|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
17.4.2009 7:44:43   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Ej Seny, a se greva katera bo prva naredila otvoritev 100-te strani? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , kjer se prepirata dva, tretji dobiček imauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
17.4.2009 7:47:30   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Joj pikica, kake lepe fotke.user posted image Pa super si tole zrežirala. JAz bi se priporočila za vse tele fotke v original velikosti-če mi jo boš lahko na mejl poslala. user posted image  sayuri.kristina@gmail.com Sam un moj špeh bi lahko pa malo zretuširala. user posted image user posted image user posted image
sayuri , si želiš take manekenske mere kot jih imam jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne želi si tegauser posted image user posted image user posted image user posted image Ti praviš , da maš špeh , jaz sem pa cela pancetauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
17.4.2009 7:50:03   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

IZVIRNO SPOROČILO: seny

IZVIRNO SPOROČILO: seny

Dobo se počutim v vaši družbi , tako mi je fajn ko se tako sproščeno pogovarjamo in nasmejemouser posted image Upam , da bodo naše kavice še trajale....user posted image

Vsaka hitro udarit še eno porodniško. user posted image user posted image  A katera slučajno ni za??user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Seny, a nebi raj pocakala se ene 10 let user posted image user posted image

Ja , smrka , pri men je to tako :19 let -prvi otrok , 30 - drugi , 40 tretji , 50 - dvojčka ,60-še eden , 70 -joj, takrat bom pa že v penziji , hočem pa miruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
17.4.2009 7:52:13   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Dober večer, Ribničanke in Okoličankeuser posted image .

Jah, napadli so nas taki in drugačni virusiuser posted image .

Vidim, da se imate lepo, škoda, da rabim do vas prit z avtomuser posted image . Očitno mi nikoli ne bo ratalouser posted image . Bom imela potem, ko bom spet na šihtu, več časauser posted image .
Upam , da so se virusi posloviliuser posted image Glede prevoza , se lahko pa zmenimo in te pridem iskatuser posted image seveda te bom tud domov dostavlauser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
17.4.2009 7:56:09   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

večer...
ja, včeraj sem res ušla, mi je dragi user posted image  ponudil nekaj zanimivejšega user posted image , je in nekaj klečeplazil okrog mene, jaz pa vsa v babjih čvekah in evforiji...
user posted image
Le kaj zanimivejšegauser posted image user posted image user posted image A si pikico resno vzela , da gremo vse še enkrat na porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image Men morte deset let prej povedatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
17.4.2009 7:56:59   
Anonimen
Ob takem vremenu, ko pogledam skozi okno, in se vprašam:"Kam bi pa danes lahko šli?", mi pade na pamet samo :"SUPERNOVAAAAAA!!!" user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro punce!

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
17.4.2009 8:00:30   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

seny a smo mi od tebe že kdaj odšli z vso ropotijo user posted image . Vedno kej pozabimo, da mam razlog za na kofe user posted image .

Seny ste pobarvali ograjo? Kdaj gredo montirat? Se najavljam na en kofetek tako kot lansko leto. Samo ne vem al bo to za vikend al točno za 1.maj.

Ponavadi kaj pozabteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamo vsaj izgovor za kavouser posted image user posted image
Na morje pa kar pridte , ste dobrodošliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
17.4.2009 8:07:30   
seny
pikica stota ni bila moja , je pa 101user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si še utrujena ?Čakam te z kavico in piškotkiuser posted image Pridi , boš danes lahko samo ti govorila , ker mene grlo bolouser posted image user posted image user posted image

nogica , lonci bojo v ponedeljekuser posted image user posted image ni bilo prevozno sredstvo frejuser posted image user posted image
dulči , a se kaj sončte ?
menčyuser posted image user posted image user posted image user posted image za rožice.
klepetka si vidla , torki ostajajo , da si slučajno ne drzneš več špricat , boš neopravičene dobilauser posted image user posted image

Ah, ziher sem še kaj pozabila....Ta RR mi tako počas dela , a še kateri?Vso voljo zgubim , preden objavi postuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
17.4.2009 8:10:02   
seny

