|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
20.7.2008 15:21:27   
tintin
Ojla levinje,

GB močno držim pesti za tvojo Tianno. V takšnih trenutkih se z možem raje stisnita k en drugemu. Vse bo v redu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pakiram za morje. Jutri zj odrinemo.

Lepo se imejte, se beremo 31.7.!!! vse ki odhajate na dopust pa uživajte.user posted image

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
20.7.2008 15:26:10   
scubadiver
Joj Sliva držim pestke za vašega tavelikega da ne bo nič hudga user posted image user posted image

Hvala tud za kometnarje o plazenju. Vem da je to ena od faz plazenja. V bistvu sem spraševala zato, ker ona probava tko "pravilno" - tko kot v vojski, sam ji nogice zdrsnejo. Je pa res, da se tud na vse 4(še) nič ne postavlja. no ja, bo že počasi skapirala kako in kaj user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
20.7.2008 16:00:29   
DEBELUŠKA30
GB, user posted image user posted image user posted image  saj bo vse v redu, mi bomo tolk časa pesti držale, da bo operacija uspešno za vami user posted image user posted image user posted image !
Z možem pa se raje pogovorita in stisnita drug k drugemu, saj je obema fulllll težko! Povejta si to kar čutita z besedami in ne z jezo! Pa saj veš, da te ima fulll rad user posted image ! Drži se user posted image !

Sliva, za "tvojega" sina pa ravno tako držimo pesti user posted image user posted image user posted image , da bo vse v redu in bo čim prej doma!

Gruška, moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

V torek pa mogoče tudi jaz pridem v Ljubljano...

.... nekdo se je zbudil, a že user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
20.7.2008 16:51:00   
ajtak
prehitr sem se hvalla, res da je prakticno sam zaspal ampak je spal le 27min user posted image , zdele greva jest pa v nove boje user posted image .

sliva user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
20.7.2008 17:07:48   
Tanayya29
Hojla!!!!

Pozdravljam vas z morja,imamo se lepo,Taj uziva ne veliko,vreme je OK,skratka lepo je.

Nisem brala kaj dosti za nazaj,samo preletela,GB tudi jaz močno stiskam pesti za Tianno!!Drzite se!!!

LP,se mogoce se kaj oglasim.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
20.7.2008 17:13:56   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Kaj je zdaj s torkom, gremo v Čolnarno? In kdaj padejo koktejli v Argentinotu? Dajmo se zorganizirat, jaz imam še manj kot 3 mesece porodniške, je treba izkoristit user posted image

seveda!!
torej, jooly, scuba, mama11, jaz, se kera?? valda pride tud gruska, a? jooly, dej ji rec ce se kej slista!

Yoy soborke moje, jst grem pa jutr mogoče na morje do torka, pa me ne bo v Čolnarno user posted image  Ampak, proooosiiiim, bodte vesele zame, da grem mal rit namočit, ker dejansko nimam NIČ od letošnjega dopusta, ker sama z obema ne morem nikamor, moj je pa s tem fuzbalom pač od junija naprej zabezecan user posted image

Gruške sigurn ne bo, so šli na morje.

Scuba... to je tko k sex - teorijo lohk poznaš do obisti, ampak dokler sam ne prideš do "poante", je k sladoled čez šipo user posted image  Boš vidla, en dan te bo pa presenetla user posted image

Ja shit Sliva no... pa sej je že pr familiji z dvema mulcema durh marš en rompompom... kaj ne bo pr vas user posted image  user posted image user posted image user posted image

GB... vem in čist normalno je, da te skrbi. Verjemi v to, da bo zadeva s tem šla na boljš in ne na slabš. Odpravi slabe misli, tud Tianna more začutit tvojo pozitivno energijo in ne strahu. Pa saj veš, vse levinje, levčki in levčice bomo s tabo     user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
20.7.2008 20:48:21   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Kaj je zdaj s torkom, gremo v Čolnarno? In kdaj padejo koktejli v Argentinotu? Dajmo se zorganizirat, jaz imam še manj kot 3 mesece porodniške, je treba izkoristit user posted image

seveda!!
torej, jooly, scuba, mama11, jaz, se kera?? valda pride tud gruska, a? jooly, dej ji rec ce se kej slista!

