|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
1.11.2008 20:25:43   
Anonimen
Čakam na mnenja o cirkusu user posted image . Nič konkretnega ne napišete. Kako je, povejte tiste, ki ste tam bile. Mi razmišljamo da bi šli jutri dopoldan, če se seveda splača it.

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
2.11.2008 6:58:15   
sayuri
Menčy midva sva bila v cirkusu. Pa klepetka tudi. Smo skupaj sedeli. Sem te vidla na začetku predstave, sam smo bili kar stran od tebe. Je bilo pa res ogromno ciganov user posted image . Čeprav sem navajena "živet med njimi", saj po naši ulici dnevno kolovratijo, mi je bilo tam resnično neprijetno. Toliko jih je bilo na kupu, da človeka kar zmrazi user posted image
pikica** se splača it, čeprav so karte za moje pojme predrage za to, kar ponujajo. Mene so prevzeli sloni in nastop majhne pinčke z njimi. Pa psički so bili luštni, konjički tudi..... Filipu je bilo predolgo vse skupaj. Če bi se končalo tam, ko so pavzo naredili, bi bil on čist zadovoljenuser posted image , tako je pa na koncu imel že svojo predstavo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 777
2.11.2008 14:35:09   
klepetka
samo hiter dvig na vrh prve strani, ekr se res ne spodobi, da smo na drugi.user posted image

Cirkus; ja našima dvema je bilo všeč. Sicer je Domen imel neke pomisleke glede živali, da se  ne bi  jim  kje zmešalo, ko so bile tak oblizu, zato se je previdno držal bolj zadaj.user posted image  No, men ije bilo pa tudi všeč.
menči, tebe sem videla pred začetkom predstave pred uršnjakom; sem te tud poklicala, amapk si bila tako zagreta se mi zdi da  s telefonom, da me nisi usepla videti. S sayuri smo se pa videle, ja. ŠE prav prijazno mi je zrihtala sedež v prvi vrstiuser posted image . Sayuri, hvala, kofe častim v ta namen enkratuser posted image

nasy, vas sem pa tud videla predvčerajšnjim popoldne na sprehodu. Pa sestrica je bila z vami.user posted image

šibamo zdaj še malo ven....

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 778
2.11.2008 14:53:05   
Menčy
Ojla!
CIRKUS - sevedda draggg za to kar ponujajo, sembla že v velik večjem z raznimi atrakcijami, no ja majhna dežela...
Tudi naši maliki je bilo do odmora ravno zadosti, potem pa je raje občudovala tehniko- GSM, ki snema in fotka user posted image  user posted image , pri sosedovi punčki. No ja saj je bilo tud men, če ni bilo živali prav dolgočasno.

A STEVIDLE KOK SO ENE PRIŠEL NAŠTIMANE V CIRKUS, petke, pa.....uhani do tal....??? user posted image  tam pa blato in smrad.
KLEPETKA - drugič zarjovi user posted image , veš delam v šolstvu, če hočeš vse otroke  prevpit, hahahahha .

čao, gremo še na sonce

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 779
2.11.2008 15:48:45   
Anonimen
No, hvala za tele informacije. Gremo tudi mi. Peljem tri punce na predstavo user posted image , bo pestro po mojem user posted image .
Mi smo se naužili že sonca, je bilo luštno. Škoda, ker je vikenda konec, je čisto drugače če smo vsi skupaj doma..

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
3.11.2008 9:43:40   
sayuri
pikica, vikendi res prehitro minejo. Mi smo tud maksimalno včerajšnji dan izkoristili. Povej mi, če je Zojina krstna sveča delo moje skorajda sosede, al ste jo kje drugje naročili? Mi je ful ful lepa. user posted image  
Menčy, kakšna je bla pa vaša krstna sveča?user posted image  Zdaj zbiram vse informacije o krstu user posted image user posted image user posted image
Sem pa tud jst opazila, kok so se ene upedenale za v cirkus-kot da grejo na ohcet user posted image user posted image  No ja- sto ljudi, sto čudi. user posted image
klepetka ni za kaj za stol.user posted image  Saj si vidla, da tud Filip ni dolgo zdržal v naročju...user posted image
Dulči, kaj je zdaj s teboj - povej kdaj copatkovni kafe? Dopoldne al popoldne v sredo?

