|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
26.6.2009 9:20:57   
hariba
piškotek Iskrene čestitke za diplomo. Močno stiskam prste na rokah in nogah, da se "hudo" zalomi in bo kmalu začel trebuh rasti. Malo si izračunaj plodne dni in si takrat
user posted image umisli.user posted image
lilka Vem, da je sedaj hudo, ampak potem boste imeli pa lepo, ko bo vse zrihtano. Moraš le to imeti v mislih. Želim ti prijetno porodniško.
aprilčica fajn, da je marmelada uspela.
Ja mi 2 in Zoja smo že nazaj iz mora. Zoja je zbolela in potem sva včeraj zvečer kar šla domov. Je že v sredo zvečer, ko smo prišli bila čudna in ful tečna, ji ni pasalo jest, sem misla da od vožnje, ker najbolje je ne prenaša. A ponoči je začela jokat: boli v ustih. Vročine sem jima pa 39 že namerila.  Ima gnojno angino sva jo v Celju ob pol noči k dežurnemu peljala. Je spet na ospenu. Se mi je zdelo brez pomena, da bi ostali z bolanim otrokom dol, ne bi imeli nič od tega, pa itak za kopat ni. Mafija je ostala. Jih bo tast nazaj pripeljal.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
27.6.2009 17:01:24   
tejkag
Oj!
Mi smo še kar doma, starša in brat so na morju. Dežuje sicer ne, ni pa glih neke vročine. Toplice so itak že čisto polne, tako, da srčno upam na izboljšanje vremena, da lahko jutri ali pa v ponedeljek pičimo na morje.
Poročila se bova kar v mojem kraju, civilno poroko bova imela celo doma na dvorišču, če bo lepo vreme seveda, drugače pa na občini. Potem pa bomo imeli čago nekje drugje- na koroškem.
O.k grem, držite pesti, da se vreme popravi.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
29.6.2009 7:13:08   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Sem nas komaj našla, smo bile že čisto zadaj nekje user posted image
Kako pa bo tole izgledalo v naslednjih dneh, bomo pa itak videli - mislim na to, da Lilka nima interntea doma, Zalbi naj bi bila na dopustu, ostalih pa skoraj nič ni user posted image  - bomo videli, če bom imela samogovore user posted image

Drugače smo pa tele dni preživeli še kar luštno, edino Nejc je bil v četrtek in petek grozno siten... Nepopisno... No, ampak smo tudi to preživeli user posted image
Tudi ta teden bomo sami doma, ker je šla tamala k drugi babici, tavelika pa gre danes na morje s prijateljico (in baje tudi njeno mamo - čeprav odkrito povedano jaz v tole ne verjamem kaj preveč, ker je mi je bilo preveč tako sumljivo tole razlaganje, dogovarjanje,... Ampak to že ni več moj problem - če je rekel oči, da lahko in da ji zaupa, potem naj bo tako...).

Zdaj grem pa kar delat, ker imam še kar nekaj dela pred dopustom.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
29.6.2009 8:22:14   
aprilčica07
Jutro,

piškotek: pr monologih ti bo pa jst pomagala, velja?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolko je pa stara ta vaša pupa, da je šla na morje? a je to tista, ki je imela valeto?

Glede sitnobic tamalih, smo imeli tudi mi pester vikend. Nevem kaj mu je blo, ker nima navade bit tak tečko, ampak je blo na momente res utrudljivo. Ne, ne in ne, in ne in ne in še enkrat ne. Sem mislila, da se mi utrga... Pa je minilo, mogoče je bla lunauser posted image user posted image

Sicer sem pa jst doma in uživam. Magari sem slabo spala to noč, in sem še kot, da bi bla zadeta, ampak bo prijela kava pa bom takoj boljša. user posted image user posted image user posted image user posted image Vreme je pa fenomenalno in mi gremo na morje v nedeljo. Nevem kaj bomo delali, če bo tako. Po moje se tamalemu in nama utrga, da bomo mogli bit notri, zraven morja, če bo kašne dež ali kašno podobno sračkanje.

