|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
5.11.2008 16:18:06   
Anonimen
Aja, sem pozabila napisat še enkrat:
LEPO SE NAKOFETKAJTE DANES!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
5.11.2008 16:22:55   
Anonimen
Če mogoče katero zanima - sem dobila informacijo, da se v Angliji dobi sling za manj denarja. Takole mi je napisala;

Torej, jaz sem ga naročila prek tele strani:

http://stores.ebay.de/Celeb-Slings

To je njihova trenutna ponudba. Je pa gospa zelo prijazna, če jo želiš kaj vprašat, ji pošlji e-mail.

Aja še to: med počitnicami je pošta rabila 14 dni, da je dostavila pošiljko, sedaj pa traja okrog 4 dni, da dobim neko stvar iz Anglije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
5.11.2008 16:25:51   
sayuri
Tole more bit zihr faj zadeva. Sam kam naj jst dva dam user posted image  Enga spredaj, enga zadaj user posted image user posted image user posted image

Dobro, da ste me spomnile za vlogo za znižano plačilo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 803
5.11.2008 16:49:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Tole more bit zihr faj zadeva. Sam kam naj jst dva dam user posted image  Enga spredaj, enga zadaj user posted image user posted image user posted image

Sayuri-enga levo, drugega desno user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
6.11.2008 8:51:58   
sayuri
No, nakofetkale smo se. user posted image  Čeprav smo ble sam tri. Ampak paše malce iz hiše it brez otrok.

Dulči, še enkrat hvala za copatke ....oz. tvojmu user posted image
Menčy, upam, da ni bil prehud alarm glede lakote. Zarja je pa ful prisrčna, čeprav je res kot vrtavka. user posted image

klepetka pogrešale smo te. user posted image  Prav tako vse ostale. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
6.11.2008 9:30:14   
Nasy
Lepo, da ste se nakofetkale. Naša miš je šla ravno nekaj čez pet spat, možek pa nekaj sračka, pa nisem upala it, da ne prenesem kaj naprej!

Punce, eno vprašanje..kam k zobarju v teh krajih? Do zdej sem ga imela v LJ pa me je ravnokar sestra šokirala, da samo samoplačniško, bemu..do zdej pa ni blo problemauser posted image pa tak fajn zobaruser posted image je tle ka ok zobar, da te ne glih maltretira na stolu? Moj mi je dal vedno inekcijo (čeprav se tud teh bojim) da je lahko vsaj kaj naredil.

LP

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 806
6.11.2008 9:32:12   
Nasy
klepetka, včeraj sem te vidla iz avta ven, ma je bilo prehitro, da bi ti pomahalauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 807
6.11.2008 10:11:28   
sayuri
Nasy, jst hodm samoplačniško k dr. Sariču. Pa študiram, da bi se kar naročila k tej zobozdravnici - kaj je že ? Linda? Me je lansko leto na jogi imela....pa pravjo, da je fajn.user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 808
6.11.2008 13:18:59   
Menčy
Živ!

Nakofetkale smo se, jaz sicer bolj nahitro saj sem preiskala celo ribnico, da sem kofetkarci našla user posted image  .

Dulči - še 1x najlepša hvala, copatki so čudoviti in zarja jih sploh noče dati dol iz nog.
Sayuri - ja naša je res prava vrtavka.
Nasy - zadnej čase si bolj malo na dosegu. kaj pa kaj delaš? Je Dulči rekla, da se zdaj tvoj dragi izobražuje za nakupe po ebayu. user posted image user posted image user posted image   Jaz hodim k dr. Sariču!!! Je kar v redu, še bolj š pa bi bil če bi mu plačala user posted image user posted image ..
Klepetka - men tud bolj odgovarja user posted image  v jutranjem času, popoldne mi mali rad samuser posted image !

Pikica - boš pa prava frajerka, lušni slingi, katerga pa maš? Do kdaj se ga pa lahko uporablaja?
in ja seveda, v Ribnici se na vse stavri čukast gleda..
Kdaj so vaje-plesne, pa bova morda prišli vsaj pogledat, če jo bo zanimal?

drugače pa sama VLAGA, to vreme mi sploh ni všeč....user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 809
6.11.2008 13:51:35   
dulcinea
Nasy, jaz sem hodila prej k dr. Sariču, ko mi je potekel status študenta pa sem dobila pri njegovi ženi. On mi je bil vredu, ona je pa "tanajvečjakuramedzobarji". Tako da sem bila v torek tukaj v NG pri eni zasebnici samoplačniško. Sploh nisem vedela, da tud taki fajn zobarji obstajajo. Je delala 45 minut, prej sme bla pa zmeraj v 10 min fertik. Ta je res pobrusila fajn, neko stvar gor našravfala, ma super ni kaj. Dala sem pa 55€, prek zdravstva bi dala pa itak 40€, ker sem vzela belo zalivko.

