|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
19.6.2009 10:03:25   
*piškotek*
Nimam nič časa imam v službi ful gužvo, tako da na hitro samo sporočam, kot sem obljubila Zalbi, glede diplomskega dela:
Tehnični pregled - diploma ni šla gladko skozi in imam nekaj manjših popravkov, tako da grem v ponedeljek spet tja in upam da takrat pa bo res vse OK.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
19.6.2009 11:10:42   
zalbi
piškotek - držim pesti da v ponedeljek pa bo šlo skozi...

Fulll fajn da je danes petek, jst sem res čist navudšena, k se mi je tale teden zelooo vlekelll. Danes popoldne gremo na Štajersko - sem gledala vreme, no ja, ampak gor res ni čist tko zlo najblj bedno napovedano... bo kr za zdržat, eč le ne bo deževalo cel dan. Prideta še tašča in tast na kosilo, tako da bo itak hitr minila sobota. V nedeljo bom najbrž v lj, mam do četrtka ful za spakirat - pa čez teden itak mi bolj malo uspe naredit, tako da bom poskusila čim več v nedeljo, da pol v četrtek čim prej gremo...

kje ste vse ostale - že čist poletno razooložene?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
19.6.2009 13:22:00   
katja pv
No danes je pri Ani stanje že malo bolj znosno. Vsaj vročine nima več in je pol noči prespala v svoji postelji. Je pa bilo tako soparno tudi ponoči pri odprtem oknu, da sem se kar zbujala.

Počitnice bodo tudi pri nas kmalu na sporedu. Na morje gremo 18. julija za dva tedna na Pag. Upam, da bo možu všeč in ne bo jamral od prvega dneva do konca koliko denarja damo za isto ali slabšo namestitev kot doma v stanovanju ipd. Na mojo srečo bo tam tudi možev prijatelj z družino v istem terminu, tako da bosta lahko popivala, kadila cigare in imela moške pogovore in bom jaz z otrokoma uživala.

Se še kaj oglasim, ker je počasi malo zatišja v službi in najdem tudi kakšen trenutek miru, sploh ker niste nekaj pretirano čvekave zadnje čase in vas zlahka dohajam.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
19.6.2009 20:35:14   
marijaa
Čeprav zlo mal pišete vas še to nimam cajta brat. Sm okupirana s službo, se vidi, da so počitnice pred vrati in mamo zato gužvo za ****.Grem za ob 7h delat,.domov hodim okrog 18h. K patrik zaspi se morm še učit. Sm tt mesec 1 izpit že naredla ,1 me pa še čaka.
Lilka a paketa od siola pa ne bi mela? Lahk si še filme naročaš. Da ti ne bo preveč dolg čas na porodniški spet.
Slabo mi je že malenkost mn, trebuh mi je tud že zlo napihnilo zadnji teden.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
19.6.2009 22:00:50   
aprilčica07
Čeeeeeeeeeeer,

moj prvi dan na dopustu je minil pestro, je bla akcija cel dan. Trenutno mali spi, ta starga user posted image še ni, tako imam cajt za rr.

katja: upam, da se koze pr Ani čim prej poštimajo...user posted image user posted image user posted image user posted image
zalbi: uživajte na Štajerskem... ja, formula je.. moj mi je že enih petkrat povedal, da v nedeljo od nevem aktere do nevem kater ure hoče gospod imet miruser posted image user posted image user posted image
piškotek: upam, da se bojo zadeve z diplomo uredile čim prej... 
marija: super, da ti ni več tolko slabouser posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima kašno bo jutri vreme, ker kar napovedujejo je groza. Sploh za naš konc, poplave in narasle vodotoke, pa burjo in  nevem kaj še vse. Sem šla prej vsa okna zapret, da nas ne bo ponoči kaj presenetlo in prebujalo. Bi sicer jst in mali mogla it že danes k tašči, ampak smo prenseli na jutri, tako da gremo jutri dol in bomo tam do torka najbrž.  Mi smo ena taka nomadska familija:)

Tako, zdaj grem še pod tuš, se malo očedit in zdepilirat, pa nohte uredit, pol pa knjigo brat. Jst kr zaživim zvečer, ko gre mali spat in imam energije za prodajat.

