|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
19.7.2008 20:56:17   
ajtak
Hej, nas mali ze panca user posted image .

Mah tole dnevno spanje mi kri pije ampak bomo ze postimal, ni user posted image !

Drugace za nami ena lustna sobota k je mel ati clo mal casa za naju in smo sli na pizzo za kosilo user posted image . Je mali sedel v triptrapu in grizljal skorjo, je bil prav posrecen user posted image .

Ljubljancanke z okolico, v torek pridem v LJ, kje se dobimo??

Kje je Gruska? Zdej jo pa ze ornk pogresam, a so sli se na kak dopust??

Toliko za danes od mene, grem izlezavat na kavc in uzivat v miru user posted image , moj je na fuzbalu, mali pa spi

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
19.7.2008 21:21:14   
mama11
Dajica - pravljica, to najboljše opiše user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Punce, dajte mi kak pameten nasvet, kako našega user posted image uspavat čez dan...(in ponoči kadar se zbudi). Trenutno pali samo ali joška ali da poleg njega ležim dokler ne zaspi ali da ga zaspi v naročju....jaz bi ga že od vsega začetka rada navadila, da zaspi v posteljici, ampak se začne tako huronsko dret in cvilit kot da ga dajem iz kože in še kaj...in se ne pomiri tudi po 10 min....

Tintin, ena najboljših stvari, ki jih lahko narediš je, da otroka naučiš, da sam zaspi. Jaz sem šla čez to vajo, ko je imela slabe 3 mesece, pa se ful splača. Zdaj jo, ko je utrujena, odložim v posteljico, dam dudiko in eno plišasto igračko, zaprem vrata in je to to, se igra, dokler ne zaspi. Je pa šlo postopoma in ko gredo ven zobki, moram pomagat (odložim na trebuh, dam dudiko in tapkam po ritki dokler ne zaspi). Če otrok ne zna sam zaspati, te bo ponoči budil vsakič, ko se bo zbudil, da ga uspavaš nazaj. Mislim sicer, da sem že parkrat napisala, kako sem jo učila zaspat - začeli smo z dnevnim spanjem - počasi odnesla v posteljico, ko je bila zaspana, odložila, dala dudo, pobožala in odšla (zaprla vrata). Ko je konkretno zaprotestirala, sem prišla nazaj in jo umirila (če se je le dalo brez jemanja iz posteljice), in spet, preden je zaspala, odšla iz sobe. Prvič sem se ful sprehajala, potem pa vsakič manj. Je pa res treba vztrajat, otroka moraš pustit budnega, ko odideš.

Je pa catch, smo v toplicah čez dan imeli težavo, ker je navajena zaspat, ko je sama, tam je bilo pa na kopališču ful ljudi, se je morala ful utrudit, preden je zaspala. Skratka, vedno je nekaj težava user posted image

Ja, Scuba, Maks je ful lep. user posted image

Tanayya, super za zdravje.

IZVIRNO SPOROČILO: martita
kako jih odvadit od nočnega dojenja? Dvomim  namreč, da je pupa lačna, ampak se samo crklja. Še vedno mamo nočne budnice na 3 ure in počasi se mi že meša, res.

Drugo vprašanje....odkar jemo GH ful trdo kaka. Imate kak nasvet kako ji izboljšati prebavo? GH nam je pri 8,5 m komaj dobro zalaufala, kaj šele, da bi jo učila jest samo. Zdej mamo 3 obroke, vendar se po obroku še vedno z veseljem podoji. Mogoče pa tja do 1. leta uspemo osvojit to hranjenje.

Jaz sem tudi že maja plezala po stenah zaradi nočnega dojenja. In potem je ravno okoli mojega rojstnega dneva eno noč prespala brez dojenja (duda in tapkanje po ritki sta zadoščala) in je bilo od hranjenja dobrih 10 ur do zajtrka. Od takrat ji ponoči dojenja ne dajem več. Po moje je odvadila ne boš, če za to ni pripravljena. Poskusi jo uspavati na drug način, če se ne bo pustila, še ni pripravljena. Ali vedno zaspi ob dojenju? Če ja, potem je to problem in jo moraš naučiti, da se uspava drugače.