< Sporočilo je popravil sayuri -- 3.11.2008 9:44:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
3.11.2008 10:28:32   
dulcinea
Evo mene nazaj iz Bratislave. Je blo super. Tolk, kot sem se pa ob večerih narežala, ko smo igrali enko, pa že dolgo ne. Me je kar trebuh bolel od smeha.

Vidim da ste te praznične dni prešle na novo stran tukaj.

Glede mitinga v sredo. Danes morm poklicat frizerko, če ima v sredo kaj časa, ker bi se šla kar v Ribnci ostrič, pa še do ene kolegice morm, tko da lahko tud popoldne pridem. Zdaj pa ve organizirajte. Se bom prilagodila drugim. Pravzaprav, če bo dopoldne, potem bom mogla domov šibat se stuširat pred dr., torej še nekako boljše popoldne. No, ve se kar zmente. Če ne bom mogla pridt, bom pa prej Sayuri odnesla copatke.

Berem, da ste imeli cirkus v RBC. No, zanimivo. Jaz v cirkusu sploh še nisem bila. Bo treba počakat, da bodo otroci, pa da njih peljemo.

Smrka, ne bit jezna na vzgojiteljice. Ti rečem, da otroka za v vrtec pa šolo ne smeš oblečt zmeraj najbolših cunj, ker otrok ne more skoz čuvat, da se ne bo pomazal, saj se vendar igra. Jaz ko sem bila v podaljšanem bivanju sem bila dostkrat žalostna, ker je kakšna punčka prišla do mene, da se ne more igrat, ker je mami rekla, da se ne sme pomazat. Pismo rosno. Pa saj to so sam otroci in ne manekeni. Otroka obleci nekaj, v čimer se bo lahko gibal pa da ne bo škoda, če bo pomazal.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 782
3.11.2008 13:20:07   
sayuri
Kavica v sredo ob 17.30  v Hotelu (ker bo zihr dež)

Zdaj se pa prfočkajte user posted image

- sayuri

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 783
3.11.2008 13:56:20   
dulcinea

- sayuri
- dulcinea

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 784
3.11.2008 17:54:30   
Menčy

- sayuri
- dulcinea
- menčy (načeloma lahko)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 785
3.11.2008 20:04:52   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

- sayuri
- dulcinea
- menčy (načeloma lahko)
-smrka (na videz nedosegljiva)user posted image

Joj kaksen dana, vsi smo neki prehlajeni, A je vceri zakuhala na 38.5, zdaj ma 37.6, upam da bo dobro spala, ceprav nori pa ze cel dan, nevem kako jo kej potem glava boli.. nic se ne pocuti zmatrano.. hm... Vse je ok, sam da mi desc ne zboli, ker njega poslusat ko je bolan pa ne privoscim nobenmu...user posted image to se smisli samemu sebi, vzdihuje, kukr da so mu steti zadnji dnevi.. joj maricka

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 786
4.11.2008 13:23:06   
Menčy
SAYURI - svečo je nardila skor tvoja soseda-nimam pa slike.
Pikica - kako je blo v cirkusu?
Dulči - kaj si pa delala v Bratislavi-žurala? Le daj dokler še lahko!!!user posted image  user posted image

S ČIM MAŽETE DDDDOJENČKE, če majo fejst suho kožico?? user posted image Sem že dosti  preizkusila pa nam nekak ne gre.?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 787
4.11.2008 14:20:13   
sayuri
Menčy, jaz uporabljam od Mustele losjon. Sem zadovoljna.
Smrka sem zadnjič čist pozabila tvoje slike komentirat. Adriana je sedaj čist tebi podobno. Se spomnim, da je bla na začetku isti očka. Sedaj je ista mami. Ful ful je luštna in tkooooo že velika. user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 788
4.11.2008 15:02:14   
dulcinea
ČESTITKE SAYURI za dobljeno nagrado. Ni sicer corsa, je pa darilni paket atlantis.. Ziher bo fajn...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.11.2008 15:04:20   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

ČESTITKE SAYURI za dobljeno nagrado. Ni sicer corsa, je pa darilni paket atlantis.. Ziher bo fajn...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.11.2008 19:27:20   
smrka
cestitke sayuri!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.11.2008 21:30:34   
klepetka
jeee sayuri, iskreno čestitamuser posted image

menči, pa če nisem 2x blond pa tud nič nočem, nouser posted image . Sicer pa drug teden v torek dobim izvid z višjo dioptrijo in bo svet lepšiuser posted image
A si vidla, kako sem te debelo gledala?! Očitno sem bila drugje z mislimi. Pa važno, da sem pravi čas skopčalauser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
4.11.2008 21:50:45   
Anonimen
Hej!