Čau.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
21.6.2009 16:32:28   
sabri
Oj punce, samo da nas malo dvignem, ker nimam časa, gremo na sprehod, ker se je ravno zbudila. Smo bili na štajerskem, moj je imel RD, pa se skos nekaj dogaja. Bom napisala kmalu kaj več v miru, lepo se mejte, nosečke, božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
21.6.2009 21:00:09   
thumbelina
NImam velik cajta,
ampak sam tok da s epohvalim:
matevž že od četrtkaspi brez dude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem kar na hitrco čist impulzvno mu rekla,
da če bo spal brez dude, mu bomo kupili kolo in je bil ves za stvar.
Mal sicer pojokca, ampak mu je čist ok, če samo 1x pridem nazaj,
ga mal pobožam, kakšno pesmico zapojem in pol zaspi.

Oh kok sem vesela da so tole uspešno za1x prebrodili.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
21.6.2009 21:35:03   
taška30
Hej, jaz sploh ne pridem več do računalnika.user posted image  V službi je bolj kot ne norišnca, doma pa okoli 21-ih šele spokamo otroke spat, Manca itak potem še do polenajstih ne zaspi, n-krat pride ven (lulat, jo neki srbi noga, boli prstek, kakat, žuli pižama...tisoč in en problem user posted image  kr neki), tko da sploh ne prižigam več računalnika, včasih v službi nahitro preberem.

Torej, najin prejšnji romantični vikend je minil, bilo je ful dobro, ampka sem ugotovila, da si sicer nafilam baterije, samo mi pa tudi toleranca do otroškega vpitja, trmanja in tečnobe čist pade. Tko da sem bila tale teden tako tečna in zoprna, posledično še tamale sitne, včeraj vreme za kozlat, no, danes je pa 100% bolje, smo šli na Zbilje, pa s čolnom po jezeru, pol pa na kosilo (sta bile ko bubici pridni), ko smo prišli domov sta se 2 uri skupaj igrali v svoji sobi, brez izgredov. To je redkost, da zdržita tolk časa skupaj brez vpitja.user posted image

Torej, že nekaj časa bi rada "stresla" Julijo iz plenic, pa enostavno nimam časa, med tednom smo doma le od 18-ih do takrat ko grejo spat, tist mi je brezveze, zato sem zdaj v petek popoldne vzela plenico dol in smo se čez vikend šli kao odvajanje, ampak ni lih uspešno. Večinoma gre vse lulanje v hlače (k sreči ne lula zelo pogosto), le parkrat je uspela zadržat in še malo do kahle prinest. 1x se mi je celo pokakala v sp.hlačkeuser posted image  - moja nočna mora, pri Manci mi je bilo to prihranjeno, sem jih samo v smeti fliknila, se mi ne da s tem ubadat, no ne bomo obupali, jutri gre v vrtec v hlačkah, ker tam kar redno hodijo na kahlico.

Thumbelina, čestitke za dudo, jaz jo še ne bom vzela, mi je to zaenkrat edina varovalka, da zvečer vsaj Julija mrkne ob doglednem času - enostavno zagrozim, da bom dudo vzela, če vstane iz postelje - in deluje.user posted image user posted image

Tko na hitro, v četrtek gremo na morje do nedelje, upam, da ne bojo kake vremenske neprilike, kakor tale vikend.

lepo se mejte, Taška

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
22.6.2009 7:49:32   
lilka
Hej, hoj....

