|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
14.7.2008 9:53:53   
sonchek
jutrooooooooo
evo konec štrajka...user posted image user posted image user posted image
no včasih tud po par dni računalnik ne prižgem, ker enostavno ni časa še za to....pol pa tko pride...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: levčica
JS mam pa eno vprašanjeuser posted image  Men mali med hranjenjem vztrajno tlači roke v usta (beri žlica v usta, žlica iz ust pa takoj v polna usta roka). Nardiva tako svinjarijo da ne vem če ga nibi kar v banji začela futrat pol pa sam tuš prklopm, pa je!user posted image  A je mela kera podobne težave in kako jih je rešila?

Pri nas tudi tako jemo..pa je z ničemer ne morm prepričat da ne bi....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martita

Ajtak, hitro, še 3 zobke nam nalimaj!!! user posted image user posted image user posted image

kajjjjjjjjjjjjjj?????
Ja odlično Majauser posted image user posted image user posted image ...še malo pa jih boš imela toliko kot mami!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

P.S.kanarka-full je kjuti tvoja pupika!!!!

se podpišem...user posted image user posted image user posted image

grem..pridem nazaj, pa do konca preberem...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
14.7.2008 11:06:57   
jooly
Neurja... mi smo blii včeri tak čas glih pri tašči na kosilu (v Radomljah) in je začel pokat in metat vse naokol. Smo sam začel brisače po tleh nastavlat, ker je pod pragovi not nosil vodo, tast je bil pa čist iz sebe k mu je na vrtu odnesl tisto plahto, k ma paradajze spod. Pol se pa mal umiri, grem pa na črpalko tankat, pa mal gledam okol sebe... user posted image user posted image user posted image  vsako ta 10. drevo je blo zruvano, pred Arboretumom je naklestlo tok dreves in to premer debla vsaj 2 m user posted image user posted image  Kamniška obvoznica je bla zaprta in neprevozna, ker je blo tok drevja na cesti, da ni šlo nikamor... Katastrofa... Zmer bolj jih bomo dobival po buč, vam rečem.

Oooo Scubi... bogi Maks user posted image  Pa ma spomin na počitnice user posted image  Sicer otročki vse te stvari hit predelajo, ampak se spomnim, ko si je Staš prebil ustnico in zbil zobek, sem si očitala še cel teden, čeprov nisem mela praktično čist nič zraven - je ponoč prilezel k nama v postlo, pa je mislu da je že bliz postle in je prekmal "pikiral" na jogi, pa se je zadel v rob user posted image

Barika... upam da se skoplete iz te vode in da ne bo preveč škode user posted image

Kanarka... prov veselim se s tabo, ko vem kako se veseliš novega domeka. Je pa zmer pač treba neki nardit za bolj kvalitetno bivanje. user posted image  Jst še čakam pravo ponudbo. Mal hodim po ogledih, pa ni trenutno nič pametnega. Ljudje so pač na dopustih in zdele res ni primeren čas za to user posted image

Danes imamo plan kupit kolo za mami in stolček za Kim, da gremo lahko kam s kolesi.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
14.7.2008 11:17:18   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Oooo Scubi... bogi Maks user posted image  Pa ma spomin na počitnice user posted image  Sicer otročki vse te stvari hit predelajo, ampak se spomnim, ko si je Staš prebil ustnico in zbil zobek, sem si očitala še cel teden, čeprov nisem mela praktično čist nič zraven - je ponoč prilezel k nama v postlo, pa je mislu da je že bliz postle in je prekmal "pikiral" na jogi, pa se je zadel v rob user posted image

Jah ni fajn da je glih na počitnicah. Čeprav je rekel brat da se obnaša kot da ni nič.. No tud ko sva govorila po telefonu, se je maks zadaj smejal in norel. Je pa dobil v soboto inekcijo, pa včeraj in danes. Nek antibiotik, da se mu ne zagnoji..

Evo, tkole zgleda naš bogi sonček. Jaz sem najprej mislila da je umazan okoli ust in da se neki pači. Na mobitelu se pač slabše vidi..

user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 14.7.2008 11:18:06 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
14.7.2008 11:17:37   
Tanayya29
Jutro!

