|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 16:35:35
|
|
|
|
Anonimen
|
No, prav lepa hvala vsem za pohvale . Menčy, Sayuri, Smrka, Dulcinea, Voni, Klepetka.. Smrka, kaj pa če bi A.steno obarvala pol roza in pol temno bež barvo, vajino pa pol rdečo in temno bež barvo, pa obe steni delila z eno ali dvema črtama? Uff, jaz bi ti že kaj naflekala gor . Sayuri- le kako ne bi imela vaša Zara veliko enakih oblačil kot Zoja, saj prisegamo na H&M . Tam ti znajo nastavit stvari, ki ne moreš mimo, ne da bi jih pograbil in vrgel v košaro. Pa vzameš nekaj, pa dobiš za zdraven skombinirat še to in ono in tretje.. . Pa saj vsi poznamo kako potem to gre Ja, torta je tičino masa, vidim, da se spoznaš na torte . Meni je bila res fenomenalna, v živo še lepša kot na slikah. Priporočam vsem! . Ti pa svetujem, da čimprej pokličeš Ano, da si rezervira čas zate. Jaz sem to naredila 1 mesec prej in je bila zadovoljna da sem jo toliko prej poklicala. Pa dobra je bila tud "kot hudič" . Menčy- ja, Ikea je zakon . Voni- smo uspešno prestali krst. Moja Zoja ne kaka čisto vsak dan. Ko pa se to zgodi, obvezno vedno točim banjo in jo kopam, ker to pri nas pride do vratu . In v nedeljo smo čakali...in nič..pa nič... Ko pa se je začel krst, si je ona vzela čas in se olajšala. Vonjave so se širile daleč naokrog . Pa nič zato. Važno, da se ni videlo . Smo po krstu takoj "leteli" v banjo, potem pa naprej po planu. Sitnarila čisto malo, skoraj ni omembe vredno. Je pa duda zakon v takih primerih ! Dulcinea- nič se sekirat za uno z mašno . Tud jest pojma nimam kdo to je. za nagrado! Klepetka-tudi zame pride obdobje, ko nič ne spravim iz sebe in samo berem ali pa še to ne. Glede srečanja-sem za, načeloma imam čas kadarkoli, bi pa zaradi Voni in mogoče še kakšne ki je v službi bilo mogoče bolje, da se dobimo popoldan, pa še moža imam takrat doma, in je on takrat varuška, jaz pa veselo v gostilno . Pa Lano lahko pripeljem pop.sabo, da da iz sebe tisto odvečno energijo . Te pa štekam Dulcinea, tudi jaz zelo težko vozim ponoči, sploh če pada dež. PREDLOGI??!! Zelo temno je postalo zunaj.. Lano imam na počitnicah pri babici, Zoja pančka, moža sem pa poslala ven . Je šel podirat trampolin, preden ga zamete . Tako da imam mir. In prav paše! Pa hladilnik imamo spet na pol prazen, tako da bo spet treba v akcijo z nakupovalnim vozičkom .
|
|
|