|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
21.7.2008 15:16:37   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Drugače se je pa začel lubčkatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
21.7.2008 15:38:17   
scubadiver
Meni je vseeno kdaj se dobimo in tudi kje se dobimo. Al je to moderna galerija al je pa to mogoče res kr Zajček pa nam je vseeno kakšno bo vreme, pa še mogoče je lažje zaradi parkinga kot center.

Tkole je pa naš ubogi otrok obnemogel na kavču kar v sede (fotka ni najboljša ker je slikano z mobitelom):

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
21.7.2008 15:40:00   
ajtak
Tjas spi ze od 14:30 user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
21.7.2008 15:56:54   
barika
dan.
joj kok se men nič ne da..še pisat ne. bi šla spat, pa ...se mi ne dauser posted image

Ej Scuba,a te ni nič strah, da Lana  ne bi dol iz sedežne padla??user posted image

Martin zadnje čase spi striktno v svoji postelji, ker mi je zadnjič zaspal, ga grem pogledat in je imel glavo že čez posteljo...no enkrat drugič je pa plezal po postelji.

GB, velikouser posted image user posted image user posted image  za tvojo hči. S tvojim se pa le pogovorta!

Gruška, sožalje!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
21.7.2008 16:56:27   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

in je spal do 16:07 user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
21.7.2008 17:00:05   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ej Scuba,a te ni nič strah, da Lana  ne bi dol iz sedežne padla??user posted image

Zaspala je medtem ko se je igrala jaz pa sem sedela zraven, tko da ni mogla past dol. Ko sem vidla da je zaspala sem jo najprej slikala, potem pa odnesla za rešetke v posteljico user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
21.7.2008 17:00:46   
scubadiver

in je spal do 16:07 user posted image user posted image

Bravo Tjaš, prosim razloži Lani kako se spi čez dal več kot pol ure v kosu user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
21.7.2008 17:18:21   
levčica
Ojla!

Midva sva bla tut na mooooooorju (čez vikend)user posted image !

Sam men ni jasn kako vaši malčki v vodi "plavajo" k je pa tko mrzla. Midva sva sam mal noge namočila pa enkrat sem ga do ramen potopila "da bo lahko reku, da je palvu"user posted image .

Za vse bolančke user posted image

Za vas GB pa še user posted image user posted image zraven! Tut mi držimo pesti za vas!

Gruška za vas pa user posted image ; pa upam da se maste zdej na morju lepo!

Scuba ti pa nikar ne govor da se je igrala pa omagala, kar prznaj, kaj je mogla počet, da se je tko utrudla (a je zlagala perilo, al štrikala nogavice za mami za mrzle zimske dni, al ...?)!user posted image

Ninočka tvoj malček je pa na uni slikci, k si je usta podalšal s flomastrom fuuul ampak res fuuuuuuuul podoben mojmu malčku.

Jutr pa tut midva mogoče prideva, nama pa bolj odgovarja ob 11ih ker imava ob 13ih že kosilo.

Uspavanje: čez dan v vozičku sam lepo zaspi, ga poležem in spi, doma pa zaspi al med dojenjem pa ga dam v postlo, al pa počakam da je tok hin da ni treba kakega ekstra uspavanja. Ampak zvečer je pa druga pesem: tut pr nas je zvečer tkoooo naspidiran, k da bi poživila jemaluser posted image , pol se pa enkrat odločim da je zdej pa res že čas za spat (men 21 in 23user posted image ) pa ga nesem v postlo, se uležem v svojo k je zraven in mu pomolim svojo roko v njegovo postlo, da se me lahko prime. Ponavadi še ful telovadi pa ga morm še parkrat "poravnat" ker se obrne počez al pa na glavo, pol pa končno mojo roko k obrezku stisne in zaspi. TAkrat sem jaz ponavad že tko hin da mi je žal ker nisem že umita in v pižami, pa bi samo nadaljevala spanec.

Sej sem sigurn velik stvari pozabila, pa drugič!

Mejte se lepo!