Scuba hvala za kavico,jaz jo ravnokar pijemuser posted image .
Barika joj,kaj res,tako je blo pri vas?Ojoj.....Pri nas ponoči je samo padalo,ni bilo spet kake sile....
Ninočka fajn slikice in lepo se imejte pri strših.Ruben je že pravi velikan.

Mojega sončka pa danes čuva babica(se pravi tašča),do popoldan...Upam,da bo vse OK.Imam tok enih stvari za uredit,da sem jo prosila,in je z veseljem uletela.Sta šla ob osmih ,jaz pa sem šla nazaj v posteljo,do enajstihuser posted image user posted image .Ob enih imam zdravnika,da mi še enkrat pregledajo hgm in se mi zdi,da sendimentacijo,pol sem pa zaključila s temi zdravniki,za nekaj časa(upam!).

Mamuška tudi jaz sem mislila nate!!!
Kaj pa npr. Allernova ,ki je na bazi kazeina in ne soje?Pregomin si pisala,da Dominiku ne paše?Sorry,če si že pisala,vendar,pomoje allernova mu nima kej škodit,pa vsaj za te kašice mešat,pa tko....user posted image .
Zobki,mi jih še nimamouser posted image ,upam,da kmalu kej prileze venuser posted image .

Tudi jaz bom mogla začet počasi pakirat za na morje,no imam še čas,no.....

pridem nazaj!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
14.7.2008 11:27:56   
scubadiver
Tanayya dobro opravi pri zdravnikih user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
14.7.2008 11:44:30   
Oranža
Ojla

Sm že prej napisala cel roman, pa mi prav we are sorry, pa jst pogumno desni klik pa nazaj in se ni zgodlo nič razen da mi je vrglo prazen okenčekuser posted image user posted image

V glavnem....mi smo odkril da imamo lulčka in se zdej veselo vlečemo kadar smo nagciuser posted image user posted image user posted image ...to je seveda pobral po svojem velikem bratu k ga tud skoz med prsti valja in vleče pod tušem in glej ga zlomka, tamal ga je tud najduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Noč je bla katastrofalna....najprej se zbudi Timon, ne bi jedu on bi se zabavaluser posted image ...to je blo okol polnoči, no po 1 uri puzanja in lazenja in prevračanja po pojstli le omaga in jst z njim, nakar me zbudi krik tavelkega otroka......začel je namreč treskat in pokat in pihat k pr norcih.......seveda prleze k nama, tamalga popokam v njegovo postlo...neki časa ''spimo'', Eneja je povsod dost, se spet tamal zbudiuser posted image user posted image ...pol pošljemo mojga v Enejevo pojstlo spat in mi mal zadrnjohamouser posted image user posted image user posted image .... v glavnem kr nekiuser posted image

Vsem padalčkom čimprejšnje okrevanjeuser posted image

Mamuškauser posted image
Barika pa kva maš ti to eno čudno žlahtouser posted image user posted image Aja tole z vodo pa žglih ne štekam(najbrž emšouser posted image ), pr sosedih so okna menjal vama pa not tečeuser posted image user posted image No v glavnem upam da zrihtate čimprejuser posted image
Ninočka lušne slikce, zdej pa le mal predahni pri staršihuser posted image

Neurja.....upam da ste ostale ok in da ni blo kje še keja hujšega...pr nas zrazen ornk nalivov in treskanja HB ni blo nč...sej pravm HB za Alpeuser posted image user posted image

Jooly se strinjam s tabo, še fejst nas bo teplo....narava vrača udarec in to trostruko......''what goes around, comes around'' al neki tacgauser posted image
Tanayya dobr uštimejuser posted image

Aja dons so se pa razprodaje začele ane, a boste kej šle?

Nč zdej pa šibam mal po bajt pogledat če je kej za pospravituser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 3856
14.7.2008 11:45:03   
Tanayya29
uuuu bogi maks.....user posted image user posted image user posted image

kanarka,tudi jaz moram pohvaliti tvojo punči!Luštna!