Ob takem vremenu, ko pogledam skozi okno, in se vprašam:"Kam bi pa danes lahko šli?", mi pade na pamet samo :"SUPERNOVAAAAAA!!!" user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro punce!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
17.4.2009 8:10:15   
Anonimen
Mah Seny, naj bodo vse tvoje, tud 101,102, jaz padam na okrogle user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah sem mislila da se bom naspala, pa Zoja je šla skor 2 uri kasnej spat kot ponavadi, ampak to pri nas pomeni, da se mora vsaj eno uro prej zbudit. Ob 6h je bila že akcija user posted image

Meni RR dela kot šus. Hja, dobre povezave, kjer so dobri ljudje doma. user posted image

Kavica in piškotki? Pridem, sam me bolj zanimajo tvoji lonci (pa ne kuhinjski user posted image ) in zasaditve.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
17.4.2009 8:25:07   
seny

Meni RR dela kot šus. Hja, dobre povezave, kjer so dobri ljudje doma. user posted image

Kavica in piškotki? Pridem, sam me bolj zanimajo tvoji lonci (pa ne kuhinjski user posted image ) in zasaditve.
user posted image user posted image user posted image Ja , ja ...user posted image user posted image user posted image user posted image  Ok , ti kar prid lonce gledat , bom pa sam jaz kavico pilauser posted image user posted image user posted image user posted image ti pa zasaditve občudujuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
17.4.2009 8:30:29   
sayuri

Dobro jutro punce!

user posted image user posted image user posted image user posted image   Se strinjam. Sam mi mamo fizioterapijo danes, tko da odpade user posted image

Drugače pa dobro jutro. L&Z sta zaspala. Je bilo premalo spanca ponoči. Včeraj sta šele malo pred deseto zaspala user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pohvale mojega Filipa user posted image  Sem kar malo zrasla. Moram pazit, da v stropu luknje ne naredim user posted image . Po pravici povedano, me je bilo včeraj prav strah, kako bo.user posted image pikica ve, kako je bilo lani na prireditvi ob materinskem dnevu. user posted image   NAjprej je bil ves samozavesten, potem smo pa v igralnico prišli, je pa čist zablokiral user posted image . Vsi so nastopali, le on ne user posted image . Je bil pri meni, se zarival v tist moj ogromen trebuh, jaz noseča in vsa jokava zarad hormonov user posted image . On pa tko trmast, da tud gledat ni hotel nastopajočih, ampak je gledal v zid user posted image . Najprej sem bila jezna nanj, potem sem se pomirila in se tolažila, da sem bla jaz ista, ko sem bla majhna user posted image  Potem smo ugotovili, da se mu je fržmagalo, ker ga vzgojiteljici nista šmirglali, ko je prišel. Je sam to doma povedal, pa naslednji dan je Aida tudi rekla, da ji je blo tko hudo, da celo noč ni spala, ker je vedela, da je naredila napakouser posted image . AMpak smo preživeli. No, zato sem včeraj resnično cvikala. Me je res presenetil in sem spet kar malo user posted image user posted image , ampak tokrat od ponosauser posted image .

nogica Filip je bil čisto ta zadnji na modni pisti. Je prekorakal celotno pisto in se fajn vrtel.   Imam kar nekaj sličic, ampak ne morem zdajle dol iz fotoaparata dat, ker je še filmček gor, to pa moj nekako drugač snema na neke DVDje user posted image . V glavnem...ko bojo slikce na računalniku, bom pripopala kakšno sličico. user posted image  Za predstavitev je meni popolnoma vseeno. Nič nujnega ni, kar bi rabila. Lahko počakam do takrat.

pikica imamo posneto vso modno revijo, pa je bila Lana prav prikupna s tem svojim "Bi šla, ne bi šla". Prav prisrčna. AMpak kreacija je bla pa 1Auser posted image  Ful je bila lepa. JI je tko pasalo. A najina dva maš tud na sliki user posted image . SAj sva zletali potem včeraj s fotoaparatom tam dol user posted image . Moram pogledat, če je men tud kakšna slika ratala. ZA tiste slikce iz telovadbe in pikicaparty pa bi rada kar vse user posted image  Super, če mi boš na CD zapekla. user posted image  Pa tele včerajšnje, ki jih sploh še nism videla, tud lahko dodaš. user posted image