Yoy soborke moje, jst grem pa jutr mogoče na morje do torka, pa me ne bo v Čolnarno user posted image  Ampak, proooosiiiim, bodte vesele zame, da grem mal rit namočit, ker dejansko nimam NIČ od letošnjega dopusta, ker sama z obema ne morem nikamor, moj je pa s tem fuzbalom pač od junija naprej zabezecan user posted image

Gruške sigurn ne bo, so šli na morje.

user posted image , pa glih ti si predlagala Tivoli... pol pa klasika, scuba mama11 (ce ni skrega na z mano k Tjas ne spi podnevuser posted image )in jaz... Se kera?

< Sporočilo je popravil ajtak -- 20.7.2008 20:49:04 >

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
20.7.2008 22:03:36   
naraščaj
Čer.

No RD svaka in nečaka sta uspela. Pred tem meli še obiske (babi in dedi) tko, da je T kr preskočla popoldansko spanje in je bla kljub temu ful pridna. Je pa pol v vozu zadremala. Zdele spi, čeprav je bla že ena budnica  in sem jo šla previt, ker se je pokakala ko sva jedli vendar je prej zaspala. Zdaj pa močno upam, na bolšo noč.

joj draga GB, vse kocine so mi sle pokonci ko sem brala tvoj post, ne vem kaj naj recem, da bi ti umilila te trenutke user posted image . Upam, da ti je v tolazbo vsaj obcutek da smo z vami in drzimo pesti za vajino lepoticko! Z mozem se pa sedaj nikar ne kregajta, vsaj zarad malenkosti ne, ker se bosta rabila da si bosta drug drugemu v oporo.
Lej sama bi ti napisala kaj podobnega, pa bi samo rekla še da mislim na vas in vam vsem trem želim veliko pozitivnih mislih pa še user posted image user posted image user posted image  za vse vas.

Nč grem dokonca gledat film in pol spat, Za jutr me pa čaka kup opranih in neopranih cot. jao, jao

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
20.7.2008 22:40:24   
scubadiver
Jooly škoda za nas in fajn zate da greste na morje user posted image . Bomo pa Ajtak, Mama11 in upam da Debeluška in še katera tolk bolj čvekale, da prikličemo dež user posted image

Tanayya super da uživate, sem vam kr mal fouš user posted image

aja, grem pančkat.. Tintin uživajte na morju in seveda vse ki se še tud kam odpravljate!

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 20.7.2008 22:41:18 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
20.7.2008 22:43:24   
scubadiver
Jaz pa pogrešam našo user posted image  Čist je pozabila na nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
20.7.2008 23:31:50   
kanarka
Čer!

Sem včeri mal zatajila, da bi zaključila danuser posted image .

VB...kaj naj še dodam ostalim dobrim mislim. user posted image user posted image  in Jooly ima prav. Tianna rabi mamico, ki verjame samo v najboljše in ostaja pozitivna. In vem, da je iz strani je zelo enostavno rečt, da se raje objemita, kot kregajta ampak nekdo bo moral to napetost prekiniti. Poskušaj jo ti, saj to moč nam je mati narava res dala. 

Skuba...naša se še tudi ne plazi...niti po vojaškouser posted image  Jaz jo imam še kr v stajci, ker se samo kotali. Ampak, res je, kot pravi Jooly, surpriseuser posted image !!!! in bodo tudi naše postale male gosenice.  

Kako pa rešujete s plazenjem, če imate po tleh ploščice. Mi imamo žal samo touser posted image  in si sploh ne predstavljam, da bo lezla po teh hladnih ploščicah, pa še kdaj z glavico butnla. Sej preprogo bom že nabavla, ampak to je samo en del.

Mama11, če ste bli kdaj pri tabornikih...pol sploh ni problema. Sej veš, ko postelj zmanjka, so pa blazine na terasah in milo nebouser posted image .

Ajtak, ampak napredek je pa le!!! 

Moja je tudi danes malo bolj znosna, samo sitnari pa nenormalno. Ampak vsaj tistega kričanja ni blo velik.

Sem se odločla, da si grem dat en DVD gor in film gledat. Že nisem celo večnost neki za sebe nardila.

Lahko noč!

