Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.10.2008 10:24:19
|
|
|
|
smrka
|
Ribncanke, kej ste, vas je ura spravla s tira? Nasa se zbuja zdaj ob 6, pa ne pomaga ce gre dve ure kasnej spat ... Drgac mamo lep dan, fajn za sprehod! Lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.10.2008 14:10:15
|
|
|
|
Menčy
|
[IZVIRNO SPOROČILO: pikica** [IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea No, mogoče bi mogla bit malo krajša miza. Tako bi se med seboj bolj pogovarjale. Tako so bili pa bolj medsosedski pogovori. Sem rekla, da se morate večkrat dobit in ne samo takrat ko jaz pridem domov. [/quote] Dulcinea, se podpišem pod to . Dulči in Pikica se z vama popolnoma strinjam, torej kdaj spet??? mORAM REČI DA vas Dulcinea in Nasy in Voni prej še nikoli nisem videla. Nasy in Voni vidve ap nista iz Ribnice? Sta se primožili? In kako vam je tu všeč, kaj pogrešata?? SMRKA - obožujem takose, se mi že prav lušta po njih.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.10.2008 14:17:42
|
|
|
|
Menčy
|
DULCINEA - sem se vidla stvojo sestrično Nadjo, je prišla v soboto k meni. KAJ duha o copatkih? Zarja je čist žalostna, ker jih ona ni dobila, ŠE! PIKICA - kako je bilo na krstu? SAYURI - a ma breška blond lase ?( saj veš o tisti zadevi v Laščah - šola)se nismo pol več menle, ker sem morala domov, baje je bil Tobija ves iz sebe. DRUGAČ PA NAS JE URA POPOLNOMA ZMEŠALA IN VSE POSTAVILA NA GLAVO, sedaj se zbijamo ob 5.00 !!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.10.2008 16:53:08
|
|
|
|
emkey
|
Copatki so danes vendarle prispeli. Pri prvi pošiljki je trajalo samo en teden od naročila, pri drugi pa (skoraj) tri tedne. Prodajalca sem vmes kontaktiral in pojasnjuje, da kanadska pošta mnogokrat cinca. Glede na datum pošiljanja (na nalepki) bo držalo, da se je paket valjal/sprehajal neznano kje :)
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.10.2008 17:41:15
|
|
|
|
andrej77
|
IZVIRNO SPOROČILO: emkey Copatki so danes vendarle prispeli. Bravo emkey pa še enkrat hvala za pomoč pri kiddyu... očitno prihaja tudi pismo iz Dojčland ker sem že dobil njihov kontakt mail z nadaljnimi navodili... pol pa še PP, pa te ne bom več obremenjeval ... ampak na čevapčiče letos pa še gremo, a ne?... moj jezik jih kar mal pogreša
< Sporočilo je popravil andrej77 -- 27.10.2008 17:42:06 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.10.2008 19:38:49
|
|
|
|
dulcinea
|
Problem je nastal, ker ne vem, kdaj pridem spet v Ribnico. Danes sem bila, samo kaj, ko so copatki prišli šele dopoldne, jaz pa sem štartala že ob sedmih zjutraj. Za praznike naju pa ne bo doma. Hm... Kakšna ideja?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.10.2008 23:54:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej! Krst je za nami, bilo je lepo. Če mi uspe, bom v moj album priložila slike, pa si oglejte .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 0:10:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy Dulči in Pikica se z vama popolnoma strinjam, torej kdaj spet??? No, zbiramo predloge ali kako?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 0:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ekola, album narejen. sem pozabila obrnit slike . Se bom pri naslednjem krstu bolj potrudila
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 10:03:30
|
|
|
|
dulcinea
|
Drugače spet pridem domov v sredo 5.11. pa prinesem takrat. Upam, da ne bo prepozno. Pa če ne dobim vseh, bom pa dala kar eni, pa naj pol razdeli, ker ve se lahko srečate vsak dan. Voni, ti si meni od nekje ful znana... A delaš kje, kjer te lahko večkrat vidim...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 10:57:08
