|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
27.10.2008 10:24:19   
smrka
Ribncanke, kej ste, vas je ura spravla s tira? user posted image Nasa se zbuja zdaj ob 6, pa ne pomaga ce gre dve ure kasnej spat ... Drgac mamo lep dan, fajn za sprehod! Lepo se mejte!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 726
27.10.2008 14:10:15   
Menčy
[IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

[IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

No, mogoče bi mogla bit malo krajša miza. Tako bi se med seboj bolj pogovarjale. Tako so bili pa bolj medsosedski pogovori.

Sem rekla, da se morate večkrat dobit in ne samo takrat ko jaz pridem domov.

[/quote]

Dulcinea, se podpišem pod to user posted image .
Dulči in Pikica se z vama popolnoma strinjam, torej kdaj spet???user posted image user posted image

mORAM REČI DA vas Dulcinea in Nasy in Voni prej še nikoli nisem videla.

Nasy in Voni vidve ap nista iz Ribnice? Sta se primožili? In kako vam je tu všeč, kaj pogrešata??
SMRKA - obožujem takose, se mi že prav lušta po njih. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 727
27.10.2008 14:17:42   
Menčy
DULCINEA - sem se vidla stvojo sestrično Nadjo, je prišla v soboto k meni.
                  KAJ duha o copatkih? Zarja je čist žalostna, ker jih ona ni dobila, ŠE!   

PIKICA - kako je bilo na krstu?

SAYURI - a ma breška blond lase user posted image ?( saj veš o tisti zadevi v Laščah - šola)se nismo pol več menle, ker sem morala domov, baje je bil Tobija ves iz sebe.

DRUGAČ PA NAS JE URA POPOLNOMA ZMEŠALA IN VSE POSTAVILA NA GLAVO, sedaj se zbijamo ob 5.00 user posted image  user posted image   user posted image    user posted image !!!!!!!!!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 728
27.10.2008 16:53:08   
emkey
Copatki so danes vendarle prispeli. user posted image
Pri prvi pošiljki je trajalo samo en teden od naročila, pri drugi pa (skoraj) tri tedne. Prodajalca sem vmes kontaktiral in pojasnjuje, da kanadska pošta mnogokrat cinca. Glede na datum pošiljanja (na nalepki) bo držalo, da se je paket valjal/sprehajal neznano kje :)

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 729
27.10.2008 17:41:15   
andrej77
IZVIRNO SPOROČILO: emkey

Copatki so danes vendarle prispeli. user posted image

Bravo emkeyuser posted image user posted image user posted image

pa še enkrat hvala za pomoč pri kiddyu... očitno prihaja tudi pismo iz Dojčland ker sem že dobil njihov kontakt mail z nadaljnimi navodili... pol pa še PP, pa te ne bom več obremenjevaluser posted image user posted image ... ampak na čevapčiče letos pa še gremo, a ne?... moj jezik jih kar mal pogreša

< Sporočilo je popravil andrej77 -- 27.10.2008 17:42:06 >

(odgovor članu emkey)
Neposredna povezava do sporočila: 730
27.10.2008 19:38:49   
dulcinea
Problem je nastal, ker ne vem, kdaj pridem spet v Ribnico. Danes sem bila, samo kaj, ko so copatki prišli šele dopoldne, jaz pa sem štartala že ob sedmih zjutraj. Za praznike naju pa ne bo doma. Hm... Kakšna ideja?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 731
27.10.2008 23:54:59   
Anonimen
Hej!
Krst je za nami, bilo je lepo. Če mi uspe, bom v moj album priložila slike, pa si oglejte user posted image .

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
28.10.2008 0:10:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Dulči in Pikica se z vama popolnoma strinjam, torej kdaj spet???user posted image user posted image  

No, zbiramo predloge ali kako? user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
28.10.2008 0:24:42   
Anonimen
Ekola, album narejen. sem pozabila obrnit slike user posted image . Se bom pri naslednjem krstu bolj potrudila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
28.10.2008 10:03:30   
dulcinea
Drugače spet pridem domov v sredo 5.11. pa prinesem takrat. Upam, da ne bo prepozno. Pa če ne dobim vseh, bom pa dala kar eni, pa naj pol razdeli, ker ve se lahko srečate vsak dan.

Voni, ti si meni od nekje ful znana... A delaš kje, kjer te lahko večkrat vidim...