Sicer pa po starem. Se oglasim še kaj.

lp.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
29.6.2009 10:51:59   
*piškotek*
aprilčica07: ja, super, potem pa ne bom imela samogovorov user posted image user posted image user posted image
Ja, punca je tale ki je imela valeto... Upam pa da bo na koncu vse ok! Bom pa poročala, kako se bo tale morski teden izšel user posted image
Tečnoba- ni bilo lune, je danes user posted image , ampak krivo je bilo sigurno vreme user posted image
Morje- tudi jaz močno upam da se bo tole vreme izboljšalo in otoplilo, ker tudi mi gremo že v sredo 8.7. na morje in če bo slabo vreme, se mi lahko samo še "odpelje" ker kdo le nek bo prenašal vso tisto tečnobo med štirimi stenami user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3830
29.6.2009 14:34:47   
sabri
No, piškotek, da boš videla, da nas lahk sprovociraš in se oglasimo ta "lene".user posted image
Se tri dni crkljamo, ker sem jaz danes še kar frej, sem v petek delala cel dan in imam potem preveč ur, pa še moj je frej in uživamo. V postelji smo zjutraj do 9, pol 10, predemo ko mucki. Na morje še ne mislim, gremo avgusta, razen kak dan bomo skočili takole na hitro. Vsem, ki greste zdaj, želim lepo vreme, saj se bo zboljšalo počasi. Drgač pa smo šli danes na sprehod pa v palerini in je dvakrat padalo in sonček posijal v pol ureuser posted image . Ker notri pa tudi jaz težko zdržim, kaj šele tamala. Se še beremo. Čao

Neposredna povezava do sporočila: 3831
29.6.2009 21:11:06   
taška30
Da še jaz malo presekam monologe.user posted image

Torej, mi smo bili na morju 4 dni, bilo je toplo in brez dežja, ampak sonca pa tudi skoraj nič. Pa nič zato, glavno da smo lahko bili v kratkih hlačah oz. kopalkicah. Potepali smo se okoli, se naužili morskega zraka, midva sva se totalno prehladila (pravzaprav sva že dan pred morjem imela polna nosova, dol se je pa potem še razvilo), 1 dan je bilo popoldne celo sončno in smo šli na plažo, moji trije so se kopali, jaz niti v sanjah ne grem v tako mrzlo vodo.user posted image

Misel na plenice smo zaenkrat opustili, bi rekla, da je razlog predvsem Julijina trma, ker je vse NE! in posledično ne gre na kahlo ko ji rečem, sama se pa tudi ne spomni, v bistvu iz trme noče it na kahlico al kaj. Če mama neki reče, je pač treba biti proti. Trka jo 300/uro spet in jaz le čakam da bo bolje...le zakaj sem si jaz zaslužila dva takšna težka karakterja?!?

Zdaj po novem nista več nasprotnici, ampak hudi zaveznici in se hihitata, špičita neumnosti, ena drugo (predvsem Manca Julijo) nagovarjata k raznim neumnostim itd...dol v app. smo imeli 1 spalnico in dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kjer sva spala midva, tamalidve seveda v spalnici na zakonski. Kako je zgledalo preden sta zaspali si lahko predstavljateuser posted image  kot bi jih spustil na trampolin.user posted image  Katastrofa!user posted image

Vreme je pa res kr neki....

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
29.6.2009 21:22:31   
thumbelina
Joj naša dva se po zadnjih trendih očitno tud mečeta po pojstli, sam po najini zakonski. Matr sem tok jezna, ker sta total zguncala pojstlo, da zdaj vse škripa. Si predstavljate kako pol škripa ko malo potelovadimo zvečer?! Pa me je kr mal strah ko se tako mečeta po jogiju, ker ima najina postelja robove in zadnjič je Jerca priletela na ta rob, je še zdaj vsa buškasta...
Matevža tud meče: vse kar jaz rečem, ne uboga, potem ko jaz namesto njega naredim, se on spomni, da pa le on vseeno bi sam to naredu...
Recimo konkreten primer danes:
- fehtam, vpijem grozim, da greva pucat nos..... NIČ en kup zajebancije, lovim ga po celi bajti, mulc se reži in smeje
- zagrozim da ga bom nesla v spalnico, kjer mu puca nos (to je najhuje zanj da ga nekam nesem in ne more jit sam)
- se spet reži, jaz ga agrabim in nesem
- kriči, se mi zvija v naročju in fehta, da bo šel sam
- mu rečem jok brate odpade si mal prepozen
- se usedeva pucava nos, ko končava se mulc še naprej trma in meče potleh,
- si mislim, ti kr, te bom pač fliknla vpojstlo in čao miki do zjutraj
- pridem nazaj in rečem da greva spat
- on tuleč prosi, da bi šel rečt Jerci lahko noč
- rečem ok, ampak brez zafrkancij
- mulc hoče poudarit da je še vedno jezen name in me jezno pogleda in trikrat zaprdi z jezikom proti meni
- jaz popenim, ga fliknem v posteljo, on seveda dretje do amena
- tuli kot zmaj
- grem nazaj čez recimo 15 minut, mu preberem pesmico (Je navajen zvečer da mu nekaj preberem), potem še izsiljuje da je žejen (Popije en sam požirček - žeja pa taka)

ampak zmagali smo, zdaj že spi slabo urco.....

