lilka
|
Hej, hoj.... Včeraj je nekaj blokiral forum, dopoldne enosta vno nisem mogla gor.... Hariba:ma sta pa imeli srečo, da voda še ni vrela, joj kaj bi lahko blo, ma sej ne moreš verjet kaj vse se lahko zgodi, sej pravijo, da največ nesreč se zgodi doma, pa še res je, jih je teba pazit naše malčke, ker vse sorte zgruntajo, jaz pravim možu, da je treba čekirat ker nikoli ne veš kaj si izmisli.... : vsem, ki ste na morju ali greste želim lep dopust-aprličila07, piškotek,meni se tako lušta it na morje, ker vsi okoli mene samo še o tem govorijo, no, če bo naš novi član zdrav in ne zelo jokast , bomo šli septembra spet v Straško sva se včeraj odločila z možem. Jaz sem še kar vredu, dopoldne še marsikaj naredim imam še dosti energije, vstajam ob šetih, potem peljeva Tinko v vrtec, moža peljem v službo, pol grem pa delat. Danes sem že polikala. Pol grem pa okol dvanajstih res počivat tam do pol dveh, pol pa ob dveh spet po Tinko, pa pol ob treh po moža, popoldne sem pa ponavadi že kar utrujena. Če je lepo vreme, kar zdej že dolgo ni , je najlažje, ker smo lahko zunaj, Tinka se igra jaz sem pa na ležalniku z dvignjenimi nogami, tako mi še najbolj paše. Naslednji teden je mož popoldnaski, bo malo težje, ker bova sami, mene pa že kar daje, eh bo že..... plenica: suha podnevi in ponoči , jaz samo upam, da ne bo začla s plenicami težit ko bo dojenček.... tejkag:joj škoda, da ste imeli tako slab dopust, pa sej mi smo tudi imeli samo 3 dni lepo vreme, pol pa skos oblačno in hladno, pa je kar šlo, letos je pa itak nasploh katastrofa ker je tako vreme, folk se sploh ne more kopat na morju, mislim celo leto čakamo na dopust poo pa takole Zdej bom pa šla počasi, morem it iskat eno zaveso za v spalnico, prej ko nisva mela rulete sva imela debelejšo zaveso, ki sva jo lahko dajala narazen in skup, zdej jo imam pa skos narazen in se vse noter vidi(pa okono se takoj vidi če je umazano), morem kupit neko tanjšo, pa tako mi je škoda ker je bla ful draga, ma eno čisto enostavno bom obesila pa je, morem še pomerit, upam, da bodo meli kako pametno blago...... Se še javim kaj, ve pa kaj pišite....