|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 21:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Menčy- ja, moški tako to naredijo. Sam da so čimprej iz trgovine v avtu. Kot da jim v riti gori Važno, da se bo uredilo. Srki- ja, moški nekateri so taki.. stara kmečka vzgoja, kot praviš... joooj, kako jaz to sovražim.. Ma ne bom komentirala na dolgo in široko zate, bodi ponosna nase, bodi kar si. Pa povej mu, da boljše kot si ti, ne bi mogel dobiti (Seny ) Srki, upam, da spoznam tudi tebe. Zihr si fejst, kot vse ostale tukaj. In nič ne moriš.. saj smo zato tukaj da delimo dobro in slabo.. a ne? Zdaj pa še javna pohvala: Seny- za krasne zasaditve, za lepo urejanje okolice, carica si, res... Ma res nisem vedla da imaš tak smisel, pa občutek za . Aja, pa lonci so tud super, res ti jih je gospod zrihtal po krasni ceni Ampak še vedno najboljša je pa tvoja kavica. Itaq! Tudi zate en , danes ga potrebuješ! Upam, da je na morju padla prava odločitev in da bo vse ok. Jutri pa se vidimo. Sayuri- kakšen je voziček? In za super hitro dostavo. Hitro povej kje te bo jutri videt z novim vozičkom? Madonca boš zdaj važna Meni tudi slikice, prosim. Jaz vam vsem obljubim (seveda tisti, katera jih bo hotela), da vam jih zapečem na cd. Bom še malo počakala, da bo še kakšna nova gor. Saj se vam ne mudi, a ne? Nasy- daj res pridita kdaj z Mašo na kavico. Ob torkih smo zabetonirane v Golu. Sta sam dve varianti- al noter, al zunaj klepetka- no, javi, te je ujel al ne? Pa saj po eni strani fajn da ni časa za računalnik, to pomeni, da se dogaja, dogaja To je pa tud fajn po eni strani, a ne? Muklla- super, potem tudi ti prideš na predstavitev od Justa? Joooj, to bo dobička nogica Ma saj bo fajn, če ne drugo, je tako fajn poslušat nogico, kako lepo predava --------------------------------------------------------------------------------------------------- Punce- jaz in moj sva se odločila, da peljeva Lano v Gardaland. Sayuri, tudi ti si omenjala nekaj enkrat, če se ne motim.. V glavnem sva se odločila, da nekako zorganizirava izlet v Gardaland in nabereva folk. IZLET BO V SOBOTO 16.maja 2009, natančnejše podatke bom dobila naknadno. Ne veva niti še cene, čakava informacije. Aja, gre se pa z KRAJČEVIM AVTOBUSOM, se pravi Point-Žapuže. Imajo pa še edini ta termin v maju frej, razen 2. maj, takrat pa bo po mojem neznosna gužva. Če ste zainteresirani, da bi se pozabavali v Gardalandu, z otroci ali brez, mi sporočite. Jaz pa vam bom tudi še kaj več, ko dobim več informacij. Število mest je seveda omejeno , gre se pa za sistem "kdor prvi pride- prej melje" Lahko noč!
|
|
|