No pa še moji zadnji delovni dnevi.....sej ne vem a sem vesela ali žalostnauser posted image

internet: punce sem šla v petek na kabelsko in naročila kabelski internet, tako da bo od 5-10 delovnih dni pa bom priklopljenauser posted image .....pa sej bi ja znorela doma brez neta, sem se tako navajena z vami pogovarjatuser posted image

taška30: sej bo šlo odvajanje, kar samo od sebe, ko bo pripravljena, pri nas je šlo z lulanjem zelo na enostavno, kakanje pa ne, še zdej gre včasih v hlačke, pa kaj, se ne sekiram, sej bo....sem pa vesela da je brez, ker bomo zdej dobili drugega pleničarja....

thumbelina: bravo za dudouser posted image

katjapv:sem vam kar fauš za morje, mi smo tako hitro šli na morje, da se bo zdej ful vleklo do naslednjega leta, kam pa greste na Pagu?

Moj mož je pa danes šel na službeno pot do četrtkauser posted image , a veste kaj me najbolj skrbi, kako bom Tinko zjutraj v vrtec spravila, ker je še nikoli nisem jaz peljala, upam, da ne bo prehudo jokalauser posted image , ker sem že tako občutljiva zadnje čase in otožna, ta nosečnost me pa res daje....

Zdej grem pa delat pa pridem še kaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
22.6.2009 8:11:29   
hariba
Tudi jaz vas nimam več časa brat, kaj šele pisat. Sedaj bo bolje, ker so končno počitnice. Zadnji mesec sem vse, razen Zoje seveda samo učit pošiljala. Sem jih nato spraševala. Pa 3 tedne smo same seminarske delali, joj kako so mi že presedalo,  zdaj bo za nekaj časa spet mir.  Žiga je odličen, Denis je prav dober, Lara še letos nima številčnih očen, a je učiteljica rekla, da bi bila odlična. Tako, da sem zelo zadovoljna in ponosna na svoje otrokeuser posted image .
Zoja zdaj že pridno hodi lulat in kakat na wc na nastavek na školjki, če smo kje vzunaj lula kar v travo. V vrtcu hodi pa kar na wc, imajo tamale. Redko ji še uide. Med spanjem ji še zmeraj dam, tudi čez dan. Ko se zbudi je plenica  še ful mokra.
Vsi, ki odhajate na morje maksimalno uživajne, izklopite vse skrbi... Pa veliko sonca vam želim.
Taška30 lepo da si se javla po dolgem času.
Mi gremo v sredo po službi in šoli v Novi grad k babici in dedku od mafije, do nedelje zvečer. Mafija in še 2 njihova bratranca bodo spali v šotoru pred hišo. Se že veselijo. Za vse namreč ni prostora v hiši.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
22.6.2009 8:34:45   
zalbi
Hej!

Uh tudi jaz odševam dneve do dopusta - v četrtek odrinemo na morje... zdej samo upsam in si želim lepega vremena...

Drgač pa  vikend itak ful hitr vedno mine. V soboto smo bli tudi mi na štajerskem, je blo bolj bedno vreme, ampak vsaj da nisemo cel vikend čepeli v LJubljani, včeraj pa smo bli doma, pa malo imeli obiske in je itak dan ful hitr minil. Zdele bojo itak popoldnevi v znamenju pakiranja... kok s mi to ne da, samo moram vse pripravit, da ne bom v sredo norela...

Trebuh raste - čeprav ni še krize. Počasi kenslam navadne hlače, predvsem zatoker me po osmih urah v službi res že vse tišči, zutri še ni krize. Bo treba začet nosit kej bolj udobnega, kot pa hlače na gumbe:). Še vedno sem nenormalno utrujena in bi lahko samo spala. Včeri sem dve uri čez dan spala, pa še bla ob devetih že čista koma - zutri pa danes nisem mgla vstati - groza.

lilka - naj ti čim prijetneje mine zadnji delovni dan!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
22.6.2009 9:06:11   
lilka
Hariba: pa sej jaz ti skos govorim, svaka ti čast, prav imaš da si ponosna na svoje otroke sej imaš za kaj bit in tudi nase bodi ponosna, ker ti zelo uspevauser posted image , jaz eno komaj obvladam in se zelo bojim kaj bo, ko bo še drugi, pol se pa nate spomnim in si mislim, če ne zmorjeo zakaj nabi še jaz....

