lilka
|
hej, hoj.... Evo mene, evo mene, če imam v spodnjem štuku rač. sobo in nikakor nisem mogla te dni Ja drugič je res boljše, ob 22.00 sem dobila doma popadke, počakala do enih da so bli na 5 minut, pol sem pa v bolnici v porodni sobi čakala do šestih zjutraj, da so postali zelo močni in da sem se odpirala, ob šestih sem dobila epiduralno in ob osmih že rodila. EA: mi je super vstavila, ravno pravo dozo, da me ni bolelo, pol smo malo povečali, ko se je začelo, vmes sem lahko na žogi sedela, ker sem tokrat čutila noge, pol pa tistih svinskih popadkov na koncu nisem tako čutla(prvič sem mislila da bom umrla), sem pa čutila pritisk navzdol in sem lepo potiskala in 8.02 je prijokal Ožbej. Valda spet nimam dosti mleka ampak zdej me to ne jezi in sem že v bolnici sforsirala, da so nama dali flško za dodatek, da sva lahko šla tretji dan domov, če ne nebi šla nikamor, ker nisem mela dosti mleka, da bi se redil, uni idioti pa ne dajo flaše dokler čisto ne shira,šele 4 dan ko ne moreš domov ti jo dajo sem se tako razbunila, da je blo joj, so mi sestre naskrivaj flaško nosile in pol se je tolko zredil, da sva lahko šla, pa še to lih komaj, če nebi blo falše bi še ostala tam v tisti vročini..... Ožbej je priden fant, lepo spi in je, ne joka tako kot je Tinka, Tinka je cele dneve prejokala, sem bla jaz čisto fuč, Ožbej je pa za enkrat fuuuul priden. V nosku mu je zrasel en polip, kot neka bradavička, tako, da moreva v petek že na pregled k ORL v MB, če mu ga bodo odstranili, upam, da ne bo kaj hujšega in bodo to na hitro odščipnili ali pa laserko, no bomo vidli. Zdej pa morem it, pa pridem še kaj, danes sem utegnila, ker je Tinko dedek odpeljal na izlet, drugače pa takrat ko Ožbej spi Tinko cartam. Res je carica, tako lepo je Ožbeja sprejela, da so bli vsi moji strahovi čisto brez veze, lepo mi pomaga pri vsem, kliče :mamiiiiii Ožbej joka dej mu ziziko!res je faca. Zdej pa res grem! Lepo bodite!