|
|
|
|
smrka
|
Jest sem tud Voni prepoznala po videzu . En let je starejsa od nas Darja, mogoce si jo videvala v osnovni soli. Zdele grem delat kosilo.. paprike polnjene s krompirckom, mal slanine, pa potem povrh z mal kisle smetance - in vse to zapect v pecici Prov lep dan vsem skupi
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 10:58:17
|
|
|
|
smrka
|
Voni ful mas lustkani puncki, pravi lepoticki!!! Ko sem gledala slike so mi ful v oci padle zive barve ki jih imas v stanovanju, ful lepo res!!! Dejte mi mal ideje kako da obarvam sobo ki ima rumenkasto pohistvo, in temno siv pograd... kake stene naj dam....... sem mislila rdeco in temno bez barvo
< Sporočilo je popravil smrka -- 28.10.2008 10:59:30 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 11:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Smrka, bom v album naložila še fotke sobic mojih punc. Ker ima Lana v sobi tudi rumeno pohištvo, stene smo ji pobarvali sv.roza (malo presvetla barva je ratala). Zojina sobica pa ima živo zelene stene, čez zimo dobi še pohištvo v roza barvi
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 11:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Dejte mi mal ideje kako da obarvam sobo ki ima rumenkasto pohistvo, in temno siv pograd... kake stene naj dam....... sem mislila rdeco in temno bez barvo Sem še enkrat prebrala... očitno ne gre za otroško sobico Eh, kar je-je. Drugač pa kar si si zamislila-se mi zdi odlična kombinacija. Lepe stene (seveda odvisno za kater prostor) so mi tudi barve v rjavih odtenkih.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 11:59:33
|
|
|
|
smrka
|
Pikica to bo soba kjer bova spala jest pa moj dragi pa najina tamala..... Ce pridem za bozic domov bom to sobo total preuredila. Mogoce bi lahko tisto steno kjer bo A. spala obarvala do polovice roza, pol pa kako drugo barvo... mogoce hm hm. al pa celo roza... hm...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 12:39:32
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Jest sem tud Voni prepoznala po videzu . En let je starejsa od nas Darja, mogoce si jo videvala v osnovni soli. Zdele grem delat kosilo.. paprike polnjene s krompirckom, mal slanine, pa potem povrh z mal kisle smetance - in vse to zapect v pecici Prov lep dan vsem skupi Smrka, verjetno misliš na pikico**. Njo tudi jaz po videzu poznam. Voni pa ne vem, če si ti že srečala. Ker mende ni domačinka. No, ona je men znana.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 12:52:17
|
|
|
|
sayuri
|
Dulči, super za copatke. Men za v sredo,5.11. ni prepozno pikica** grem zdajle slikce gledat, kok ste bli lepi Menčy, ja una ima blond lase in zmeraj kakšno mašno v čopu
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 13:13:31
|
|
|
|
sayuri
|
pikica moram resnično pohvalit tvoje slikice. Sem si z zanimanjem ogledala vse okrog krsta. Zoja je bila prečudovita. No, saj Lana tud, ampak to je bil Zojin dan . Ima pa naša Zara kar nekaj enakih oblačil, kot Zoja . A tale tortica je od Ane Madonca, je lepa... To je tičino masa, a ne? Bom šla jaz tud kar k njej naročit Menčy, kakšno tortico ste pa vi imeli?Aja, Menčy, sem se spomnila zdaj za tisto stran za baby vac....poiščem, pa dam gor. klepetka, kaj spet štrajkaš?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 13:40:25