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

Neposredna povezava do sporočila: 4108
21.7.2008 17:21:06   
levčica
Aja sej sm vedla, Kanarka user posted image  za novo stanovanje. Se pa strinjam s tistimi k so rekle da se morš mal skulirat pa dvakrat globok udihnt, pa bo vse lažje!

Scuba a vi se boste tut selil? Sem zgleda neki zgrešila (pa tko pridno beremuser posted image )?

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
21.7.2008 17:42:56   
mama11

user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
21.7.2008 17:44:39   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: levčica

Scuba ti pa nikar ne govor da se je igrala pa omagala, kar prznaj, kaj je mogla počet, da se je tko utrudla (a je zlagala perilo, al štrikala nogavice za mami za mrzle zimske dni, al ...?)!user posted image

Haha Levčica zdej si me pa razkrinkalauser posted image . Lana je pred tem dve uri likala, potem pa obsedela in revčka od utrujenosti kar zaspala user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: levčica

Scuba a vi se boste tut selil? Sem zgleda neki zgrešila (pa tko pridno berem )?

Mi se bomo selili v stanovanje kjer je stanovala moja mami. Tam je ena soba manj - dvosobno stanovanje, tle imamo trosobno, vendar je tam 100 kvadratov vrta, kar sigurno odtehta eno sobo. Sam je treba prej še par stvari nardit. mormo prebit vrata ven na vrt, ker je zdej treba it okoli hiše da prideš do vrta, to je pa brez veze pa prebelit bo treba. Tko da upam, da bo šlo to čimprej skoz da bomo imeli še kej od poletja tam.

Kar se pa tiče jutri..
Meni je kot rečeno vseeno ob kateri uri se dobimo. Ampak glede na to, da enim paše ob 12h drugim ob 11h predlagam, da se dobimo ob 11h, Mama11 ti pa malo zamudiš? A bi to šlo skos? Al ima katera kakšen boljši predlog? In glede na to, da ne bi vse prišle isto uro in zaradi parkinga se meni zdi boljši predlog Zajček.

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
21.7.2008 17:45:27   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Kar se pa tiče jutri.. Meni je kot rečeno vseeno ob kateri uri se dobimo. Ampak glede na to, da enim paše ob 12h drugim ob 11h predlagam, da se dobimo ob 11h, Mama11 ti pa malo zamudiš? A bi to šlo skos? Al ima katera kakšen boljši predlog? In glede na to, da ne bi vse prišle isto uro in zaradi parkinga se meni zdi boljši predlog Zajček.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4112
21.7.2008 18:06:04   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Kar se pa tiče jutri.. Meni je kot rečeno vseeno ob kateri uri se dobimo. Ampak glede na to, da enim paše ob 12h drugim ob 11h predlagam, da se dobimo ob 11h, Mama11 ti pa malo zamudiš? A bi to šlo skos? Al ima katera kakšen boljši predlog? In glede na to, da ne bi vse prišle isto uro in zaradi parkinga se meni zdi boljši predlog Zajček.

user posted image

se pravi tiste ki nam bolj pase ob 12h full zamudimo user posted image . Jaz mam namrec ob 10h servis avta v Domzalah...

recmo rajsi 11:30 pa bo kompromis user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
21.7.2008 18:15:18   
scubadiver

user posted image

se pravi tiste ki nam bolj pase ob 12h full zamudimo user posted image . Jaz mam namrec ob 10h servis avta v Domzalah...

Haha zmenjeno, torej ob 11.30.  A Zajček ti je ok Ajtak?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
21.7.2008 18:43:45   
ninocka

Ninocka uzivajte na morju.

Sej vem, da je bil referendum glede novih pokrajn, samo koroska je se zmer koroska, morje pa morje user posted image user posted image user posted image

Tasta bi pa jaz klicala ob ene treh zjutraj in bi mu povedala da je tok spanja čist dovolj, naj se zbudi . No sej ne bi ker nimam jajc, sam bi se mi pa res trgalo...
Tale stavek, crknla sem, solze so mi tekle od smeha...

