Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:01:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sicer še pa 2000 postov tud ni, pa zvezdice tud ne...bom morala bit pridna a ti sploh veš da ti samo še en post manjka kje pa si hitr pridi nekaj napisat vem, vem ...zato se pa bolj stran danes držim.... ...prsti pa srbijo, ko sto .... .... ..... ne zdržim več ..... [link=http://www.free-slideshow.com/stock-photos/flowers_plants/flower-tulip-water-drop2.jpg][/link] ...... za vse vas ........
< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.8.2008 18:06:37 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:03:29
|
|
|
|
lana luna
|
Moram jutri za v službo naredit en tiramisu,pa še eno sadno torto, ker dva sodelavca praznujeta, pa sem obljubila,da prinesem. bark a je mogoče ostalo še kaj zame jest sem dons fuuulll požrešna... sem zdejle popapcala kompot iz breskev k sm ga prejle skuhala. to je prvi kompot ki sem ga sam skuhala pa sem ga po kuharci delala, k nism vedla kolk cukra dat. ampak je tko obupno sladek, da ga bom mal zalila. jest ne vem, kera kuharca je tko na cukr mahnena bla upam da mi nau slabo ratal od tolk cukra...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:04:12
|
|
|
|
lana luna
|
tvoj 2000. post je pa nekam širok
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:08:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna tvoj 2000. post je pa nekam širok ... ni več.... ...ma je ena lepa slikica, pa ne prime, pa link mi tud ne gre
< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.8.2008 18:13:41 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:09:02
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... mi lahko ena prilepi linke otr. posteljine... lana luna, tejchy..mislim, da vidve tud mata... mogoče ti je katera že nalimala, ampak bom jest tut, zato k pol bom pozabla... jest jo mam eno že doma (vzorec 9) pa mi je všeč, sam še boljš bo, ko bo to skup sestavljeno http://www.galeb.eu/index.html
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:09:22
|
|
|
|
gold fish
|
..... vsem čestitke za preglede..... ..pf ti si v petek v mb al na ptuju al kar pri svoji gin. na ctg ?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:13:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... mi lahko ena prilepi linke otr. posteljine... lana luna, tejchy..mislim, da vidve tud mata... mogoče ti je katera že nalimala, ampak bom jest tut, zato k pol bom pozabla... jest jo mam eno že doma (vzorec 9) pa mi je všeč, sam še boljš bo, ko bo to skup sestavljeno http://www.galeb.eu/index.html ...jaz bom pa vzorec 12 naročila... mi je ful všeč tista lunica, pa medeki, pa modra barva ...... Koliko delni komplet si naročila? Jaz bom po vsej verjetnosti 5 delnega, ker en komplet z obrobo že imam - nežno zeleno.... , baldahina pa ne bom imela, čeprav imam ogrodje doma..... Kako dolgo pa si čakala, da so poslali? ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:16:16
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kdaj bomo pa začele žgance jest ? zakaj pa žgance?? a ni za mleko delat dobra polenta??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:21:40
|
|
|
|
pf
|
Gold fish sem se odločila, da glede na to, da nameravam roditi na Ptuju bom tja hodila tudi na CTG, moja ginekologinja ga žal nima, v Maribor pa ne bi hodila, saj veš naj se pa naredi, da bi rekli kdaj ja vi boste pa kar not ostali in potem bom v Mariboru morala roditi. Saj ne, da bi bilo kaj narobe z mariborsko porodnišnico, ampak tako sem se odločila že na začetku, da grem na Ptuj in se zdaj tega držim. Pa sem bila že itak zadnjič tam na CTG, tak da točno vem kam moram iti. Sma pa včeraj kupila še deset planičk, tak da jih imam zdaj 35. Ne vem malo se mi je zdelo prej 25, ker sem razmišljala, da jo rabiš za široko povijanje, pa za podiranje kupčka, pa v vozičku, pa v jajčki, pa spančka na planički. Saj nič ne škodi, če jih je malo več. Moram se malo pohvaliti, da sva danes z mami imele generalko skoraj, tepihe mi je na mokro skrtačila in vse kote posesala, zloščile sva pohištvo, tak da se sedaj lepo sveti vse. Sem ful vesela. Lana luna pozdravljena.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:25:20
|
|
|
|
pf
|
Gold fish glede na to, da imaš ogrodje za baldahin doma bi ga lahko dala zašiti. Jaz sem kupila lepo rumeno blago na kilogram v trgovini s tekstilom in sem dala nekih pet eurov, šivilja pa mi je zašila in je bilo tudi ful poceni. Tak da me niti deset ni skupaj prišlo. No razen, če ti iz drugih razlogov ga ni za imeti, ker ti ni všeč mogoče. Jaz sem ga sprva mislila kupiti, ampak v BC pride nekih 50 eurov, je pa iz takega materiala, kot da bi bilo zaščitno blago proti komarjem, nič ni cart in tak mehko.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:45:36
|
|
|
|
*bubi*
|
ej punce sem se še neki spomnla da morm vprašat... a bom slaba mamika ker pač ne mislm likat cunjic za jenčija Fora v likanju ni ravno v tem, da bodo cunje lepe, ampak v tem, da se z vročo paro vse skupaj nekoliko dezinficira. Na začetku je vseeno kar pomembno, da se vsaj bodiji in spodnje majčke polikajo. Jaz recimo plišastih cunjic ne likam.
