ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: jooly Razmišlam da bi si spet mal avatar zamenjala. Me že tko buča boli k me skoz te kocke prbijajo Ja, jooly, kr zameni počas. Kaj boš pa dala? Kaj pa vem... Bom mal po netu pogledala... Mogoče ma kera kšn predlog? Jooly, piš mi na ZS, mam par dobrih na lagerju. Ej, jooly, sam tale jooly ti pa ocitno ni dala nobenga doberga predloga, k mas se zmer isti avatar...al te je buca nehala bolet IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Smrčanje: Timon ne, Enej ne, pa dreto vleče - pol ga pa pod rebra štoknem, pa prav, kaj je , pravim: smrčiš! On pa : Nisem bil jst. Ja halooooo kdo pa ,sosed al kva ja, oranza, kaj pa un sosed, k se pod pojstlo skriva Drugace pa je pri vseh NE, razen lubi, ko je fuuul utrujen... Tjulencek, dobrodosla. Pa zelo lepo ime ima tvoj skratek . Meni je bilo pri Evanu to ime tud ful vsec (sem lih brala eno knjigo in je bilo glavnemu liku not tko ime), pa mojmu ni blo. Je pa dobil pol za drugo ime krajso verzijo - Max, ampak ta je pa po mojmu dedku. Mi tud brisemo z vlaznim robckom, pa skoz protestira. Se bolj pa, ko mu brisem nosek. Sej bo boljs. Sliva, super za Anzeta Gruska, moje sozalje ob izgubi stare mame IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Ali vedno zaspi ob dojenju? Če ja, potem je to problem in jo moraš naučiti, da se uspava drugače. No s tem se pa ne strinjam. Zakaj bi to bil problem. Moj prvi otrok je vedno tako zaspal, pa smo spali cele noči brez budnic, pa tud kasneje ni blo nobenga problema, ker se je pač sam odstavil. Tudi čez dan je šel spat tako da je se je dojil, odstavil se je(pri dnevnem spanju), ko je bil sam pripravljen. Saj nam vse povedo, z dejanji, samo prisluhniti jim je potrebno. Tuki se tud jst strinjam z oranzo. Nas taprvi je zaspal sam, brez problema, nobenga uspavanja ali joka, ampak s flasko - kar je pa za nedojene isto kot za dojene joska. Med pitjem je zaspal in ni blo nobene panike, pa je tud spal celo noc ze od 2 meseca. Vsak otrok je drugacen, eden rab mal crkljanja za spat, eden velik, eden nic...otroci pac ne znajo zaspat sami od sebe, tko kot mi, ko zapreme oci in ze vlecemo...jst se spomnem, ko sem bla mejhna (tam ene 10 let), pa mi ni blo jasno, kako lahko mojadva zaspita, cim se ulezeta, jst sem pa se po 1 uro v luft gledala, pa razmisljala, kaj vse se mi je zgodilo...zdej znam pa jst tud tko zaspat...leta prinesejo svoje...ko bojo v puberteti, jim bomo pa tezile, da prevec spijo in jih pokonc metale Sem hotla se tole povedat - zadnjic, ko je bil Ruben bolan in smo sli na metelkovo in me una zdravnica vprasa, ce ponoci kaj slabs spi. PA recem, da ne vem, ker se itak zbuja ze v osnovi po 5x na noc ali vec. Pa me ful zacudeno pogleda in rece Ja kaj pa dela? In sem ji rekla, da se doji, pol pa zaspi nazaj. In mi je zacela ful pridigat, da to ni dojenje, ampak crkljanje (to ze tko al pa tko sama vem) in da ne rabi tega, da rabi spanec, ampak da sam tega se ne ve. Pa da v koncni fazi sem si pa sama kriva, ker ce mi ne bi pasal, bi mi pa ze celo noc spal, jst pa tud. In me je v bistvu ful prizadelo - jst vem, da se Ruben vcasih samo pocrklja na joski in bi lahko slo tud brez tega, samo sori, ko je bil star 2 meseca bi me pa napizdevale, da naj ga podnev in ponoc pristavljam na ukaz, a zdej sva pa oba mal cez luno, ker se v bistvu se zmer tko dojiva/crkljava? Sej delam samo po njihovem nasvetu - pediatri priporocajo pristavljanje nonstop, ko je pa govora o odstavljanju, smo si pa mamice same krive...mah... GB, za Tianno in za vse vas Kobacanje - mi smo se zmeri na ene dveh korakcih. Je kr mal preskocil tole fazo in sel direkt na hojo in stanje na nogicah. Zdej se dvigne ze ob vsak kamencek, ki moli vsaj cm iz tal, pa dons se je prav veselo sprehajal po pojstlici gor in dol. Pa poskakovanje v narocju, kot zabica in pol ma usta raztegnjena do uses. Usest nazaj se pa se ne zna, ceprav se je danes trudil pobrat neki iz stolcka (se je dvignil v njemu). Kobacanje pa zgleda takole - postavi se na kolena, potem neki muva in na koncu dvigne rit v zrak, tko, da stoji na vseh stirih (na dlaneh in podplatih), za finele pa dvigne v zrak se eno nogo Ne vem, kaj bi s tem rad dosegel, ampak neki casa tko vztraja, pol se pa uleze na trebuh in se jezi... Dojenje + zobki = grizenje bradavic. Ob mojem AU, se pa nesramno zarezi in se enkrat ugrizne, tko da sem mu ze parkrat josko vzela. Ce je njemu smesno, meni ni pa pika. Mene boli S tem da se doji tko, da se prime za prstke na nogicah in se potem ziba sem in tja , pa zadnjic se je priplazil nazaj in se dojil na vseh stirih, nos je mel pa tolk v josko zarit, da sploh ne vem, kako je dihal IN pacek mali, je zacel se praskat po joski s tistimi majhnimi ostrimi nohtki...kot da ze grizenje ne boli dost. A vasi tud grizejo? Scuba, jst tud nisem vedla, da se selis. Sicer se enkrat neki omenjala, da razmisljate, nisem pa vedla, da ste se odlocili. Vrt pa res odtehta eno sobo, vsaj zdaj, ko so majhni Zdej pa hitro se nabavt par igral in vrtnih pripomockov... Kanarka, super za stanovanje Zenske bezim, mi je tle en komar zacel najedat...kolk sovrazim, ko pribzzzzzzzzzja mim usesa....bljak...