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
30.6.2009 7:07:44   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

OOOOO, kako lepo presenečenje me je čakalo danes zjutraj tle na RR user posted image user posted image user posted image
Ja pridne punce, da ste se javile. Ampak najbrž je blo to to za cel teden od vas, zdaj so najbrž na vrsti ostale "lenuhinje"???? user posted image user posted image user posted image  Vsekakor vas je lepo brat in potem šele vidim, da ni samo pri nas tako "hudo" user posted image user posted image user posted image

Sabri: super za crkljanje in dooollllgoooo spanje!!! Pri nas najdlje kar spi je do 8, pa še to tako zeloooooooo redko, da že skoraj ni omembe vredno user posted image user posted image

Taška30: kje pa ste bili na morju? Pa upam da se vam tale prehlad hito pocajta!
Glede pleničke - je res možno ja da tebi na ljubo noče lulat na kahlo, ker naš je tudi tak, ko je pripravljen it, potem gre, drugače se pa samo dere.  Ampak bo že, ne user posted image user posted image user posted image  Enkrat...

Thumbelina: ko sem prebrala tole vašo zgodbico sem ugotovila, da pri nas poteka vse enako, za vsako stvar je tako - previjanje, pucanje nosa, hranjenje,... Skratka ena velika "zmešnjava" in "neuboganje" apak se tudi jaz ne dam, enkrat bo že ugotovil, da tako pač mora bit user posted image user posted image user posted image

Naš Nejc ima pa zdaj spet krizo v vrtcu zjutraj. Sedaj čez poletje hodi v centralni vrtec in seveda je vsako jutro druga vzgojiteljica in šele kasneje pridejo tiste, ki jih pozna. In je danes tako revež jokal in se me oklepal... Joj, res upam, da bo tole krizo kmalu prebrodil, ker se mi kar srce trga ko ga moram zjutraj tam pustit.

Včeraj popldan sva šla z Nejcem in njegovim prijateljčkom iz vrtca in seveda njegovo mamo oz. mojo prijateljico malo na poldanski sprehod in na igrala, moj user posted image  pa je šel tudi takrat (ob 17) kolesarit. In seveda je dolgo "kolesaril" tako da se je nakoncu kar zlil domov user posted image user posted image user posted image  Sta ga dobila sosed in še en kolega in so bili cel čas na pivu in posledica - itak ne.... user posted image user posted image user posted image  Sem mislila da bom kar dol padla, ko sem ga zagledala, kaj takega pa sploh ne vem če sem že kdaj videla pri njem user posted image user posted image user posted image  Me zanima kakšen bo prišel sedajle v službo - a bo pustu vse mačke doma al jih bo danes cel dan s sabo nosil user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem včeraj zvedela da imam zagovor diplome v petek ob 8 zjutraj. Sem prav vesela, da ne bom cel dan živčna... Samo predstavitev moram še popravit, ker mentorici ni všeč (meni pa ful user posted image ) ampak ona že ve, ne... Samo jaz imam pa spet veliko dela, pa še ne vem kako se lotit, da bo po njenem in da ji bo kul?

Tako, grem delat, ker grem ravno zaradi tega danes prej domov, da bi tole spacala skupaj.... Lep dan, pa oglsite se še kaj user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
30.6.2009 8:09:59   
aprilčica07
Jutro,

piškotek: super, da imaš že tako zgodaj zagovor, bojo živčki bolj mirni.. boš vidla, da bo vse šlo tako kot je trebauser posted image user posted image user posted image glede trme in vsega kar spada zraven se kr pridružimouser posted image user posted image smo na istem, ne ne in spet ne, pa naj bo karkoli, no, edino če rečem, da gremo z avtom je takoj pr vhodnih vratih..user posted image user posted image cela mama glede pohajanja...