En vremensko čuden dan je danes za nami, sicer pa je bilo kar uredu. Spet je prišel ta "moj" torek, ko si malo oddahnem user posted image . Sem se pa šele zdaj spomnila na moj dolg, da pokukam na oglasno desko v ŠC glede telovadbe user posted image user posted image user posted image  Me bo treba malo za ušesa user posted image . No, pa saj po mojem ste vse, ki vas to zanima, na to telovadbo že pozabile, ali?! user posted image

Sayuri- krstno svečo smo kupili v Ljubljani v Zvonu (med zmajskim mostom in avtobusno postajo) na Resljevi cesti. Tam imajo res lepe sveče, že za Lano smo jo kupili tam. Greš tja in si jo zbereš, potem gor naredijo napis (ime otroka in datum krsta), čez kakšno uro ali dve, ko se stvar posuši pa jo lahko že odneseš domov.user posted image
O kakšni nagradi se govori?? Nimam časa dosti spremljat stvari po internetu, sem se zadnje dni vrgla v urejanje (razvijanje, lepljenje, sortiranje..) slik in spominskih knjigic in sem v velikeeeeem zaostanku user posted image . Čestitam pa vseeno!!! user posted image

Menčy- v cirkusu je bilo krasno. Lana se ni premaknila iz stola - niti med pavzo ne!!! Full ji je bilo všeč in ona bi šeee gledala, je bilo prehitro konec user posted image . Ciganov ni bilo nič, nekaj v enem "boxu" daleč stran od nas. Tako da - zadovoljna. Kako pa šele Lana, pa še na slona je zlezla in potem gledala tisto sliko pol ure, naslednji dan jo je pa ponosno še v vrtec nesla pokazat user posted image .
Jaz za suho kožo uporabljam Bepanten losjon. Tudi zadovoljna.

Jutri me ne bo! Peljemo Zojo v posvetovalnico- cepljenje, čeprav ji še vedno iz noska teče.
Lepo se imejte na kofetku!! (Sayuri, lahko pa Lano pripeljem, da Filipu ne bo dolgčas za šankom user posted image user posted image user posted image user posted image )

A je katera kdaj uporabljala sling oz. imate kakšne izkušnje?

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
5.11.2008 8:53:21   
sayuri
DAn. Spet tale dež....user posted image

KAj smo do sedaj samo 3 kandidatke za popoldansko kavico? NAsy in Andreja sem srečala, pa sta rekla, da mogoče....ker ta mala lih takrat spi. Pikica, ti LAno kar pripeljiuser posted image . Klepetka, ti prideš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 794
5.11.2008 10:04:43   
Menčy
user posted image  ŠKODA ČE BOMO SAM TRI, BI SE LOHKA DOBILE TUD DOPOLDNE BI BLO BOLJŠ! user posted image

PIKICA - lepo da vama je bilo všeč in da ste se lepo imele user posted image . Si pa pridna , jaz tudi zaostajam s slikami in albumi user posted image , včasih sem to sproti vse pisala, Zarjo imam lep kupček stvari ah, ko pa nekAKO nimam nič časauser posted image .
A boš Zojo cepila za Rotavirus? Škoda ker et ne bo na user posted image , no pa drugič.
A za plesne se lahko še kaj prijavi , naša bi kar naprej nekaj poplesavala pa ne vem če ni še premajhna user posted image ?
SLING- user posted image  bi morala vedeti kaj je to? o joj!!!!

SAYURI - PIKICA: kaj pa za obrazek user posted image ? mava bolj težave z obrazkom. Mustelo in Bephanten poznam iz reklam pa v Postojni so jo meli. Jaz uporablajm drugače samo Weledo!!
SAYURI se vidmo!!!