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
28.10.2008 10:57:08   
smrka
Jest sem tud Voni prepoznala po videzuuser posted image . En let je starejsa od nas Darja, mogoce si jo videvala v osnovni soli.

Zdele grem delat kosilo.. paprike polnjene s krompirckom, mal slanine, pa potem povrh z mal kisle smetance - in vse to zapect v pecici user posted image

Prov lep dan vsem skupi

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 736
28.10.2008 10:58:17   
smrka
Voni ful mas lustkani puncki, pravi lepoticki!!! Ko sem gledala slike so mi ful v oci padle zive barve ki jih imas v stanovanju, ful lepo res!!!

Dejte mi mal ideje kako da obarvam sobo ki ima rumenkasto pohistvo, in temno siv pograd... kake stene naj dam....... sem mislila rdeco in temno bez barvo user posted image

< Sporočilo je popravil smrka -- 28.10.2008 10:59:30 >

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 737
28.10.2008 11:06:48   
Anonimen
Smrka, bom v album naložila še fotke sobic mojih punc. Ker ima Lana v sobi tudi rumeno pohištvo,  stene smo ji pobarvali sv.roza (malo presvetla barva je ratala). Zojina sobica pa ima živo zelene stene, čez zimo dobi še pohištvo v roza barvi user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
28.10.2008 11:22:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Dejte mi mal ideje kako da obarvam sobo ki ima rumenkasto pohistvo, in temno siv pograd... kake stene naj dam....... sem mislila rdeco in temno bez barvo user posted image

Sem še enkrat prebrala... očitno ne gre za otroško sobico user posted image user posted image
Eh, kar je-je.
Drugač pa kar si si zamislila-se mi zdi odlična kombinacija. Lepe stene (seveda odvisno za kater prostor) so mi tudi barve v rjavih odtenkih.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
28.10.2008 11:59:33   
smrka
Pikica to bo soba kjer bova spala jest pa moj dragi pa najina tamala..... Ce pridem za bozic domov bom to sobo total preuredila. Mogoce bi lahko tisto steno kjer bo A. spala obarvala do polovice roza, pol pa kako drugo barvo... mogoceuser posted image hm hm. al pa celo roza... hm... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
28.10.2008 12:39:32   
dulcinea

Jest sem tud Voni prepoznala po videzuuser posted image . En let je starejsa od nas Darja, mogoce si jo videvala v osnovni soli.

Zdele grem delat kosilo.. paprike polnjene s krompirckom, mal slanine, pa potem povrh z mal kisle smetance - in vse to zapect v pecici user posted image

Prov lep dan vsem skupi

Smrka, verjetno misliš na pikico**. Njo tudi jaz po videzu poznam. Voni pa ne vem, če si ti že srečala. Ker mende ni domačinka. No, ona je men znana.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 741
28.10.2008 12:52:17   
sayuri
Dulči, super za copatke. Men za v sredo,5.11. ni prepozno user posted image
pikica** grem zdajle slikce gledat, kok ste bli lepi user posted image
Menčy, ja una ima blond lase in zmeraj kakšno mašno v čopu user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 742
28.10.2008 13:13:31   
sayuri
pikica user posted image user posted image user posted image  moram resnično pohvalit tvoje slikice. Sem si z zanimanjem ogledala vse okrog krsta. Zoja je bila prečudovita. No, saj Lana tud, ampak to je bil Zojin dan user posted image . Ima pa naša Zara kar nekaj enakih oblačil, kot Zoja user posted image .
A tale tortica je od Ane user posted image  Madonca, je lepa... To je tičino masa, a ne? Bom šla jaz tud kar k njej naročit user posted image

Menčy, kakšno tortico ste pa vi imeli?Aja, Menčy, sem se spomnila zdaj za tisto stran za baby vac....poiščem, pa dam gor.

klepetka, kaj spet štrajkaš?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 743
28.10.2008 13:15:10   
sayuri
Evo Menčy http://www.babyvac.si/index.php?s=video 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 744
28.10.2008 13:40:25   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Prov lep dan vsem skupi

Smrka, verjetno misliš na pikico**. Njo tudi jaz po videzu poznam. Voni pa ne vem, če si ti že srečala. Ker mende ni domačinka. No, ona je men znana.

user posted image user posted image ja pikico sem mislila..... jaooo cist sem zmedenauser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 745
28.10.2008 14:30:50   
Menčy
user posted image user posted image user posted image 3x HURA za copatke!!! seveda ni prepozno, sam da je.