glede tvojga dragega: uffa, mi je to znanouser posted image user posted image moj reče, da gre le na eno pivo z sodelavcev in itak iz enga piva jih rata deset, vmes me strokrat pokliče, da me pove, da me ima rad (kadar je omotičen ima grozno izbruheuser posted image user posted image user posted image ), pol pride domov, bi se pa crtal in nevem kaj delal in pogovarja.. meni je pa ful do pogovora, ko mislim, da imam zraven buč od piveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa šli včeraj malo v šoping, sami.. pol pa še na eno fanj večerjo, posledice, nisem spala celo noč, ker sem bla preveč sita, ampka je blo zelooo dobro in mi je pašalo malo miru, da ni blo letanje sem in tja za tamalim. Mogoče se grozno bere, ampak jst rabimo malo da zadiham..

taška: upam, da se čim prej pocuser posted image user posted image user posted image ajtate.. kje ste bli na morju?
sabri: pri nas glede spanja kadar spimo do 8 je prazni v hiši--- povprečje je 7 ko vstanemo, tudi pred 6 smo bli že na kavču, vsake tri kvarte enrkat pa spi do 8user posted image
thumbelina: sem se nasmejala ko sem brala vaše dogodivščine, čeprav vem, da tebi ni blo do smeha.. v tolažbo, tudi naš ima take napade..

Grem, gremo zdaj taščo pogledat:)

Neposredna povezava do sporočila: 3835
30.6.2009 9:12:04   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*
Ja pridne punce, da ste se javile. Ampak najbrž je blo to to za cel teden od vas,

Ne pa ne, ne pa ne user posted image , zdej se bomo pa zanalašč več javljale, ko nas imate za take lenuhinje.user posted image
Evo, jaz sem v službi, zatišje totalno, 3/4 jih je še na dopustu - koristijo še starega.

V našem vrtcu so sicer združili po 2 skupini skupaj, ampak drugače pa nimam občutka da bi bilo fuuul manj otrok. Ampak to so skupine, katere so že med letom dosti skupaj in sploh ni neke panike. Bom jih pa izpisala od 15.7 - 15.8.  lahko koristim rezervacijo in plačam le 30% cene. Takrat bomo na morju, pa še kje, malo bomo pa še z babicami pokombinirali.
Moj nekaj sanja, da bi šli po morju še za par dni kampirat mi štirje, na Blatno jezero al pa kej takega, samo moram rečt, da imam pri naši podivjani Juliji kar malo pomislekov, se mi zdi, da mi v 5 sekundah pobegne 20 metrov stran in ne vem kako bo to zgledalo v kampu, 100% na očeh jo pa tud ne moreš met cel čas. Ne vem...

Neposredna povezava do sporočila: 3836
30.6.2009 9:13:38   
taška30
Aja, bili smo pa na morju blizu Novigrada, v naselju Mareda, če katera pozna. Moja služba ima dol nekaj app.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
30.6.2009 10:17:12   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*
Ja pridne punce, da ste se javile. Ampak najbrž je blo to to za cel teden od vas,

Ne pa ne, ne pa ne user posted image , zdej se bomo pa zanalašč več javljale, ko nas imate za take lenuhinje.user posted image

No, saj to je bil moj namen, da vas malo izzovem za javljanje user posted image user posted image user posted image  In poglej no, rezultati so že tu user posted image user posted image user posted image  Le tako naprej, da se ne bi zdaj slučajno poslabšale, ko sem vas pohvalila!!!!!!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
30.6.2009 10:24:05   
aprilčica07
taška: ja, poznam to naselje.. hodita moja starša že kr neki let dol za par dni, vsako poletje in smo bli tudi mi večkrat tam, pa je blo vedno ok.. no, letos gre pa tudi Jakob z njima, me prav zanima kako bo to laufalouser posted image user posted image user posted image user posted image   sicer ne za cel teden, ker pol moja dva ne bosta imela nič od dopusta, za ene tri dni pa jim ga bomo kr lepo posodliuser posted image user posted image
piškotek: vidiš, pa je obrodilo sadove, da si dečve izzvala na javljanjeuser posted image user posted image

Jst in mali sva pa lih iz trgovine nazaj, ampak sem komaj nazaj prdrsala, je tako soparno zunaj za popizuser posted image user posted image user posted image Pa velik trebuh, mali v vozeku, ker je komot in se mu ne da hodit, pa še neki malga špeže.. mater, me je upehalo.. ja ni kaj, emšo in nosečnost skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem, treba kaj dat na šparget, ampak nimam ideje kaj bi lahko danes kuhala.. pa ne da se mi,  itak..