Neposredna povezava do sporočila: 3857
14.7.2008 11:45:21   
Dajica
Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Dajica,Jooly,Levčicka kako je pa pri vas,tudi domžale in okolica je blo kar hudo,ane?

Kr naenkrat se je full ulilo, full temno postalo, veter, dez, bliskanje, grmenje...smo vsi noter sibali, ker smo bili ravno pri kosilu, vsi zunaj. Na sreco pa ni bilo nic hujsega pri nas. Baje da Kamnik pa Duplica, da je bilo bolj hudo, strehe odkrivalo, drevesa rusilo... Smo bili pa kar par ur brez elektrike, je prisla sele zvecer (zato se tudi nisem nic javila)--->
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Ampak res punce....kje pa ste vse...ker tole pa ni več smešno.....Gruška vem da je na morju, ampak kje ste pa ostale čvekeuser posted image ...Scuba, Dajica, Jooly, Barika.................

Barika-upam, da cimprej porihtate user posted image

No, pa da se na kratko povem, kako sem praznovala. Poleg presenecenja prav na moj rd, ko mi je dal veeeeelik sopek in sp. perilo so v soboto sledila se druga. Full je bil priden moj. Zjutraj je sel na Roglo po svoje stare starse, cel dan je pekel na zaru za goste in v bistvu skrbel za njih, da niso bili lacni, zejni, sel vmes po torto, in se poskrbel za presenecenje na koncu. Torto sem pa tako lepooooooooooooo dobila, da se nisem videla lepse. Res! Se marsikatera porocna ni lepsa od te. Bila je v 3 nadstropjih, spodnja v temno roza barvi, srednja svetlo roza, zg v beli barvi. Na vsaki napisan verz o ljubezni in na vsaki prave tiste zametno rdece vrtnice. Mislim, tkooooooooooo lepaaaaaaa. Bila pa je njegova zamisel, kako naj bi zgledala, slascicarka pa je njegove zelje cudovito uresnicila.user posted image Sem jo slikala, pa jo bom dala v album, da jo boste vidle. Ze to je bilo tako presenecenje. Na koncu pa se no presenecenje. Kot sem verjetno ze omenila, sem se ucila trebusnega plesa 4 leta, potem pa sem si vzela pavzo, ki traja ze 2 leti. Sem pa ze veckrat omenjala, da bom sla spet plesat. In moj mi je zrihtal, da je moja uciteljica prisla meni zaplesat na dom. Vse je tko splaniral, da niti sumila nisem nic. Me je nekaj noter posilal v hiso pa ven (tolk da je ona skrivoma prisla v hiso in se zrihtala, ), potem pa nas je posedel na klopi zunaj, prizgal muziko in priplesala je. Men so kar solze prisle na oci, ker se res ze tako dolgo nisva videle, pa ker kar naprej razmisljam o njej in da bi sla spet plesat, na, pa je ona prisla meni zaplesat. Se zdej mi gre kar na jok, tako lepo sem bila presenecena. Na koncu sva pa se skupaj zaplesale.

Pa nov telefon sem dobila, ker sem si ga zelea, pa od starsev verizico. Full lepo od njih! user posted image

No, sem rekla na kratko, pa je malce bolj na dolgo ratalo. Zdej pa se slikice nalimam v album. So ze, geslo je z besedo napisana stevilka mojih let.

< Sporočilo je popravil Dajica -- 14.7.2008 11:46:22 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
14.7.2008 11:48:09   
Tanayya29
mamuška sorry.sem vidla,da je alergičen tudi na kazein.

Kje pa vse to testirajo?Nas so testirali,samo na tista osnovna živila...jajc,mlek,prah,pšenica,maček....user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
14.7.2008 11:50:14   
Tanayya29
Dajica ej brez besed,si kot iz pravljice,ampak čisto zares...

Lepi ste!

Neposredna povezava do sporočila: 3860
14.7.2008 12:06:15   
barika
oranža, pri zgornjih sosedih so delal, pa problm je balkon, ker so dal celo steno ven,pa ono plastično not, pa niso ok naredl, zdej pa cela štala....

