lilka
|
Hej, hoj.... taška30: sem vama fauuuuuš, ker sončna hiša je res nebeška sprostitev, moja prijateljica je lastnica, tako da računam da bova šla z možem ko bo naš najmljaši tolko star, da ga bom lahko pustila, ker jaz sem že bla tam, mož pa še ne, pa bi pasalo v dvoje....in tudi privoščim ti seveda, tako da upam, da si skrajno uživala! Ja upam, da sta bla v suiti štorklja, tam je menda za otroke delat aprilčica07: hvala za pohvale, res sem se trudila in naštudirala do zadnje podrobnosti, največje zadovoljstvo mi je pa to , da je Tinki tako blazno všeč, pa to ne moreš verejt kako navdušena je nad svojo sobo. piškotek.:postelja je samo toliko dvignjena, da je spodaj predal, ob strani ima pa Alpija(to je taka alplesova pručka, jo dobiš zraven sobe gratis) da lahhko gor spleza, ti pa verjetno tisto še višjo misliš, ko mora po lestvi nanjo, sem jo tudi vidla, samo je nisem upala vzet, pa mož je rekel, da take visoke ne, ker je še premajhna, ma kaj pa vem, predal sem pa hotla met, ker je mala soba in nimam kam s stvarmi. plenica: tudi ponoči nam ratuje brez nošenje: ja jaz tudi dosti o tem razmišljam, pri prvi nosečnosti nisem niti težje sklede dvignila, zdej pa Tinko nosim, dvigujem, pa kaj naj....sej skušam čim manj, samo včasih jo je pa treba dvignit.... zalbi: čim prej se reši virusa Zdej šibam delat, pa pridem še kaj....