Neposredna povezava do sporočila: 3839
1.7.2009 7:03:20   
*piškotek*
Dobro juto user posted image

No, aprilčica 07, pa sva pri samogovorih user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva šla z Nejcem po nakupih, da se malo opremimo za na morje. Sem mu mogla kupit ene čevlje za v vodo (kar močno upam da jih bo lahko sprobal user posted image  - mislim glede teperatur in vremena user posted image ) in potem sem se odločila da mu kupim še crocks-e (ker je pač babi dala denar in rekla naj mu kupim kar rabi user posted image ) No, saj bi mu itak kupila ene sandalčke, ker naš ima samo ene premalo za celo poletje ker jih v vrtcu res "uniči" in so ves čas "umazani",... Tako da potem ko kam gremo samo čukasto gledam kaj naj mu obujem user posted image  No, zdej teh problemeov sigurno ne bo.
Morava pa it danes še enkrat, ker moram še v drogerijo pa nama je včeraj časa zmanjkalo za vse. Pa še v knjižnico moram vrnit knjige od diplome, tako da imam potem vse poštimano.
V četrtek grem še k frizerju in na depilacijo in to je to. A ja, samo še v trgovino po špecerijo moram za s sabo, potem pa že res skoraj lahko gremo na morje user posted image user posted image user posted image

No, naša najstnica na morju se ima baje super in uživa, imajo sončno in tudi kopajo se, pa tudi drgače je baje vse ok. No, saj sem itak ful vesela, samo da je res vse kul.
Je bilo pa včeraj "smeha" ko je moj user posted image  gledal poročila 24 ur in so imeli eno temo, koliko najstnikov ima že zeloooo kmalu spolne odnose (tam pri 12 do 14 že baje fullll veliko) - in našidve sta ravno teh starosti. Mojmu je kar oči ven metal ko je to poslušal user posted image user posted image user posted image  No, saj mogoče pa mu bo dalo vsaj malo tole mislit, da bo le začel malo bolj "pazit" na svoji punci.

Takole, zdaj pa grem delat, tle sem se načvekala, upam da bom imela še kaj za brat.........
Lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3840
1.7.2009 13:03:07   
katja pv
Pozdravček!
Mi smo spet na antibiotiku. Je Ana predvčerajšnjim zakuhala na 38,8 in včeraj tudi, tako da sva šli k pediatru in nam je dal Amoksiklav - ima vneto grlo, drugega ni opazil. Sta sedaj dva dni oba spala poleg mene in smo bili kot sardine. Moram reči, da je to skupno spanje precej naporno, ker se vsi prilepijo name in meni je grozno vroče, nato mrzlo ko se odkrijem, pa spet vroče. Moj dragi pa si je včeraj postiljal kar na kavču, se mu ni dalo otrok prestavljat ko se je vrnil iz ping ponga.

Tudi pri meni je malo zatišja v delu - se dopusti kar poznajo. Še dva tedna in grem tudi jaz na morje. Komaj čakam in srčno upam, da se bo vreme ustalilo.

Se je danes pri nas že vsul dež, sedaj pa pritiska taka vročina, da brez klime ni za zdržat.

Danes peljem oba divjačka na striženje, da skrajšamo frizurice pred morjem. Po striženju pa gresta moška na tenis (če bo Matija sploh želel iti, ker je v ponedeljek trdil, da on na tenis ne bo več hodil - pred tem je bil le enkrat) in po nakupih.

O trmi je veliko govora pri vseh, tudi pri nas. Sem pa tudi sama tak karakter, da ko Ani nekaj naročim, da mora narediti vztrajam dokler ne naredi, drugače zna to še izkoristiti naslednjič. Ko vidi, da ne popustim, potem to brez problema naredi, še prej pa 10x ne, moram vstat in jo odpeljat do predmeta, ki ga mora pobrat, pa še tam 3x ne, dokler ga končno ne pobere.