Prebava - ob GH ji ponujaj dosti tekočine. Jaz ji ob vsakem obroku ponujam vodo med hranjenjem. Spije okoli pol deci, še nismo imeli težav s kakanjem (trkam, trkam, trkam). Tudi mi še nismo nadomestili nobenega obroka dojenja - sem jo poskusila pogoljufat, ko je konkretno pojedla GH, pa ni delovalo, je zahtevala svoje...

Sliva, samo da je z Anžetom vse OK. Te ne bom niti spraševala, kaj je tista zakomplicirano poimenovana diagnoza...

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Jedilniki... a se vam uspe striktno držat sistema hranjenja - zajtrk mleko, malica sadje, kosilo, malica jogurt, večerja kašica...?? Jst ne vem kako mi to rata, ampak včasih ji dam že dopoldan kak jogurt, kosila včasih sploh ne dočaka, včasih ga pa je ob 6h popoldan user posted image user posted image

Super, da ne bo še ene selitve. Glede hranjenja, nisem zih, da sem te razumela - skoraj vedno ima na dan 5 obrokov, včasih še kakšno ekstra dojenje vmes. Kosilo je, če se le da kuhano, če sem kje zunaj, nesem skuhano s seboj in v kakšnem lokalu prosim, da mi pogrejejo, če tudi to ne gre, pa improviziram (zadnjič sem pasirano skutko zmešala s Frutkovo slivovo kašico, pa kaj potem, če en dan ni zelenjave). Zajtrk je dojenje med 7-8:30, potem je nekje med 10-12h sadna ali sadno-mlečna malica in dojenje , okoli 13-15h zelenjavno ali zelenjavno/mesno kosilo in dojenje, okoli 17-18h dojenje in med 20-21h mlečno-žitna kašica in dojenje.

Spanje čez dan - še vedno vsaj 3x po 40-90 min.

Potepinka, ful grozno, ko umre kdo tako mlad in pri tem res trpi. Pa uboga mala pikca.

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Punce a v kakšen Argentino bi se dobile. Dobri koktejli. Tudi brezalkoholni seveda. Če bosta za, sporočite. 

Za, za, za, upam, da nisem zamudila.

Debeluška, user posted image zate in za E2; žal ne vem, kaj narediti, meni so kot otroku dali karamelni čaj - stopi sladkor v ponvici in ko karamelizira, zalij z mlekom. Pa še ful dobro je za pit.

Eto, končala str. 158, zdaj pa šibam dete uspavat, potem pa na veselico. Kaj je super imet zlato taščo user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
19.7.2008 21:24:26   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Hej, nas mali ze panca user posted image . Naša že od 19.15 user posted image

Mah tole dnevno spanje mi kri pije ampak bomo ze postimal, ni user posted image !

Drugace za nami ena lustna sobota k je mel ati clo mal casa za naju in smo sli na pizzo za kosilo user posted image . Je mali sedel v triptrapu in grizljal skorjo, je bil prav posrecen user posted image . Naš je bil tud doma in smo šli na prvi družinski izlet s kolesi. Včeri mi je moj nemeč kupu nov bicikel in stolček za Kim, pa smo šli. Blo je super, mala je ful uživala in v obe smeri začorila user posted image

Ljubljancanke z okolico, v torek pridem v LJ, kje se dobimo?? No, tko se govori. Če bo lepo vreme se lahko za spremembo dobimo v Tivoliju, gremo na sprehod, pa na sladoled v Čolnarno?!