zalbi: ja če sediš, je že fajn čim prej kaj udobnega oblečt, utrujenost bo pa minila, ko bodo prvi meseci mimo sej veš....drži se, počasi bova lahko skupaj jamrali, kako je hudo, ko imamo v hiši dvoletnika in dojenčkauser posted image , jaz imam občutek da sem že vse pozabila kdaj lahko dojenček kaj, prvič sem bla ful naštudirana, verjetno bo prišlo samo od sebe....ko rodim, se pa znebim mojih nosečniških cunj, mi grejo že prav na živce,
bom dala vse na bolho, morem še nagruntat sistemuser posted image

plenica: tudi ponoči je brez in se ne polula, razen zadnjič ko je ful kašljala, podnevi se nikoli ne polula v hlačke, razen pokaka se še kdaj, to kaknje ji ne gre najbolj na kahlici in wc-ju

Ja ne vem, če imam danes zadnji delovni dan, čakam, da mi pogledajo koliko imam dopusta, nisem ziher, če ga nisem preveč izkoristila, pol bom mogla zdej 2 dni še delat....v četrek pa itak delam, ker imamo dan odprtih vrat, pol bom pa res nehalauser posted image

Zdej pa spet grem malo, pa ziher še pridem , ker se mi prav nič ne da.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
22.6.2009 11:49:25   
aprilčica07
Daaan še od mene,

lilka: jst sem pa že doma, saj mi je lepo, po drugi strani pa malo pogrešam uni naš živ žav delovenuser posted image user posted image user posted image user posted image saj ne, da mi je dolgcajt doma, jsa je Jakob doma, ampak to je drugi stil akcije:)
zalbi: pakiranje?? jst to tudi mrzim, ampak brez tega ne gre, kajne?
hariba: res, svaka ti čast, da obvladaš vse mulčke, dobra si!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komot si lahko ponosna najprej nase, in pol na vse otročke!user posted image user posted image
taška: super, da sta uživala in si napolnila baterije!user posted image

Pridem še kasneje. Zdaj moram nafutrat otroka, da ne bo lačen, pa ima mater domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
23.6.2009 7:38:53   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Evo mene user posted image user posted image user posted image

No takole je...
Diploma: diplomo so mi včeraj potrdili in je tudi že v vezavi in jo danes dobim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čez praznike oz.podaljšani vikend moram narest še predstavitev v power pointu in da potem 3.7. prestanem še tisti zagovor - pa sem zmagala user posted image user posted image user posted image

Vrtec: no, naj vam povem, da se nam je vendarle uspelo "rešit" tiste zoprne vzgojiteljice - ker glede na vse pritožbe že itak ni imela ravnateljica kaj dosti na izbiro. Tako da dobijo s septembrom novo vzgojiteljico in tudi novo pomočnico. Obe sta baje super, no potem pa bomo videli kaj in kako bo. Res upam da bo boljše!

Zalbi: oooo, pridna si glede nadaljevanja študija... velikooooo uspeha ti želim user posted image

Thumbelina: super za Matevža in dudo user posted image user posted image user posted image  - pri nas ga pa z ničemer ne moremo podkupit da bi se rešili dude - zaenkrat ne vidim niti najmanšega upanja oz.ideje, kako se je bomo rešili user posted image

Taška30: super da sta uživala s tvojim, tudi meni bi pasalo malo razvajanja, zato sem vama kar maol fovš tegale vikenda user posted image user posted image user posted image

Lilka: super za internet, pa le glej, da boš imela čas da se nam boš javljala... Kako je bilo zjutraj s Tinko v vrtcu, sta uspešno opravili?

