|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
17.4.2009 22:53:48   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

nisem čisto prepričana, da  mislita seny in nasy enake pege.user posted image  user posted image user posted image Joj, sem se zdaj nasmejala

ja, jaz nosim očala za na daleč. V avtu obvezno. Na blizu vidim ko sokol, na daleč sem pa čoravauser posted image
Sem ga spet malo mim čurklnauser posted image user posted image user posted image sem šele potem vidlauser posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
17.4.2009 22:54:29   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: seny

joj, kok dežuje , upam , da je menčy pospravla perilouser posted image

DEŽUJE?? pri nas pa ne. se vidi kje so dobri ljudje doma user posted image user posted image user posted image
user posted image

res je, dobri ljudje pa touser posted image

nasy, ja, Lana gre že kar lepo,s ma še vseen one sme preveč pihatuser posted image . JO hitro zvihrauser posted image  DRugače pa Lana kar rada je, lahko rečem, da kar vse. Pico ima zelo radauser posted image

Daj res pridta v Gol. SE nismo že kar dolgo videli

Jaz sem pa danes v Šparu srečala sonjahuser posted image . Zgleda ko roža, ampak pravi da je zelo zaposlena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
17.4.2009 22:54:44   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Na, zdej mam pa jst cunje zunejuser posted image ma bo že posušilo..
Ah , saj so tud iz stroja mokre prišleuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
17.4.2009 22:56:17   
Anonimen

Na, zdej mam pa jst cunje zunejuser posted image ma bo že posušilo..
Ah , saj so tud iz stroja mokre prišleuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Za vsakim dežjem posije sonce. In sonce ima nalogo, da suši cunje. Tako da Nasy- prav si se odločila. Čakaj na sonce, da opravi svojo nalogo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
17.4.2009 22:57:00   
Nasy
senyuser posted image user posted image user posted image prav imaš

a še kera danes ni bila v šparu? jst sem danes voni tam vidlauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
17.4.2009 22:57:43   
seny

Ej, a ne bi vi2 rajš k meni na bandita prišle, pa se bomo pri meni vse zmenile?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo lažje, al kaj pravita?

In Nasy je še tukaj. Tudi ti pridi k meni na bandita. Aja, pa še nekaj. DEŽNIKA NE POTREBUJEŠ! user posted image
Ne Nasy , kar s čolnom pridi, z dežnikom boš lahko pa veslalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
17.4.2009 22:57:57   
klepetkaa

DEŽUJE?? pri nas pa ne. se vidi kje so dobri ljudje doma user posted image user posted image user posted image
user posted image
čak , čak saj sem ga zdaj k vam poslalauser posted image user posted image user posted image Pa mirkaj , da ne bo vaša hiša sam en otokuser posted image user posted image user posted image user posted image , kot na Bleduuser posted image user posted image user posted image

se boš lahko s pletno vozila po oz. okol otokauser posted image

Ej, a ne bi vi2 rajš k meni na bandita prišle, pa se bomo pri meni vse zmenile?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo lažje, al kaj pravita?

ja ni problem. A takoj?user posted image

nasy,  pust ti zdaj cunje, jutri je itak sonce, pa ti  jih bo  posušilo. user posted image  

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
17.4.2009 22:58:39   
Nasy
pikicauser posted image hvala za tolažbouser posted image glede sušenja

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
17.4.2009 22:59:06   
Anonimen

Jaz nisem bla v Šparu. Sem se peljala pa mimo, pa nisem mela čas ustavljat se tam, ker drvela v Gol (a ne klepetka? user posted image )

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
17.4.2009 23:00:16   
Nasy
user posted image najbolje, da se res kr dobimo, kr takoj..če še enga spijem bom pa itak že privriskala domov

Neposredna povezava do sporočila: 2610
17.4.2009 23:00:17   
klepetkaa
ok, mal

user posted image
čak , čak saj sem ga zdaj k vam poslalauser posted image user posted image user posted image Pa mirkaj , da ne bo vaša hiša sam en otokuser posted image user posted image user posted image user posted image , kot na Bleduuser posted image user posted image user posted image

se boš lahko s pletno vozila po oz. okol otokauser posted image

ja ni problem. A takoj?user posted image

nasy,  pust ti zdaj cunje, jutri je itak sonce, pa ti  jih bo  posušilo. user posted image  
  me je uneslo pri citiranju. Verjetno zato, ekr nisem sopila bandidosauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
17.4.2009 23:00:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ma superca, potem bom imela še od tam dohodek? pletna pa to, spet bo cel kup ene foušije, iz tistega konca...od Ribnice naprej... pa ne proti Ljubljani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
17.4.2009 23:01:17   
Nasy
dobre steuser posted image user posted image user posted image pardon, smouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2613
17.4.2009 23:01:28   
klepetkaa

Jaz nisem bla v Šparu. Sem se peljala pa mimo, pa nisem mela čas ustavljat se tam, ker drvela v Gol (a ne klepetka? user posted image )

a v Gol si drvela?! Kaj pa nis povedala, bi se šla še jaz gužvatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
17.4.2009 23:01:33   
Anonimen
No kaj pol, se dobimo al ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2615
17.4.2009 23:02:37   
seny

user posted image user posted image user posted image  ma superca, potem bom imela še od tam dohodek? pletna pa to, spet bo cel kup ene foušije, iz tistega konca...od Ribnice naprej... pa ne proti Ljubljani user posted image user posted image user posted image

Boš vidla jutri, vam bom vso travo potlačlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oaza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
17.4.2009 23:02:41   
Anonimen

a v Gol si drvela?! Kaj pa nis povedala, bi se šla še jaz gužvatuser posted image user posted image user posted image .

Ma kako pa naj ti povem?? Edin če bi obrnila pa brzela za tabo, pol pa ti za ritjo vozila do tvojega doma??! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2617
17.4.2009 23:03:12   
Anonimen

Boš vidla jutri, vam bom vso travo potlačlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oaza user posted image user posted image user posted image

HEHEHEHEH HEHEHEHEH HEHEHEHEHEH EHEHEHEHHEHEHE
OAZA??? HEHEHEHEHEHEHH

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
17.4.2009 23:03:24   
klepetkaa

ma da ne bi bila tako pozna ura, bi ziher za foro prištramala do tebe user posted image user posted image . Če grem pa zdajle, b ipa user posted image  rekel, da se mi sanja oz. da me luna nosiuser posted image . SIcer pa itak spiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
17.4.2009 23:04:31   
Anonimen
OPATIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
17.4.2009 23:05:00   
seny

Zdaj me vabiš , ko veš , da mojga ni user posted image user posted image user posted image čak , čak bom v nedeljo zvečer prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
17.4.2009 23:05:06   
Anonimen

ma da ne bi bila tako pozna ura, bi ziher za foro prištramala do tebe user posted image user posted image . Če grem pa zdajle, b ipa user posted image  rekel, da se mi sanja oz. da me luna nosiuser posted image . SIcer pa itak spiuser posted image

A moj al tvoj? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2622
17.4.2009 23:05:12   
Nasy
moj bi itak reku, da sem itak že dost zadeta zdejle, pa da me ne spusti za volanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2623
17.4.2009 23:05:49   
seny

OPATIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pojma nimašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
17.4.2009 23:06:03   
Anonimen

Zdaj me vabiš , ko veš , da mojga ni user posted image user posted image user posted image čak , čak bom v nedeljo zvečer prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj pol če tvojga ni? Saj se zadnje čase nekaj hvališ kako ti otroci ponoči spijo, tako da zate pa res to ne sme bit problem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.