Pri lulanju pa nisem nič rekla gremo lulat ali kaj. Sedaj jo le vprašam, če jo tišči lulat, če reče ne, je potem ne. Če se polula v hlačke pa jo le vprašam kje se lula in sama pokaže na wc. (če bo komu nasvet pomagal user posted image )

Sedaj sem dobila pico in jo grem jest. Sem ta teden začela še z drugim krogom diete, da spravim še 5 kg dol, da bom zadovoljna.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 3841
1.7.2009 14:32:08   
aprilčica07
Ojla

piškotek: no, tudi mi smo bli danes v šopingu, smo malemu kupli končnoo nove sandalčke, ker do zdaj je bil revež v telovadnih, zdaj mu pa nogica lahko končnnooo normalno diha.... pa še ugodno smo jih dobili, redko kdaj gremo v Geox, ker mu je tu mač drago, pa so meli danes neko akcijo in smo dobili sandalce, usnjene, ful komot in lepe, za 25 eur, sem prav vesela, da tudi meni kdaj kašen nakup rata..user posted image   za ostale stvari za morje, bomo pa med vikendom poskrbeli. Lih prej me je klicala ta kolegica, ki gremo skupaj in je rekal, da lahko podaljšamo do sredeuser posted image Ma ker naša dva moška ne dobita dopustauser posted image bova doli ostale medve z mularijo. To bo lušnouser posted image user posted image No, v sredo pa pod mus nazaj domov, ker  imava obe v četrtek dohtarja, ona gre po injekcije za pljučka, jst pa na redni kontroli pregled plus ctg...

glede seksa pr 12 do 14 letih: haloo? a tako zgodaj se že lotijo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjapv: upam, da se čim prej pocajtate... pa dobro opravite pr frizerju...

Me pa danes ful zgaga matra, nevem več kaj naj dam v usta, da bo bolše. Enostavno nisem skoraj še nič jedla, peče me pa ko hudič.. Joj, ma mi gre na živce ta občutek...

Grem, ker bom samo jamrala.user posted image user posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
2.7.2009 11:33:34   
janca77
Kje ste vse čveke????user posted image user posted image

Samo na hitro- ker imam ravno malico in lahko vmes kaj napišem.
Danes imam pregled za NS - upam da bo vse ok.
Drugače pa kar nekaj bruham, sploh prejšnji teden ko sem imela dopust in mi Tilen ni pustil nič počivatiuser posted image user posted image , se mi je stalno dvigovalo- tudi to bo minilo.

piškotek - drži se jutri zjutraj - držim pesti user posted image user posted image

Vsem, ki ste na dopustu lepo uživajte, vse tiste ki pa smo še v službi pa lep dan še naprej.user posted image user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
2.7.2009 11:38:18   
katja pv
Striženje uspelo super. Sta bila oba pridna in potrpežljiva. Za Ano sem pri frizerju dala v radio otroške pesmice Romane Kranjčan in je še zraven malo zabrundala in se nato s krtačko krtačila laske z obleke in rok (ni želela imeti pelerince). Sedaj sta prav lepa za na morje in tudi sušenje las je bistveno hitrejše - sem ju namreč morala okopat, da so šli vsi laski stran.

Ana je že bistveno boljša. Tudi zgornja petica - zobek, ki nas je matrala med vodenimi kozicami že pridno kuka ven.

Je pa včeraj tako deževalo, da ni bilo za verjet. Najprej sonce, nato dež, nato spet sonce pa spet dež in to celo popoldne. S tamalima sploh nismo šli na sprehod. Danes pa spet vročina pritiska, za popoldan imamo pa itak napovedano ponovno deževje in spet ne bo nič s sprehodom.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 3844
2.7.2009 21:34:24   
aprilčica07
Babe dejte mi pomagat.. če bo katera v  tem  kaj bolj doma... V glavnem naš Jakob se zeloo rad še vozi v vozeku in zdaj ko bo dobil sestrico bo situacija malo drgačna, pa smo razmišljali, da bi kupli uno stvar buggypod (kao dodaten sedežek za zraven vozeka, ne una deska za zadaj) in zdaj tle malo raziskujem o tem.. kaj me moti??
1. piše, da je do teže 15 kg, naš je skoraj tam
2. da gre na večino vozekov ampak ne na vse.. in naš peg perrego at4 sportivo, ni naštet na da gre gor in ne da ne gre gor..

zdaj sem pa mrzla.. da bi ga kar naročila mi ni, ker je le 141 eurov,  ne poznam nobenga ki bi to imel, da bi šla prova.t... ima katera kašen pameten nasvet ali idejo?

hvala.