Torej bo spet user posted image !!!

Katera pa zdaj pride? O uri se bomo še zmenile a ne?

SAYURI - JAOjao, že vem katera, mašne v glavi ja , saj je ne moreš zgrešit user posted image  user posted image . Je pa prebrisana, kar Čeferina je najela. Hvala za link.

Pikica - super za uspešen krst, grem fotke pogledat.

Smrka - kje pa urejaš sobo, v SLO al tam? Mi že diši tvoja kuhinja user posted image .

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 746
28.10.2008 14:44:36   
Menčy
PIKICA - čudovite fotke, seveda brez lepih fotomodelov ne gre user posted image  user posted image .
             Je imela Zoja lep prtič in naštimane ste bile pa tud, pohvalno user posted image  mami, vse ti je uspelo.
Imaš lepe barve v sobicah, tud Zarja ima rumeno-zelen stil.

Je pa Lana zelo lepa deklica.

Aja, sem vidla da mava enak tepih!!!user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 747
28.10.2008 14:46:17   
klepetka
dan ženske,

evo me po krajšem mrku. Nekaj dni sem bila precej zasedena, zadnja  dva dni sem pa vas sam obrala, ker se mi ni dalo pisat. user posted image

no, vidim da se obeta ponovno kofetekuser posted image . Tokrat pa pridem.

sayuri, kako sem se pa zdaj nasmejala mašni v lasehuser posted image . In kaj hitro mi je potegnilo o kateri primadoni je govorauser posted image .Danes sva šli na brzake  z Lano dop. v Ribnico, pa sem se ti sprehajla pod oknom in gledala, če ste kje zunaj, pa vas ni blo.Bi vas popokala na en kofe na hitrco, ekr mi je nekam pritisk zlezel doluser posted image .Pa cuker zadnje čase tuduser posted image user posted image

nasy, pa tud tebe sem hotela aktivirat za kofe. Pol je pa začel nekaj dež rosit, sva se pa spokali domov

smrka, najbolje da prebarvate sobo pol modro pol roza. saj veš, Adrianine želje-bratec  pa touser posted image

menčy, ne bi še ti kakšno slikco gor dala od krsta? Firbec pa touser posted image user posted image

pikica, suepr slikce user posted image . Pa tud torta je bila fenomenalna, resnično lepauser posted image

nadaljujem kasneje....  sem dobila obisk

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 748
28.10.2008 15:11:46   
Voni
user posted image Uf, se mi kolca, vidim, da me "opravljate" user posted image , sem prav slutila.

Pikica** ma kaj naj rečem, prave tri princeske ste bile na krstu. Res. Upam, da niste imeli kakšnih opernih arij in da ste uspešno prestali krst. Vse tri ste bile zrihtane v nulo, Zoja pa je prava dama že. Seveda tudi Lana, pa mamica.
Dulcinea ne vem od kje bi me poznala oz. kje bi me srečevala, da bi ti bila znana. Kot sem brala, ti ne živiš v Ribnici, kajne? No, jaz sem priseljena v Ribnico, tako da prav veliko ljudi tu ne poznam, razen sosedov v bloku, pa še par ljudi.
Sploh ne vem kaj naj napišem, počasi bom morala domov iz službe. Ko se boste menile za kavico, se bom, če se bo le dalo, pridužila.
Nasy, sem prebrala ZS, ti odgovorim, takoj ko bom imela čas.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 749
28.10.2008 15:16:29   
dulcinea
1. Zakaj pa sam jst ne vem, katera je ta z mašno?

2. Kaj je to tičino masa?

3.  V sredo, 5.11., imam jaz opravek ob 12.15 v Ribnici pa ne vem kolk časa bo trajal. A lahko tokrat mal prej se dobimo, da vam dam copatke? Ker bi šla pred temo domu. Zadnje čase me ful moti, če pada dež in je tema. Komaj vozim.  

4. O klepetka. tebe sem pa prav že pogrešala.

5. A je pri vas tud tako čudno temačno danes? Tle je že od zjutraj temno, kot v rogu.

6. Sem dobila nagrado. Dežnik, trak za ključe pa kremo za roke od Planeta.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......