|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
17.4.2009 22:32:00   
klepetkaa
čER

sem prišla do kište. In doenga neudobnega stolauser posted image .  Nekako je bolj udobno na kavču s prenosnikomuser posted image

Včeraj sm obil ina koncertu tudi mi, je D. nastopal.  MEd sodelujočimi sem opazila Lano in Filipa, samo da sem šele zdajle ugotovila, da sem ves časa narobe narobe vedela kateri je Filipuser posted image .

LAna je bila tako prikupna v črno roza kombinaciji in tako nežna.. taka mirna nežna punčka mi deluje, tako da me je v bistvu tista neumnost pri Novi štifti konec maše zadnjič zelo presenetilauser posted image .
Za Filipa sem pa skoz mislila, da je bil taprvi nastopajoči maneken, rdeče modra kombinacija s srebrnim pokrivalom
user posted image
Videla pikico in femili, Zoja suepr pridna, sedeli smo par stolov stran od vas. Nogice ni bilo opaziti, kljub očitno neposredni bližini.
Videli na izhodu tudi sayurinega  soproga z Zaro, drugih ni bilo opaženihuser posted image , kljub očem na pecljih. sIcer je pa res, da sem bolj poslušala kot pa gledala , ekr sme pustila očala na varnem v avtuuser posted image user posted image

Tudi meni je bil zelo lep koncert, samo malo predolgo za otročke.

Gremo zdajle mal pokomentirrat

iiiiii srki še ni na nas pozabilauser posted image . Pa daj res enkrat probaj priti dol.. ti obljubimo, da te bomo zabavale, da se ne boš dolgočasilauser posted image . Ah srki, glede spanja, nočnega, vpraš ti strokovnajke za nasvet(TO SEM JAZuser posted image ). Mi nismo spali dobro leto, se mi je že kar mešalo. Ampak ko ravno misliš, da več ne zmoreš- se prekrene v drugo stranuser posted image . Zato zdrži še malo.  
Drugače pa sm obili do nedavnega tudi zelo radodarni gostitelji virusov in bacilovuser posted image
pikica in seny, če b ipa vedela da sta danes tak opozno kofetkali, bi pa "slučajno" tudi jaz prišla mimo, ko sem šla iz L. in bi se povabila na  kofe. Baje da je tekel v potokih danesuser posted image

nogica, meni je vseeno kdaj je predtavitev in kje, sam da je .user posted image  Predvsem  da se bo po predstavitvi še kaj počvekalouser posted image . SAj to znamo, to nam gre super od jezika, a ne deuser posted image

ČEz praznike bomo pa mi kar doma, pa če boš tudi ti, si lepo povabljena na kofetek al pa kapučino.
Volje za likat pa pri meni od nikjeruser posted image user posted image . Pojma nimam kje se je zadržalauser posted image

Pa veškaj, nogica, mi ej zdajle padlo na mojo velecenjeno pamet; da nisi mogoče ti zabrisala kolavdro v pikico, da te opazi in da si pol elegantno Taro nardila krivo?! samo naglas razmišljamuser posted image user posted image (hecam seeeeeeeee, da ne boš res mislila)

klavdi?? user posted image Kaj sem pa jaz zamudila oz. izpustila.?! POjma nimamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Ob takem vremenu, ko pogledam skozi okno, in se vprašam:"Kam bi pa danes lahko šli?", mi pade na pamet samo :"SUPERNOVAAAAAA!!!" user posted image user posted image user posted image

user posted image dobra ideja, jaaaa

user posted image  mislim, ti pa imaš originalneuser posted image user posted image

Meni RR dela kot šus. Hja, dobre povezave, kjer so dobri ljudje doma. user posted image

bi rekla da res, ja. Naš konec pa touser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

klepetka in pikica, vidve falita na slikah.
 ma ne, a res?! VEš da nisem opazilauser posted image user posted image