Sicer smo dobro, danes sem bla cel dan v akciji, pa sem kr zmatrana... grem kr pod tuš in na kavč, knjigo brat. 

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
3.7.2009 9:31:05   
katja pv
aprilčica07 imaš pa res srečo, da se želi Jakob še voziti v vozičku. Mi smo voziček pred pol leta pospravili in ga sploh ne uporabljamo več, tudi na morje nam ga ne bo treba vleči - še dobro, ker bo več prostora za drugo nepotrebno kramo user posted image . Glede dodatnega sedeža pa žal nimam izkušenj, jaz tudi tistega poda nisem kupila, ker bi se mi točno pod noge zadeval in sem kar prisilila Matija, da je hodil - je vsaj malo bolj treniral.

Pri nas so zadnje čase jutranje akcije, sploh pri Matiji, ker pride k nama v posteljo, potem pa zjutraj truplo - ne more in ne more vstati. Ana je pa zjutraj že skoraj prava vrtavka. Najbolj zanimiva pa mi je, ko pride varuška in že kriči NE, NE, NE in se meče po tleh če se ji približa ali pa se me oklepa in za moje noge skriva. Tako da rabita tistih 20 minut, da se mala pomiri in sta najbojši prijateljici. Ko jo popoldan pridem iskat, pa se obnaša kot da me ni in se raje k varuški stiska user posted image .

Vročine od začetka jemanja antibiotika ni bilo. Mi je pa začel Matija grozljivo kašljati, upam da se do moraja vse umiri in da ne dobimo še kakšne nove nalezljive bolezni v tem času.

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 3846
3.7.2009 9:50:35   
*piškotek*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uspelo mi je! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Diplomirala sem in to kar z 9! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk sem vesela, da je tole končno zamano!!!! Hvala vsem, ki ste mislile name in držale pesti, res je pomagalo!

Aprilčica07: tudi jaz nimam pojma kako bi tole izgledalo z vozičkom... Kaj pa če bi šla kar tja v trgovino s tvojim vozičkom in da kar tam probate tole namestit gor če bi šlo. Jaz bi sugurno tako naredila.

Katjapv: držim pesti da se čimprej pozdravite.

Drugače pa imam v službi danes ful gužvo, ker sem bila včeraj doma, tako da moram še veliko naredit danes.
Vikend bo v znamenju pranja in sušenja cunj in pripravljanja stavri za morje, ker potem v sredo gremo in imam še v ponedeljek popoldan ful enih opravkov,.... Ampak, dopust pa bo letos res zaslužen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
3.7.2009 11:20:15   
janca77
Včeraj je bilo vse ok pri NS in da je dejansko samo edenuser posted image ,  se mi pa že kar trebušček pozna.
Še drugi teden sem v službi potem pa 14 dni dopusta - to bo luštno.Morje pa šele avgusta - tudi to bo kmalu.

piškotek user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke, zdej pa samo še pijačo časti pa bo user posted image user posted image user posted image  - hec
Dobro pripravi za na morje in čim lepši dopust vsaj kar se vremena tiče

aprilčica07 glede dodatnega sedeža nimam pojma. Se pa naš user posted image , ko je v varstvu pri babici še vozi z vozičkom, če pa ga jest želim peljat pa ni variante, želi samo s triciklom. Tako da bo tudi pri nas letos manj prtljage, ker ga ne bomo vzeli samo na morje - mogoče bomo vzeli sabo tricikel.

katja pv pozdravite se user posted image user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3848
3.7.2009 12:44:02   
thumbelina
Še malo pa gremo a morjeeeeeeeeeeeeeee.

Mi gremo tako kot lani - otok Molat (dve uri se voziš iz Zadra s trajektom). Joj komej čakam.

Lepo se imejte...

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
3.7.2009 13:01:50   
katja pv
Bravo piškotek user posted image user posted image user posted image , super ocena.

Aprilčica: jaz sem se spomnila, da mi je pred časom prijateljica povedala za neke vrste tricikel, ki ga pripneš na voziček (z drogom) in se otrok na triciklu vozi oziroma nekaj podobnega. Moram pa malo pobrskat doma v pošti, ker se niti najmanj ne spomnim kako se zadeva imenuje. Je pa bila prijateljica s tem zelo zadovoljna, mi se za to varianto takrat nismo odločili, kasneje pa ni bilo več potrebe.

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?