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:47:10
|
|
|
|
*bubi*
|
jest jo mam eno že doma (vzorec 9) pa mi je všeč, sam še boljš bo, ko bo to skup sestavljeno meni je tudi ta vzorec 9 ful všeč
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:54:58
|
|
|
|
lana luna
|
Ojla punce! Da se mal považim.. mi lahko čestitate.. mam dans rojstni dan vse najboljše tejchy sem ti kar tri torte spekla sam ne vse naenkrat pojest... k ti bo pol slabo lepo praznuj, najlepše pa dobiš čez par tednov si ga boš kar sam podarila
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:56:01
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real sme falila sem napisala "za avtom" mislila pa sem z avtom, ker za njim lahko grem tudi bosa
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 18:58:04
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Evo zlikanoooo!! Pa sem se rešla enega opravila,čez urco pa gremo kuhat.Dobro,da ni tako vroče zunaj! v 20 minutah si mela vse popeglano bravo zate....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:06:03
|
|
|
|
lana luna
|
Ja, res je. Saj je res vroče ko pes zadnje dni, ampak oblečen in obut si 123, brez večjega napora. Si prav ne predstavljam, da bi si zdaj morala kakšne nogavice obuvat. In septembra se bo pa glih prav ohladilo. Smo res prave srečke ! men je tut všeč da sem poleti noseča. ker poceni pridemo skos z oblačil in okol šetamo v japankah. res da je blo včer svinsko vroče, ampak telih par dni vročine bomo pa že še prežvele... me je pa zanč na cest srečala ena od mami sestrična, k je taprav babji gobec in kaj mi trapa zmešana reče... "sta si pa izbrala najslabši čas za nosečnost..." jest sem jo pa sam čist pisan pogledala... no comment? pa jo prašam kako to misli, pa prav da zarad vročine, k jo je med nosečnostjo težko prenašat jao bab, me je raz ... bom pa že prežvela telih par dni poletne vročine... OBUP... no comment
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:07:07
|
|
|
|
lana luna
|
na kontroli zaradi diabetesa je blo vse OK.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:07:55
|
|
|
|
lana luna
|
alysa si pa imela res že zgodaj CTG... in kaj je pokazal? popadkov najbrž še ni, pa lepo bije, a ne?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:07:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf No razen, če ti iz drugih razlogov ga ni za imeti, ker ti ni všeč mogoče. ...to je to, ja...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:10:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kdaj bomo pa začele žgance jest ? zakaj pa žgance?? a ni za mleko delat dobra polenta?? ...men je to eno in isto ..... kupim polento....jem pa žgance
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:12:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish sem se odločila, da glede na to, da nameravam roditi na Ptuju bom tja hodila tudi na CTG, moja ginekologinja ga žal nima, v Maribor pa ne bi hodila, saj veš naj se pa naredi, da bi rekli kdaj ja vi boste pa kar not ostali in potem bom v Mariboru morala roditi. ...saj se mi je zdelo, samo sem mislila, da bom mogoče imela družbo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:13:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jest jo mam eno že doma (vzorec 9) pa mi je všeč, sam še boljš bo, ko bo to skup sestavljeno meni je tudi ta vzorec 9 ful všeč ..... 9 so tiste žirafice ne? Saj mi je lep, samo pol bi mela 2 skoraj ista.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:16:28
|
|
|
|
lana luna
|
o marička kolk sem monologov napopala ja važn da se mi posti nabirajo mi smo naročili 9 delni komplet. ker prej še nič nisem imela. pa še uporabljal bom samo tavelko postelco (nič zibke) pa sem hotla da ma vsaj baldahin. paket mislm da je hodu od 2-5 dni. nism čist sigurna, k ga je mami naročila.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:17:25
|
|
|
|
lana luna
|
aja, pa hvala za odgovore o likanju... bom še enkrat premislila. mogoče bom pa res se spravla likat tamale cotike. ampak mojih pa od pa še vedno ne bom
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:18:15
|
|
|
|
lana luna
|
..... 9 so tiste žirafice ne? Saj mi je lep, samo pol bi mela 2 skoraj ista..... ja. jest sem se tut odločala med tem in 12ko. pa sem pol mamic rekla da nej se ona odloči dokončno, ker je ona naročala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.