aprilčica07
|
marijaa: ja, saj vem, da to glede krvi ni ok, ampak pravijo, da za dete ni nevarnosti, mene pa bojo ja poštimali do poroda... sem kr skulirana danes glede tega.. sem prespala in vem, da je to nabjolše zame in otročka... glede zdravil: mi do zdaj nismo imeli problemov, je blo malo prigovarjanja in ogovarjanja in prosjačenja, ampak na koncu je Jakob sirup vedno pogoltnil brez težav. Prej ko je bil malo manjši, sem mu kar s šprico med spanjem vbrizgala zdravilo v ustka, zdaj pa se mi zdi, da je večji in da mora nekako štekat, da mu bo zdravilo pomagalo.. Mogoče imamo srečo, da ni dosti bolan (trkam)...... No, kadar je blo pa hudo, sem mu sirup kr v čaj zmešala in ga je pa tako spil. Kar je naredil tvoj ljubi pa ...nevem no, mene ne moti to, da mu kaj kupi, ampak da pol pošlje sms.. kaj vem, mene bit udi na rit vrglo in bi ga verjetno nakurla, da bi blo joj..... v tolažbo ima pa tudi moj kašne fleše, da obljublja malemu avtiče za določena dejanja, ampak meni pol poči in to po hitrem postopku nekako rešiva, no do zdaj sva vedno.. Zdaj grem, sem sama. Mali je šel z mojima na morje, malo čofotat, jst pa moram ta cajt kaj nardit, recimo naštimat cote vsaj za prvo silo za dojenčka. Je cajt, kajne?