|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.11.2008 10:28:32
|
|
|
|
dulcinea
|
Evo mene nazaj iz Bratislave. Je blo super. Tolk, kot sem se pa ob večerih narežala, ko smo igrali enko, pa že dolgo ne. Me je kar trebuh bolel od smeha. Vidim da ste te praznične dni prešle na novo stran tukaj. Glede mitinga v sredo. Danes morm poklicat frizerko, če ima v sredo kaj časa, ker bi se šla kar v Ribnci ostrič, pa še do ene kolegice morm, tko da lahko tud popoldne pridem. Zdaj pa ve organizirajte. Se bom prilagodila drugim. Pravzaprav, če bo dopoldne, potem bom mogla domov šibat se stuširat pred dr., torej še nekako boljše popoldne. No, ve se kar zmente. Če ne bom mogla pridt, bom pa prej Sayuri odnesla copatke. Berem, da ste imeli cirkus v RBC. No, zanimivo. Jaz v cirkusu sploh še nisem bila. Bo treba počakat, da bodo otroci, pa da njih peljemo. Smrka, ne bit jezna na vzgojiteljice. Ti rečem, da otroka za v vrtec pa šolo ne smeš oblečt zmeraj najbolših cunj, ker otrok ne more skoz čuvat, da se ne bo pomazal, saj se vendar igra. Jaz ko sem bila v podaljšanem bivanju sem bila dostkrat žalostna, ker je kakšna punčka prišla do mene, da se ne more igrat, ker je mami rekla, da se ne sme pomazat. Pismo rosno. Pa saj to so sam otroci in ne manekeni. Otroka obleci nekaj, v čimer se bo lahko gibal pa da ne bo škoda, če bo pomazal.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|