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: smrka Jest sem tud Voni prepoznala po videzu . En let je starejsa od nas Darja, mogoce si jo videvala v osnovni soli. Zdele grem delat kosilo.. paprike polnjene s krompirckom, mal slanine, pa potem povrh z mal kisle smetance - in vse to zapect v pecici Prov lep dan vsem skupi Smrka, verjetno misliš na pikico**. Njo tudi jaz po videzu poznam. Voni pa ne vem, če si ti že srečala. Ker mende ni domačinka. No, ona je men znana. ja pikico sem mislila..... jaooo cist sem zmedena
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 14:30:50
|
|
|
|
Menčy
|
3x HURA za copatke!!! seveda ni prepozno, sam da je. Torej bo spet !!! Katera pa zdaj pride? O uri se bomo še zmenile a ne? SAYURI - JAOjao, že vem katera, mašne v glavi ja , saj je ne moreš zgrešit . Je pa prebrisana, kar Čeferina je najela. Hvala za link. Pikica - super za uspešen krst, grem fotke pogledat. Smrka - kje pa urejaš sobo, v SLO al tam? Mi že diši tvoja kuhinja .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 14:44:36
|
|
|
|
Menčy
|
PIKICA - čudovite fotke, seveda brez lepih fotomodelov ne gre . Je imela Zoja lep prtič in naštimane ste bile pa tud, pohvalno mami, vse ti je uspelo. Imaš lepe barve v sobicah, tud Zarja ima rumeno-zelen stil. Je pa Lana zelo lepa deklica. Aja, sem vidla da mava enak tepih!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 14:46:17
|
|
|
|
klepetka
|
dan ženske, evo me po krajšem mrku. Nekaj dni sem bila precej zasedena, zadnja dva dni sem pa vas sam obrala, ker se mi ni dalo pisat. no, vidim da se obeta ponovno kofetek . Tokrat pa pridem. sayuri, kako sem se pa zdaj nasmejala mašni v laseh . In kaj hitro mi je potegnilo o kateri primadoni je govora .Danes sva šli na brzake z Lano dop. v Ribnico, pa sem se ti sprehajla pod oknom in gledala, če ste kje zunaj, pa vas ni blo.Bi vas popokala na en kofe na hitrco, ekr mi je nekam pritisk zlezel dol .Pa cuker zadnje čase tud nasy, pa tud tebe sem hotela aktivirat za kofe. Pol je pa začel nekaj dež rosit, sva se pa spokali domov smrka, najbolje da prebarvate sobo pol modro pol roza. saj veš, Adrianine želje-bratec pa to menčy, ne bi še ti kakšno slikco gor dala od krsta? Firbec pa to pikica, suepr slikce . Pa tud torta je bila fenomenalna, resnično lepa nadaljujem kasneje.... sem dobila obisk
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 15:11:46
|
|
|
|
Voni
|
Uf, se mi kolca, vidim, da me "opravljate" , sem prav slutila. Pikica** ma kaj naj rečem, prave tri princeske ste bile na krstu. Res. Upam, da niste imeli kakšnih opernih arij in da ste uspešno prestali krst. Vse tri ste bile zrihtane v nulo, Zoja pa je prava dama že. Seveda tudi Lana, pa mamica. Dulcinea ne vem od kje bi me poznala oz. kje bi me srečevala, da bi ti bila znana. Kot sem brala, ti ne živiš v Ribnici, kajne? No, jaz sem priseljena v Ribnico, tako da prav veliko ljudi tu ne poznam, razen sosedov v bloku, pa še par ljudi. Sploh ne vem kaj naj napišem, počasi bom morala domov iz službe. Ko se boste menile za kavico, se bom, če se bo le dalo, pridužila. Nasy, sem prebrala ZS, ti odgovorim, takoj ko bom imela čas.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.10.2008 15:16:29
|
|
|
|
dulcinea
|
1. Zakaj pa sam jst ne vem, katera je ta z mašno? 2. Kaj je to tičino masa? 3. V sredo, 5.11., imam jaz opravek ob 12.15 v Ribnici pa ne vem kolk časa bo trajal. A lahko tokrat mal prej se dobimo, da vam dam copatke? Ker bi šla pred temo domu. Zadnje čase me ful moti, če pada dež in je tema. Komaj vozim. 4. O klepetka. tebe sem pa prav že pogrešala. 5. A je pri vas tud tako čudno temačno danes? Tle je že od zjutraj temno, kot v rogu. 6. Sem dobila nagrado. Dežnik, trak za ključe pa kremo za roke od Planeta.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......