|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
28.10.2008 16:35:35   
Anonimen
No, prav lepa hvala vsem za pohvale user posted image . Menčy, Sayuri, Smrka, Dulcinea, Voni, Klepetka..

Smrka, kaj pa če bi A.steno obarvala pol roza in pol temno bež barvo, vajino pa pol rdečo in temno bež barvo, pa obe steni delila z eno ali dvema črtama? Uff, jaz bi ti že kaj naflekala gor user posted image .

Sayuri- le kako ne bi imela vaša Zara veliko enakih oblačil kot Zoja, saj prisegamo na H&M user posted image user posted image user posted image . Tam ti znajo nastavit stvari, ki ne moreš mimo, ne da bi jih pograbil in vrgel v košaro. Pa vzameš nekaj, pa dobiš za zdraven skombinirat še to in ono in tretje..user posted image . Pa saj vsi poznamo kako potem to greuser posted image  Ja, torta je tičino masa, vidim, da se spoznaš na torte user posted image . Meni je bila res fenomenalna, v živo še lepša kot na slikah. Priporočam vsem!  user posted image . Ti pa svetujem, da čimprej pokličeš Ano, da si rezervira čas zate. Jaz sem to naredila 1 mesec prej in je bila zadovoljna da sem jo toliko prej poklicala. Pa dobra je bila tud "kot hudič" user posted image .
Menčy- ja, Ikea je zakon user posted image .

Voni- smo uspešno prestali krst. Moja Zoja ne kaka čisto vsak dan. Ko pa se to zgodi, obvezno vedno točim banjo in jo kopam, ker to pri nas pride do vratu user posted image . In v nedeljo smo čakali...in nič..pa nič... Ko pa se je začel krst, si je ona vzela čas in se olajšala. Vonjave so se širile daleč naokrog user posted image . Pa nič zato. Važno, da se ni videlo user posted image . Smo po krstu takoj "leteli" v banjo, potem pa naprej po planu. Sitnarila čisto malo, skoraj ni omembe vredno. Je pa duda zakon v takih primerih user posted image !
Dulcinea- nič se sekirat za uno z mašno user posted image . Tud jest pojma nimam kdo to je. user posted image  za nagrado!

Klepetka-tudi zame pride obdobje, ko nič ne spravim iz sebe in samo berem ali pa še to ne.

Glede srečanja-sem za, načeloma imam čas kadarkoli, bi pa zaradi Voni in mogoče še kakšne ki je v službi bilo mogoče bolje, da se dobimo popoldan, pa še moža imam takrat doma, in je on takrat varuška, jaz pa veselo v gostilno user posted image user posted image user posted image . Pa Lano lahko pripeljem pop.sabo, da da iz sebe tisto odvečno energijo user posted image user posted image user posted image . Te pa štekam Dulcinea, tudi jaz zelo težko vozim ponoči, sploh če pada dež.
PREDLOGI??!!

Zelo temno je postalo zunaj.. Lano imam na počitnicah pri babici, Zoja pančka, moža sem pa poslala ven user posted image user posted image user posted image . Je šel podirat trampolin, preden ga zamete user posted image . Tako da imam mir. In prav paše!
Pa hladilnik imamo spet na pol prazen, tako da bo spet treba v akcijo z nakupovalnim vozičkom user posted image .

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
28.10.2008 19:51:24   
smrka
oj Dulci, ti si pa pisala tole kot tocke dnevnega reda neke skupscine user posted image user posted image , pa fajn da si zadela nagrado, kaj si pa to za neki tekmovala? KOlk tock mas ze zbranih za Corso? Ej ce jo pa dobis pol bo treba pa se enkrat do skandinavije pridit na poskusno voznjo user posted image .

Voni  vis kok ves kdaj te opravljamo, dej nam povej s kom si porocena oz. s kom zivis v Ribnici, da bomo znale povezat stvari kje smo te, ce smo te srecal kdaj v Ribnici. In kako se drgac pocutis.. ti je vsec ta dialekt ribnski?