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 4086
21.7.2008 9:17:33   
naraščaj
Jutro pa ne  morm verjet, da sem spet prva. >>>>>Ekola pa pristavim še user posted image  za vas.

Spali  tko tko. Ničkoliko assistenc je blo (beri obračanja in devanja nazaj ležat, pa dudo,...) Pa vendar vsaj do 5ih je v kinderpetu in je ne vzamem ven dokler ne jeva.

Vreme je pa tak gnilo, da ni za govort. Ponoč je tok lilo groza. Šibam zakuhat kavo, prideta moja dva na kofi

Čao

Neposredna povezava do sporočila: 4087
21.7.2008 9:28:43   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Jooly škoda za nas in fajn zate da greste na morje user posted image . Bomo pa Ajtak, Mama11 in upam da Debeluška in še katera tolk bolj čvekale, da prikličemo dež user posted image

A jst sem pa vosek al kvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 4088
21.7.2008 9:30:51   
Oranža
DObro jutro,

Naraščaj user posted image  za kofi.

Tanayya superuser posted image
Tintin uživajteuser posted image user posted image
Jooly user posted image user posted image
Šibam, grem v službo pole potrdit za znižano plačilo vrtcauser posted image
Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
21.7.2008 9:48:36   
mama11
GB, en velik objem od naju pa poljubček Tianni. Vsaka preizkušnja, ki nam jo življenje da, je z namenom. Ko bo vse tole sr**** za vami, boste vsi trije kot družinica še močnejši. user posted image

Sliva, saj ne vem, kaj naj napišem. Večji kot so, večje so skrbi, vsaj meni to vsi pravijo, ko pupo/mene kaj muči. Upam, da je v redu prestal noč.

Eno vprašanje..
Lana se še ne plazi ampak se odriva z rokicami nazaj, tako da se v rikverc potika po celem stanovanju, dokler se pač kam ne zagozdi, da ne more več naprej. Z nogicami ji je teoretično jasno kaj počet, praktično pa ji ne rata, ker ji zdrsne in to ne glede na to, a je oblečena al ima naga kolena in stopala.. Kako so vaši oblečeni/slečeni da jim nogice ne zdrsijo ko se odrinejo?

V bistvu je vseeno - hlače, brez hlač, nogavice ali brez njih. Pa kaj se sekiraš, važno, da se giba; T. se je 4 mesece samo kotalila s trebuha na hrbet in naprej.

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Yoy soborke moje, jst grem pa jutr mogoče na morje do torka, pa me ne bo v Čolnarno user posted image   

Scuba... to je tko k sex - teorijo lohk poznaš do obisti, ampak dokler sam ne prideš do "poante", je k sladoled čez šipo user posted image  Boš vidla, en dan te bo pa presenetla user posted image

Hmm, no, pa recimo, da ti privoščimo tudi malo morja user posted image .
Tale primerjava s seksom me je pa čisto vrgla. Se še nisem pobrala user posted image

mama11 (ce ni skrega na z mano k Tjas ne spi podnevuser posted image )

Ne, sem skregana s Tjašem, ker ne uboga navodil user posted image . Pa saj se jaz tudi vrnem, če me pokliče - jo pomirim (duda, božanje, tapkanje, whatever, če se le da brez jemanja iz posteljice) in ko je mirna pa še vedno budna spet odidem. Eto, ravno pred 2 minutama, je nekaj kričala iz posteljice, sem šla tja, ji dala dudo, pobožala in odpeketala. In zdaj je tišina. Ma, bova midve to predebatirali jutri na ledeni kavi v Čolnarni. A smo že rekle kakšno uro? Ali vam opoldne ustreza?

Neposredna povezava do sporočila: 4090
21.7.2008 9:53:00   
tjulenjček
Dober dan!
Sem prebrala za nazaj, kaj ste čez vikend pisale in mi je v mislih najbolj ostala Tianna. GB, čeprav sem se pridružila šele prejšnji teden in celotne zgodbe pravzaprav niti ne poznam, vedi, da sem tudi jaz z vami in z malo junakinjo. Strinjam se z jooly-tamala čuti tvojo razrvanost bolj kot kdor koli. Vidve sta neverjetno povezani, zato se oboroži s pozitivnimi mislimi in energijo. S tvojim pa bodita močna...držita skupaj in dajta tamali dodatne moči, ki jih potrebuje! Mislim na vas!!! Držite se!!!!

