|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 8:30:29
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ob takem vremenu, ko pogledam skozi okno, in se vprašam:"Kam bi pa danes lahko šli?", mi pade na pamet samo :"SUPERNOVAAAAAA!!!" Dobro jutro punce! Se strinjam. Sam mi mamo fizioterapijo danes, tko da odpade Drugače pa dobro jutro. L&Z sta zaspala. Je bilo premalo spanca ponoči. Včeraj sta šele malo pred deseto zaspala Hvala vsem za pohvale mojega Filipa Sem kar malo zrasla. Moram pazit, da v stropu luknje ne naredim . Po pravici povedano, me je bilo včeraj prav strah, kako bo. pikica ve, kako je bilo lani na prireditvi ob materinskem dnevu. NAjprej je bil ves samozavesten, potem smo pa v igralnico prišli, je pa čist zablokiral . Vsi so nastopali, le on ne . Je bil pri meni, se zarival v tist moj ogromen trebuh, jaz noseča in vsa jokava zarad hormonov . On pa tko trmast, da tud gledat ni hotel nastopajočih, ampak je gledal v zid . Najprej sem bila jezna nanj, potem sem se pomirila in se tolažila, da sem bla jaz ista, ko sem bla majhna Potem smo ugotovili, da se mu je fržmagalo, ker ga vzgojiteljici nista šmirglali, ko je prišel. Je sam to doma povedal, pa naslednji dan je Aida tudi rekla, da ji je blo tko hudo, da celo noč ni spala, ker je vedela, da je naredila napako . AMpak smo preživeli. No, zato sem včeraj resnično cvikala. Me je res presenetil in sem spet kar malo , ampak tokrat od ponosa . nogica Filip je bil čisto ta zadnji na modni pisti. Je prekorakal celotno pisto in se fajn vrtel. Imam kar nekaj sličic, ampak ne morem zdajle dol iz fotoaparata dat, ker je še filmček gor, to pa moj nekako drugač snema na neke DVDje . V glavnem...ko bojo slikce na računalniku, bom pripopala kakšno sličico. Za predstavitev je meni popolnoma vseeno. Nič nujnega ni, kar bi rabila. Lahko počakam do takrat. pikica imamo posneto vso modno revijo, pa je bila Lana prav prikupna s tem svojim "Bi šla, ne bi šla". Prav prisrčna. AMpak kreacija je bla pa 1A Ful je bila lepa. JI je tko pasalo. A najina dva maš tud na sliki . SAj sva zletali potem včeraj s fotoaparatom tam dol . Moram pogledat, če je men tud kakšna slika ratala. ZA tiste slikce iz telovadbe in pikicaparty pa bi rada kar vse Super, če mi boš na CD zapekla. Pa tele včerajšnje, ki jih sploh še nism videla, tud lahko dodaš. Menčy za možeka si pa moraš cajt vzet, seveda . Super za rožice. Si verjetno uživala v izbiranju, a ne? JAz jih bom šla verjetno pa kot ponavadi v Kočevje iskat V torek pa kar prinesi oblačilca. Ti bova z nogico svetovali. Res-karkoli rabiš, kar povej. Te bova navadile poslovanja in trgovanja seny kje imate že vi prikolico? Spet sm pozabila? NA Krku, kot 3/4 ribnice? klepetka in pikica, vidve falita na slikah. Aja, moram dat navodila seny-ona ima zihr pikico kje na sliki. klepetka se pa noče preveč izpostavljat - ja, saj vem-težko je, če si slaven. Je pa res, klepetka-tile kosi pri pikici so bili res dobro odrezani. Se moram navadit tega tud jaz. srki, daj no kako pridi dol. Saj vidiš, kako nas meče. Se nekaj dogovarjajo punce za drugo porodniško. JAz bi bla takoj za, če mi župan da plac za bajto gradit . Tko pa... Si moram it še en kafe skuhat.... Super, da torkova skupina ostane
|
|
|