Klepetka kaj mrkas in nimas cajta pisat, si ga je treba kar vzet. Drgac pa to ja.... sem mislila tudi da bi bilo pol stene roza, pol modre ja.. ker tamala prav da bo ko bo majhen bratec pol prsel.. saj je prav hecna ko tud kiklce ki so ji zdaj premajhne pravi, da bova pospravili za majhnega bratcauser posted image Ne zivimo na Skotskem user posted image

Mency v Jurjevci bom svojo sobo renovirala. Pograd mi pride iz Ike-je konec novembra mi prpelje kolegica... ej kapo dol za tako frendico, ki mi dela medvedjo uslugo.... zdaj pa mal premlevam barve, za stene.. Sem imela celo v mislih da bi tukaj narocila za eno steno, tam kjer bo moja postelja da bi naredila foto tapeto, nas treh.. to bi blo ful kul... sam bi me prislo ful drago.. tako da.... bom kar barvala, to mi gre lazje od roke in od zepa user posted image

Bom dala v album sliko torte ki sem jo jest sama naredila za A. rojstni dan, je bila pikapolonica... Zdej sem majster za torte jih ne kupujemo vec...user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 752
28.10.2008 20:25:04   
dulcinea
Glede mitinga. Lahko bi recimo Sayuri odnesla copatke, pa bi ona pol to popoldne vam prinesla, če se dobite popoldne. Sicer pa še nisem ziher, če ne bom spet do večera ostala v RBC. Moj itak dela do 6 zvečer k je glih sreda.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
29.10.2008 15:29:33   
Menčy
DULCINEA - meni odgovarja v sredo pred 12.00 uro!!user posted image
Drugač bom pa mela Tobija sabo.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 754
30.10.2008 7:20:02   
sayuri
Jutro. user posted image  DAnes sta se dvojčka samo 1x zbudila ponoči.user posted image user posted image user posted image  Sem čisto spočit in naspana. ZDaj pa ritualna jutranja kavica in hitro prebrat novičke - da česa ne zamudim user posted image user posted image

Dulči meni načeloma tudi odgovarja dopoldne. Edino če bo kak dež zelo težko obe lupinici strogam v avto, pa pol spet ven user posted image  Dopoldne bi imela Z&L zihr s seboj. Filip bi bil v vrtcu. Lahko pa tudi popoldne, če boš tolk časa ostala v Ribnici. user posted image  VArianta, da prideš k meni, je pa tudi dobrodošla. user posted image

pikica** hvala za številko. Bom Ano danes poklicala, da se zmenive, kakšno tortico. Sam jaz bi najprej rada vidla njene ustvaritve, tko da se bom kar do nje zapeljala. user posted image
Menčy, moram zdajle še tvoje slikice pohvalit user posted image user posted image user posted image  Joj ste bli lepi. user posted image  Tobija je pravi frajer. Una slikica, kjer se kremži je fenomenalna user posted image . PA tortica je bla tud lepa. user posted image user posted image user posted image  

Punce, a je za krst cerkev kaj ogrevana? Konec novembra pa človek res ne ve, al bo plus 10 al bo -10 stopinj zunaj user posted image user posted image user posted image

klepetka smo te pogrešali zadnjič na kafetu, tko da si zdaj kar lepo rezerviraj cajtuser posted image  PA drugič res pozvoni, če se boš pod mojim oknom sprehajala. Pa to za vse velja. KAvico bom zmeri lahko skuhala, pa še ful bom vesela, da kakšno življenje v hišo pride user posted image user posted image user posted image
Voni jaz sem te nekajkrat prej že videla po Ribnici na sprehodu. Sva se že srečali user posted image .
sonjah in srki sta zopet polno zaposleni, vidimuser posted image
lotoska prav tako  user posted image
smrka pridna, da zdaj še tukaj štimaš sobo. Mi imamo tudi veliko barv v stanovanju. Filipova soba je pa zeleno modra (pastelne barve), ker je na sončni strani in bi vse prišlo preveč kričeče, če bi kakšno rumeno ali oranžno izbrala. MOram pa že o beljenju razmišljat user posted image user posted image user posted image  So stene že umazane, pa počečkane s Filipovimi umetnijami user posted image