. klepetka se pa noče preveč izpostavljat - ja, saj vem-težko je, če si slaven. user posted image

ja, res je težko, pa saj upma da me razumete, čeprav ne veste čisto točno, kako to zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(hecam seeeeeee, da ne bo katera res misliauser posted image )
Drugače pa nobene tragedije, ko meni na sliki. SEm zelo zadovoljna da je takouser posted image

seny, jao , jaz sem ti  nekaj obljubljala navodila za shrani. si. Pa se je sayuri potrudila.
Jano, hitrost je res moja vrlina, jao jaouser posted image

dulči, kaj emkey mogoče  tud  ciprese obvladuje? Ker če ja, bi se priporočala za en nasvet. BI iemla sam en preprost kveščnuser posted image  Al pa če se  katera druga kaj spozna na njih

Ma mislim da bi mogli mi enkrat en skupinski piknik naredit, možje, otroci in me. Seveda potem možje prevzamejo otroke, me pa nadaljujemo user posted image user posted image user posted image  z čevapčiči in pivom user posted image user posted image user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, sem ZAAuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

MADONCA , dež mi je vse perilo zmočiluser posted image

saj ni čudno, ko pa ste klepetale kot za stavouser posted image . MEni ga ni mogel, ker nisem bila na RRuser posted image . nO ja, sam ena malenkost.. moje cunje so se sušile v sušiluuser posted image user posted image user posted image user posted image

seny, ne sekiraj se zarad plazenja... našo Lnao si vzemi za zgleduser posted image . Saj boš vidla, še par let, pa ti bo odplezala na skrivaj ven, ko jo bodo fantje zunaj čakaliuser posted image

.

Srki- ja, moški nekateri so taki.. stara kmečka vzgoja, kot praviš... joooj, kako jaz to sovražim.. Ma ne bom komentirala na dolgo in široko user posted image  zate, bodi ponosna nase, bodi kar si. Pa povej mu, da boljše kot si ti, ne bi mogel dobiti user posted image  (Seny user posted image ) Srki, upam, da spoznam tudi tebe. Zihr si fejst, kot vse ostale tukaj. In nič ne moriš.. saj smo zato tukaj da delimo dobro in slabo.. a ne?

tole je pa pikica zelo lepo napisala in se podpišem pod vsako besedo.

In ja, pikica, srki je ena suepr fejst prijazna puncauser posted image

klepetka- no, javi, te je ujel al ne? user posted image  Pa saj po eni strani fajn da ni časa za računalnik, to pomeni, da se dogaja, dogaja user posted image  To je pa tud fajn po eni strani, a ne?

ni me, ni me....user posted image .

Ja, je fajn in ne... ker je prevelik zaostanek pol.. imam preveč gradiva od enkrat za predelatuser posted image . Ampka vse se da, sam da je.. gradivo namrečuser posted image

najbolje da kar oddam prvi del, ekr drugače ne bo šlo skoziuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
17.4.2009 22:32:18   
seny

IZVIRNO SPOROČILO: seny
Tebe nimam nikol dost user posted image

Me veseli Seny, sam po mojem se morva malo zamislit.. še druge so tukaj, po mojem zvečer kar od računalnikov bežijo, jih ugašajo, tlačijo v kufre, mečejo čez okno, ... sam da jim ni treba teh najinih črev brat.. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj bi ti rada svojo debato odprla?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
17.4.2009 22:32:36   
Anonimen

pikica , vem , da ste tam dobri ljudje domauser posted image user posted image ampak a tebe nič RR ne zafrkavauser posted image

Ej Seny, NIČČČČ, ČISTO NIČČČČ, in vem, to je samo zaradi resnično dobrih ljudi user posted image user posted image user posted image  Se bo treba pač poboljšat! user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
17.4.2009 22:33:35   
Anonimen

Me veseli Seny, sam po mojem se morva malo zamislit.. še druge so tukaj, po mojem zvečer kar od računalnikov bežijo, jih ugašajo, tlačijo v kufre, mečejo čez okno, ... sam da jim ni treba teh najinih črev brat.. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj bi ti rada svojo debato odprla?user posted image user posted image user posted image

O ne, to pa ne, rada vidim da se sem in tja še kdo drug razen naju oglasi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
17.4.2009 22:36:21   
seny
user posted image user posted image user posted image klepetka , da ne bova sam midve s pikico smetileuser posted image user posted image Vedno nas rešiš user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
17.4.2009 22:36:57   
klepetkaa

user posted image Sem pri pikici enega bandita spila , me je vsa depresija minilauser posted image user posted image user posted image