Menčy za možeka si pa moraš cajt vzet, seveda user posted image . Super za rožice. Si verjetno uživala v izbiranju, a ne? JAz jih bom šla verjetno pa kot ponavadi v Kočevje iskatuser posted image  V torek pa kar prinesi oblačilca. Ti bova z nogico svetovali. Res-karkoli rabiš, kar povej. Te bova navadile poslovanja in trgovanja user posted image

seny kje imate že vi prikolico? Spet sm pozabila? NA Krku, kot 3/4 ribnice?

klepetka in pikica, vidve falita na slikah. Aja, moram dat navodila seny-ona ima zihr pikico kje na sliki. klepetka se pa noče preveč izpostavljat - ja, saj vem-težko je, če si slaven. user posted image  Je pa res, klepetka-tile kosi pri pikici so bili res dobro odrezani. Se moram navadit tega tud jaz. user posted image
srki, daj no kako pridi dol. Saj vidiš, kako nas meče. Se nekaj dogovarjajo punce za drugo porodniško. JAz bi bla takoj za, če mi župan da plac za bajto gradit user posted image . Tko pa...

Si moram it še en kafe skuhat....

Super, da torkova skupina ostane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
17.4.2009 8:36:40   
Anonimen
Obljubljene slikice iz modne revije..

V naslednjem postu pa filmček..punce, tole ni počasen posnetek, da ne boste mislile user posted image  Ah, pikica moja zlata user posted image .. Mene v njenih letih po mojem ne bi spravil na pisto pred toliko občinstva user posted image  

Sayuri- imam tudi Filipa posnetega, saj bi objavila tudi tisti filmček, sam so še drugi otroci posneti, pa da me ne bo kdo tožil user posted image user posted image  Kaj praviš?

In še zahvala...Nogica in vse ostale, ki ste pomagale pri kreaciji, če dobimo nagrado, jo delimo user posted image  Hvala!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
17.4.2009 8:41:21   
sayuri
seny evo zate še enkrat

Odpri tole  stran:  http://www.shrani.si/ 

1. Pritisni gumb Browse/Prebrskaj
2. Poišči v tvojmu računalniku slikce.Označi eno slikco in pritisni gumb Odpri.
3. Če imaš več slikc, nadaljuješ z izbiro slikic (eno, pa po eno) user posted image
4. klikni Dodatne možnosti
5. Obkljukaj prvi kvadratek in izberi npr 400 pikslov. (Na tolk se bojo slike pomanjšale)
6. Pritisni gumb Shrani
7. Ko so slikce pomanjšane izbereš KOdo za forum jo, označiš z miško, pritisneš desno tipko na miški in Copy, pol pa tukile na RR v okence za odgovor PAste in to je to.

Probaj zdaj user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
17.4.2009 8:43:07   
sayuri

Sayuri- imam tudi Filipa posnetega, saj bi objavila tudi tisti filmček, sam so še drugi otroci posneti, pa da me ne bo kdo tožil user posted image user posted image  Kaj praviš?

pikica, jaz ne bi dala filmčka gor. Ne vem...saj veš...vedno se kje kdo najde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
17.4.2009 8:49:51   
dulcinea
Jutro, punce!

Vidim, da se je Srki najdla. Samo kaj ko je tko mal napisala.

A na Plosovem nabavljate rožice. Mene je tudi mami zadnč fehtala, če jo bom jutri peljala tja, da si kaj nabavi.

Pikica, ti imaš rdeče belo kožo, ki bo verjetno ostala tam ko je rdeče, pol rjava. Jaz sem pa zadnč sam mal po vrtu skakala, ko sva sadila rastline, pa sem vsa pikasta po rokah (bi mogla bit jaz pikica user posted image ), o kaki rjavi barvi pa ne duha ne sluha. Celo poletje sem bela kot da bi delala reklamo za navaden jogurt.
Pa hvala za povabilo. Saj jst se kar nekam vabim, pol pa z mojim nikamor ne greva. Moj ne mara hodit po bajtah. Bom pa prišal enkrat, ko boste imele spet skupne urice. Sam jst ne bom mogla pol vozičkat z vami, razen če eno razbremenim porivanja (vozička). To pa od nekdaj rada delam.

A bomo vidli pol slikce od teh kreacij? Da vidim manekenčke.

Nogica, glede reklame se ne sekiraj. Po moje teh debat noben več ne bere.. Če bi pap odprla novo temo, pol bi se pa ziher kakšen najdu, ki bi te zatožu moderatorjem.
Jaz sem še zmeraj za vikend. Magari petek popoldne, ko bi že lahko  prišla. S tem da moj dela do pol 2, pa da rabiva vsaj eno uro pa pol do Ribnškega konca.