Kje je Gruska? Zdej jo pa ze ornk pogresam, a so sli se na kak dopust?? Šli so na dopust, ki pa so ga zaradi smrti stare mame mogli prestavit za par dni. user posted image  Gruška, evo za vaše user posted image

Toliko za danes od mene, grem izlezavat na kavc in uzivat v miru user posted image , moj je na fuzbalu, mali pa spi

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
19.7.2008 21:33:28   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Drugace za nami ena lustna sobota k je mel ati clo mal casa za naju in smo sli na pizzo za kosilo user posted image . Je mali sedel v triptrapu in grizljal skorjo, je bil prav posrecen user posted image . Naš je bil tud doma in smo šli na prvi družinski izlet s kolesi. Včeri mi je moj nemeč kupu nov bicikel in stolček za Kim, pa smo šli. Blo je super, mala je ful uživala in v obe smeri začorila user posted image

No, sej da ne bo pomote, nas ati NI bil doma! Je sel ob 8h delat in je prsel ob 11h- smo sli v Velenje v Mullerja in na pizzo, pol je sel pa ob 14h spet delat in je delal do 18h, ob 20h pa je sel z gasilci na tekmo k majo pozarno strazo user posted image .
sam bom pridna pa ne bom prevec jamrala ker me je peljal v trgovino (smo sli se v takota pa v pikapolonico, pa v lidla) in na pizzo tko da se ne smem prtozvat user posted image

Gruska user posted image user posted image

user posted image , lahko noc

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
19.7.2008 22:05:41   
manca
Spanje: zadnje čase jo najprej podojim, nato pa ima še odprte oči, ko jo dam v posteljico. Pa jo malo tapkam po ritki in zaspi. Drugače pa če je malo bolj živahna pa jo božam po čelu in jo to uspava (to varianto sem probala že ko je bila stara par tednov).
V četrtek mi je dopoldne spala 2 uri, popoldne pa kar 4 ure. Včeraj samo 2x po 1,5 ure. Danes pa dopoldne 1,5 ure, popoldne 1 uro, po šesti uri v avtu pa 40 min.

Sva šli dopoldne končno v Lekarno, kjer naju je že en teden čakala krema, ki so jo zmešali na recept. Potem je sledilo njeno spanje, pa kosilo. Po pol četrti uri smo šli k pradedku in prababici na obisk, kjer je pogruntala, da če ji je nerodno, da se lahko z glavo zarije vameuser posted image . Ker pa je za nazaj spala v avtu sem hitro skočila še v Muellerja, mož in Maja pa sta čakala v avtu.

pa še hranjenje danes:

zajtrk: kruh z kislo smetano
kosilo: korenčkovo-zdrobova juhica, zelenjavna pica
malica: marelici + piškotka
večerja: par žličk žitno-mlečne kašice + dojenje

A je katera morda zasledila kje, da so marelice kaj cenejše? V Intersparu so po 3,50 eur +par centovuser posted image . Bi namreč rada naredila marelično marmelado.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
19.7.2008 22:06:31   
scubadiver
Ojla,

najprej draga Gruška en velik objem za vse vas user posted image user posted image user posted image . Prav hudo mi je za staro mamo user posted image

Mi smo šli okoli 12h v tisto stanovanje kamor se bomo selili požagat živo mejo in pokosit. Je blo tko kot v džungli. Moj je žagal živo mejo jaz pa sem vozila na odlagališče veje. Matr sem mislila da bom šla ene dve furi, pa sem šla sigurno 10x tok je blo tega sranja. Sam je bla živa meja res čist podivjana. Sej ko bomo sproti urejali bo vse lažje in ne bo tok materiala.
Ker pa je Lana tulila če ni imela pozornosti je uboga reva večino teh fur preživela kr z mano v avtu da je moj lahko vsaj kaj naredil. No ja, sej ji ni blo hudega, večino je kr prespalauser posted image

Mama 11 dobrodošla nazaj user posted image . Sem vesela da ste se imeli fajn in da vaša rožica zdej tko pridno pančka.

Ajtak jaz sem za za torek. Rozika seveda sem tudi za Argentino. A jest še kdaj nisem bla za kaj? user posted image user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
19.7.2008 22:20:23   
tintin
Marelice:Manca nimam pojma, v Mercatorju so bile sicer prejšnji teden 2.99 evr...v Lidlu so včasih poceni, ampak zanič user posted image Sicer pa sem tudi jaz hotela naredit kako marmelado, pa je očitno pri teh cenah ne bom. Je pa moja mami naredila suppeerrr marmelado iz malin (no tudi borovničeva je fantastična!).

