastovke so mi po hausturu tako nesnago naredle,sposrale vse,da je joj.Zdaj pa sem jim vrata zaprla,pa okno zalepla,da ne morjo not.Pa moj pravi,da se to ne sme.Ker septembra itak grejo na jug.Ma glave jim bom spotrgala.
Ja,prav paše ta hlad malo.
Počutje tak tak.Ne preveč ok.Dopoldan me je pri sramnih kosteh dvakrat sunkovit krč zgrabo.Nevem kaj je to,mogoče se že postopoma odpiramuser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
2.8.2008 20:13:27   
Lara Croft
Pr nas pa tkuuuu vročeeeeeeeeeee..... za krepat..... sem upala, da bo s Postojne kej kdo prinesel, tam vem, da je bla tudi nevihta.... ma nič od tega.... ubitačno je.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
2.8.2008 20:20:35   
Tejchy
čeeeeeeeeeeeer user posted image

lara - verjamem da je ta mal huda.. prit na koroško na kavo v takem stanju .. a vseen.. če te pikne kj si dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image  

mene še nič dol ne tiši... tud trebušček je zaenkrat še dokaj visoko.. sam občasno mi user posted image  mal na mehur pritisne, da tko fino zapeče... to je pa tud vse... na wc pa že skoz hodim dokaj pogosto... me pa fajn zaboli al pa pikne tko.. če dlje časa sedim ali pa ležim, pol pa kr naenkrat vstanem... sam mislim, da to še ni kj narobe.. da bi se odpirala al pa kaj takega...

pri teb Saraya pa.... hmmmm.. glede na to, da imaš rok takoj na začetku septembra... bi znalo že kaj dogajat.. čeprav, ti bi že mogla vedet a so to popadki in odpiranje al ne... kaj pa js...user posted image mene je strah, da sploh ne bom vedla kaj se dogaja... pa kaj je popadek in kaj ne... user posted image  user posted image  user posted image  pol bo pa kr naenkrat panika user posted image  user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
2.8.2008 20:21:44   
Tejchy
Pr nas pa tkuuuu vročeeeeeeeeeee..... za krepat..... sem upala, da bo s Postojne kej kdo prinesel, tam vem, da je bla tudi nevihta.... ma nič od tega.... ubitačno je....

pr nas je pa prav fino... je deževalo popoldan in je bilo zdj prav fajn sedet v kafani in čvekat...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.