čak zdaj mal, al jebla pikica pri tebi, al ti pri pikici...meni ni nič več nič jasnouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Srki, da te potolažim, mi tudi ZELO MALO spimouser posted image . Tu pa tam se mi kr mal skegla v glavi, da omenjam psihiatra, pa take mam. Zadnjič sem možu rekla, da sem sam za v Polje, pa mi je reku, če me takoj peljeuser posted image . No, pol si predstavljaš.
user posted image user posted image user posted image user posted image Smešno mi je , ker sem to tud jaz slišala od mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image A so imeli mogoče kakšen tečaj za moške?user posted image user posted image

mislim, da je tud moj član tega tečajauser posted image user posted image

user posted image  bi rekla da ne, zato kar ostanita tukajuser posted image

NEt tudi nam dela brezhibno.. tako mimogrede napišemuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
17.4.2009 22:38:15   
klepetkaa

user posted image user posted image user posted image klepetka , da ne bova sam midve s pikico smetileuser posted image user posted image Vedno nas rešiš user posted image user posted image

za vas vseuser posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
17.4.2009 22:39:14   
Anonimen
Klepetkaaaaaaaaa dober večer tudi tebi, smo te čakale!

Lana mirna punčka? user posted image user posted image user posted image user posted image  včasih res deluje tako, ja, drugače pa je aktivna, energije ji nikol ne zmanjka, razen zvečer, ko pade v posteljo in zaspi v parih sekundah.
A par stolov stran od nas ste sedeli, pa ste videli super pridno Zojo??? Klepetkaaa, po nova očala bo treba user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma ne, saj je bila pridna, če lahko temu tako rečemo. Pač rabi svojo igro, je aktivna, pa kaj bi drugega pričakovali od otrok..da bodo sedeli kot pribiti na stolih??
V kateri skupini pa je D.nastopal?? Oz. kakšen nastop so pripravili? Ga nisem videla, sploh ne vem v katero skupino bi ga dala user posted image
Aha, šele zdaj sem prebrala da si pustila očala v avtu user posted image user posted image user posted image  berem po koščkih in sproti komentiram user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2583
17.4.2009 22:41:22   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

user posted image Sem pri pikici enega bandita spila , me je vsa depresija minilauser posted image user posted image user posted image

čak zdaj mal, al jebla pikica pri tebi, al ti pri pikici...meni ni nič več nič jasnouser posted image user posted image  Ja klepetka , dan je dolg  pikica je pri men kavo pila , pol sem ji šla pa samo vrnituser posted image user posted image user posted image Veš , sem sama domauser posted image user posted image Ko mačke ni doma, miši plešejo

NEt tudi nam dela brezhibno.. tako mimogrede napišemuser posted image
No se vidi kje so dobri ljudje domauser posted image user posted image jaz se lahko pa vmes stuširam , preden post objaviuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2584
17.4.2009 22:42:11   
Nasy
No, bom jst tud en torek res priromala do Gola, če se spomnem, me je začel spet spomin tako zafrkavat, da sproti vse pozabim. Sam naša bejba ne zna bit pri mirui v vozičku tako, da prav veliko ne bom mogla pr miru sedet z vami..sej razmišljam, da gremo po eno dekico za ven, tisto, k ma spodaj neprepustno plast, pa bom to vozičkala s sabo in ji dam na tla, pa nej se paseuser posted image sej bi itak z deke zlezla in iskala marjetice. Če nas kdaj kdo gleda, bo mislil, da ne dam otroku nič jest, ker si nabira marjetice in jih jeuser posted image še dobro, da so užitne in zdravilneuser posted image
Pikica, kaj res, da so v Šilu vsi od tle..no fajn, pol letošnji dopust ne rabim govorit nič po hrvaškouser posted image pravi moj, da ne bo kdo kakih peg dobu, k ga bo zagledal doluser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
17.4.2009 22:44:34   
Anonimen
klepetka
pikica pri seny IN
seny pri pikici

saj dan je dolg, a ne? user posted image user posted image  ga je treba delit na dopoldan IN popoldan user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2586
17.4.2009 22:45:49   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Pikica, kaj res, da so v Šilu vsi od tle..no fajn, pol letošnji dopust ne rabim govorit nič po hrvaškouser posted image pravi moj, da ne bo kdo kakih peg dobu, k ga bo zagledal doluser posted image

ne ti pričaj po slovensko , saj te bodo razumeli ....Račun prosim...user posted image user posted image user posted image user posted image Naš Alen tudi dobi pegice od sonca , ampak je čist simpatičnouser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
17.4.2009 22:46:52   
klepetkaa