Hvala za jedilnik, si me spodbudila, da neham pacat posebej kašice (zelenjavne ali zelenj. - mesne) za Vasjo, ker itak ful rad je v koščkih in ker sem siiiiiiiiiiiiiiiita piskrov in posebej kuhanja. Od zdaj naprej bo jedel kosilo z nama ob 15.45, pa prej raje malico...user posted image

Šibam, delam še zadnje popravke naloge, jutri pa pakiranje za dopust..........

LP VSEM!

Tjulenjček: evo, tudi naši sobotni obredi so enakiuser posted image Tržnica, kafe...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
19.7.2008 22:28:52   
manca
Ma ja, jaz sem nehala samo zanjo kuhat. Zdaj kuham med tednom samo za naju, za moža pa potem posebej pripravim, saj prihaja domov zvečer. Za vikend pa kar skupno kosilo. Obožuje pečen krompir. Ga je v petek zvečer jedla po tem, ko je že pojedla 230 ml mlečno-žitne kašice...ja, če že ati je, zakaj nebi še onauser posted image

Marelice:
Sem pa s teto govorila in mi je omenila, da je v Šentvidu že nekaj časa baje tržnica in bom šla ta teden v izvidnico glede cen za marelice. Pa da vidim, če je tam kaj ceneje. Je bila pa cena prejšnjo soboto v Intersparu tudi 2,99 eur, pa so lumpi v enem tednu podražili

Gruška: moje sožalje ob izgubi stare mame.user posted image user posted image user posted image Je bila prisotna kakšna bolezen?

< Sporočilo je popravil manca -- 19.7.2008 22:30:06 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
19.7.2008 22:38:11   
tintin
Gruška sožalje tudi iz moje strani....

Manca, a pa ji kosilo še kaj pasiraš? Ali samo z žlico pretlačiš?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
19.7.2008 22:51:53   
mamuška
Hojla!

mi mso imeli divjo soboto, smo odšibali v Kočevje k bioenergetiku, predsme zaradi D, pa ga je kar pohvalil, kar lepo sovpada z zadnjimi izvidi IS. Alergije, jah te pa še bodo - en cajt.

DOjenje in Dominik, to je ena čudna štorja, vglavnem ker je bil nedonošen, so ga najprej hranili po cuclju in par dni je viselo v zraku, ali cucelj ali sonda. pol je cucelj sprejel. ko sva prišla domov, sem ga počasi pričela pristavljati, s črpanjem pa sem začela  še ne 24 ur po porodu in na ta način sploh vzpostavila laktacijo. Dojil se je na začetku komaj kaj, pa vmes ene 3 mes dokaj solidno, nikoli pa se ni res najedel niti spraznil dojk do konca.  Ko so začeli rit ven zobje, je začel nenormalno griztuser posted image user posted image . Hkrati je zbolel in ful oslabel, tako da sploh ni vlekel, samo žvečil bradavico. In grizeluser posted image user posted image Ko me je drugič ogrizel do krvi in to ornk do krvi, sem ga odstavila. Na grdo- itak se pri meni ni niti odžejal, kaj šele najedel, dokler mu je samo špricalo v usta, je požiral in nato - na hrbet, dret,  vse 4 od sebe in amen. Ko so zobje izrili ven, sem mu parkrat še ponudila, pa ni bil za stvar, tko da je zdaj že 4. mes, ko se ne doji več in vso količino mleka načrpam sama.  Rabim pa mleko tudi za vse kašice, pirejčke in podobno.

O koščkih pri nas samo sanjamo. Še z rižem se davi, ali z zrnom kvinoje npr. user posted image user posted image

Gruška - moje sožalje!

Jedilnik: edina stalnica je kosilo med 12. in 12,30 uro. Vse ostalo je po željah in potrebah, gledam pa, da dobi Oh, sadje, zelenjavo, mes in mleko - vse vsak dan.

Prebava : tekočina in sadje. Pri nas je ful zaprt od zob.

Nočno dojenje: koma strica Toma, ampak sem bla mal egoista in parkrat ponoči nisme dala dojke, pač pa flašo in ga je minilo. predpogoj je seveda, da otrok flašo sploh mara.