Neposredna povezava do sporočila: 3861
14.7.2008 12:11:45   
scubadiver
Dajica a veš da je šlo še meni kar na jok. Kako lepo se je potrudil tvoj, res je zlat!!!!!!!!!! ne bom rekla da sem ti fouš za takega romantika, ampak bi pa jest mal mojega v šolo k njemu pripeljala user posted image .
Kako ste lepi na fotkah, torta je pa itak za dol past. Kapo dol pred tvojim user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
14.7.2008 12:41:07   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: barika

oranža, pri zgornjih sosedih so delal, pa problm je balkon, ker so dal celo steno ven,pa ono plastično not, pa niso ok naredl, zdej pa cela štala....

Zdej pa štekam aj aja ja jaja.......user posted image

Dajica tale tvoj je pa res ROMANTIKuser posted image user posted image user posted image Lepi ste lepi, pa tortica tuduser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
14.7.2008 13:02:47   
DEBELUŠKA30
Fulll sem lena, še pisat se mi ne da user posted image ! Sam tole pa moram pokomentirat:
Dajica, z eno besedo: ČUDOVITO user posted image user posted image user posted image !

Daj povej katero šolo romantike je tvoj obiskoval, da še me pošljemo te naše "hlode" (šala), mislim srčke user posted image !

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
14.7.2008 13:30:02   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Zdej pa se slikice nalimam v album. So ze, geslo je z besedo napisana stevilka mojih let.

fullllllllll lepa torta..ti si bila tudi zelo lepa...in na sploh lepe slikice user posted image user posted image user posted image
in vsaka čast tvojmu user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
14.7.2008 13:43:37   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Dajica, z eno besedo: ČUDOVITO user posted image user posted image user posted image !

Daj povej katero šolo romantike je tvoj obiskoval, da še me pošljemo te naše "hlode" (šala), mislim srčke user posted image !

jst se pa 100% čist strinjam in podpišemuser posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
14.7.2008 13:57:47   
tintin
Dajica, krasna torta in krasna slavljenka! Bravo za tvojega user posted image ! No jaz se čez mojega sploh ne morem pritoževat, ker je tako in drugače krasenuser posted image user posted image

Punce, dajte mi kak pameten nasvet, kako našega user posted image uspavat čez dan...(in ponoči kadar se zbudi). Trenutno pali samo ali joška ali da poleg njega ležim dokler ne zaspi ali da ga zaspi v naročju....jaz bi ga že od vsega začetka rada navadila, da zaspi v posteljici, ampak se začne tako huronsko dret in cvilit kot da ga dajem iz kože in še kaj...in se ne pomiri tudi po 10 min....Ker gre konec sept. v vrtec bi bilo fajn, da ga navadim zaspat v posteljici, ampak mi ne ratuje...user posted image Tudi v vozičku ne spi....Že itak ko zaspi mi spi max pol ure dvakrat na dan.

Zadnje čase mi ga še ponoči malo biksa...no, danes je bila za spremembo kar ok noč, prejšnje pa bolj tako tako. Mu odpustim, ker je bilo vroče in je bil najbrž žejen..user posted image

Drug teden tak čas bomo že upam na Pagu. Komaj čakam...user posted image upam, da bo lepo vreme in da bo Vasja pridenuser posted image

Razprodaje - rabila sem še ene kopalke in šla v HM ponje. Dala sem celih 5 evrov (2 za hlačke in 3 za modrc). Za otroke nimajo v HM znižanega skoraj nič, ker so že na predrazprodajnih popustih vse prodaliuser posted image Tudi CA nima kaj veliko...

Upam,da mi kmalu uspe prilepit slikce iz srečanja (KR). Imam namen, samo me rač. zajebava, ker imamo tak firewall naštiman, da tud slikc ne pusti limat...no bom že našla pot!

LP!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
14.7.2008 14:23:59   
nicolina
Dan,
no nisem glih najbolje, mi teče iz nosa, da groza... ah sej bo

Dajica, naravnost čudoviti ste bli... tvoj je pa res romantik, svaka čast. user posted image user posted image

Ninočka, luškan Ruben. user posted image

Scuba, samo da Maksu ni blokaj hujega... božček mali...

