|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
17.4.2009 9:08:24   
sayuri
pikica kaj bi šele rekla, če bi šla po rože v Ščurke al pa v Brlog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
17.4.2009 9:11:07   
Anonimen
Maneken Filip in Lovro v akciji.
Slike, kjer je Zara, si pa ne upam objavit user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
17.4.2009 9:11:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pikica kaj bi šele rekla, če bi šla po rože v Ščurke al pa v Brlog user posted image user posted image user posted image

Joj, joj, ne vem, ne vem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
17.4.2009 9:12:30   
Anonimen

Muklla nas po moje sploh ne folga bratuser posted image

Bi rekla ja. Po mojem si misli "babe ribniške zmešane" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
17.4.2009 9:15:27   
sayuri
A zara je z mojim slikana, al kaj? MAh, tud njega daš lahko gor, nč bat. Te ne bo okrog lovil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
17.4.2009 9:16:03   
sayuri
Evo, jst morm it. Budnica user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
17.4.2009 9:18:07   
Anonimen

A zara je z mojim slikana, al kaj? MAh, tud njega daš lahko gor, nč bat. Te ne bo okrog lovil user posted image

Ja, pa z mojim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
17.4.2009 9:19:02   
Anonimen

Evo, jst morm it. Budnica user posted image

no pejt, pri nas bo tudi kmalu budnica, in v tem času se nisem uspela tud iz pižame dat user posted image user posted image

pa pa, lepo se imejte!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
17.4.2009 9:45:34   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

A na Plosovem nabavljate rožice. Mene je tudi mami zadnč fehtala, če jo bom jutri peljala tja, da si kaj nabavi.

Pa kaj je to kraj al kaj za eno čudo? Pismo, včeraj ko je Menčy pisala, da jo je nogica peljala na plosovo, sem mislila da je to kaj za jest. user posted image user posted image user posted image  Ampak jaz to čisto resno, priznam, pa zarad mene vse pravte kako sem blond user posted image user posted image user posted image

Ja, mende je kraj tam nekje pri Laščah. Saj jaz sem tud prvič slišala.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
17.4.2009 9:47:31   
dulcinea

Saj res. Ti tam vse kraje poznaš. user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
17.4.2009 10:48:31   
dulcinea
Sem bla tolk fascinirana nad posnetkom modne revije, da sem pozabila napisat, da ste naredili lepe slikce, kar pa seveda brez lepih "statistov" ne gre a ne?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
17.4.2009 11:16:36   
Muklla
Uf, pa dejte se mal umirit. Res vas ne folgam. Trga vas user posted image . Jah, pomlad, pa tole. Tako pride.
Ko se spravim za računalnik, je takoj tamala pr men. Pol hoče pa k men, pa mi miško prjema, pa ne morem nč. Tak, da ..... No, zdejle je končno mal zaspala. Sem hotla jit mal šetat,  pa se mi ne da. Sem čist out, nenaspana, da je joj.

Drgač pa lepe fotke. Full. Ajde, mejte se. Naj se dogajanje nadaljuje.

nogica (upam, da nisem zamešala), jst bi tudi imela kaj od Justa. Menda je neka kopel (modre barve) huda.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
17.4.2009 11:40:12   
Menčy
sam na hiter, ker vas nimam časa brat, od 100 nekje na sred, se prav od včeraj po 22.00 sem nehala brat pa ste tok naklofale da te kap, ma vas pomlad daje a ne,
jaz mam tok dela da se ven ne vidim, cel teden sem okol hodila, zdaj se je pa nabral user posted image

zato sam dve vprašanji:

PIKICA IN SAYURI - kje sta kupili tiste žličke TOMMY .... user posted image  (Baby center, Muller...?), da pošljem danes še mojga iskat, tok al tok nam teh žlic skoz primanjkuje, mam kakšno pri babici pa pr tašči pa pol kaka v pomivalcu in jih skoz iščemo