Zihr sem še kaj spustila. ampak zdejle morm še mal črpat pa prevajat.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
19.7.2008 23:15:51   
Oranža
Čer,

Gruška user posted image user posted image  zate in za tvoje.
Mama 11 welkom bakuser posted image

Jooly ful ti gre zgodi Kim spat. user posted image  A spi celo noč? Kdaj pa zjutri začne migat?
Mi2 se zvečer še dojiva in pr men zaspi, tko da je včasih ura tud 21.30 ko ga nesem spat.
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Ali vedno zaspi ob dojenju? Če ja, potem je to problem in jo moraš naučiti, da se uspava drugače.

No s tem se pa ne strinjam. Zakaj bi to bil problem. Moj prvi otrok je vedno tako zaspal, pa smo spali cele noči brez budnic, pa tud kasneje ni blo nobenga problema, ker se je pač sam odstavil. Tudi čez dan je šel spat tako da je se je dojil, odstavil se je(pri dnevnem spanju), ko je bil sam pripravljen. Saj nam vse povedo, z dejanji, samo prisluhniti jim je potrebno.

Mah sej sem vas samo prišla pozdravit, grem spat, ju3 dobimo obiske, bodo na kosilu, pol gremo pa še na atovo in mamino obletnico porokeuser posted image user posted image . 45 letuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajd Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
19.7.2008 23:21:44   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Manca, a pa ji kosilo še kaj pasiraš? Ali samo z žlico pretlačiš?

Kar z vilico pretlačim pa jeuser posted image

Kako je pa z ajdovo kašo in pirino kašo? A to se lahko že da ali je še pretežko za otrokov želodček?

< Sporočilo je popravil manca -- 19.7.2008 23:25:28 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
19.7.2008 23:33:35   
tintin
Manca thx za info, za ajdovo vem, da se lahko da...za pirino pa nimam pojma...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
20.7.2008 0:22:36   
mamuška
Pira je pri nas na črnilisti hrati s pšenicouser posted image user posted image , ajdovokašo pa je že kaak 2 mes. In pri nas še pasiramouser posted image , menda je tudi to "Zasluga" hipotoosti, vsaj tako em tolažijo. Mnja no, K. je bi hiperton, pa še pri 19 mes ni pojedel rižote, ne da bi 3 x bruhal zraven, e je nismo s kompotom dol spiraliuser posted image user posted image Isto se je davil z vsakim rižkom posbej, če ni bil zmiksanuser posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
20.7.2008 7:39:30   
naraščaj
Jotro,

a sem ta prva???

Očitno, no pol pa častim en user posted image  in froštik.

Ne morm spat že od 5,15, ko sem podojila T, ker me tok svinsko skeli po bradavici. To se mi vsake tok časa zgodi. Zdaj pa vedno bol pogosto odkar se čez dan ne hranimo več (skor večuser posted image ). Mi jo tok scuza, da mam enčas čist bel povrh in ene dv, tri rdeče pikc. Najbrš ni dost mleka ona pa vleče ko prpalena. Posledičnmo pa mene boli ko user posted image .  Ma kera kako idejo kak si pomagat. Da ji ne dam bo cel hodič, ker je odvisna od dojenja user posted image . Da to vidite, ko ona zagleda, si misliš, da ma pomanjkanje česa druzga ne pa hrane.
Sem pa zato že vse potleh pomila, ker včer nisem. Nč grem vseen se vlešt in mal meditirat k mojima dvema.

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

najprej draga Gruška en velik objem za vse vas user posted image user posted image user posted image . Prav hudo mi je za staro mamo user posted image
Se pridružujem

Neposredna povezava do sporočila: 4065
20.7.2008 10:05:14   
ajtak
Dobro jutro, dober dan,user posted image
moj sonček ze spi drugo rundo, danes je celo zaspal brez vecjih pretresov (ampak na rokah user posted image ).
Mama11, saj je pri nas to uspavanje tud laufalo dokler ni on pogruntal da ima kolena in rituser posted image .Prav res, od kar se da na vse4 in se tudi usede je pa konec, ker ko ga dam lezat enostavno ne lezi... Pa je prej VEDNO sam zaspal in vedno brez tezav...

