Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:29:00
|
|
|
|
tjulenjček
|
Evo, na pobudo Oranže se vam pridružuje še ena lanska novemberka...sem čisto na hitro pokukala na forum in vidim, da je Oranža precej ažurna, saj je že poročala o današnjem kofetku...v glavnem, želela sem vas vse skupaj pozdravit, zaželet mirno noč z vašimi škratolini, jutri pa lepo jutro... Aja, pa Oranža: nič skrbet glede današnjega joka: našemu tamalemu je orng manjkal spanec, saj mi je po kosilu spal v celem 2,5 ure, kar se zgodi praktično...nikoli!!! No, toliko za prvič, nočko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:33:26
|
|
|
|
jooly
|
O živjo tjulenjček Sej boš hitr spoznala, kok smo novemberke firbčne, pa nam vsaj, koga cartaš doma, kdaj je pokukal-a na svet, Ajtak pa zanima samo, kok mate zob Pa kje ste vse??????????'' A otroc še ne spijo ??????????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:35:45
|
|
|
|
potepinka
|
Čer No malo sem prišla k sebi sploh ne bom opisovala kako mučno je bilo na pogrebu,res groza. No danes se je Mark tudi prvič sam vsedel,prej je na eni rokici počival na pol sede,tudi pri nas pride do padca ponavadi ko biba se na nosek udari ne veliko ampak jok pa tak in se pol nikakor ne potolaži. Tudi mi nismo spali ponoči non stop sam neko jockanje in zbujanje upam da bo danes kaj bolje. Nič grem spat Lahko noč
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:42:54
|
|
|
|
Oranža
|
Dober večer, Tjulenjček dobrodošla med čvekami . Debeluška Za Erno, pa da se čimprej pocajta.....za grlo pa ne vem, kakšen sirup, čist blag, na bazi zelišč. IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: Oranža A Gruška je že doma, zakaj se pa nč ne javi Gruškovi so prišli domov sam prespat , jutr grejo pa nazaj. Težak je život nas profesionalca A tako ...No tud prav IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Aja p'a ful lepo ti da igračko , če ga prosiš. A se da tut za kakšen €€€ zment?? Igrač mamo dost Evrčkov ne dajemo, jih pa sprejemamo odprtih rok Pišuka pa kje je Tanayya?? Taaaaaannaayyyaaaaaaaa!! Pa GB, kje si?? Kanarka a že uživate v svoji novi rezidenci? Tintin ni panike, se vidmo drugič Jah nč, grem, če se nobena neče pogovarjat. Nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:47:25
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Pa kje ste vse??????????'' A otroc še ne spijo ?????????? Jst sem še tuki jst sem še tuki
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:49:15
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Pa kje ste vse??????????'' A otroc še ne spijo ?????????? Ja kje si pa zdej ti???? A imaš balconiado
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:51:42
|
|
|
|
jooly
|
Buuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:51:58
|
|
|
|
tintin
|
jst sem tukaj, samo zraven delam (dodelujem nalogo)...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:52:31
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: jooly Pa kje ste vse??????????'' A otroc še ne spijo ?????????? Ja kje si pa zdej ti???? A imaš balconiado Ja, sama s sabo No, pa moj comp me nikol ne pusti na cedilu - čeprov je moškega spola
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:52:39
|
|
|
|
tintin
|
ampak vseen se loh pogovarjam
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:54:16
|
|
|
|
jooly
|
A Vasko pa Timon kej smrčita? Sej veste, moški...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:56:10
|
|
|
|
jooly
|
Razmišlam da bi si spet mal avatar zamenjala. Me že tko buča boli k me skoz te kocke prbijajo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:56:25
|
|
|
|
mamuška
|
Preden dol padem: bli smo v Topolšici, otroc užval miljon na uro, jest sem pa v nulo izmozgana Ej, ženske, kako vi pripravte otroke, da vam občepijo v teh fredovih obročih?! Moj ga SOVRAŽI!!!!!!!! Enkrat se je v njem zvrnil na hrbet , 2 x prekucnil na nos, potem sem hudiča zabrisala na rob bazena in lih da vzela nazaj s sabo domov. Tamau je daaaaaaaaaaaaaaleč najbolj užival v naročju in ko je prosto stopical ob robu bazena Zej grem pa dol past, dobesedno!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:56:39
|
|
|
|
jooly
|
Najbolj da sebe citiram, pa si odgovarjam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:57:32
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Razmišlam da bi si spet mal avatar zamenjala. Me že tko buča boli k me skoz te kocke prbijajo Ja, jooly, kr zameni počas. Kaj boš pa dala?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:58:12
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: jooly Razmišlam da bi si spet mal avatar zamenjala. Me že tko buča boli k me skoz te kocke prbijajo Ja, jooly, kr zameni počas. Kaj boš pa dala? Kaj pa vem... Bom mal po netu pogledala...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:58:50
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: jooly Razmišlam da bi si spet mal avatar zamenjala. Me že tko buča boli k me skoz te kocke prbijajo Ja, jooly, kr zameni počas. Kaj boš pa dala? Kaj pa vem... Bom mal po netu pogledala... Mogoče ma kera kšn predlog?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:59:30
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: jooly Razmišlam da bi si spet mal avatar zamenjala. Me že tko buča boli k me skoz te kocke prbijajo Ja, jooly, kr zameni počas. Kaj boš pa dala? Kaj pa vem... Bom mal po netu pogledala... Mogoče ma kera kšn predlog? Jooly, piš mi na ZS, mam par dobrih na lagerju.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 22:59:36
|
|
|
|
tintin
|
Moj je v Fredu ful rad, samo po enem času dol zleze...Res mora bit ful priheftan notri, da je ok. Vasko in smrčanje - hujši problem je moj . Zvečer kao dela avtogeni trening (v resnic smrči ) in pol zaspi na hrbtu in valda smrči. Sicer ne prehudo, ampak jaz mu zmer govorim, da ne sme smrčat, da ne bo Vasje zbudu...zadnjič sem ga celo nahecala (ampak on tega ne ve), da se je babyfon sprožil zarad njegovega smrčanja
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 23:00:29
|
|
|
|
tintin
|
Jooly a zbudimo Kim, zgleda maš preveč časa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 23:01:09
|
|
|
|
tintin
|
Tjulenček - ja povej nam kaj več o sebi. A si Kranjčanka? Jaz sem namreč...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 23:01:18
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Jooly a zbudimo Kim, zgleda maš preveč časa Čak, sam mal... zdele si glih odgovarjam na ZS
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 23:03:07
|
|
|
|
tintin
|
Jooly lol...ti ga biksaš...glej, da ne pozabiš na ZS odgovort... da ne bo Jooly užaljena
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 23:07:29
|
|
|
|
jooly
|
Nč, grem kr spat, da se ne bi slučajno sama s sabo skregala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.7.2008 23:09:53
|
|
|
|
Oranža
|
O Tintin pozdravljena Jooly a si že napisala ZS . Dej še ma, povej kaj si boš dala, čeprav men je tale tvoj prav fajn ....Si pa res faca Jst sem sam tamalga nazaj uspavala, je neki jokcat začel. Smrčanje: Timon ne, Enej ne, pa dreto vleče - pol ga pa pod rebra štoknem, pa prav, kaj je , pravim: smrčiš! On pa : Nisem bil jst. Ja halooooo kdo pa ,sosed al kva
< Sporočilo je popravil Oranža -- 16.7.2008 23:13:31 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?