KLEPETKA - ne sekiraj se, saj sem morda sam jaz mal čuden zgledala user posted image !!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 795
5.11.2008 11:32:28   
sayuri
Menčy, jst mam Weledo za obraz za Filipa. Sam ne vem, če je lih za suho kožo??? Drugače je pa za zelo suho kožo losjon Bephanthol. Se ga v lekarni dobi.
pikica s slingom nimam izkušenj. Nisem tudi še nobene mamice v Ribnici s slingom vidla. Po moje bi vsi spet čukasto gledali. Sem pa brala, da ful pohvalijo sling. Pa v razvojni ambulanti nam je rekla, da je nošnja otroka v slingu priporočljiva.

Menčy sling:http://www.mojskratek.si/rentasling.html

< Sporočilo je popravil sayuri -- 5.11.2008 11:36:15 >

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 796
5.11.2008 12:04:39   
Menčy
AJA, seveda vem kaj je to sam sem poznala pod drugim imenom - štorkljina vreča user posted image  user posted image !!! Sling se tko angleško sliši ...

Sayuri - hvala! Bom preizkusila.

user posted image  vloga za znižano plačilo vrtca - ste našle nov obrazec-kakor jaz gledam je v bistvu enak, jaz imam namreč starga že izpolnjenega tak da .... al moram na novega (tega k sem jaz gledala je sam v elekronski obliki!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 797
5.11.2008 15:35:59   
klepetka
dan,
jaz upam da mi bo uspelo in da se vidimo. Ker popoldanske  ure so pri nas bolj tako tako. Smo več ali manj skoz zasedeni. Nekako se mi dopoldne bolj kofetkauser posted image .Iamm več cajta.

menčy, nič nisi bla čudna. Čudna sem bla jaz ko sem te gledala ko tele v nova vratauser posted image user posted image

sling ipd.;  pred kakšnim mesecem sem videla in sprobala  mei tai, podobno kot sling; pa vam povem, da je super zadeva. ČE bi ga sprobala takart, ko je bila Lana še majhna bi ga ziher kupili. Super je

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 798
5.11.2008 15:38:29   
klepetka
aja, vlogo za zn. palčilo vrtca.SEm skoraj pozabila ga iti kupit. Dobro da si me spomnila, menčy

nasy, nekam dolgo se ne oglasišuser posted image .Ste vredu?Ubogata Mašo?user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 799
5.11.2008 16:17:23   
Anonimen
Danes sem se dopoldan spet nakofetkala, ker se popoldan ne bom mogla user posted image . Zoja ima spet en čuden dan brez reda. Bo jutri bolje user posted image .

Sayuri-za Lano sva zmenjeni user posted image . Ona bi brez problema ostala pri vas, vsaj tako mislim.

Menčy- ne vem če bom cepila Zojo proti rotavirusu user posted image , razmišljam. Se pa težje odločit, če nikoli nisi imel nobenih slabih izkušenj s tem. Vsaj tako mislim. Glede plesnih vaj- Zarjo bi vzeli brez problema. So tudi mlajši kot je Lana, pa tudi starejši. Tako da po mojem ni panike- važno je, da se bo dobro počutila. Ravno včeraj so končali z osmo vajo (za toliko je bilo tudi prvo plačilo), tako da od devete vaje naprej je kao drugi obrok.
Za obrazek tudi jaz uporabljam kremo Weleda, za telo pa sem tudi jaz mislila Bepanthenol (in ne Bepanten). Sicer pri Zoji nič še ne rabim za telo, pri Lani pa obvezno Bepanthenol.
Jaz sem nov obrazec natisnila iz internetne strani Občine Rbc, pa ga izpolnila. Upam, da bo to OK.

Sling dobim v soboto, po mojem me bodo res čukasto vsi gledali, Sayuri pravi v Ribnici, ufff, kaj bo šele v Lazih. Kaj se to za eno čudo sprehaja tukaj z dojenčkom v žaklju ??!! user posted image user posted image user posted image  Mei tai pa tudi pohvalijo, je pa potem za večje otroke, ko že glavico samostojno držijo. Če mi bo sling všeč, kupim še tega user posted image .

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......