Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.8.2009 14:40:31
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ma punce, kje pa ste vse??? Tukaj je tako zatišje ratalo, da sploh ne bom več hodila na to našo temo, če bo še naprej tako mrtvilo. Alooo! Se vidi, da moža danes ni doma, imam čas za take neumnosti kvasit . Takole miši plešejo , ko mačka ni doma namesto likat pa pospravljat , ti pa švrc za račkota Jaz sem pa tvojga moža vidla Seny, kaku kaj na šihtu? Zadnč sm bla po dolgm cajtu v Šparu, pa pu stvari nism vedla kej so postavljene.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.8.2009 14:41:52
|
|
|
|
dulcinea
|
Wiiii, 200 strani Daj Sayuri, odpri ti, k maš otroke. B blo mal čudno, če b jst odprla na starši čvekamo novo temo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.8.2009 14:46:57
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi* DOBRO JUTRO RINGARAJEVKE A BI KATERA NA SVEŽO SKUHANO ?A SE BOMO ŠE KAJ SREČALI V GOLU? AL BOMO REKLI PAPA RINGARAJEVKE?MORAM VAM POVEDAT,DA SEM SE ODLIČNO POČUTILA V VAŠI DRUŽBI.IN UPAM,DA SE BOMO ŠE KDAJ SREČALI. ČAW Kakšen pa pa Ringarajevke ?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.8.2009 21:46:45
|
|
|
|
Menčy
|
ja, takole je minil naš čas, meni se je iztekel danes JUTRI JE MOJ PRVI DELOVNI DAN za račkota bo sedaj bolj malo časa zato vam rečem le : LEPO JE BILO Z VAMI , RADA VAS MAM IN VAŠE SONČKE IN SONČICE TUDI , HVALA , DA SEM LAHKO BILA Z VAMI, HVAL AZA KOFETKE IN NASVETKE, UPAM , DA SE ŠE KDAJ VIDIMO... ČE teme ne boste zaprle vas še berem in kaj zapišem papa in upam, da se zmenimo še kdaj za kak kofetek, klepetek ali obedek
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?