juniorka
|
Hojla! Pri nas pa dezuje, ze par dni je mrzlo in vetrovno, na severu je sneg napovedan, tu pa 6-8 stopinj . Pa ravno narcise mi cvetijo na vrtu, no, vsaj neki od pomladi. Ze komaj cakam, da gremo v Slo, da se malo znorim z Nelsonom zunaj... Leila se nima potnega lista, zato mi nismo mogli nikamor.. pa itak moj si je sel spocit( njegove besede)..dobro, da ne zna dobro slovensko, to bi blo po komentarjev na moje objave tukaj So ravno zavrnili fotko nase male, ker je odsev reflektorja na obrazu in greva pol se enkrat k fotografu... ma da mi zastonj nardi.Upam, da bo usta zaprla, prejsnjic smo komaj eno fotko z malo priprtimi nardili, drugace se je cudila vsemu novemu naokoli Ja, moj je prisel vceraj domov, ga je Nelson cist okupiral in nizaprl ust 2 uri Si pa ni upal it pocivat, pa je bil vidno utrujen(moz), ampak se mu je posvetil in kr iskal je kaj bi pomagal, pa mu ni najbolj ratalo Pa obnasal se je, kot da je vse super in ok, kot da ni nobenih problemov A ce si gre on za 9 dni spocit oz. relax, pol so vse tezave resene.... oh ti dedci. aprilcica07- super za Jakoba, vidis, zdaj bo pa se prehitel ostale z nocnim lulanjem, pri nas prevec trdno spi, da bi se zbudil za lulat... Pa fajn za frizuro... jaz bi uzivala ob takih opazkah , je pa ja fajn, da mami mlada zgleda... poslji jih malo sem, pa bodo videli, kako tu mame zgledajo, pri 16,17, obnasanje nikakvo... zal izgled in otrok ne nardita mame, ampak obnasanje in skrb za otroka!!! zalbi- ja nasa se je fajn redila prva 2 meseca, pol se je pa upocasnilo... od 3,5m ji zvecer dam se am, drugace nebi niti te pol kile slo gor pomoje, dojiva se pa vsaj na 2 uri zdaj, ce ne se bolj pogosto, razen, ce spi.. je pa tako, da jo zacne zvijat med dojenjem, ji slisim zvrgolenje trebuscka in neha jest, se ne naje dovolj, al pa zaspi in isto. Je pa taki dobrovoljcek, se samo smeje in sploh ne pokaze, da je lacna, razen ko je ze res kriza... zato ji zdaj ponudim pogosteje in vedno s takim veseljem papca, dokler spet busi ne nagaja . Kaj cmo. Nelson je bil vecji jedec, je imel tud pol kg manj ob rojstvu, pri 4m pa 1,5kg vec . Drugace pa nasa sploh ni marala dodatka, sem mislila, ok, pa ni lacna.. in pol enkrat dam aptamil 2 in je tako z veseljem popila in od takrat tega mljacka zvecer, enke in enga drugega mleka pa ni sans, da pije ( tu se vec vrst mleka dobi ze narejenga v tetrapaku po 200ml in moj je malo mesano kupil, se dobro , je fajn, da ne rabis cele skatle pol stran metat, ker embalaza za prasek je pa samo 900g, ceprav je cena aptamila naprimer 9 evrov za 900g- rabi ktera? ) Jaz ne znam zakljucit nakladanja, v oklepaju bi naj blo sam neki malga, a ne lilka- fajn spakiraj, pa uzivajte na dopustu. Jaz bom pa sla v fitnes ta teden, ce ze placujem, imajo tudi jakuzzi, se bom pa tam relax . Dost mate branja zdej, gremo se kaj nardit.