SIcer pa Ajtak: mi imamo na vidiku prvi zobek...spodaj desno...je že prebil!!! Sem včeraj opazila in je bil cel party pri nas doma...sem bla res ful vesela... user posted image

Nič punce: bodite lepo. Pozdravček

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
21.7.2008 11:09:54   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

A jst sem pa vosek al kvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VOSEK user posted image , mislim Oranža, a lahko jaz za tabo vozim, ker ne poznam ravno dobro Lj. in ne vem kje je Čolnarna user posted image ?!
A ja, pa če si v Loki daj pridi na kavo (če tole mogoče še bereš pred odhodom), sem te že klicala pa si ne dosegljiva user posted image ?!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
21.7.2008 11:42:01   
ajtak

sploh ne, lepo dobrodosla vsaka ki ma cas!!!

Ura, khm, men je ob 12h cist kul, upam da ne bo prevroce... al pa kak dez... sej nikol ne ves pr tem vremenu.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
21.7.2008 12:33:47   
Laubica
DOBER DAN-nič še nisem brala-mi smo se danes predčasno vrnili iz morja ker je ta majhen zbolel-ima vneto uhico in grlo-imel je 3 dni 40 vročine -tak da je revež samo 3 dni na morju užival-GROZA,zdaj pa samo joka ali spi-greva pol k naši p. se pokazatuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
21.7.2008 12:36:40   
Oranža

sploh ne, lepo dobrodosla vsaka ki ma cas!!!

Ura, khm, men je ob 12h cist kul, upam da ne bo prevroce... al pa kak dez... sej nikol ne ves pr tem vremenu.

Hvala hvala.user posted image user posted image user posted image

Ja mi bomo pršli ampak men je ob 12h kr mal pozno, jst bi rajš ob 11h.
Jst kje Čolnarna je nimam pojma, predvidevam pa da v Tivolijuuser posted image  A boste dale kej bolj podrobna navodilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

A ja, pa če si v Loki daj pridi na kavo (če tole mogoče še bereš pred odhodom), sem te že klicala pa si ne dosegljiva user posted image ?!

Sm šele zdele vidla, sm že doma. Mah škoda no, k nisem prej vidla, pa drugičuser posted image

Ajd šibam otroka dat spaat....

(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
21.7.2008 13:14:05   
mamuška
En mulacijus je napokan na kavču, drug mulacijus še spi, jaz sem enkrat sred noči končala prevod, vreme za posrat in za razmazat, včeraj sems i uspela odkrušit en konc plombe iz zoba, zobarca je pa dons začela 3-tedenski dopust - evo kratek rezime našega dogajanja. PA čist sem drogirana še od sobtnih terapij, tko da v sede spimuser posted image

GB - vse pesti, kar jih premoremo pri naši bajti, so stisnjene za malo borko. Jaz te čist razumem, da te živa groza grabi, vseeno pa skušaj na en način umirit sebe, če  ne bo tebe pobralodo takrat. V takih trenutkih se tako zelo izkaže, kakšni so naši zakoni/zveze, kajti v hudem je veliko težje shajat en z drugim, kot v lepših časih. Pa upoštevaj, da moški (vsaj moj!)še 100 x težje kot me prenesejo, ampak povedali tega ne bi niti s pištolo na glavi. Vem, da ti je obupno težko, ampak skušaj malo gledat preko sebe in ponudit roko partnerju, pa dajta si vzem vsaj zvečer 10-15 min in si POVEJTA, kaj kuhata v sebi. Prvič bo grozno težko, potem pa vedno lažje. Sva šla skoz to ob izgubi prvega otroka.