Zdaj se moram pa v vrtec počasi spravit user posted image  Upam, da bo danes kaj bolj normalno vreme, da se spokamo malo ven z user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 755
30.10.2008 10:18:29   
Menčy
Jutro!

danes je bla mala spet ful slabe volje in ni hotela v vrtec , je rekla da ne gre rada, ker ji tam sploh ni všeč user posted image
je včeraj prišla z novico, da ni dober da nosi hlače z pasom, pa jo vprašam zakaj user posted image : KER SI JIH V VRTCU NE MOREM SAMA ZAPET!,pa jo vprašam kdo je to rekel in odgovor je sledil: VZGOJITELCA
prejšnji teden pa je pršla z novico, da kiklce niso prave za vrtec user posted image  user posted image  user posted image  saj ne evm kaj naj rečem a naj jo kar v pižami prpeljem, morda celo vso raztrgano user posted image user posted image - - ampak takih cunj pa nimamo
saj ne vem kaj bi človek rekel !!!!

Pikica _ lepo da sva se videli, kok sta zrasli in se poredili?? Mi mamo sedaj 7250g in 63.5 cm (sem ti včeraj dala napačne informacije, ker sem seveda take tud dobila user posted image )zredili smo se za 600 g , je rekla da so imeli včeraj vsi otroci nekam majhen prirast v teži user posted image  user posted image  Ste mel kako reakcijo?

Dulči - če drugim ustreza popoldne pa popoldne, men je drgač bolj dopoldne.
Sayuri -user posted image user posted image user posted image  za dvojčka in njuno spanje!! Ogrevana cerkev user posted image , ne hodim v Ribnico k maši, sem bolj "Štiftarska".
Ja , Anine torte so tud dobre(včasih niso bile),pa še upišteva tvoje želje!!! user posted image
A si pogledala slike? Šele včeraj sem šla na raziskovanje kako je to z albumi.

Smrka - ideja s fototapeto je kul? Bi vas mamai skoz lohk gledala, ko vas ne bi bilo. user posted image A je fejst drago?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 756
30.10.2008 10:19:58   
Menčy
SMRKA, kje je torta????

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 757
30.10.2008 10:51:23   
Anonimen
En full deževen dan je spet danes. Spet nič zraka user posted image . Lano sem danes poslala v vrtec, je bila zdaj 3 dni doma na počitnicah. Ona pravi, da ima dopust user posted image .

Sayuri- user posted image  za dvojčka. Že vesta da tudi mama sem pa tja rabi kakšno bolj "orng" noč user posted image . Pa le glej da ne bo pri tebi nastal cel "babji" žur ker nas tako lepo vabiš k sebi user posted image user posted image user posted image . K Ani pa se tudi jaz vedno zapeljem da pogledam albume, v katerih ima pofotkane torte. Tako si je lažje predstavljat. Izbira je velika in lepa. Izdelek na koncu pa še zelo okusen user posted image . Cerkev je ogrevana. Vsaj meni se je tako zdelo, al pa mi je kuhalo od vsega skupaj user posted image . Je bila Zoja oblečena v jopici in jaknici, pa je bilo kar malo preveč.
Dulči- za srečanje- se prilagodim ostalim.
Menčy- tole glede hlač z pasovi in kiklcami mi je nekako znano. Pa ne na tak način! Pri nas je vzgojiteljica sama nam povedala da ima raje, da otroci hodijo v vrtec v trenirkah ali hlačah na elastiko, da se lažje sami poštimajo ko grejo na wc. Včasih jo upoštevam, vedno pa ne. Ne morem jo vse dni oblačit v trenirkeuser posted image  Je pa zelo narobe (za moje pojme) da mnenja vzgojiteljic slišiš od otroka user posted image user posted image user posted image  To mi ni všeč!
Ja, res lepo da sva se videli, pa da sem videla tudi Tobija. Luškan fantek in tako velik že. Tudi mi smo se zredili za 600 g, sedaj imamo 5600 g in 60,5 cm. Cepljena Zoja ni bila, ker ji malo teče iz noska. Naj bi jo cepili čez en teden. Pa vi? Ste imeli reakcijo?
user posted image  za fotke. Lepi ste bili in torta tudi user posted image .