Pa bogi Maks user posted image user posted image , si je Evan tud zdej prebil ustnico na eni betonski plosci, pa je jokal 2 min in pozabil. Naslenji dan se vedel ni povedat, kam se je udaril user posted image , jst pa ko ga pogledam, se pa sprasujem, ce je to sploh moj otrok, tolk je drugacen, ko ima vos oteceno ustnico. Kako je ze un rek - pijanci pa otroci so gumjasti...al kaj ze...

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
V glavnem....mi smo odkril da imamo lulčka in se zdej veselo vlečemo kadar smo nagci ...to je seveda pobral po svojem velikem bratu k ga tud skoz med prsti valja in vleče pod tušem in glej ga zlomka, tamal ga je tud najdu
Pri nam ga je Ruben prej najdu, kot Evan. Evan ga je sele zdej odkril, bubi se pa ze skoz vlece zanjga...in kaj ces lepsga, ko je usran do popka in ga razvijes in se on se mal poslata...

Dajica, mal pozno ampak VSE NAJBOLJSE ZA TRIDESETKO user posted image user posted image user posted image   Zdej se bo pa najleps zacel - sedenje pri zdravnikih, pa bradavice, pa dlake, pa nerazumevanje mladine user posted image user posted image user posted image Hecem se, ceprav je vse res user posted image user posted image
Tvoj je pa res romantik, pa ful lepa torta, pa organizacija RDja....user posted image user posted image user posted image Bom sprintala in dala mojmu prebrat , da se kaj nauci user posted image Men je moj tud lani pripravil presenecenje za 30 (ce se se spomnete) - si je na  paintballu misice na nogah potrgal in pristal v bolnici user posted image user posted image

Tintin, zaradi spanja in vrtca se ne sekiraj - v vrtcu vse otroke postimajo in spijo ko bubice, a ne Tannaya user posted image

Zdej probavam da bi ji počasi zmanjševala vse obroke, da bi se ji mogoče skrčil želodček...
Jst ji ne bi zmanjsevala - zdej bo lih rabla to, ko se bo zacela plazit. Pa mal majcena je se za kaksne diete...

tiste ki ste hodile na plavanje v Lj vas lepo pozdravljata Tanja (se mi zdi da je Tanja) in Dan, sem ji danes srečala v SN.
A je njen Dan septembrcek? Ker se mi zdi da je to moja sosolka iz SS. Moram kaksno slikco pogledat s plavanja.

Avtosedez
- Ruben bo zdej imel Romerja King TS plus, se od Evana. Evan je lih dobil nove - jahace,  isto od Romerja, Ruben pa "podeduje" stare. Sva jih pa takrat narocila preko e-baya, sta naju 2 in postnina prisla mal vec kot eden, ce bi ga kupila v BC. Ta nove sva isto narocila preko ebaya, v isti trgovini, pa se kolegica in kolega in smo dobili pol se 1 EUR popusta na kolicino user posted image user posted image user posted image

Jedilnik - dopoldne sadje, potem kosilo, jogurt, vecerna kasica. Po potrebi dojenje. Pa vcasih mal zamesamo, pa damo jogurt prej, pa sadje kasnje...v glavnem odvisno od situcaije (kje smo) in stvari, ki jih imam doma. Smo pa blazno napredovali pri pitju iz flaske - zdej popije tud do 100 ml caja cez dan user posted image user posted image user posted image Sem mu skoz turila to flasko, kadarkol sem mela priloznost, najbolj je pa itak zagrabu vmes med hranjenjem z GH --> sem se pol spomnila, da smo tud Evana isto tko navadli in je pol spil ze dopoldne 2.5 dcl caja/soka/vode.
Samo hranjenje pa je ratalo obupno - on bi zdej samo glodal in glodal in glodal...vse redke stvari odpihne z zlice, pol pa zlico grize. Najbolj srecen je, ce ima v roki neki za grizt - rizkota, piskot, kruh...zadnjic mu je Evan dal smoki  in je tist ful jedel. HB, da ni blo nobene reakcije in zdej vsaj vem, da ni alergicen na araside user posted image