V kateri skupini pa je D.nastopal?? Oz. kakšen nastop so pripravili? Ga nisem videla, sploh ne vem v katero skupino bi ga dala user posted image  

D. je bil pri Zajčkih. Peli so dve pesmici. So pa nastopili en iizmed prvih. SIcer pa sem ga tud jaz bolj kot ne megleno videlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
17.4.2009 22:46:54   
seny
joj, kok dežuje , upam , da je menčy pospravla perilouser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
17.4.2009 22:47:49   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

D. je bil pri Zajčkih. Peli so dve pesmici. So pa nastopili en iizmed prvih. SIcer pa sem ga tud jaz bolj kot ne megleno videlauser posted image
A ti nosiš očala? Te nisem še nikol vidlauser posted image

< Sporočilo je popravil seny -- 17.4.2009 22:49:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 2590
17.4.2009 22:48:09   
klepetkaa

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

ne ti pričaj po slovensko , saj te bodo razumeli ....Račun prosim...user posted image user posted image user posted image user posted image Naš Alen tudi dobi pegice od sonca , ampak je čist simpatičnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
17.4.2009 22:48:32   
Anonimen

DEŽUJE?? pri nas pa ne. se vidi kje so dobri ljudje doma user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
17.4.2009 22:49:39   
Nasy
Klepetka, vaša princeska zdej najbrž veselo šiba naokoli, kaj? Naša pupa je zgruntala, da je najlepše, da mami zagrabi za kazalca in gremooo..pa je sam mamin dobr, očijev niuser posted image zvečer sem pa k cunja, le zakaj..Kaj ji daješ za zajtrk, naša ne je čokolinota, jogurt je, sira ne več, poli bi zglodala celga, če ji dam, brez kruha. Včasih kr nimam idej.
Voni, oglasi se kaj, prav vesela sem, da si me >pocukala< danes!
Srki, te razumem, res..sej booo, boš vidla..sej pol čez cajt vse pozabiš. Me babnce smo vzdržljiveuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
17.4.2009 22:50:06   
Anonimen
Ej, a ne bi vi2 rajš k meni na bandita prišle, pa se bomo pri meni vse zmenile?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo lažje, al kaj pravita?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
17.4.2009 22:50:30   
klepetkaa
nisem čisto prepričana, da  mislita seny in nasy enake pege.user posted image  user posted image user posted image Joj, sem se zdaj nasmejala

ja, jaz nosim očala za na daleč. V avtu obvezno. Na blizu vidim ko sokol, na daleč sem pa čoravauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2595
17.4.2009 22:50:49   
seny

DEŽUJE?? pri nas pa ne. se vidi kje so dobri ljudje doma user posted image user posted image user posted image
user posted image
čak , čak saj sem ga zdaj k vam poslalauser posted image user posted image user posted image Pa mirkaj , da ne bo vaša hiša sam en otokuser posted image user posted image user posted image user posted image , kot na Bleduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
17.4.2009 22:50:55   
Nasy
Na, zdej mam pa jst cunje zunejuser posted image ma bo že posušilo..

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
17.4.2009 22:52:10   
Anonimen

Ej, a ne bi vi2 rajš k meni na bandita prišle, pa se bomo pri meni vse zmenile?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo lažje, al kaj pravita?

In Nasy je še tukaj. Tudi ti pridi k meni na bandita. Aja, pa še nekaj. DEŽNIKA NE POTREBUJEŠ! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
17.4.2009 22:52:43   
seny

ja , nebi bilo slabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
17.4.2009 22:53:22   
Nasy
klepetkauser posted image user posted image user posted image mislim, da res ne mislimo istih peguser posted image user posted image user posted image

babe, nehajte s temile banditi, jst sem zdejle enga spila pa sem že čist čorova, sam režim se še tle..še dobro, da je moj tud enga spil, drgač bi me še čudnmo gledal..upam, da bo Maša spala, bogi otrokuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.