Hariba: Čisto upravičeno si lahko ponosna na svoje otroke, ker so resnično pridni user posted image user posted image user posted image user posted image

Plenice: jaz imam malo namen čez tele dni (ker smo tudi v petek na dopustu in je tudi Nejc doma) Nejca odvajat od pleničke, upam da bom iela "čas" ker se tudi jaz tegale precej otepam user posted image user posted image  Saj zjutraj in zvečer oziroma skoraj vsako previjanje gre brez težav na wc (ne na kahlico ker hoše na starnišče) tako da upam da ne bo prevelikih težav. Ampak, saj bo, še vsi so bili brez, pa bo tudi naš user posted image user posted image user posted image
user posted image  Nosečke: joj, kako vam čas hitro beži, še malo pa boste ene že rodile user posted image user posted image user posted image  Se mi pa zdi, da je čisto čisto vse nosečo okoli mene - trenutno so 3 moje dobre prijateljice vse noseče, tako da vas je res res veliiiiiiiikkkkkkkkoooooo. Super user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tudi, pa moj user posted image  še vedno kar noče in noče nič slišat o tem, ker on: "že itak ma 3 otroke, tako da si jih pa res ne želi več user posted image " Ja kaj pa jaz????? No, še vedno upam "da se kaj zalomi" zato si niti ne grem vstavit mirene user posted image user posted image user posted image

Takole, zdaj pa grem še kaj narest pred kavico, itak sem predolgo visela tle gor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3814
23.6.2009 8:26:22   
zalbi
Hej!

piškotek - user posted image user posted image user posted image , da si vse uredila z diplomo - zdej pa akcija da narediš predstavitev - uh, čez dober teden pa boš že diplomirala - jeeeeeee. Pa super za vrtec... jst tut zdej spremljam ali bo sara šla v drugo enoto...

duda - to jetudi pri nas misija nemogoče - mislim vsaj meni se tako zdi, da je misija nemogoče... počasi pa bo.

plenice - čez dan zelo zelo uspešno,čez noč ji damo plenico ampak moram rečt da je zadnji teden čist suha plenica, tako da po morju morda pa še to sprobamo - zdej pred morje se ne bom s tem ukvarjala, pa da bi pol tm blo polulana, eh bo že - važn da je čez dan suha in je fajn.

dopust - me je čist minil k je tko mrzlo - upam, na sonček in lepe dneve... čez dva dni že grem...pa tak mraz...

Tako, zdej pa moram urediti papirje za dopust - v službi...

Neposredna povezava do sporočila: 3815
23.6.2009 9:49:04   
lilka
Hej, hoj...

No pa je danes moj zadnji delovni danuser posted image

piškotek: ja čestitam za diplomouser posted image , si lažja za 50 kg a ne?

Tinka je zjutraj čisto lepo šla v igralnico, pol je pa vzgojiteljica za mano priletela, ker mi je hotla DVD nov dat je na prejšnjem napaka in Tinka za njo seveda in pol je malo jokala, valda, madona a ni mogla počkat, da ponjo pridem....user posted image

taška30: no v kateri suiti sta pa bla, a sta v štorklji otroke delalauser posted image , a sta si kakašno masažo privoščila, si tako malo opisala, mene pa tak firbec matrauser posted image

duda: če nebi Tinke odvadili v vrtcu, jaz tudi ne vem kako bi s tem nehali, tako se mi pa zdi naša duda že takooo daleč, ....

plenice: no vidite, vsem že počasi uspevauser posted image

Nič, zdej grem pa še malo delat, pa pridem še preden grem domov....

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
23.6.2009 14:48:19   
tejkag
OJ!
No, mi pa gremo v četrtek na morje, ampak mi nekak ni, ker je vreme tako gnilouser posted image . Me je moj klical naj malo pogledam, da bi šli raje kam v toplice tu pri nas. Ker je res bad, da bomo na morju , pa se mala ne bo kopala, ker je morje premrzlo. Pa tako sem se veselila, zdaj pa vreme zajebava. Bomo videli, user posted image itak ni ravno navdušen nad morjemuser posted image . Ne vem kaj naj, apartma imamo rezerviran, ampak gremo skupaj z mojimi starši in bratom in oni v vsakem primeru grejo.
Priprave na poroko so v polnem teku, vabila oddana, oblečeni smo že vsi, samo za Lano še rabim čevlje in je to to.
o.k morm it jest