Tolk za danes, do tuki nekje sem prebrala in se vrti okrog teh tem. Zdej grem pa Rubna dat spat, ce bom srecna, mi bo ratalo v 1 uri.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4115
21.7.2008 19:09:08   
Laubica
GRUŠKA-tudi jaz ti izrekam sožalje
VB-res mi je hudo in si niti misliti ne morem kaj prestajata z možem -in zato je žal bilo to da sta se kregala-pogovorita se saj v dvoje bo lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bila z malčkom na pregledu in je rekla da ima močno vnete uhice in morava 7 dni jemat antibiotik in svečke proti bolečinam mu dajem na 6 ur-malček pa samo joka ,ali spi ali joka-bogi je revček mojuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
21.7.2008 19:48:08   
ajtak

user posted image

Haha zmenjeno, torej ob 11.30.  A Zajček ti je ok Ajtak?

Naceloma ok, ceprav ne vem kje tocno je... no vem kje je Jurckova... bom ze nasla, drgac pa poklicem!!!
Torej, JUTRI SRECANJE V ZAJCKU (JURCKOVA CESTA) OB 11:30! Velja za vse Levinje in potomce user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4117
21.7.2008 19:54:19   
Oranža

po obvoznici do izhoda za Rudnik; če pripelješ iz gorenjske smeri zaviješ po izvozu desno (levo se gre proti Črni vasi), pelješ čez obvoznico in samo naravnost, dokler ne prideš do Jurčkove, potem zaviješ levo in pelješ dokler na desni ne vidiš Zajčka (mislim, da je vmes samo 1 semafor, tisti, kjer prečkaš PST). Če pa pripelješ iz druge smeri greš mimo Rutarja proti Supernovi, na krožnem prometu narediš skoraj poln krog (4 izvoz) in zapelješ direkt na Jurčkovo, potem je navodilo enako - mislim, da je vmes samo 1 semafor, potem je pa že na desni Zajček. Mimogrede, parkingi so tako na desni ob lokalu, kot na levi, čez cesto. 

Pa upajmo, da bo vreme OK. Glede časa, ali lahko ob 11:30? Običajno ima okoli 11h dopoldansko malico, pa nočem, da mi v avtu tuli od lakote, pa ne bi rada tudi preveč zamudila, ker potem vse prehitro odbrzite.

No tole mi pa ni glih jasnouser posted image user posted image  kako pa veš da si na jurčkoviuser posted image user posted image . Dej povej, če grem ''kao v Rutarja(do tja pa do Leclerca znam)user posted image user posted image user posted image , kako od tamuser posted image  - al upoštevam 2. del navodil(tisto kr sem ti označla).
Pa še to m,i povej, glede na to da imamo nekatere še tavelike otroke s sabo al imajo tam kej za početuser posted image So kakšna igrala pa touser posted image .
Ura, hja no, naj vam bo...ob 11.30 bo kul.
Debeluška a si še za???? Če ja, se slišva ju3 zjutraj kdaj se dobiva, ok?
Manca a gresta vi2 tud? Vaju pridemo iskat?
Kaj pa Tjulenček?????

Scuba ful huda slikcauser posted image user posted image
Tjaš bravo bravouser posted image user posted image  Me veseli, da vaju z mamico ju3 spoznamuser posted image

Mi smo šli pa dons še mal v nabavo za na morje. Sicer prav veliko s seboj ne vozim(hrano mislim), ampak neki pa vseen bo šlo z nami. Nekateri pravijo da je dol ful drago. Kaj pravte pa tiste k ste že bile? No sicer vsako leto eni in isti jamrajo kolk je dragouser posted image , ampak sej je na Bledu pa v Portorožu tud a ne. No zdej sem pa že mal zašla.user posted image user posted image user posted image user posted image
V glavnem en mal bomo s seboj peljal......pa prttljažnik smo šli kupit pa kune......No v glavnem mal smo se prpravli....pol pa sam še kkšno žehto operem in zlikam in v četrtek napokam in gasa......user posted image user posted image user posted image

Ej pridem še kej nazaj, tamal od hrčka vodo pijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ........