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
30.10.2008 12:15:02   
smrka
Noce mi nalozit slike na RR user posted image cakam da mi odpise rr team zakaj negre. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
30.10.2008 12:46:07   
sayuri
Menčy glede tehle hlačk in kiklc - se pridružujem pikici (imamo isto vzgojiteljico user posted image ). NAm je na roditeljskem sestanku obrazložila, kako je s tem. JAz delno upoštevam ta nasvet user posted image .  Ko so pa vse take hlače umazane, ga pa tud v hlačah z zadrgo in pasom pošljem v vrtec. Filip si zna že sam uštimat, včasih pa tud izgubi potrpljenje in potem mi reče, da teh hlač ne bo več v vrtec nosil user posted image Je pa res, da se zdaj zelo veliko lepih hlač dobi z elastiko oz s trakci v pasu. MAlce gledam, da takšne kupim. Seveda ne vse. Kavbojke so kavbojke. user posted image  Čudno, da vam ni vzgojiteljica nič omenila na sestankuuser posted image  Tobija ima pa konkretno težo user posted image  Se mi zdi, da je težji od našega Lovra. Tile fantje so res jedci user posted image

Mi sedaj sploh nismo imeli nič posvetovalnice, ker sta glih norice imela, tako da sploh ne vem, koliko tehtata user posted image
Mi je pa strašno žal, ker smo zaradi noric bili ob cepljenje proti rotavirusu user posted image . Sem prav naročila cepivo. Prvič se cepi pri 3 mesecih, drugič pri šestih, da je cepivo učinkovito. PA smo padli skozi user posted image . Me je tega rotavirusa tko strah.user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 760
30.10.2008 13:52:25   
smrka
Pa mi je ratal s slikami, so v mojih albumih.

Kar se tice tega da vzgojiteljce "komplicirajo" s temi hlacami na zadrgo.... Ce bi meni to rekla kera, da naj moja pride raj v trenerki kot v hlacah z gumbom in zadrgo, bi zanalasc posiljala tamlao vsak dan v takih hlacah. Itak da mora bit nekdo zraven, da jo obrise ko opravi svoje na wc-ju,...mislim da so se majhni da bi se lahko sami obrisali. Nasa se zna zapet in oblect sama.. s tem nimam problemov... celo sama si vzame iz omare kaj bo nosila... jest sam pregledam da ni kaka kombinacija, ki nebi pasala user posted image

Mene je pa ravno vceraj vrglo iz tira ko sem prisla po tamalo v vrtec in je imela NOVO bundo total odzadi umazano.. ker se je igrala na toboganu. Sem skoraj znorela, ker ima v vrtcu tudi take hlace in jakno ki si oblece nase da nebi bila umazana ko se zunaj igra. In jo niso oblekli, hocejo da pa to otroc imajo samo ko dez pada in ko so zunaj! Halooo!!! Sej se vse opere, sej nikoli ne kompliciram, ampak ce ima tam ta dezni komplet zakaj ji niso sposobne oblect tega preden gre ven.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 761
30.10.2008 18:12:03   
sayuri
Eno vprašanje. Boste šle kaj v cirkus?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 762
30.10.2008 21:51:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

sayuri, kako je s tem cirkusom? katere dni je in ob katerih urah?