No v Ribnici je drgač kriza z zobarji, čeprav moja mami Kozinovo kar pohvali. Tukaj imaš pa spisek vseh.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 810
6.11.2008 20:32:27   
Anonimen
Spet smo padle na drugo stran. Sem prej kar nekaj stvari napisala, pa me je zabrisalo dol iz interneta user posted image

Sem našla eno sliko luštne majčke. Mi je full všeč. Škoda, ker je že prepozno da bi jo nosila user posted image .
Jo bom dala v album user posted image .

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
6.11.2008 20:39:51   
dulcinea
Ja pikica**, kar navadi se na tole RR. Jaz zmeraj prej skopiram tekst, za vsak slučaj. ker se mi je dostikrat že zgodilo, da je napisalo error.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
7.11.2008 7:56:27   
sayuri
pikica nič ni še prepozno za majčko user posted image . KAr takoj v akcijo še za enega user posted image  user posted image . SIcer se mi pa zdi, da je tole nosečniški pas. Sem jih jaz tud gledala. V Popku imajo pa čist majčke z raznovrstnimi napisi. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 813
7.11.2008 11:34:05   
Anonimen
user posted image  Sayuri. A zarad majčke? user posted image user posted image user posted image
Aja, nosečniški pas? Nisem videla, me je tisti napis tako prevzel user posted image .
Si se nakofetkala danes? Sva imele en lušten obisk danes. user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
7.11.2008 16:32:40   
sayuri
pikica, nism vedla, da bo šla mami danes do tebe. ZAdnjič me je klicala, da sem šla z njo za Zojo pomagat izbrat user posted image . Pa v tej Ribnici je itak fuuuuuul izbire user posted image . No ja, upam da ti je všeč.
Je blo pa fajn na kofetku. Smo se zbrale Avgustovske čveke z dojenčki. NAs je blo kar precej in smo bile prava atrakcija.user posted image Mimoidoči so se kar ustavljali in slikali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
7.11.2008 19:38:52   
klepetka
Dober večer ,

klepetka je nazajuser posted image .Po eni strani itak da  ful vesela, po drugi pa besna ko user posted image  sama naseuser posted image . Bila sem brez neta in to po svoji krivdi.

Zgodilo se je tako, da sem predvčerajšnjim sesala in se s seslcem motala okol računalnika.Po tistem mi pa net ni več delal. Se mislia ,da so pač kakšne motnje, ki pa bodo hitro(vsaj do večera) odpravljene. Ja, figo. ŠE drug dan brez.
Prekličem vse živo, od siolove tehnične pomoči, vseh prijateljev, ki imajo vsaj  malo pojma o računalnikih... nič. Kličem računalničarja in mi reče da bo prišel šele danes zvečer.OK, pravim, sam da bo čez vikend že. Resetiram modem, ne 1x ampak 5x da bo ja vzpostavilo vezo. Ništa.Vsake toliko se sprehajam do računal., če mogoče že dela. Nič.

Potem pa malo prej spet sesam in me prešine ko strela z jasnega, da pa bi bilo mogoče dobro še enkart okol kablov pogledat. IN takoj vidim izklopljen ruteruser posted image user posted image user posted image . Vključim... in  net delauser posted image .KLičem prej računalničarja(druž. prijatelj, vsaj to, ker drugače bi se verjetno najraje v zemljo zabilauser posted image ), da ne rabi nič hodit, ekr sem že sama zrihtalauser posted image .Pa me vpraša kaj je bilo narobe, pa mu povem, da je bilo treba samo kabel vtaknit, pa je samo komentiral, da bi to mogel on že takoj pomislit  na to, češ čisto meni podobnouser posted image user posted image user posted image

Da pa se je današnji dan zaključil fantastično, sem pa spet jaz poskrbela. Obiski so glih odšli in na  mizi je bilo šeskoraj liter   terana  in jaz ko jaz sem ga zabrisala po tleh(po nerodnosti, seveda).Vse se je polilo in orng pošpricalo po zidu.Zdaj pa dol ne gre in bo treba steno prebelituser posted image . KEr teran se pa res zažre.
Ja ni kaj, sem pa res perla med perlami za naredit neumnostuser posted image user posted image

kaj več pa zvečer..upam

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 816
7.11.2008 20:17:30   
sayuri
Joj klepetka, si me nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 817
7.11.2008 21:22:57   
dulcinea
O klepetka, tebe je blo pa že prav za pogrešat.

Sayuri, a v Ribnci ste imele miting?

Jaz sem prišla celo do Ribnce danes, čeprav ima tast jutri RD. Nasy in Andrej, vama dostaviva copattke in pirčke.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 818
7.11.2008 22:57:53   
smrka
Vecerrrr!
Klepetka dobr si se okrog prnesla s tem sesalcem in vinom..... ma glavno da ti zdaj dela internet.