Tanayya, dobro opravi pri zdravniku.... user posted image user posted image  zate

Tintin, ne vem  ti kaj pametnega svetovat. Tin tud zaspi na rokah, sicer z dudo, ne z joško user posted image  Jaz sem tud poskusla, da bi zaspal sam v posteljci, pa nam ne rata. On ima cel žur noter user posted image  Ponoči,ko se zbudi, zadostuje samo dudica in treplanje po ritki, včasih mora bit pa joška... ma sej ne vem, kolk se eni srečni, ko jim sami zaspijo.
Mislim,da tud v vrtcu otroke zazibajo, al kako drugače pomagajo, če ne morejo zaspat, bo Tanayya več o tem povedla...

Grem semal vlečt, se kar slabo počutim... se beremo

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
14.7.2008 15:29:15   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Dajica a veš da je šlo še meni kar na jok. Kako lepo se je potrudil tvoj, res je zlat!!!!!!!!!! ne bom rekla da sem ti fouš za takega romantika, ampak bi pa jest mal mojega v šolo k njemu pripeljala user posted image .
Kako ste lepi na fotkah, torta je pa itak za dol past. Kapo dol pred tvojim user posted image user posted image

Tole se pa čist čist podpišem.user posted image

Kanarka - kolk je luštna tvoja pupika.
Ninočka - Ruben je tudi tako zrastel in se potegnil...
Rozika WB

Pri nas pa Tevž pleza po vseh štirih po dolgem in počez že celo stanovanje in se dviguje na noge. Če ga postavim na noge in primem za roke, bi pa kar hodil. user posted image (beri: tega drugače ne delamo user posted image ) Glede bušk pa, raje ne bi komentirala. Če ne drugače, pride njegova sestrica in ga rada prevrne na tla, če ima slučajno v rokah kakšno njeno igračo. user posted image Kaj bo še!

Ponoči še vedno ne spi in imamo vsaj ene 5 budnic.user posted image Zadnje 14 dni sploh noče jesti sadja in zelenjave. Se tako zmrduje in dela grimase. Potem mu nekaj enostavno vsilim ali tako zanimiram, da dobi žlico v usta in potem poje. Večerno riževo kašico pa še vedno poje brez problema na žlico 2dcl. Danes pa ne vem kaj se mu je odprlo je pojedel kosilo in sam zaspal v posteljici.user posted image

Pa da se malo považim, sem bila danes v SN in sem kupila končno nekaj stvari le in samo zase. user posted image Zadnje čase sem gledala samo otroška oblačilca.

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 14.7.2008 15:40:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3869
14.7.2008 15:35:25   
Nana Liza
Še nekaj vas moram vprašat? Kolk ve pojeste. Jest pojem za 4. Ma res. Skoz jem. Trenutno jem 2. krožnik makaronov z zelenjavno omako in čaka me še krožnik čevapov s krompirjem. Pa bo komaj do večera. Sploh ne vem kam to vse dajem? Sej kg  HB mi stojijo oz. mi zelo rahlo naraščajo in včasih padajo. 

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
14.7.2008 16:12:29   
tintin
Jaz pojem nekaj srednjega...malo manj kot med polnim dojenjem (namenoma), mislim, da bi mogla še malo zmanjšat vnos hrane, ker sem šla v dveh mescih dobre pol kile goruser posted image  

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
14.7.2008 16:30:13   
scubadiver
Jest sem bla tud mal v šopingu, pa me je minilo ko sem vidla vrste.. Sem se kr obrnila in šla domov.

Nobena ni nič komentirala kolk mam luškanega nečaka, samo to da je revček user posted image . Kaj pa kolk je lep??? user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
14.7.2008 17:30:58   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Barika... upam da se skoplete iz te vode in da ne bo preveč škode user posted image

Kanarka... prov veselim se s tabo, ko vem kako se veseliš novega domeka. Je pa zmer pač treba neki nardit za bolj kvalitetno bivanje. user posted image  Jst še čakam pravo ponudbo. Mal hodim po ogledih, pa ni trenutno nič pametnega. Ljudje so pač na dopustih in zdele res ni primeren čas za to user posted image

Danes imamo plan kupit kolo za mami in stolček za Kim, da gremo lahko kam s kolesi.