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
23.6.2009 21:40:24   
thumbelina
Hvala za čestitke, sem jih sporočila naprej Matevžu. Še vedno ni nobenega problema za zaspat. daj mulc sicer mal izsiljuje in vedno moram nujno še 1x potem ko sva si že rekla lahko oč, nazaj rit in mi reče"Mami priit tukej sedet". In potem se drživa za rokice, on se mi smehlja, pa kakšno pesmico zapojeva in potem gre ve in on zaspi.
Danes nam je tudi 1. uspelo kakat v kahlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naš Matevž namreč že karnekaj mesecev pridno lula v kahlo, sam kakat pa sploh ni hotel. Se je mulc prav eam na samo umaknil, si samo zaslišal loputanje z vrati in potem je samo prismrdel nazaj v kuhinjo.... Danes sem ga pa kar pohopsala, ko sem zaslišala, da se je mulc spet dal v osamo in ga postavila na kahlo, hočeš nočeš. Pa seje nekaj trmal, sem ga imela dost, sem rekla "Tukaj sed pa kakej, me ne zanima kako boš to naredu". Pridem nazaj, mulc pa nasmeh do ušes, kaže v kahlo in pravi"Sem kakal"....

DRugače pa je zdaj prav lagano, ker zaključujemo v šoli. Imamo potem še en teden dela, da vse dnevike poštimamo, pa zapisnike, analize, ampak to je na lagano....
Jutri peljem brata in sestro v LJ, kjer se dobimo potem še s tadrugo sestro, pa bomo mal žurali familijarno, pa mal v šoping KOmej čakam....

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
23.6.2009 23:24:58   
aprilčica07
Čeeer,

lilka: ah ne, mi imamo še plenico in jo bomo imeli še en cajt.. ne kaže prav nobenega interesa, da bi karkorli poštimali, silit ga pa tudi ne mislim.. naš je za to bolj počasne sorte, ampak enkrat tja do 5-ih let bomo tudi to znali..user posted image
thumbelina: super za Matevža, za dudo in za kahlo!user posted image user posted image user posted image
zalbi: verjamem, da nimaš občutka, da greste na dopust, ker je tako gnilo vreme, ampak kaj češ? mi gremo sicer 0407,  samo nevem če se bo to vreme kaj poštimalo.. sem gledala prej eno vremensko napoved za več dni pa je bla ena sama živa žalostuser posted image user posted image

Jst grem pa jutri na csd da uštimam še ene papirje, ker je naši kadrovnici še neki manjkalo, pa grem jutri takoj zjutraj v akcijo. Pol pa odvisno od volje in vremena, če bo vsaj za silo vreme bomo kaj zunaj, drgači bomo pa bolj notri divjali:)

Lepo se mejte.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
24.6.2009 7:06:50   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Ah ja, še danes, potem pa sem celo 4 dni doma user posted image user posted image user posted image  Sicer bom polno zaposlena z izdelovanjem predstavitve diplome, ampak vseeno - bom doma user posted image user posted image user posted image  Pa še sami trije bomo. Gresta punci danes popoldan k babici (tašči) do nedelje pa potem če bo vse "posreči" gresta pa še k drugi babici. Saj se mogoče grdo sliši, samo res malo pogrešam tiste čase ko smo bili sami trije, saj sta punci ok, ampak vseeno je drugače.

Dopust: tudi jaz resnično upam da se tole vreme poštima, ker tudi mi gremo že 8.7. na dopust in če se ne bo nič otoplilo bo tudi voda mrzla ko user posted image  in pri nas smo že itak vsi bolj na to, da če voda nima vsaj minimalno 22-23 stopinj je potem že res kriza za kopanje user posted image user posted image user posted image  Tako da resnično upam da se bo močno otoplilo, da bomo imeli kaj od dopusta in morja.

Zalbi: kdaj pa potem izveš če gre Sara v drugo skupino? No, upam da se to poštima tudi pri vas.
Thumbelina: user posted image user posted image user posted image  ja tale vaš Matevž je pa pravi "dec", vse tole je tako hitro poštimal, čestitke!