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
21.7.2008 20:42:44   
DEBELUŠKA30

Ja sem za seveda user posted image , se slišiva

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
21.7.2008 20:46:48   
ajtak

No tole mi pa ni glih jasnouser posted image user posted image  kako pa veš da si na jurčkoviuser posted image user posted image . Dej povej, če grem ''kao v Rutarja(do tja pa do Leclerca znam)user posted image user posted image user posted image , kako od tamuser posted image  - al upoštevam 2. del navodil(tisto kr sem ti označla).
Pa še to m,i povej, glede na to da imamo nekatere še tavelike otroke s sabo al imajo tam kej za početuser posted image So kakšna igrala pa touser posted image .

Na rondoju je tabla Jurckova c., ne vem pa ce majo otroci tam kaj za pocet ker se nisem bla tam.

Tudi jaz se veselim, da spoznam se ostale Levinje user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
21.7.2008 21:45:11   
ajtak
sem glih ugotovila, da je ze druga decemberka noseca... Kaj pa me? A se bo kera kej javla, Barika??? Vi baje neki delate, ne?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
21.7.2008 21:55:14   
scubadiver

po obvoznici do izhoda za Rudnik; če pripelješ iz gorenjske smeri zaviješ po izvozu desno (levo se gre proti Črni vasi), pelješ čez obvoznico in samo naravnost, dokler ne prideš do Jurčkove, potem zaviješ levo in pelješ dokler na desni ne vidiš Zajčka (mislim, da je vmes samo 1 semafor, tisti, kjer prečkaš PST). Če pa pripelješ iz druge smeri greš mimo Rutarja proti Supernovi, na krožnem prometu narediš skoraj poln krog (4 izvoz) in zapelješ direkt na Jurčkovo, potem je navodilo enako - mislim, da je vmes samo 1 semafor, potem je pa že na desni Zajček. Mimogrede, parkingi so tako na desni ob lokalu, kot na levi, čez cesto. 

Pa upajmo, da bo vreme OK. Glede časa, ali lahko ob 11:30? Običajno ima okoli 11h dopoldansko malico, pa nočem, da mi v avtu tuli od lakote, pa ne bi rada tudi preveč zamudila, ker potem vse prehitro odbrzite.

Manca a gresta vi2 tud? Vaju pridemo iskat?
Kaj pa Tjulenček?????

Scuba ful huda slikcauser posted image user posted image

Tako je, od Rutarja upoštevaš samo tist označen del navodil in po mojem ne moreš falit.

kar se pa tiče starejših otrok.. Mene ni blo v Zajčku že celo večnost, takrat ko sem bla nazadnje me pa igrala niso zanimala in povem po pravici da nimam pojma user posted image

Tole je link do zemljevida kako do Zajčka: tukaj
hvala za slikco ;) Mi je bla tko luškana tamala sem jo mogla prav slikat.
Prej sem pa hladno lilkala perilo in sem stresala eno kuhinjsko krpo. tamala se je tko od srca smejela da sem se še jest skor v hlače user posted image . Škoda ker še tega ne znam tle objavit

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 21.7.2008 21:56:12 >

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
21.7.2008 22:22:52   
Nana Liza
Gruška - iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image

Sem videla, da se jutri menite za Zajčka. Škoda ker imam že druge plane, pa blizu sem doma. user posted image   Igral je nekaj, niso pa glih ne vem kaj. Je pa tam prav prijeten ambient.