A mislte, da lahko je pohano pisko? Po moje lahko, sej je kruh(drobtine) in kuro ze jedel... al je boljs ce ne? Mam pomisleke k sama nisem lih ljubiteljica pohanja in cvrtja pa se mi hecn zdi da bi to jedu...

Jemo pa tud mi ze ogromno stvari kr nepretlacenih al pa sam pretlacenih, pasiram samo kako meso ker ga se ne more prezvecit (mamo sam 2 zoba user posted image ).

Vsem zelim en leeep dan!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
20.7.2008 10:08:52   
mama11
Živjo tjulenjček, ja, brisanje sovražimo. Naša ful rada vodo pije, zato jo na brzino obrišem (kuhinjska papirnata brisača) in pomaham pred obrazom s kozarčkom, tako da vsaj vrišč ne traja predolgo. Rokice operemo v umivalniku pa je ful bolje.

Mamuška, naša ful uživa v obročku - v toplicah je sonožno brcala že ko ga je videla. Pa kako se ti prevrne - si zih, da si ga pravilno zapela?

Jooly, vidim, da je avatar ostal enak. A te je nehala glava bolet user posted image ? Pri nas je škrtanje HB trajalo samo 2 večera. Se mi je tudi trgalo.

Kanarka, user posted image , koliko sob za goste imaš, če se odločimo za skupinski obisk user posted image . Glede joka nimam pojma. Naša je kričačka, redko joka, zato me takrat vedno še toliko bolj zadane. Kadar je pa zahtevna, si pa oprtam kengurujčka in delam naprej s skoraj devetimi kg dodatne teže.

Smrčanje - kot že poročano. Smrči in zanika, ampak zdaj ko je pupa na svojem, me ne gane.

GB WB, služba in gospodinjstvo in otrok, ja tudi to bo še šok. Ampak jaz sem se odločila, da si pred službo najdem hišno pomočnico. Pa naj moj stoka kot hoče.

Scuba, čestitke prijateljici za Tijo.

Ajtak, hvala za čestitke ob 8-mesečnici in zapoznela kontra seveda tudi Tjašu. Zato pa še tortica:

user posted image

Oranža, pri nas ni absolutno nobenih reakcij. Včeraj je pupa prvič dobila tudi malo graha - sem ga zdročkala z vilico in odstranila lupino, pa je vse pojedla, brez reakcij.

Sožalje Gruška, življenje ti vsake toliko nameni tudi bolečino in izgubo, zato pa moramo toliko bolj uživati, ko vse klapa.

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Ali vedno zaspi ob dojenju? Če ja, potem je to problem in jo moraš naučiti, da se uspava drugače.

No s tem se pa ne strinjam. Zakaj bi to bil problem.

To je problem, če se ti ponoči zbuja in ne zna nazaj zaspati brez dojenja (saj vse vemo, da je razlika med dojenjem za lakoto in dojenjem za crkljanje). Če ti potem prespi noč, pa seveda ni težav, ampak debata ni tekla o spanju brez zbujanja.

Končno sem vse predelala, da sem na tekočem. Kaj je zdaj s torkom, gremo v Čolnarno? In kdaj padejo koktejli v Argentinotu? Dajmo se zorganizirat, jaz imam še manj kot 3 mesece porodniške, je treba izkoristit user posted image

(odgovor članu tjulenjček)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
20.7.2008 10:13:19   
mama11
saj je pri nas to uspavanje tud laufalo dokler ni on pogruntal da ima kolena in rituser posted image .Prav res, od kar se da na vse4 in se tudi usede je pa konec, ker ko ga dam lezat enostavno ne lezi... Pa je prej VEDNO sam zaspal in vedno brez tezav...

