aprilčica07
|
Jutro, piškotek: super, da imaš že tako zgodaj zagovor, bojo živčki bolj mirni.. boš vidla, da bo vse šlo tako kot je treba glede trme in vsega kar spada zraven se kr pridružimo smo na istem, ne ne in spet ne, pa naj bo karkoli, no, edino če rečem, da gremo z avtom je takoj pr vhodnih vratih.. cela mama glede pohajanja... glede tvojga dragega: uffa, mi je to znano moj reče, da gre le na eno pivo z sodelavcev in itak iz enga piva jih rata deset, vmes me strokrat pokliče, da me pove, da me ima rad (kadar je omotičen ima grozno izbruhe ), pol pride domov, bi se pa crtal in nevem kaj delal in pogovarja.. meni je pa ful do pogovora, ko mislim, da imam zraven buč od pive Mi smo pa šli včeraj malo v šoping, sami.. pol pa še na eno fanj večerjo, posledice, nisem spala celo noč, ker sem bla preveč sita, ampka je blo zelooo dobro in mi je pašalo malo miru, da ni blo letanje sem in tja za tamalim. Mogoče se grozno bere, ampak jst rabimo malo da zadiham.. taška: upam, da se čim prej poc ajtate.. kje ste bli na morju? sabri: pri nas glede spanja kadar spimo do 8 je prazni v hiši--- povprečje je 7 ko vstanemo, tudi pred 6 smo bli že na kavču, vsake tri kvarte enrkat pa spi do 8 thumbelina: sem se nasmejala ko sem brala vaše dogodivščine, čeprav vem, da tebi ni blo do smeha.. v tolažbo, tudi naš ima take napade.. Grem, gremo zdaj taščo pogledat:)