Tejkag: ja, tudi tvoj dan D se počasi bliža... Če smem vprašat, kje pa se bosta poročila?
Glede dopusta ti pa ne znam svetovat, bi bila pa tudi jaz v dilemi, ne vem pa, ali imate apartma že plačan ali ne, tudi to je en od vplivnih podatkov user posted image

aprilčica07: dobro opravi na csd, da začneš potem res brezskrbno uživati, potem pa itak še malo, pa bo user posted image  že tu user posted image

Takole punce, zdaj pa grem delat, ker moram potem še ven skočit, ker moram na faks nest vezano diplomo, tako da me danes čaka še kar nekaj dela tudi v službi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3820
24.6.2009 8:18:20   
zalbi
Hej hej!

Uhh,še danes, pol pa dva tedna in pol dopusta... jeee. Ja jutri ne gremo na morje - vreme je kr neki, tako da gremo v ponedljek in mi ful paše, ker bi danes samo letala in hitela, da bi vse poštimala...tako da bo bolj vse v miru. Če bo vreme kolikor tolikor bova s Saro šli v petek na štajersko, user posted image  itak bo delala, tako da morva  malo uživat.

piškotek - v vrtcu so mi rekli da bodo seznami konec junija - no meni se zdi da je že bolj konec junija, pa še nič nismo izvedeli, tako da še vedno čakam... dobr se pripravi za naslednji teden.

tejkag - ja mene tudi zanima kje se bosta poročila?

naj hitro minejo tele delavne urice... 

Neposredna povezava do sporočila: 3821
24.6.2009 12:24:27   
katja pv
Pozdravljene.

Anine koze so že skoraj mimo. Na nastavek in kahlico pridno lula in kaka, tudi pokaže, da želi iti na WC tako da nam je super uspelo. Je mala tako ponosna nase, da si kar sama sebi ploska. Se pa že tako znajde, da si pručko prinese in položi pred školjko, nastavek položi na vrh in se sleče ter celo sama usede, če ne prideš dovoj hitro za njo, da ji pomagaš.

Sem pa prejšnji teden dobila odločbo za Ano, da je sprejeta v isti vrtec kot Matija in sem že pogodbo podpisala. Smo pa imeli res srečo, ker jih je 106 zunanjih (izven Ptujske občine) ostalo brez mest v vrtcih na Ptuju. Novih vrtcev pa na Ptuju ne nameravajo odpirat, ker za potrebe občine Ptuj imajo dovolj mest.

Pri Matiju se pozna drugi val vodenih koz, ker jih v njegovo skupino, kjer jih je 19, hodi le 8. Počasi se bodo poznale tudi počitnice.

Na morje gremo na Pagu v Mandre oziroma Mandrice kot pravijo tistemu počitniškemu naselju. Edino kar me moti je, da ni mivke za male. Bomo videli kako bo. Upam, da bo vreme takrat dobro. Po morju pa bosta otroka še 2 tedna na počitnicah pri mojih starših in nato še dva tedna in gresta skupaj v vrtec. Sem si tisti teden kar vzela dopust, da bom videla kako bo šla logistika oblačenja in rihtanja za vrtec, potem pa si bom privoščila malo toplic in plavanja in lenarjenja brez družbe.

V službi mi dela ne zmanjka, novih problemov se zadnje čase kar kopiči. Bo še težko poletje kar se tega tiče.

Sedaj pa šibam na kosilo, pa da vidimo ali nas bodo spustili kaj prej domov. Po navadi dobimo obvestilo vednjo v zadnji minuti user posted image  - so eni grozno počasni v kabinetu vlade, da ne morejo takšnih odločitev sprejeti prej!

