Dajica
|
Ojla! IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Dajica,Jooly,Levčicka kako je pa pri vas,tudi domžale in okolica je blo kar hudo,ane? Kr naenkrat se je full ulilo, full temno postalo, veter, dez, bliskanje, grmenje...smo vsi noter sibali, ker smo bili ravno pri kosilu, vsi zunaj. Na sreco pa ni bilo nic hujsega pri nas. Baje da Kamnik pa Duplica, da je bilo bolj hudo, strehe odkrivalo, drevesa rusilo... Smo bili pa kar par ur brez elektrike, je prisla sele zvecer (zato se tudi nisem nic javila)---> IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Ampak res punce....kje pa ste vse...ker tole pa ni več smešno.....Gruška vem da je na morju, ampak kje ste pa ostale čveke ...Scuba, Dajica, Jooly, Barika................. Barika-upam, da cimprej porihtate No, pa da se na kratko povem, kako sem praznovala. Poleg presenecenja prav na moj rd, ko mi je dal veeeeelik sopek in sp. perilo so v soboto sledila se druga. Full je bil priden moj. Zjutraj je sel na Roglo po svoje stare starse, cel dan je pekel na zaru za goste in v bistvu skrbel za njih, da niso bili lacni, zejni, sel vmes po torto, in se poskrbel za presenecenje na koncu. Torto sem pa tako lepooooooooooooo dobila, da se nisem videla lepse. Res! Se marsikatera porocna ni lepsa od te. Bila je v 3 nadstropjih, spodnja v temno roza barvi, srednja svetlo roza, zg v beli barvi. Na vsaki napisan verz o ljubezni in na vsaki prave tiste zametno rdece vrtnice. Mislim, tkooooooooooo lepaaaaaaa. Bila pa je njegova zamisel, kako naj bi zgledala, slascicarka pa je njegove zelje cudovito uresnicila. Sem jo slikala, pa jo bom dala v album, da jo boste vidle. Ze to je bilo tako presenecenje. Na koncu pa se no presenecenje. Kot sem verjetno ze omenila, sem se ucila trebusnega plesa 4 leta, potem pa sem si vzela pavzo, ki traja ze 2 leti. Sem pa ze veckrat omenjala, da bom sla spet plesat. In moj mi je zrihtal, da je moja uciteljica prisla meni zaplesat na dom. Vse je tko splaniral, da niti sumila nisem nic. Me je nekaj noter posilal v hiso pa ven (tolk da je ona skrivoma prisla v hiso in se zrihtala, ), potem pa nas je posedel na klopi zunaj, prizgal muziko in priplesala je. Men so kar solze prisle na oci, ker se res ze tako dolgo nisva videle, pa ker kar naprej razmisljam o njej in da bi sla spet plesat, na, pa je ona prisla meni zaplesat. Se zdej mi gre kar na jok, tako lepo sem bila presenecena. Na koncu sva pa se skupaj zaplesale. Pa nov telefon sem dobila, ker sem si ga zelea, pa od starsev verizico. Full lepo od njih! No, sem rekla na kratko, pa je malce bolj na dolgo ratalo. Zdej pa se slikice nalimam v album. So ze, geslo je z besedo napisana stevilka mojih let.
< Sporočilo je popravil Dajica -- 14.7.2008 11:46:22 >
|