|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
21.10.2008 21:32:17   
Nasy
Kofetkanje v hotelu ta četrtek ob 17h:

1. Dulcinea
2. lotoska
3. Menčy
4. sayuri
5. Nasy

Ojla punce, jst sem se kr pofočkala, sam ne vem, če ne bomo mi glih spali takratuser posted image zadnje 2 dni mi spi popoldan 2 uri, jst pa knjigo berem ali pa me zmanjka zravenuser posted image No, pa sej ne boste tko hitro šle, bom kontaktirala kr tebe dulči. Jst pa, če pridem, pridem z Mašo, ker možek bo cel dan v službi tako, da nimam >potuhe<user posted image Upam, da vas najdem noter, sem bila samo 1x noter. A se da noter z vozičkom? al pa bova kr s kengurujem prišli, bo bolj enostavno. Če mi sploh še gre noteruser posted image

Klepetka, je kaj bolje z malo miško? Joj, revica, se mi smili pikica mala!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 701
21.10.2008 21:59:33   
smrka
Nasy povej svoji bejbiki da ni cajta spat popoldne, bo lazje zaspala zvecer, tko da le pejdi na sestanek.
Sayuri - ja nasa je sla v petek k noni da bo tam spala. Vse je bilo v redu uzivala 100 na uro, ob 20 uri sem jo klicala da vidim kaj dela pa mi rece: mami jest bom spala tle in danes in jutri.user posted image Sem bla kar vesela da uziva. No midva sva si potem z mojim lepo postregla z mesnim fondujem, pa litr vina sva stankala, in ko je hotel okrog 22 ure odpret si eno pivicko zvoni telefon, da naj prideva po A. da histericno joka, da hoce spat doma. Tako da sva jo sla iskat.... sam usedla se je v avto in je ze spala... je bla cist gotova. Se mi je kar zdelo da nebo hotla spat tam, ker je prevec vezana na naju in bo kar trajalo nekaj casa ko bo spala pri njih.

< Sporočilo je popravil smrka -- 21.10.2008 22:01:00 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 702
22.10.2008 9:02:18   
dulcinea
O super user posted image . Nas je že 5. Upam, da se še katera javi. Neki sva se menili včeraj z graščakinjo (včasih je bila pupa25, moja žlahtnca).

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
22.10.2008 10:37:19   
Menčy
Dobro jutro!

čeprav nekam megleno..................user posted image
danes sem v glavnini naredila že vse, ampak moram pričeti z generalnim čiščenjem. najprej kopalnica. spalnica, kuhinja.... user posted image (danes seveda sam kopalnica, saj več mi tak al tak ne bo uspelo)

Danes je šla Zarja že brez user posted image  v vrtec, hvala bogu. Saj tega pritiska ne bi zdržala več tak dolgo.
Jutri se gremo mal pokopat pa ne vem še kam, drgač pa kar Atlantis.

POZNA KATERA KOK JE KAJ V ŽUSTERNI?? user posted image

KLEPETKA - KEJ SI? Najbrž imaš veliko dela. Je kaj bolje z malo miško?
SMRKA - tud naša noče nikjer drugje prespati, sam pri naju, pa v svoji posteljici, če jo pride čuvat babi, pri mami in atu pa NE, to je pa že čist preveč. Tok za tolažbo!!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 704
22.10.2008 10:42:51   
klepetka

1. Dulcinea
2. lotoska
3. Menčy
4. sayuri
5. Nasy
6.klepetka

samo na brzake vas pozdravim. JAz močno upam da mi bo uspelo jutri priti, kljub nekim obveznostim pred tem, zato sem se kar vpisala.Tako da po vsej verjetnosti  bom malo zamudila, če bi bila pa zamuda vseeno prevelika, potem me pa tokrat ne bo.Pa drugič.Amapk vseeno upam, da se vidimo 

Naša Lana je spet stara Lana user posted image .SAm da so prijeli Ab , pa je bilo vredu.

NAsy, se mi zdi, da si ti spraševala, kakšne znake je imela ob vnetju ušesk;KEr je to (vnetje ušes) pri nas  očitno na žalost že tradicija; večkrat sta jih  imela tako M. kot D, ni bilo težko posumit na to diagnoszo. Skratka celo popldne je sitkala, nič ji ni bilo prav, smrkelj je lil iz noska, vlekla se je za ušesek(kar pa ni vedno znak), potem pa se je še zvečer, že po tistem ko je zaspala za noč, zbudila s groznim jokom.IN kar takoj sva šli k dežurnemu in res so bila ušeskauser posted image .

