|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 22:32:00
|
|
|
|
klepetkaa
|
čER sem prišla do kište. In doenga neudobnega stola . Nekako je bolj udobno na kavču s prenosnikom Včeraj sm obil ina koncertu tudi mi, je D. nastopal. MEd sodelujočimi sem opazila Lano in Filipa, samo da sem šele zdajle ugotovila, da sem ves časa narobe narobe vedela kateri je Filip . LAna je bila tako prikupna v črno roza kombinaciji in tako nežna.. taka mirna nežna punčka mi deluje, tako da me je v bistvu tista neumnost pri Novi štifti konec maše zadnjič zelo presenetila . Za Filipa sem pa skoz mislila, da je bil taprvi nastopajoči maneken, rdeče modra kombinacija s srebrnim pokrivalom Videla pikico in femili, Zoja suepr pridna, sedeli smo par stolov stran od vas. Nogice ni bilo opaziti, kljub očitno neposredni bližini. Videli na izhodu tudi sayurinega soproga z Zaro, drugih ni bilo opaženih , kljub očem na pecljih. sIcer je pa res, da sem bolj poslušala kot pa gledala , ekr sme pustila očala na varnem v avtu Tudi meni je bil zelo lep koncert, samo malo predolgo za otročke. Gremo zdajle mal pokomentirrat iiiiii srki še ni na nas pozabila . Pa daj res enkrat probaj priti dol.. ti obljubimo, da te bomo zabavale, da se ne boš dolgočasila . Ah srki, glede spanja, nočnega, vpraš ti strokovnajke za nasvet(TO SEM JAZ ). Mi nismo spali dobro leto, se mi je že kar mešalo. Ampak ko ravno misliš, da več ne zmoreš- se prekrene v drugo stran . Zato zdrži še malo. Drugače pa sm obili do nedavnega tudi zelo radodarni gostitelji virusov in bacilov pikica in seny, če b ipa vedela da sta danes tak opozno kofetkali, bi pa "slučajno" tudi jaz prišla mimo, ko sem šla iz L. in bi se povabila na kofe. Baje da je tekel v potokih danes nogica, meni je vseeno kdaj je predtavitev in kje, sam da je . Predvsem da se bo po predstavitvi še kaj počvekalo . SAj to znamo, to nam gre super od jezika, a ne de ČEz praznike bomo pa mi kar doma, pa če boš tudi ti, si lepo povabljena na kofetek al pa kapučino. Volje za likat pa pri meni od nikjer . Pojma nimam kje se je zadržala Pa veškaj, nogica, mi ej zdajle padlo na mojo velecenjeno pamet; da nisi mogoče ti zabrisala kolavdro v pikico, da te opazi in da si pol elegantno Taro nardila krivo?! samo naglas razmišljam (hecam seeeeeeeee, da ne boš res mislila) klavdi?? Kaj sem pa jaz zamudila oz. izpustila.?! POjma nimam IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ob takem vremenu, ko pogledam skozi okno, in se vprašam:"Kam bi pa danes lahko šli?", mi pade na pamet samo :"SUPERNOVAAAAAA!!!" dobra ideja, jaaaa mislim, ti pa imaš originalne IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Meni RR dela kot šus. Hja, dobre povezave, kjer so dobri ljudje doma. bi rekla da res, ja. Naš konec pa to IZVIRNO SPOROČILO: sayuri klepetka in pikica, vidve falita na slikah. ma ne, a res?! VEš da nisem opazila . klepetka se pa noče preveč izpostavljat - ja, saj vem-težko je, če si slaven. ja, res je težko, pa saj upma da me razumete, čeprav ne veste čisto točno, kako to zgleda (hecam seeeeeee, da ne bo katera res mislia ) Drugače pa nobene tragedije, ko meni na sliki. SEm zelo zadovoljna da je tako seny, jao , jaz sem ti nekaj obljubljala navodila za shrani. si. Pa se je sayuri potrudila. Jano, hitrost je res moja vrlina, jao jao dulči, kaj emkey mogoče tud ciprese obvladuje? Ker če ja, bi se priporočala za en nasvet. BI iemla sam en preprost kveščn Al pa če se katera druga kaj spozna na njih IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ma mislim da bi mogli mi enkrat en skupinski piknik naredit, možje, otroci in me. Seveda potem možje prevzamejo otroke, me pa nadaljujemo z čevapčiči in pivom JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, sem ZAA IZVIRNO SPOROČILO: Menčy MADONCA , dež mi je vse perilo zmočil saj ni čudno, ko pa ste klepetale kot za stavo . MEni ga ni mogel, ker nisem bila na RR . nO ja, sam ena malenkost.. moje cunje so se sušile v sušilu seny, ne sekiraj se zarad plazenja... našo Lnao si vzemi za zgled . Saj boš vidla, še par let, pa ti bo odplezala na skrivaj ven, ko jo bodo fantje zunaj čakali IZVIRNO SPOROČILO: pikica** . Srki- ja, moški nekateri so taki.. stara kmečka vzgoja, kot praviš... joooj, kako jaz to sovražim.. Ma ne bom komentirala na dolgo in široko zate, bodi ponosna nase, bodi kar si. Pa povej mu, da boljše kot si ti, ne bi mogel dobiti (Seny ) Srki, upam, da spoznam tudi tebe. Zihr si fejst, kot vse ostale tukaj. In nič ne moriš.. saj smo zato tukaj da delimo dobro in slabo.. a ne? tole je pa pikica zelo lepo napisala in se podpišem pod vsako besedo. In ja, pikica, srki je ena suepr fejst prijazna punca klepetka- no, javi, te je ujel al ne? Pa saj po eni strani fajn da ni časa za računalnik, to pomeni, da se dogaja, dogaja To je pa tud fajn po eni strani, a ne? ni me, ni me.... . Ja, je fajn in ne... ker je prevelik zaostanek pol.. imam preveč gradiva od enkrat za predelat . Ampka vse se da, sam da je.. gradivo namreč najbolje da kar oddam prvi del, ekr drugače ne bo šlo skozi
|
|
|