Seny in Nogica - A MORAM MET NA KARTICI OD MERKURJA ROŽCO NALIMANO , ČE HOČEM DOBIT TISTE LONCE PO TISTI CENI, moj bi šel namreč danes v Merkur pa na kartici nima nalepke, ker jo mam jaz na svoji ? user posted image ?

in še prošnja :

PIKICA IN SAYURI - ja rada bi slike, seveda od Tobija in seveda od vaših lepotičk in lepotcev da bomo imeli za zbirkO pa za album: MOJI PRIJATELJI, MOJA TVZ Z MOJIMI RR PRIJATELJI user posted image user posted image user posted image  user posted image

torej za nazaj vas pa še preberem

papa
moram kuhat: fižolovka pa palačinke z jabolki

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
17.4.2009 12:05:55   
Menčy
MADONCA , dež mi je vse perilo zmočiluser posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
17.4.2009 12:19:30   
klepetkaa
Dan,

jao, sam malo je dež porosil, pa vas ni za ustavit pri čvekanju, čveke čvekasteuser posted image .

Še dobro da je sonce zdajle, ker drugače bi do nedelje brala napisanouser posted image .

SE javim zvečer in podam komentaruser posted image . Nimam časa zdajle.. me lovi... čas seveda, noben druguser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 17.4.2009 12:20:00 >

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
17.4.2009 12:30:46   
Nasy
user posted image user posted image user posted image bravo manekeni in manekenkeuser posted image sem vedla, da moram na RR pridet, da izvem, kaj se v Ribnici dogajauser posted image mi smo bili ravno na vozičkanju, ko vidimo trume ljudi in vse zaparkirano okoli ŠC-ja.
Sayuri, tole ti moram povedat-po tistem, ko smo se videli, govorim jaz naši čebelici, da sta to bila L. in Z., pa začne mala nekaj momljat in ponavljatuser posted image je bilo kr nekej razumet, tako, da tvojo punčko bo kmalu znala poklicat, če bo pri voljiuser posted image
Kakšno aprilsko vremeuser posted image sva bili prej na vozičkanju, sva ujeli še sonček a je na momente tko pihalo, da je mala kr godrnjala in se jezila v vozičkuuser posted image Zdej pa že spi, je bila zjutraj budnica ob pol sedmih, sem mislila, da me bo kap, ponavadi spimo vsaj do pol osme. Mah ja, zdej ima spet ves ritem zmešan, pa ponoči se je začela premetavat in zbujet. Ona se zbudi, se usede in gleda okoli sebe, dudo išče, pa začne jamrat. Če me pa še kr ni k posteljici, se pa na noge dvigne in gleda ven.Alarmuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
17.4.2009 13:48:19   
sayuri
Menčy jaz sem žličke v Baby centru kupila. Od Tommy Tippe al kaj je že - 4 pridejo pakirane notri. Sam imajo dve varianti - od 4-8 mesecev in od 8 naprej se mi zdi user posted image  No, jaz mam te-od 4-8 mesecev. So mi všeč, ker so ozke. Večje pridejo tud širše. Menčy, mi prosim pusti email, da ti pošljem sličice user posted image

klepetka kdo te lovi? user posted image user posted image user posted image  

Nasy mormo se še večkrat videt, pa bo Maša obvladala oboje-Lovro in ZAra. user posted image  DAj no pridi kak torek v Gol na kavico.user posted image Saj smo zunaj na sončku.

JAz sem pa včeraj naročila un voziček roza/moder in me danes tip kliče, da je pred našo hišo, da je voziček že dostavil user posted image  JAz pa v Kočevju na FT. Se bo oglasil zdajle enkrat. Upam, da bomo zadovoljni z njim. AMpak dostava v enem dnevu - vsaka jim čast user posted image

Nč...grem red naredit. Vidim, da se L&Z cukata zarad kabla od sesalca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
17.4.2009 14:28:38   
Anonimen
Menčy, jaz se točno ne spomnim kje sem žličke kupila, ampak mislim, da tudi v baby centru. Tele mesece ne obvladam, vem pa, da ene pridejo kompletne iz trde plastike, te naše pa so na koncu gibljive-mehke. Imajo pa Tomee Tipee tudi v Sparu, Lc lercu..