Se podpišem pod tole

Tanayya dobro opravi pri zdravnikih 

Mamuškauser posted image , saj bo. Svaka ti čast, res si potrpežljiva, sam kot si sama rekla za otroka se splača-

Dajica, ma ti pa maš res enga tapravga in zlo redkega romantika user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Punce, dajte mi kak pameten nasvet, kako našega user posted image uspavat čez dan...(in ponoči kadar se zbudi). Trenutno pali samo ali joška ali da poleg njega ležim dokler ne zaspi ali da ga zaspi v naročju....jaz bi ga že od vsega začetka rada navadila, da zaspi v posteljici, ampak se začne tako huronsko dret in cvilit kot da ga dajem iz kože in še kaj...in se ne pomiri tudi po 10 min....Ker gre konec sept. v vrtec bi bilo fajn, da ga navadim zaspat v posteljici, ampak mi ne ratuje...user posted image Tudi v vozičku ne spi....Že itak ko zaspi mi spi max pol ure dvakrat na dan.

Zadnje čase mi ga še ponoči malo biksa

a tut jaz rabim en pametn predlog. Moja sicer ne zaspi niti ob zizi. Enostavno se moram vlešt k njej in se mora par min zdret, da vzame dudo pol pa mogoč rata da zaspi za kake pol urce. Groza. Tut jaz si želim, da bi sama zaspala. Zgleda, da so to sanje. Če jo dam v poslco, pa se vstane gor in se dere preko ograje al pa izvaja akrobatrski rokenrol

nicolina, čimprej okrevaj

Ninočka, luškan Ruben. user posted image

Scuba, res je lep in bogi.

Nč peglezn me čaka moja dva bom pa napodila ven user posted image , da bo mir pr bajt.

Bom še pol kaj napisala, če bo ratal, saj večeri in noči so pri nas katstroofa.

Sem hotla še sam to povedat, da sem zjutri neki meil pošilala tamala pa na tleh v dnevni kot običajno pa pogledam okol nje pa ni. Grem na hodnik je ni, in ona je veselo prpuzala v svojo bodočo sobico. Halo. user posted image user posted image user posted image user posted image  
No zdele se pa gleda na hodniku v ogledalo. Joj kak je samovšečnauser posted image user posted image

No zaj pa grem res peglezn zalaufat

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
14.7.2008 18:41:35   
barika
NL, če imam srečo in čas pojem 2 oroka na dan, kosilo in večerjo, vmes pa voda in en kapučino zjuteaj (aja, pa kozarec gline na teščeuser posted image )
trenutno se mi je pa zluštalo kebaba, pa oba mulca spita, jst pa jem (ja celo jem zdejleuser posted image )pašteto

Razprodaje, mogoče bojo padl eni crocsi (balerinke, da si jih ne bo spet moj prisvojiluser posted image user posted image ),pa nč večuser posted image user posted image , razlog, tale krčv vreme, ker samo čakama, kdaj bo začel spet kje tečt....jutri pride cenilec (vsaj nekaj)

scuba, je tak simpatičn tale tvoj mulo od nečaka

Martin bo danes iz preventive spal v kuhinji (celo noč sma z bateriamiokol svetla, da ga ne bi zbudila, no potem pa en nekam butne, pa drug...), zmatra se pa sam...gospod se vzdiguje na sto in en način, sam da sedi pa je srečen (al pa stoji)user posted image , prejle se je po postelji matral vstat, no potem ko je to uspešno opravil, se je pa frajer z eno roko držal ograjeuser posted image ..grem gledat fuuul tišina iz vseh koncev

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
14.7.2008 21:50:03   
nicolina
Čer,
ja kje pa ste vse? user posted image  A bo spet štrajk? user posted image user posted image

Barika, upam, da boste imeli mirno noč.

Sej nima kaj pametnega povedat, grem spat... NOČKO

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?