mamuška
|
kanarka, je punčka budna in pri sebi med tem kričanjem? Moj prvi je imel 3 leta napade nočne groze, ki so izgledali prbl. tako, kot opisuje ti. Včasih je imel oči odprte, vendar ni nič videl, večinoma je mižalin tulil skozi zaprte zobe in oči. Pomagalo je - večinoma - tiho popevanje in zibanje naprej.nazaj, smo ap iemli par primerov, ko ni pomačalo nič od nič. Občutek je grozen, vem, od nemoči, besa, jeze, do želje, da bi otroka naklofal, čeprav TOČNO VEŠ, da ni nič kriv - ampak po obdobju 3, 4 tednov, ko se napadi pojavljajo vsako noč 5x ,s i tolk na koncu, da pomisliš čist na vse. Nobena sramota ni, da se tako počutiš. Blazno pogumna si, da si ta čustva in občutja priznaš in jih poveš, večina jih skriva in se zgraža sama nad sabo. Oja, tudi 8-mesečnik te zna lepo spravit ob živce in jaz sem mojemu že prakrat obljubila, da bom dala plenico dol in našeškala - če povem, da jih je moj 5,5 letnik dobil do zdaj natanko 2 x in se je HUDO potrudil za to, potem veš, kako gre meni šeškanje od rok. Ampak tudi grožnja mal odleže Tjulenček - WELKAM. Ampak zejle, ženske, rem jest SPAT!!!! Mirno noč, upam, dabo jutri malo bolj miren dan.