Pa kaj, če sedi - jaz jo pustim budno v posteljici, da se še malo igra, potem pa zaspi. Zaradi mene lahko pred spanjem dela tudi prevale, ograjica je tako visoka, da čez ne more. Ponavadi jo grem čez 10-15 min pogledat in je posteljica v razsulu - pliškoti razmetani, dekice premečkane, obroba ob postelji razvlečena, ona pa spi v kakšnem ekstra čudnem položaju na kupu vsega naštetega.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
20.7.2008 11:04:42   
GB
Dobro jutro vsem skupaj in hvala za kavico. Evo danes mam mal casa,da se oglasim.

BIli smo v cetrtek pri kardiologinji in pediatru in smo doziveli ful velik sok. Tianni se stanje nic ne popravlja in je luknjica kvecjemu vecja in operacija je neizogibna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V torek gremo v bolnico ,da probajo SE Z ENIM ZDRAVILOM in bomo morali ostati cel dan v bolnici ker jo bojo opazovali , kako se bo odzivala na novo zdravilo . user posted image user posted image  Ful me je strah  kako bo,  sej ko smo v bolnici par ur je Tianna non stop v strahu in joku user posted image user posted image .
Povedali so nam ,da bo operacija zahtevna , ki bo trajala vec ur in takrat ji bojo ustavili srce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Punce moje nemorem vam povedati , kako sem se jokala in se sedaj ko vam tole pisem se mi srce para . Bojim se tako , kot se nisem nikoli v zivljenju.
Posledicno zaradi teh skrbi se z mojim ze dva samo kregava in vceraj je res fejst pocilo . user posted image user posted image  
Po vsej verjetnosti bo operacija nekje oktobra ali novembra no nevemo se tocno kdaj in pred operacijo imamo sestanek z kirurgi ,da nam bojo razlozili kako in kaj .

Gruska : moje sozalje user posted image user posted image

Ce bom utegnila se kasneje se kaj oglasim

Lep dan vsem skupaj

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
20.7.2008 11:20:17   
sliva10
Jutro

mama11 welcome

gruška user posted image  sožalje

GB  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da se bo vse uredilo, kreganje med vama pa  je žal nemoč ki jo čutita, poznam to. Pri nas ko je s kakšnim otrokom kaj narobe je samo kreg na kreg.

vsem dopustnikom- UŽIVAJTE

vsem obmesečnikom-ČESTITKE

se beremo

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
20.7.2008 11:45:16   
Oranža
Dober dan

Naraščaj hvala za kofi.

GB 1000000x user posted image user posted image  za Tiano in za vaju2. Verjamem da je težko, ampak vse se bo uredilo, boš videla, saj je ja novembrska levinjauser posted image user posted image user posted image . Kreg - kaj naj rečem, stisnite seuser posted image user posted image user posted image

Jst pa čakam obiske in sem po pravici povedano že kar mal sitna, ker zamujajouser posted image user posted image ...in jst to sovražimuser posted image user posted image user posted image

Nč grem se otrest jeze user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo nedeljo vam želimuser posted image

Ajd se beremo.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
20.7.2008 12:25:06   
scubadiver
JOj GB kako mi je hudo, sploh ti ne morem povedat. In ne bom ti napisala da si predstavljam kako se počutiš, ker verjamem, da si ne znam niti predstavljat. user posted image user posted image Vse novembrske levinje bomo stisnile pestke in mislile na vas in ni vrag da nam ne bi uspelo.
Sem pa kar vesela da živiš v GB ker če bi živela v SLO bi morala it Tianna na operacijo v London. Vem da ti ne bo v tolažbo, ampak lažje je pa vseeno..

Naraščaj hvala za kavico in zajtrk user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
20.7.2008 14:05:17   
scubadiver
Eno vprašanje..
Lana se še ne plazi ampak se odriva z rokicami nazaj, tako da se v rikverc potika po celem stanovanju, dokler se pač kam ne zagozdi, da ne more več naprej. Z nogicami ji je teoretično jasno kaj počet, praktično pa ji ne rata, ker ji zdrsne in to ne glede na to, a je oblečena al ima naga kolena in stopala.. Kako so vaši oblečeni/slečeni da jim nogice ne zdrsijo ko se odrinejo?