Plazenje - kakor deci paše, tako naj to počne. Tolk poglej, da ne dobi glih do krvi oguljenih kolen, vse do tam je čist OK. Pri nas se gre trenutno morske leveuser posted image user posted image Pojma nimam zakaj,  ker se zna tudi čist "by the book" plazit, mapak očitno mu tko paše. Po ploščicah gapač malo bolj oblečeš, pa je, druge izbire nimaš. Ima pa moj sin modrico na čeluuser posted image Včeraj je s tako silo zletel z butico v moj zob, da je mene skoraj kap od šoka in en evem kerim genom se imam za zahvalit, da nima stolčene fronte. Tamau imapa na čelu odtis mojih 3 sprednjih zobuser posted image user posted image

Drugače se je pa začel lubčkatuser posted image user posted image user posted image user posted image To zgleda tako, da se s široko odprtimi usto nalima na moja usta, pol čist počas ugrizne, pa še mal jeziček požoka meni v usta. Kot bi za francoa treniraluser posted image user posted image user posted image user posted image AMapk to je samo za mami, drugim ne dauser posted image user posted image

Joj, laubica, upam, da boste čimprej spet poštimani.

Spanje je pri nas veliko boljše, odkar ga tempiram, da čez dan dovolj spi. EVo zdejle spi uro in 3/4, vstal je ob 7h, šel ob 9h nazaj za 45 min in malo pred pol 12 spet. Ko o vstal, bo jedel in pol ga bom okrog 16h spet požokala mal odspat. Zvečer mrkne med 19. in 19,30 uro in gmah do polnoči, pol je in mir do jutra. Samo upam, da tko ostane. Tud zaspi zdaj sicer v naročjuuser posted image , ampak v 2 min.

Šibam črpat mleko. Tko sem skozlana, samo za spat sem!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
21.7.2008 13:14:30   
Oranža
Slivauser posted image user posted image user posted image  za tavelikega fanta!!

Laubica tud za vasuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Oranža -- 21.7.2008 13:18:26 >

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
21.7.2008 14:05:02   
ninocka
Dober dan!!!
Mi sm se vrnili iz dopusta s koroske (no, ze v soboto), vceraj smo sli na RD brez slavljenke, danes smo pa doma, ko je tako smotano vreme.
Na koroskem smo se meli OK, edino tole spanje nasega malega me je zacel pa ubijat - sploh ga ne morem vec dat spat, ker se samo vrti po pojstli, pa postavlja na vse 4, pa potem na nogice, pa po men plezat, pa cez mene...ne vem vec kaj naj nardim...dons se je zbudu ob 7ih in zaspal sele ob 12:30, s tem da sem ga vsaj 5x nesla spat...user posted image user posted image

evo, sem mal pojamrala, zdej grem pa brat kaj ste pocele ta teden user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
21.7.2008 14:30:36   
ajtak
punce, me se loh dobimo pr moderni galeriji pa gremo pes do colnarne!
Sam mene skrbi ce bo slabo vreme... kam gremo pa pol??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
21.7.2008 14:48:34   
mama11
Laubica user posted image , da se čim prej poštima zdravje. Tile dopusti jo pa včasih zagodejo. Javi, kako ste opravili pri P, da vidimo, kaj se dela pri vnetih ušesih.

Za jutri sem pogledala vreme in so možne plohe, v tem primeru bo Tivoli bolj švoh. Če bo deževalo, se lahko dobimo pri Zajčku (lokal na Jurčkovi, cesti, ki pelje proti Supernovi in Leclercu). Imajo velik parking in veliko pokrito teraso, kjer se brez problema pripelje voziček. Imajo tudi OK ledeno kavo. Za vsak primer še, kako se do tja pride:

po obvoznici do izhoda za Rudnik; če pripelješ iz gorenjske smeri zaviješ po izvozu desno (levo se gre proti Črni vasi), pelješ čez obvoznico in samo naravnost, dokler ne prideš do Jurčkove, potem zaviješ levo in pelješ dokler na desni ne vidiš Zajčka (mislim, da je vmes samo 1 semafor, tisti, kjer prečkaš PST). Če pa pripelješ iz druge smeri greš mimo Rutarja proti Supernovi, na krožnem prometu narediš skoraj poln krog (4 izvoz) in zapelješ direkt na Jurčkovo, potem je navodilo enako - mislim, da je vmes samo 1 semafor, potem je pa že na desni Zajček. Mimogrede, parkingi so tako na desni ob lokalu, kot na levi, čez cesto. 

Pa upajmo, da bo vreme OK. Glede časa, ali lahko ob 11:30? Običajno ima okoli 11h dopoldansko malico, pa nočem, da mi v avtu tuli od lakote, pa ne bi rada tudi preveč zamudila, ker potem vse prehitro odbrzite.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?