Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 22:53:48
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa nisem čisto prepričana, da mislita seny in nasy enake pege. Joj, sem se zdaj nasmejala ja, jaz nosim očala za na daleč. V avtu obvezno. Na blizu vidim ko sokol, na daleč sem pa čorava Sem ga spet malo mim čurklna sem šele potem vidla
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 22:54:29
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny joj, kok dežuje , upam , da je menčy pospravla perilo DEŽUJE?? pri nas pa ne. se vidi kje so dobri ljudje doma res je, dobri ljudje pa to nasy, ja, Lana gre že kar lepo,s ma še vseen one sme preveč pihat . JO hitro zvihra DRugače pa Lana kar rada je, lahko rečem, da kar vse. Pico ima zelo rada Daj res pridta v Gol. SE nismo že kar dolgo videli Jaz sem pa danes v Šparu srečala sonjah . Zgleda ko roža, ampak pravi da je zelo zaposlena
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 22:54:44
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Na, zdej mam pa jst cunje zunej ma bo že posušilo.. Ah , saj so tud iz stroja mokre prišle
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 22:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Na, zdej mam pa jst cunje zunej ma bo že posušilo.. Ah , saj so tud iz stroja mokre prišle Za vsakim dežjem posije sonce. In sonce ima nalogo, da suši cunje. Tako da Nasy- prav si se odločila. Čakaj na sonce, da opravi svojo nalogo
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 22:57:00
|
|
|
|
Nasy
|
seny prav imaš a še kera danes ni bila v šparu? jst sem danes voni tam vidla
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 22:57:43
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ej, a ne bi vi2 rajš k meni na bandita prišle, pa se bomo pri meni vse zmenile?? Bo lažje, al kaj pravita? In Nasy je še tukaj. Tudi ti pridi k meni na bandita. Aja, pa še nekaj. DEŽNIKA NE POTREBUJEŠ! Ne Nasy , kar s čolnom pridi, z dežnikom boš lahko pa veslala
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 22:57:57
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny DEŽUJE?? pri nas pa ne. se vidi kje so dobri ljudje doma čak , čak saj sem ga zdaj k vam poslala Pa mirkaj , da ne bo vaša hiša sam en otok , kot na Bledu se boš lahko s pletno vozila po oz. okol otoka IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ej, a ne bi vi2 rajš k meni na bandita prišle, pa se bomo pri meni vse zmenile?? Bo lažje, al kaj pravita? ja ni problem. A takoj? nasy, pust ti zdaj cunje, jutri je itak sonce, pa ti jih bo posušilo.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 22:58:39
|
|
|
|
Nasy
|
pikica hvala za tolažbo glede sušenja
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 22:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy seny prav imaš a še kera danes ni bila v šparu? jst sem danes voni tam vidla Jaz nisem bla v Šparu. Sem se peljala pa mimo, pa nisem mela čas ustavljat se tam, ker drvela v Gol (a ne klepetka? )
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:00:16
|
|
|
|
Nasy
|
najbolje, da se res kr dobimo, kr takoj..če še enga spijem bom pa itak že privriskala domov
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:00:17
|
|
|
|
klepetkaa
|
ok, malIZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: seny DEŽUJE?? pri nas pa ne. se vidi kje so dobri ljudje doma čak , čak saj sem ga zdaj k vam poslala Pa mirkaj , da ne bo vaša hiša sam en otok , kot na Bledu se boš lahko s pletno vozila po oz. okol otoka IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ej, a ne bi vi2 rajš k meni na bandita prišle, pa se bomo pri meni vse zmenile?? Bo lažje, al kaj pravita? ja ni problem. A takoj? nasy, pust ti zdaj cunje, jutri je itak sonce, pa ti jih bo posušilo. me je uneslo pri citiranju. Verjetno zato, ekr nisem sopila bandidosa
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ma superca, potem bom imela še od tam dohodek? pletna pa to, spet bo cel kup ene foušije, iz tistega konca...od Ribnice naprej... pa ne proti Ljubljani
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:01:17
|
|
|
|
Nasy
|
dobre ste pardon, smo
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:01:28
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: Nasy seny prav imaš a še kera danes ni bila v šparu? jst sem danes voni tam vidla Jaz nisem bla v Šparu. Sem se peljala pa mimo, pa nisem mela čas ustavljat se tam, ker drvela v Gol (a ne klepetka? ) a v Gol si drvela?! Kaj pa nis povedala, bi se šla še jaz gužvat .
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:01:33
|
|
|
|
Anonimen
|
No kaj pol, se dobimo al ne?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:02:37
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** ma superca, potem bom imela še od tam dohodek? pletna pa to, spet bo cel kup ene foušije, iz tistega konca...od Ribnice naprej... pa ne proti Ljubljani Boš vidla jutri, vam bom vso travo potlačla Oaza
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: Nasy seny prav imaš a še kera danes ni bila v šparu? jst sem danes voni tam vidla Jaz nisem bla v Šparu. Sem se peljala pa mimo, pa nisem mela čas ustavljat se tam, ker drvela v Gol (a ne klepetka? ) a v Gol si drvela?! Kaj pa nis povedala, bi se šla še jaz gužvat . Ma kako pa naj ti povem?? Edin če bi obrnila pa brzela za tabo, pol pa ti za ritjo vozila do tvojega doma??!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:03:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** ma superca, potem bom imela še od tam dohodek? pletna pa to, spet bo cel kup ene foušije, iz tistega konca...od Ribnice naprej... pa ne proti Ljubljani Boš vidla jutri, vam bom vso travo potlačla Oaza HEHEHEHEH HEHEHEHEH HEHEHEHEHEH EHEHEHEHHEHEHE OAZA??? HEHEHEHEHEHEHH
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:03:24
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** No kaj pol, se dobimo al ne? ma da ne bi bila tako pozna ura, bi ziher za foro prištramala do tebe . Če grem pa zdajle, b ipa rekel, da se mi sanja oz. da me luna nosi . SIcer pa itak spi
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
OPATIJA
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:05:00
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** No kaj pol, se dobimo al ne? Zdaj me vabiš , ko veš , da mojga ni čak , čak bom v nedeljo zvečer prišla
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: pikica** No kaj pol, se dobimo al ne? ma da ne bi bila tako pozna ura, bi ziher za foro prištramala do tebe . Če grem pa zdajle, b ipa rekel, da se mi sanja oz. da me luna nosi . SIcer pa itak spi A moj al tvoj?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:05:12
|
|
|
|
Nasy
|
moj bi itak reku, da sem itak že dost zadeta zdejle, pa da me ne spusti za volan
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:05:49
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** OPATIJA Pojma nimaš
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** No kaj pol, se dobimo al ne? Zdaj me vabiš , ko veš , da mojga ni čak , čak bom v nedeljo zvečer prišla Pa kaj pol če tvojga ni? Saj se zadnje čase nekaj hvališ kako ti otroci ponoči spijo, tako da zate pa res to ne sme bit problem
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.