taška30
|
Hej, jaz sploh ne pridem več do računalnika. V službi je bolj kot ne norišnca, doma pa okoli 21-ih šele spokamo otroke spat, Manca itak potem še do polenajstih ne zaspi, n-krat pride ven (lulat, jo neki srbi noga, boli prstek, kakat, žuli pižama...tisoč in en problem kr neki), tko da sploh ne prižigam več računalnika, včasih v službi nahitro preberem. Torej, najin prejšnji romantični vikend je minil, bilo je ful dobro, ampka sem ugotovila, da si sicer nafilam baterije, samo mi pa tudi toleranca do otroškega vpitja, trmanja in tečnobe čist pade. Tko da sem bila tale teden tako tečna in zoprna, posledično še tamale sitne, včeraj vreme za kozlat, no, danes je pa 100% bolje, smo šli na Zbilje, pa s čolnom po jezeru, pol pa na kosilo (sta bile ko bubici pridni), ko smo prišli domov sta se 2 uri skupaj igrali v svoji sobi, brez izgredov. To je redkost, da zdržita tolk časa skupaj brez vpitja. Torej, že nekaj časa bi rada "stresla" Julijo iz plenic, pa enostavno nimam časa, med tednom smo doma le od 18-ih do takrat ko grejo spat, tist mi je brezveze, zato sem zdaj v petek popoldne vzela plenico dol in smo se čez vikend šli kao odvajanje, ampak ni lih uspešno. Večinoma gre vse lulanje v hlače (k sreči ne lula zelo pogosto), le parkrat je uspela zadržat in še malo do kahle prinest. 1x se mi je celo pokakala v sp.hlačke - moja nočna mora, pri Manci mi je bilo to prihranjeno, sem jih samo v smeti fliknila, se mi ne da s tem ubadat, no ne bomo obupali, jutri gre v vrtec v hlačkah, ker tam kar redno hodijo na kahlico. Thumbelina, čestitke za dudo, jaz jo še ne bom vzela, mi je to zaenkrat edina varovalka, da zvečer vsaj Julija mrkne ob doglednem času - enostavno zagrozim, da bom dudo vzela, če vstane iz postelje - in deluje. Tko na hitro, v četrtek gremo na morje do nedelje, upam, da ne bojo kake vremenske neprilike, kakor tale vikend. lepo se mejte, Taška
|