mama11
|
A res, kar preselile ste se... Potepinka Lana Maja Danes smo končali v Šmarjeških, Mklks, tako da upam, da nisi šparala senčke... Ma je bilo pa hecno. Ravno nakopali smo se, jaz uspavam tamalo v vozičku in začne deževati - zaprem strehico, napnem Pepenyja, jo pokrijem z brisačo in postavim voziček pod senčnik, potem sem šla plavat (kaj lepšega kot biti v bazenu, ko dežuje). Pa dežuje, pa toča, pa spet dežuje, pa še 1x toča, potem sem šla pa raje ven iz bazena ker sem se ves čas tako ali tako skrivala pod mostičkom (leseni bazen), grem nazaj do ležalnikov, kjer je moj čuval pupo... in je vse to z grmenjem prespala in potem spala še pol ure. Pa še v avtu in zdajle že več kot uro in pol spi... Vidim, da še vedno potrebuje 3x na dan konkretno spanje, tako da sem se odločila, da bom zmanjšala na 4 obroke, ker sicer dobi kosilo ob 3h, zadnjo malico pa manj kot 2 uri pred večerjo. Po moje bi ona najraje bila brez dopoldanske sadne malice, ki jo še vedno komaj pogoltne, ampak nočem, da je čisto brez sadja, tako da bom sadje kar vmešala v jogurt, ki ga ponavadi dobi za popoldansko malico. Tiste, ki imate po 4 obroke, kako jih razporedite (ne mislim časovno, ampak kdaj kateri obrok, ker razmišljam, da bi po zajtrku dobila že kar kosilo, ker tako pozno je - okoli 11-12h? A potem se bomo dogovorile za naročilo?
|