Drugače pa super, pridna Maša , da je začela takole s spanjem.PA še zadnjič si rekla, da spi točno pol ureuser posted image .Vidiš  kako se hitro obrneuser posted image

sayuri, kako pa vaši norčki?user posted image SE verjetno že na bolje premika, upam. EN roj user posted image  za vse vas

to je to zaenkart , kaj več pa upam da zvečer, ekr greva z Lano  zdaj v Kočevje.NA obiskuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 705
22.10.2008 10:45:30   
klepetka
menčy, sva istočasno pisali, očitnouser posted image . SUper, da je šla Zarja brez joka v vrtec. Vidiš, saj bo.user posted image Vsak začetek je težak.

Pa pridna si s čiščenjemuser posted image . jaz bi mogla tud, ampak ne danes, erk grem na kofe k prijateljiciuser posted image .Tako da jutri.Upamuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
23.10.2008 7:52:32   
Voni
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

1. Dulcinea
2. lotoska
3. Menčy
4. sayuri
5. Nasy
6.klepetka
7. Voni

Upam, da se tudi midve s Tijo pridruživa, čeprav ne vem koliko časa bova zdržali, ker naša mala nima niti 5 sekund "zicledra". Sem že pisala pikici**, če bo ona tudi tam, ker nobene od vas ne poznam. Pa saj ne grizete, kajneuser posted image . Res bi vas rada spoznala, da spoznam še koga iz Ribnice. Se vidimo, verjetno bova pa kakšno minutko zamudili, ker predno pridem iz LJ, pa jemo,pa.....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 707
23.10.2008 10:35:00   
sayuri
JAz bom imela Filipa verjetno s seboj danes. user posted image

(odgovor članu Voni)
Neposredna povezava do sporočila: 708
23.10.2008 11:23:18   
Nasy
no, fajn, da bo še kakšna prišla z otročkom, da ne bom samo jst mirilauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 709
23.10.2008 11:58:30   
sonjah
IZVIRNO SPOROČILO: Voni

1. Dulcinea
2. lotoska
3. Menčy
4. sayuri
5. Nasy
6.klepetka
7. Voni
8. Sonjah

Se pofočkam- upam, da pridem, če bom uspela do takrat  svoje vražičke nafutrat, pa nalogo naredituser posted image user posted image

(odgovor članu Voni)
Neposredna povezava do sporočila: 710
23.10.2008 13:08:10   
dulcinea
Oooooooo. Tole je pa super, da nas bo tolk... A mormo mizo rezrvirat? user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 711
23.10.2008 14:12:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonjah

IZVIRNO SPOROČILO: Voni

1. Dulcinea
2. lotoska
3. Menčy
4. sayuri
5. Nasy
6.klepetka
7. Voni
8. Sonjah
9. pikica**

(odgovor članu sonjah)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
23.10.2008 14:13:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jaz pa Lano user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
23.10.2008 16:37:26   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jaz pa Lano user posted image

Verjetno pridem brez Filipa user posted image  Je pri babi in dediju in po moje ga še ne bo domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 714
23.10.2008 16:39:20   
sonjah
Jaz pa zgleda ne bom mogla, ker mojgauser posted image še zmer ni iz službeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 715
23.10.2008 16:47:15   
Menčy
naša dva ne spita sma mam možeka doma, tak da ju pustim doma, če bo jok bom pa morala domov

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 716
23.10.2008 22:13:51   
lotoska
Punce upam, da ste se imele fajn na kavici, jaz kljub vsemu načrtovanju nisem uspela prit.

Ne samo, da sem si splanirala opravke v Ribnici, še moj naj bi pravi čas prišel iz službe in bi bilo že pravljično. Skratka tamala je mi čudežno spala še  ob 17 ih in čez, da se je najedla je bla ura že 18, šele potem je prišel moj domov in se mi praktično ni več splačalo krenit proti Hotelu. 

Pravijo, da gre v tretje rado. 