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
31.10.2008 8:19:22   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

sayuri, kako je s tem cirkusom? katere dni je in ob katerih urah?

Kolikor sem jaz prebrala je od 30.10 pa do 2.11. Po dve predstavi na dan - prva ob 11h, druga ob 17h. Midva s Filipom greva danes ob 11h pogledat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
31.10.2008 8:35:36   
klepetka
samo na hitrco glede cirkusa; kolikor se jaz spomnim, kar sem prebrala!!, je vsak dan samo predstava od 17 uri, razen v nedeljo, ko je tak oob 11 uri, kot ob 17-ih. Ampak to je bilo prebrano iz avta , s švoh očaliuser posted image user posted image
MI 3je gremo danes tudi.OB 17 ih

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 765
31.10.2008 9:21:21   
sayuri
Aja klepetka, samo v nedeljo je ob 11h? No, pol greva pa midva danes ob 17h. Mogoče se vidimo user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 766
31.10.2008 10:13:11   
klepetka
sayuri, to so bolj neuradne info.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 767
31.10.2008 10:23:43   
Menčy
Čist frišne novice o cirkusu- je reku cirkuški mojster, da so predstave vsak dan samo ob 17.00 uri, karte se dobijo pred predstavo. Je bil moj ravno prej tam, ker smo hoteli iti danes ob 11.00 uri in karte naj bi se prodajale od 10.00 ure dalje. PA NIČ!user posted image
pa je hotu kupit karte za popoldne - a mislite da jih je dobil, NE TO PA NE , samo pred predstavo user posted image , za v naprej jih pa ne dajejo, o joj!!!

tak da mi gremo popoldne, čau bau!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 768
31.10.2008 10:27:36   
klepetka
se pravi, da potem še niti  ne vidim tako zelo slabouser posted image .Čeparv h okulistu sem pa že naročenauser posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 769
31.10.2008 10:48:36   
andrej77
a kera ve koliko stane vstopnica... ja ja sej vem... otrok v cirkusu - neprecenljivo (parodija na reklamo), pa vendar

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 770
31.10.2008 10:54:33   
klepetka
andrej, odrasli 15€, otroci pa 10€

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 771
31.10.2008 11:42:14   
Menčy
sorrči, napačne informacije - JUTRI NI PREDSTAVE!!!! ( se z mojim nisva prav razumela, hahahaha, mobi pa to, očitno sem že naglušna user posted image )

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 772
31.10.2008 15:02:49   
andrej77
hvala

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
31.10.2008 16:03:48   
sayuri
klepetka res dobro vidiš user posted image .

Menčy midva s Filipom sva se okrog 12h sprehodila do cirkusa in je bil tam en možakar, pa sem ga vprašala, eč lahko karte že zdaj kupim. Je rekel, da brez problema user posted image  Poklical je eno žensko in brez problema sem dobila dve karti. Tko, da so res čudni, če se eni tko obnašajo, drugi drugače. No, midva greva danes ob 17h pogledat, kaj in kako user posted image
SO pa cene res zasoljene. user posted image user posted image  Do treh let imajo otroci prost vstop.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 774
1.11.2008 10:08:51   
Menčy
Dobro, če vendar deževno jutro!

Kako kaj ?

A ste kaj bili v cirkusu, nisem nobene vidla, no sicer sem pa prišla zadnji moment, sem čakala še kolegico. Kar sem vidla so bili okrog nas v glavnem sam cccciiiggg...
No, pa še prej sva mogli iti, ker se je Tobiju polotila strašna lakota, to so pa slabosti dojenja, če te ni je kriza!!
Torej kdaj bo snidenje copatkov???

Če bi bilo lepo vreme bi user posted image od pokopališča do  pokopališča , tak pa bomo doma.

papa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......