Ostalo komentiram ko bo čas.

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
17.4.2009 16:30:01   
smrka
oooo lustni manekeni user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
17.4.2009 16:31:38   
seny
Menčy , ni potrebno nobenih rožic ,vsaj jaz jih nisem imela , samo kartico.Naj pa vpraša , če je še tistih 35% , ker baje je bilo samo tisto soboto...tako so mi rekli, zdaj pa ne vem kaj je res .Mogoče sam jaz tako dobro zgledam , da sem jih dobila po tej ceni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lahko pa pokličem in vprašam , če te zanima.
Žličke sem tudi jaz kupila v Sparu v Ribnici , v ponedeljek so jih še imeli.Sem jih hotla kupit , pa je Alen protestiral , kaj bom z tolko žlicamiuser posted image user posted image user posted image
Ostalo kasneje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
17.4.2009 16:53:00   
Menčy
Oj, babnce"!
hvala za informacije, v BC žlič niso imeliuser posted image , tak da pojdem v Spar, hvala Seny.
Ja, lonce je pa dobil po 13 eur, sam joh doma razpakirava pa en-največji počenuser posted image , ma sem ga "nazijala", da  mora vedno vse  pogledat in pregledat, ti možakarji, pridejo v trgovino, kupijo in grejo (tik-tak)
ma se je zmenu in jih bo zamenjal, grejo pa az med...

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
17.4.2009 16:53:44   
Menčy
UUUUU, LUŠTNI MANEKENI user posted image user posted image user posted image ....

KAKA pa je bila prireditev?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
17.4.2009 19:54:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

UUUUU, LUŠTNI MANEKENI user posted image user posted image user posted image ....

KAKA pa je bila prireditev?

Prireditev super, po mojem mnenju vredna ogleda, res. Samo predolgo je trajala .. za te naše otročke je bila kar dolga, sicer pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
17.4.2009 20:07:18   
srki
Punce, jaz sploh ne vem, kaj je s tem RR, po večih poskusih sem se le uspela prijaviti, namreč, ko se prijavim, mi napiše, da je internet naletel na neko težavo in da naj napako pošljem, ko kliknem "ne pošlji", me enostavno vrže ven. Zdaj sploh ne vem, kako mi je ratalo.

Drugače pa spimo zelo malo, ponoči ga meče, podnevi spet ne spi, sem kot ena reva, ki se ji bo glih kar skeglalo. Pol pa še tečnega deca, ki, namesto da bi bil ponosen name, da posejem vso gredico, teži, da naj že domov pridem, da ne ve, al ne Nik zaspan ali lačenuser posted image . Ko gospod kaj delajo pri bajti po cel dan, je vse OK, po končanem delu pa gre še na pivo, on pa eno uro ima malega, pa teži. Jaz bi ga kar obesla za nekaj in mi gre res vse to na živce. Prokleta vzgoja kmečka, kjer žensko delo nič ne velja......no, pa dost javkanja, bo že bolje.

No, se bom potrudila in nekako prišla dol, o ponovni porodniški pa meni nič kaj ne diši, po pravici povedano. V bistvu komaj čakam na šiht, če že zaradi drugega ne, zaradi večjega dohodka ob mesecu. Pa še mojemu so nekaj prevoz zje...., zdaj mora pa vračat in mu ostane ful malo plače, pa še ti krediti. Bemu, eni se pa valjajo v dnarju.....

Nič, samo morim vam.

No, ene tri tedne nazaj pa smo imeli par dni zaporedoma medvedjo družino na obisku, so hrano iskali, pa smo jih čez okno gledali. To je pa res doživetje. Medvedka s tremi mladiči. V glavnem, ko se je zmračilo, mene ni bilo na spregled niti do vhodnih vratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
17.4.2009 21:26:24   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Maneken Filip in Lovro v akciji.
Slike, kjer je Zara, si pa ne upam objavit user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Kakšen fotogeničen fant je Filipuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovro pa peleza user posted image user posted image user posted image naša pa ničuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.