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 717
24.10.2008 9:03:37   
dulcinea
Lotoska, škoda, ker nisi mogla priti (no pa tudi klepetko in Sonjah smo pogrešali). No bilo nas je 6. Nasy, Sayuri, Menči, Pikica**, Voni pa moja malenkost. Smo se kar pomenile. No, mogoče bi mogla bit malo krajša miza. Tako bi se med seboj bolj pogovarjale. Tako so bili pa bolj medsosedski pogovori.

Sem rekla, da se morate večkrat dobit in ne samo takrat ko jaz pridem domov.

No, jaz sem imela potem še uro in pol dolgo pot, oči so me pekle in sem komaj pripeljala. Pa še po stari cesti sem mogla, ker nimam vinjete. Pa še malo je dežek rosil in ko gre avto nasproti mi je tko zoprno.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 718
24.10.2008 13:08:06   
Nasy
Ja, škoda, ker ni bilo še kakšne, drugič moramo vse prist, da bo še kakšna miza mogla zraven, da damo kelnarci malo več dela. pa vse otroke s sabouser posted image da bodo ta večji lahko frajersko spet pili sok pri šankuuser posted image user posted image user posted image

Sonjah, tebe bi tud že rada kej vidla po dolgem cajtu!

Klepetka, je Lana že OK? Kaj pa ta večja, so bojne barve izginile?

Dulči, te zastopim, res, sem bla na istem včasih, ko sem se vozila vsak vikend gor pa dol, včasih sem vozila jaz, včasih kolegica. Zdaj se mi ni treba več toliko vozit. Morda se jutri spet vidimo, pridemo po ta velik paket, da vama ne bo placa jemaluser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 719
24.10.2008 16:27:51   
smrka
Helou ribncanke, kej ste? Jest sem glih fajn pospravla stanovanje, spucala okna.. in zdaj pada dez user posted image bo vsaj na cista okna... Pa zavese sem zamenala, tako da zgleda takoj vse drgac. Zdele se skocim stusirat pa gremo k tasci na vecerjo.... bomo jedli takos-e user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 720
25.10.2008 22:21:35   
Anonimen
Hej!
Kje se vse skrivate ta vikend?user posted image . Jaz sem imela polne roke dela. Za jutrišnji krst vse pripravljeno, samo še k frizerju in na ličenje skočim jutri zjutraj, pa bo. user posted image  Upam, da v cerkvi ne bo kakšne panike (iz strani naše punčke seveda), kasneje ji je vse dovoljeno user posted image .
Lepo se imejte in lepo jutrišnjo nedeljo!

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
25.10.2008 22:22:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

pa vse otroke s sabouser posted image da bodo ta večji lahko frajersko spet pili sok pri šankuuser posted image user posted image user posted image

Ja Nasy, se strinjam. user posted image . Dokler imajo samo sok v kozarcih se ni za sekirat, a ne Sayuri!? user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
25.10.2008 22:23:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

No, mogoče bi mogla bit malo krajša miza. Tako bi se med seboj bolj pogovarjale. Tako so bili pa bolj medsosedski pogovori.

Sem rekla, da se morate večkrat dobit in ne samo takrat ko jaz pridem domov.

Dulcinea, se podpišem pod to user posted image .

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
26.10.2008 6:57:27   
sayuri
Jutro user posted image . Sem že od 4h pokonci - po ta novi uri. user posted image  Filip že od pol šestih Živ žav čaka user posted image user posted image user posted image . Čist nas je zmešal ta premik kazalcev user posted image .

pikica lepo se imejte danes na krstu. user posted image

Kavica je bila res fajn user posted image  Men je ful pasala, da sem šla malo od hiše user posted image user posted image user posted image
Tole, kar sta pa Lana in Filip naredila pri šanku, sem bila pa čist presenečena user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
26.10.2008 9:39:28   
Nasy
Helou! Mi smo se zbudili danes okoli petih, pa sem malo preselila k nama in smo uspeli do 6.45 pregurat, potem pa je bilo konec spanja. Ni kaj, notranje ure se jim ne da naštelatuser posted image Najbočlj mi je pa smešno, k rečejo, danes boste pa uro dlje spaliuser posted image meni gre pa vse narobe, prehitevamo za eno uro v vsemuser posted image
Lepo nedeljo vsem, pikica, ti pa kakšno slikco gor, da bomo vidle, kako ste bli lepiuser posted image pa imejte se čimlepšejšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......