srki
|
Punce, jaz sploh ne vem, kaj je s tem RR, po večih poskusih sem se le uspela prijaviti, namreč, ko se prijavim, mi napiše, da je internet naletel na neko težavo in da naj napako pošljem, ko kliknem "ne pošlji", me enostavno vrže ven. Zdaj sploh ne vem, kako mi je ratalo. Drugače pa spimo zelo malo, ponoči ga meče, podnevi spet ne spi, sem kot ena reva, ki se ji bo glih kar skeglalo. Pol pa še tečnega deca, ki, namesto da bi bil ponosen name, da posejem vso gredico, teži, da naj že domov pridem, da ne ve, al ne Nik zaspan ali lačen . Ko gospod kaj delajo pri bajti po cel dan, je vse OK, po končanem delu pa gre še na pivo, on pa eno uro ima malega, pa teži. Jaz bi ga kar obesla za nekaj in mi gre res vse to na živce. Prokleta vzgoja kmečka, kjer žensko delo nič ne velja......no, pa dost javkanja, bo že bolje. No, se bom potrudila in nekako prišla dol, o ponovni porodniški pa meni nič kaj ne diši, po pravici povedano. V bistvu komaj čakam na šiht, če že zaradi drugega ne, zaradi večjega dohodka ob mesecu. Pa še mojemu so nekaj prevoz zje...., zdaj mora pa vračat in mu ostane ful malo plače, pa še ti krediti. Bemu, eni se pa valjajo v dnarju..... Nič, samo morim vam. No, ene tri tedne nazaj pa smo imeli par dni zaporedoma medvedjo družino na obisku, so hrano iskali, pa smo jih čez okno gledali. To je pa res doživetje. Medvedka s tremi mladiči. V glavnem, ko se je zmračilo, mene ni bilo na spregled niti do vhodnih vrat
|