Seny, danes ne bo nč s sončenjem, ker je ponoči bla taka nevihta, da se ej moj zbudu pa laufov na balkon pospravljat paradajze. Upam,d a se ni ni spet prehladu. Drgač pa, kot sem že zgoraj napisala, jaz sem vsa pikasta že, pa se nisem niti namensko sončila. Tablet pa tud ne pojem iz principa.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
17.4.2009 8:51:06   
Anonimen
Sayuri- dobiš vse slikice, filmčke na cd-ju, ja, tud najina moža sta na enih treh slikah, vse ratale user posted image . Sem hotla tud Filipovo sliko objavit-tisto na koncu, ob soku in rezini, ker sem vedla da bom hitrejša kot ti user posted image , sam imaš zihr ti več izbire.. pa nisem vedla če smem user posted image
Upravičeno si ponosna na svojega fanta, lani se spomnim ja.. mah, meni vedno pridejo solze v oči ob takih dogodkih. Lani tudi jaz noseča, pa me je kar zalivalo user posted image  Ko se samo spomnim tiste pesmice na koncu, še danes jo znam kompletno na pamet, uno rožico pa sem si prilimala v spalnico k nočni omarici user posted image  Ja, Lanin bi, ne bi, bi, ne bi... ampak ji ni bilo čist jasno kako mora speljat, že doma je rekla da bo ona naredila po svoje, da ona ne zna tako kot je naročila Aida user posted image user posted image user posted image
A da nisi za porodniško?? A veš kolk pogradov bi šlo še v vaše stanovanje? user posted image

Seny- 10 let prej ti mormo povedat?? O ne, ne, jaz te že ne bom čakala toliko časa user posted image

Ma mislim da bi mogli mi enkrat en skupinski piknik naredit, možje, otroci in me. Seveda potem možje prevzamejo otroke, me pa nadaljujemo user posted image user posted image user posted image  z čevapčiči in pivom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
17.4.2009 8:51:41   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
17.4.2009 8:53:48   
Anonimen

pikica, jaz ne bi dala filmčka gor. Ne vem...saj veš...vedno se kje kdo najde.

Hvala za nasvet. Jaz sem Lano posnela v enem delu user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 17.4.2009 8:54:27 >

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
17.4.2009 8:57:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Bom pa prišal enkrat, ko boste imele spet skupne urice. Sam jst ne bom mogla pol vozičkat z vami, razen če eno razbremenim porivanja (vozička). To pa od nekdaj rada delam.

Nč se sekirat dulcinea, bomo dale Lovra v en voziček, Zaro v drugega, pa bo pravično razdeljeno za vse! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
17.4.2009 9:03:20   
Anonimen

A na Plosovem nabavljate rožice. Mene je tudi mami zadnč fehtala, če jo bom jutri peljala tja, da si kaj nabavi.

Pa kaj je to kraj al kaj za eno čudo? Pismo, včeraj ko je Menčy pisala, da jo je nogica peljala na plosovo, sem mislila da je to kaj za jest. user posted image user posted image user posted image  Ampak jaz to čisto resno, priznam, pa zarad mene vse pravte kako sem blond user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
17.4.2009 9:04:06   
sayuri
dulči boš pomagala men porivat voziček. Nč skrbet. Boš imela takoj polne roke dela.user posted image

pikica, lahko daš Filipovo sliko gor. Saj pravim...jaz ne vem, kdaj bo moj slike dol dajal. Je tko natančen glede tega user posted image user posted image  Filmčka pa men ne zavrti-samo glas slišim oz. musko. Hm, mogoče prešvoh računalik al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
17.4.2009 9:04:54   
sayuri

Pa kaj je to kraj al kaj za eno čudo? Pismo, včeraj ko je Menčy pisala, da jo je nogica peljala na plosovo, sem mislila da je to kaj za jest. user posted image user posted image user posted image  Ampak jaz to čisto resno, priznam, pa zarad mene vse pravte kako sem blond user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
17.4.2009 9:05:38   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se kar smej, ja user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
17.4.2009 9:07:11   
sayuri
Muklla nas po moje sploh ne folga bratuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.