Neposredna povezava do sporočila: 4073
20.7.2008 14:27:08   
ajtak

saj je pri nas to uspavanje tud laufalo dokler ni on pogruntal da ima kolena in rituser posted image .Prav res, od kar se da na vse4 in se tudi usede je pa konec, ker ko ga dam lezat enostavno ne lezi... Pa je prej VEDNO sam zaspal in vedno brez tezav...

Pa kaj, če sedi - jaz jo pustim budno v posteljici, da se še malo igra, potem pa zaspi. Zaradi mene lahko pred spanjem dela tudi prevale, ograjica je tako visoka, da čez ne more. Ponavadi jo grem čez 10-15 min pogledat in je posteljica v razsulu - pliškoti razmetani, dekice premečkane, obroba ob postelji razvlečena, ona pa spi v kakšnem ekstra čudnem položaju na kupu vsega naštetega.

vse lepo in prav ce se v roku 10min ne zacne dret ko da bi jo kdo iz koze dajal, potem bi jo verjetno vzela ven, ne??
ker bozanje ne pomaga, morm ga dvignt.

no, danes nama je uspelo, da se je cca 20min igral, plezal, dvigoval in vse zivo nekako brez joka, nato je blo mal trme in sem ga na rokah pomirila in dala nazaj not, dvakrat se je se dvignil nato pa zaspal in sem vzgala babyfon in sla dol- pol pa neki slism (sem misnla da je duda ven padla) in grem gor, odprem vrata in je spal tko, da je z ritjo sedel s trupom pa spal na trebuhu (upam, da si kera predstavlja)user posted image , ocitno se je hotu spet dvignit pa ga je kr zmanjkal user posted image

Končno sem vse predelala, da sem na tekočem. Kaj je zdaj s torkom, gremo v Čolnarno? In kdaj padejo koktejli v Argentinotu? Dajmo se zorganizirat, jaz imam še manj kot 3 mesece porodniške, je treba izkoristit user posted image

seveda!!
torej, jooly, scuba, mama11, jaz, se kera?? valda pride tud gruska, a? jooly, dej ji rec ce se kej slista!

joj draga GB, vse kocine so mi sle pokonci ko sem brala tvoj post, ne vem kaj naj recem, da bi ti umilila te trenutke user posted image . Upam, da ti je v tolazbo vsaj obcutek da smo z vami in drzimo pesti za vajino lepoticko! Z mozem se pa sedaj nikar ne kregajta, vsaj zarad malenkosti ne, ker se bosta rabila da si bosta drug drugemu v oporo.

scuba, glede plazenja je baje cas vse do 10m, nas se tud plazi podobno kot opisujes za Lano al se da pa na kolena in se samo gunca user posted image , vcasih mu rata celo premaknt kako nogo naprej sam je hitro na trebuhu... Najlazje se plazi na tepihu ali parketu ce ma sam kr, hlace al pa kr samo body- torej gole noge.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
20.7.2008 14:32:02   
sliva10
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Eno vprašanje..
Lana se še ne plazi ampak se odriva z rokicami nazaj, tako da se v rikverc potika po celem stanovanju, dokler se pač kam ne zagozdi, da ne more več naprej. Z nogicami ji je teoretično jasno kaj počet, praktično pa ji ne rata, ker ji zdrsne in to ne glede na to, a je oblečena al ima naga kolena in stopala.. Kako so vaši oblečeni/slečeni da jim nogice ne zdrsijo ko se odrinejo?

to je ena izmed faz plazenja.. kako je pa oblečena je pa čist vseeno ker ona išče položajeuser posted image  ni panikeuser posted image  vsak dan pa bo kaj novegauser posted image

dop pa se je naš tavelik (od moža) zaletel. mi je ravnomož sporoču da mora v bolnici ostat , verjetno naopazovanju, ker ima počeno prsnico in opekline po roki od airbagauser posted image  ne vem še čist točno. Ja enktat en otrok drugič drug otrok..user posted image  So se punce šle kopat s stricem v Laguno.. Malčka pa trenutno spita

Mame so kot angeli na preizkušnji

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?