Lepe praznike in vikend, mi gremo v Gorico, žal pa se obeta sam dež in mrzlo vreme.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
24.6.2009 15:15:54   
aprilčica07
Živjo,

jst sem pa danes tečna in sitna ko hudičč.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem ama ništa opravla na centru za porodniško,  naši v kadrovski mi govorijo eno, da centru drugo, skratka za znoret.. dobro, da sem sama iz birokracije in vem, da delavke nisem nič krive, ampak me jezi ker bom mogla it še enih petrkat, da bomo vse poštimali.. mater in poenostavitve..user posted image user posted image user posted image

Sicer sem pa kosilo skuhala, štrudelj tudi spekla, Jakoba uspavala  ,user posted image zalovila delat.. skratka se mi dogajauser posted image user posted image user posted image da ne govorimo o vremenu, ki kr preseneča.....

katjapv: super, da je Ana bolšeuser posted image user posted image user posted image
zalbi: komaj čakaš dopust, kajne? saj tudi če bo vreme bolj gnilo, važno, da malo odpočiješ in menjaš okolje
tejka: se bliža, kajne? dan D?? kašne fotke prosim....

No, zdaj grem. sem se odločila, da bom provala nardit marmelado iz marelic. Jih imajo pr mojemu doma ful in jim gnijejo, tako, da bom zdaj jst eksperimentirala kako in kaj. Ne rabim pravit, da tega še nisem nikoli izvajala. Se je mama ponudila, da nardi ona, ker je delala itak zase, ampak ne... moram sprovat sama.. jao, meni, poročam jutri ali pa zvečer kaj sem scmarila ..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
25.6.2009 11:28:35   
lilka
hej, hoj...

Da vas še malo pozdravim, sem danes v slubi imamo ob enih dan odprtih vrat in vodim prireditev in pozdravljam goste, potem pa res zaključim s službenimi obveznostmi za eno leto.

Pol pa ne vem kdasj se bom javila, ko mi bodo doma naredili internet, rekli so 5-10 delovnih dni, upam, da bodo pohiteli.

Doma imamo norišnico, so se sesule vodovodne cevi in zdej nam štemajo celo bajto in montirajo nov vodovodni sistem, že 3 dni smo brez vode in stranišča, da znorišuser posted image user posted image user posted image user posted image , v koplnici stari 4 leta so mi mogli stolčt 3 kvadrate ploščic in zdej nisem enakih zraven dobila, ma da se ti zmeša, jaz sem pa mislila, kako bom ta vikend za dojenča pripravljala, pa še prat ne morem....tuširamo se pri sosedu, ponoči hodim lulat v vedro, kar predstavljajte si....

Nič zdej pa grem počasi.

Lepo bodite in držite se dokler se ne oglasim. Takoj ko mi priklopijo se vam javim....

Neposredna povezava do sporočila: 3824
25.6.2009 22:06:36   
aprilčica07
Čeeer,

lilka: jao, vam se pa dogaja.. glede tega kar imate trenutno po hiši pa ti niti malo na zavidam...  držim pesti, da se stanje čim prej normalizira in vrne v stare tirnice...

No, mene pa danes trebuh tako nenormalno srbi, da bom kr znorela od srbenja. Ne vidim minute, da grem pod tuš in se na fejst debelo namažem po bušiju.. ježeš marija kako srbi..user posted image user posted image user posted image user posted image

marmelada mi je uspela, je ratalo prav dobro vse skupaj, pa še eno pecivo sem spekla, da sem si potešila mojo sladkobnostuser posted image user posted image user posted image sva bla itak z malim skozi sama, ker je moj dežuren in je bil več ali manj terenski, ampak ok, sva navajena... jutri pa grem do naše kadrovnice poštimat papirje, pol če mi rata pa še na center.... pol pa res upam, da bo konc skakanja in birokracije.. a ja, še očetovstvo morava uštimat, ker sva pač korurznika....

Se beremo.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

MATIČNE CELICE
Admin

Kaj menite o shranjevanju matičnih celic?

Shranili smo jih (12%)

Nismo jih shranili (27%)

Radi bi jih shranili, vendar je to prevelik finančni zalogaj (42%)

Ne bomo jih shranili (12%)

Matične celice nas ne zanimajo (8%)

Število vseh glasov: 388

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!