Naslednji teden smo pa na morju. user posted image

Je pa Tevž postal pravi nagajivček in ga moram imeti na očeh ves čas. Zadnjič se mi je prevrnil pod mizo na glavo, da so noge visele v zraku, ker se ni imel prostora prekucniti.Ampak čez 10 minut je bil spet na istem mestu. user posted image

Glede avtosedeža imamo malo problema, ker ta velika še nima dovolj kg za nov avtosedež. Ima 13kg in 2,5 leti. Mora pa imeti 15kg ali pa 3 leta. user posted image Po mojem bomo počakali še kakšne 2-3 mesece in ji ga bomo nabavili novega. Ta čas bomo pa malo sedeže menjavali iz avta v avto, ker trenutno imava v vsakem avtu en avtosedež.

Glede hranjenja - je tako kot pravi Ninočka. Ma natanko tako.

Uspavanje - včasih ko še ni tako zaspan se dere in dere, pa že skoraj spi, pa se še vedno dere. Včasih pa zaspi kot angelček. <Pojma nimam, kaj jih uščipne.

Glede nove nosečnosti - smo dal obrt nazaj user posted image . Priznam,  imamo  skoraj 2 leti razlike in je kar naporno (kaj šele manj). Če bi vedela, bi počakala, vsaj še pol leta. Ampak nikoli nisi zadost pameten in smo lahko le srečni, da je tako, kot je. user posted image Če pa otroci spijo ponoči, je pa čist druga zgodba. O tem lahko le sanjam.

Hvala tisti, ki je povedal za levi klik miške nazaj. user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 21.7.2008 22:24:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 4123
21.7.2008 22:25:49   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Razmišlam da bi si spet mal avatar zamenjala. Me že tko buča boli k me skoz te kocke prbijajo

Ja, jooly, kr zameni počas. Kaj boš pa dala?

Kaj pa vem...  Bom mal po netu pogledala...

Mogoče ma kera kšn predlog?

Jooly, piš mi na ZS, mam par dobrih na lagerju.

Ej, jooly, sam tale jooly ti pa ocitno ni dala nobenga doberga predloga, k mas se zmer isti avatar...al te je buca nehala bolet

Smrčanje: Timon ne, Enej ne,  pa dreto vleče - pol ga pa pod rebra štoknem, pa prav, kaj je , pravim: smrčiš! On pa : Nisem bil jst. Ja halooooo kdo pa ,sosed al kva
ja, oranza, kaj pa un sosed, k se pod pojstlo skriva

Drugace pa je pri vseh NE, razen lubi, ko je fuuul utrujen...

Tjulencek, dobrodosla. Pa zelo lepo ime ima tvoj skratek . Meni je bilo pri Evanu to ime tud ful vsec (sem lih brala eno knjigo in je bilo glavnemu liku not tko ime), pa mojmu ni blo. Je pa dobil pol za drugo ime krajso verzijo - Max, ampak ta je pa po mojmu dedku.
Mi tud brisemo z vlaznim robckom, pa skoz protestira. Se bolj pa, ko mu brisem nosek. Sej bo boljs.

Sliva, super za Anzeta

Gruska, moje sozalje ob izgubi stare mame

Ali vedno zaspi ob dojenju? Če ja, potem je to problem in jo moraš naučiti, da se uspava drugače.

No s tem se pa ne strinjam. Zakaj bi to bil problem. Moj prvi otrok je vedno tako zaspal, pa smo spali cele noči brez budnic, pa tud kasneje ni blo nobenga problema, ker se je pač sam odstavil. Tudi čez dan je šel spat tako da je se je dojil, odstavil se je(pri dnevnem spanju), ko je bil sam pripravljen. Saj nam vse povedo, z dejanji, samo prisluhniti jim je potrebno.