Moj dragi je zbolel ma vrocino in mu je slabo, in se komaj sam sebe prenasa, stoka da to clovk ne more vec poslusat... glihkar mi je rekel: jest ne morem vec... Sem si mislila kako bi pa prezivel 3 mesce ko sem kozlala zjutraj in zvecer... sej nebi prezivel... da ne omenjam ce bi moral it rodit...  Skratka ful je ubogi, tako da sem si kar v dnevni nastimala pojstlo in bom tam spala, ne morem ga poslusat...pa se na wc siba vsake tolk.. bogi jeuser posted image

Zdej grem pa mal eno knjigo prebirat, ker na TV ni nic!

Lepo se mejte!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 819
8.11.2008 6:39:43   
sayuri
Jutro. Sem že od 5h pokonci, pa ne smem preveč ropotat, ker 3/5 družine še spi user posted image user posted image .
Dulčy, v LJ smo se dobile. Čeprav sem predlagala, da bi blo naslednje srečanje kar v Ribnici. Sam ne vem, kje bi kak plac dobile. Kar na sred trga pred Miklovo, da bi blo dovolj prostora za vozičke user posted image user posted image user posted image

klepetka sem zdajle še enkrat tvoje štose prebrala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti bi mogla kakšno knjigo napisat s svojimi dogodivščinami. user posted image user posted image user posted image

smrka se čist strinjam s teboj moški + bolezen user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma kaj bolezen...že pri prehladu so čist gotovi user posted image user posted image user posted image . Jst bi jim dala samo 3 mesece menstruacijo - uno, ta bolečo. Pol jih ne bi preživelo, četrtina bi jih v nezavest padla, osmina bi rabila infuzije in protibolečinske injekcije, šestnajstina bi jamrala in pihala v zrak, ostali .... bi se šli zihr takoj kastrirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
8.11.2008 6:40:38   
sayuri
A ima katera tel številko od Marjane (ta, ki krstne sveče dela)? Saj vem, da je skor soseda, ampak je res nč ne vidm user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 821
8.11.2008 9:03:35   
klepetka
jutro,

evo mi smo pokonc.user posted image

Noč je bial pa danes katastofa. POjma nimam, akj  je Lani  bilo.  ONa bi se zabavala, igrala, ....

sayuri, ja ja , knjigouser posted image . Ko v burleskiuser posted image . SEm včerajšnji dan zaključila, tako za piko na i, če si prebrala, ko sme si kapučino z mzlo vodo naredila in mešam ko munjena pa se noče stopit.Potem pa le ugotovim da je mrzla voda notuser posted image
SEm pogledala vaše slikceuser posted image ; super, prava atrakcija za mimoidočeuser posted image

nasy, pa veš da te nisem vidla, če ne bi ti pomahala, ko sem šla z avtom.Kak oste? Maša vredu?

dulči, kaj boš tud drug teden kaj prišla domov?. Tako za kakšen kofe v dop. urah.

smrka, o kako dobro vem, kako zgleda če je dec bolan. Dokler je fejst bolan še gre, ko pa glih toliko ozdravi, da se smili sam sebi, je pa za nekam uiti. In ja, sem tud jaz prepričana če bi mogli oni rojevat, da bi blo na svetu 3/4 manj otrokuser posted image user posted image
PA naj se čimprej pozdravi

sayuri, user posted image user posted image  si me pa nasmejala s to teorijo o moških + bolezni.user posted image Amapk točno tako jeuser posted image

jokkkkkkkkkkkkk....

< Sporočilo je popravil klepetka -- 8.11.2008 9:15:19 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 822
8.11.2008 9:41:35   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A ima katera tel številko od Marjane (ta, ki krstne sveče dela)? Saj vem, da je skor soseda, ampak je res nč ne vidm user posted image

Sayuri, mi smo dobili krstno sveco kar v zupniscu v Ribnici, nekdo jih dela za njih nevem kdo. Ko smo meli v zupniscu "sestanek" smo tam skoraj vsi narocili. Mogoce lahko tudi tam povprasas kako zgledajo ce ti bodo vsec.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 823
8.11.2008 12:06:55   
andrej77
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Jaz sem prišla celo do Ribnce danes, čeprav ima tast jutri RD. Nasy in Andrej, vama dostaviva copattke in pirčke.

super ja... sej se prej slišimo, a ne? smo pa doma, ker je vreme nikakvo, pa še jaz moram bit zarad bolovanja... no ja... sej je bolš

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 824
8.11.2008 15:00:23   
dulcinea
Klepetka, v sredo spet pridem.

Andrej, verjetno dobita naročenoo kar jutri ko bova šla proti domu. Tko usput.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......