mamuška
|
En mulacijus je napokan na kavču, drug mulacijus še spi, jaz sem enkrat sred noči končala prevod, vreme za posrat in za razmazat, včeraj sems i uspela odkrušit en konc plombe iz zoba, zobarca je pa dons začela 3-tedenski dopust - evo kratek rezime našega dogajanja. PA čist sem drogirana še od sobtnih terapij, tko da v sede spim GB - vse pesti, kar jih premoremo pri naši bajti, so stisnjene za malo borko. Jaz te čist razumem, da te živa groza grabi, vseeno pa skušaj na en način umirit sebe, če ne bo tebe pobralodo takrat. V takih trenutkih se tako zelo izkaže, kakšni so naši zakoni/zveze, kajti v hudem je veliko težje shajat en z drugim, kot v lepših časih. Pa upoštevaj, da moški (vsaj moj!)še 100 x težje kot me prenesejo, ampak povedali tega ne bi niti s pištolo na glavi. Vem, da ti je obupno težko, ampak skušaj malo gledat preko sebe in ponudit roko partnerju, pa dajta si vzem vsaj zvečer 10-15 min in si POVEJTA, kaj kuhata v sebi. Prvič bo grozno težko, potem pa vedno lažje. Sva šla skoz to ob izgubi prvega otroka. Plazenje - kakor deci paše, tako naj to počne. Tolk poglej, da ne dobi glih do krvi oguljenih kolen, vse do tam je čist OK. Pri nas se gre trenutno morske leve Pojma nimam zakaj, ker se zna tudi čist "by the book" plazit, mapak očitno mu tko paše. Po ploščicah gapač malo bolj oblečeš, pa je, druge izbire nimaš. Ima pa moj sin modrico na čelu Včeraj je s tako silo zletel z butico v moj zob, da je mene skoraj kap od šoka in en evem kerim genom se imam za zahvalit, da nima stolčene fronte. Tamau imapa na čelu odtis mojih 3 sprednjih zob Drugače se je pa začel lubčkat To zgleda tako, da se s široko odprtimi usto nalima na moja usta, pol čist počas ugrizne, pa še mal jeziček požoka meni v usta. Kot bi za francoa treniral AMapk to je samo za mami, drugim ne da Joj, laubica, upam, da boste čimprej spet poštimani. Spanje je pri nas veliko boljše, odkar ga tempiram, da čez dan dovolj spi. EVo zdejle spi uro in 3/4, vstal je ob 7h, šel ob 9h nazaj za 45 min in malo pred pol 12 spet. Ko o vstal, bo jedel in pol ga bom okrog 16h spet požokala mal odspat. Zvečer mrkne med 19. in 19,30 uro in gmah do polnoči, pol je in mir do jutra. Samo upam, da tko ostane. Tud zaspi zdaj sicer v naročju , ampak v 2 min. Šibam črpat mleko. Tko sem skozlana, samo za spat sem!