Tuki se tud jst strinjam z oranzo. Nas taprvi je zaspal sam, brez problema, nobenga uspavanja ali joka, ampak s flasko - kar je pa za nedojene isto kot za dojene joska. Med pitjem je zaspal  in ni blo nobene panike, pa je tud spal celo noc ze od 2 meseca.
Vsak otrok je drugacen, eden rab mal crkljanja za spat, eden velik, eden nic...otroci pac ne znajo zaspat sami od sebe, tko kot mi, ko zapreme oci in ze vlecemo...jst se spomnem, ko sem bla mejhna (tam ene 10 let), pa mi ni blo jasno, kako lahko mojadva zaspita, cim se ulezeta, jst sem pa se po 1 uro v luft gledala, pa razmisljala, kaj vse se mi je zgodilo...zdej znam pa jst tud tko zaspat...
leta prinesejo svoje...ko bojo v puberteti, jim bomo pa tezile, da prevec spijo in jih pokonc metale

Sem hotla se tole povedat - zadnjic, ko je bil Ruben bolan in smo sli na metelkovo in me una zdravnica vprasa, ce ponoci kaj slabs spi. PA recem, da ne vem, ker se itak zbuja ze v osnovi po 5x na noc ali vec. Pa me ful zacudeno pogleda in rece Ja kaj pa dela? In sem ji rekla, da se doji, pol pa zaspi nazaj. In mi je zacela ful pridigat, da to ni dojenje, ampak crkljanje (to ze tko al pa tko sama vem) in da ne rabi tega, da rabi spanec, ampak da sam tega se ne ve. Pa da  v koncni fazi sem si pa sama kriva, ker ce mi ne bi pasal, bi mi pa ze celo noc spal, jst pa tud. In me je v bistvu ful prizadelo - jst vem, da se Ruben vcasih samo pocrklja na joski in bi lahko slo tud brez tega, samo sori, ko je bil star 2 meseca bi me pa napizdevale, da naj ga podnev in ponoc pristavljam na ukaz, a zdej sva pa oba mal cez luno, ker se v bistvu se zmer tko dojiva/crkljava? Sej delam samo po njihovem nasvetu - pediatri priporocajo pristavljanje nonstop, ko je pa govora o odstavljanju, smo si pa mamice same krive...mah...

GB, za Tianno in za vse vas

Kobacanje - mi smo se zmeri na ene dveh korakcih. Je kr mal preskocil tole fazo in sel direkt na hojo in stanje na
nogicah. Zdej se dvigne ze ob vsak kamencek, ki moli vsaj cm iz tal, pa dons se je prav veselo sprehajal po pojstlici gor in dol. Pa poskakovanje v narocju, kot zabica in pol ma usta raztegnjena do uses. Usest nazaj se pa se ne zna, ceprav se je danes trudil pobrat neki iz stolcka (se je dvignil v njemu). Kobacanje pa zgleda takole - postavi se na kolena, potem neki muva in na koncu dvigne rit v zrak, tko, da stoji na vseh stirih (na dlaneh in podplatih), za finele pa dvigne v zrak se eno nogo Ne vem, kaj bi s tem rad dosegel, ampak neki casa tko vztraja, pol se pa uleze na trebuh in se jezi...

Dojenje + zobki = grizenje bradavic. Ob mojem AU, se pa nesramno zarezi in se enkrat ugrizne, tko da sem mu ze parkrat josko vzela. Ce je njemu smesno, meni ni pa pika. Mene boli S tem da se doji tko, da se prime za prstke na nogicah in se potem ziba sem in tja , pa zadnjic se je priplazil nazaj in se dojil na vseh stirih, nos je mel pa tolk v josko zarit, da sploh ne vem, kako je dihal IN pacek mali, je zacel se praskat po joski s tistimi majhnimi ostrimi nohtki...kot da ze grizenje ne boli dost.
A vasi tud grizejo?

Scuba, jst tud nisem vedla, da se selis. Sicer se enkrat neki omenjala, da razmisljate, nisem pa vedla, da ste se odlocili. Vrt pa res odtehta eno sobo, vsaj zdaj, ko so majhni Zdej pa hitro se nabavt par igral in vrtnih pripomockov...
Kanarka, super za stanovanje

Zenske bezim, mi je tle en komar zacel najedat...kolk sovrazim, ko pribzzzzzzzzzja mim usesa....bljak...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4124
21.7.2008 22:27:58   
Nana Liza
Scuba - Lana je pa prava faca. Sem se nasmejala! user posted image Naš takole zaspi na stolčku za hranjenje. 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?