|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
12.6.2009 7:18:56   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Petek jeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

No, včeraj ko smo bili na zaključku v vrtcu smo ravno prišli tja in se je takoj začelo deževat, tako da smo se malo stiskali pod dežniki in pod streho, pojedli smo en sladoled, kupili srečko in šli domov. Res škoda da je dež vse pokvaril, no ampak vsaj naši otroci niso nič nastopali, so samo tisti, ki gredo v šolo, tako da bo pa drugo leto boljše user posted image

Glede diplome še nisem dobila nobenega odgovora in mislim da ga pred ponedeljkom niti ne bom dobila, čeprav sem kar malo nestrpna, ker si res želim, da bi bilo tole za mano user posted image

Mojčca: ja pri vas je tudi pestro z žurkami, no uživajte. Drugače pa je naš tudi baje postal tak nagajivc v vrtcu, da kar nekaj brca in tako. No itak sem rekla vzgojiteljici naj to kar tam rešijo, ker potem doma mu nima smisla na veliko govort in kregat glede tega. Sva se pa tudi midva pogovorila, samo glede na to da je tak bolj razbojniški, mislim da najin pogovor ne bo obrodil nekih velikih sadov user posted image user posted image user posted image

Lilka: uuu, luštna sobica. A ima Tinka posteljo dvignjeno na višje (tako kot so bile tiste slike iz reklame) ali jo ima v taki višini kot normalno posteljo?
Jaz bi našemu ful dala narest tako posteljo, ki je dvignjena za recimo 1 meter, da bi imel spodaj ali predale ali pa tako z zavesami ogrnjeno kot neko skrivališče ali šotor, če me razumete. Pa me je strah da bi kar dol padel kljub ograjici, recimo če bi vstal na postelji ali kaj podobnega. Tako da se še nisem odločila glede postelje. Kaj ve mislite????

Hariba: ja tele valete, a ne... Ja pri nas so se ful razburjali da ne bodo v telovadnici ker odmeva, v jedilnici ne bodo, ker je pa tam res premalo prostora (ampak vsa leta prej razen mislim da lansko leto so bili v jedilnici, pa je bilo vse kul user posted image ) in tako so določili kar Cankarjev dom (to mislim na nekatere starše in vse učence), da je bilo itak potem potrebno plačati 27 € na osebo. Mislim kakšno preseravanje za moje pojme, res. Valeta pomoje spada v šolo in tudi tista zabava in to je to. tukaj pa je del razreda najel nek klub, kjer so si sami prinesli potem pijačo (alkohol - itak je bila tole potem najstniška debata včeraj cel dan, baje), nekaj punc (med njimi tudi naša) pa so šle k eni sošolki domov in so tam tudi prespale. Tako da, za moje pojme je tole čist preveč za toliko stare "froce".

Nič, zdaj pa grem delat, se mogoče še potem kaj javim user posted image

Lep dan user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
12.6.2009 9:20:25   
zalbi
Hej!

Da se vam končno malo javim. Od srede sem na bolniški in to zato ker me je napadel en viru - sem začela res grozno kašljati, sem hropla in v pljučih me je grozno bolela. Tako da sem ostala kar doma, zdravnica pa mi je rekla da os vsega najbolj potrebujem počitek in seveda sem se tega držala. Tako da sem danes še doma, v ponedeljek pa bom šla delat. Danes zvečer mam še zaključni plesni nsatop, sem bla v veliki dilemi ali bom šla ali ne, ampak če ne bo nič hujšega do večera bom šla...

Prebrala sem vas na hitro... tako da se še javim...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
12.6.2009 19:51:44   
taška30
Jaz se pa javljam samo zato, da se pohvalimuser posted image , otroci so šli k tašči na vikend počitnice, midva greva pa zdajle kmalu na koncert Magnifica v Križanke, jutri pa za 2 dni v Sončno hišo Banovci na razvajanje v dvoje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, ve se pa tudi lepo imejte pa pa

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
13.6.2009 14:30:13   
aprilčica07
taška: uživajte maksimalno, pa baterije si napolnite na nove podvige..user posted image user posted image user posted image
zalbi: bogica, jst sicer tud kašljam, ampak ni tako hudo kot pr tebi.. dej počivat in pit čajčke, pa bo počasi bolše...
lilka: super sobo si naštimala, res...  je videt, da imaš občutek za take zadeve, pridna!
piškotek: no, pa je valeta za vami, vidiš, da ni blo panike...

No, mi pa štimamo stari za tastov rd, ampak trenutno sva z malim doma. Sem pršla neki pojest, tle pr nas je spe toplo, pa ne morem tam zunaj skakat in lovit malga z tem bušijem, se raje v hladovini..  trenutno mali spi, jst si moram pa lase pofarbat, dokler imam mir, ma se mi ne da in raje tle gor visim..  no, zdaj pa res grem.

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
15.6.2009 7:06:07   
*piškotek*

Danes pa je Nejc zjutraj tako težko vstal, se je drl ko zverina, pa sem ga počasi zbujala, pa hecala, pa žgačkala (vse to kar ponavadi pali da se lahko prebudi in brez težav vstane) - danes pa tak jok, pa dretje,... No pol se le nama uspe oblečt, pol sva se morala "rešit" pa še dude (jo vsako jutro sam vrže v posteljico k Nodiju brez vsakršnih težv) - danes katastrofa - dretje do te mere da se je začel dobesedno trest in hropst in hlipat in ... Skratka, na koncu je dobil dudi, ker drugače bi se še zdele doma "borili" user posted image user posted image user posted image  Jaz ne vem no, vsak dan ma neko novo foro, samo da mene že na vse zgodaj glava boli user posted image

Drugače pa vikend je minil, nič posebnega, smo bili kar doma in delali "nič" user posted image

Zalbi: kako si, kako je tvoje zdravje? Držim pesti da si že boljše!!! user posted image user posted image user posted image

Taška30: In? Vikend uspel? Ste "prišli" do novega družinskega člana? user posted image user posted image user posted image

Aprilčica07: zbava za tasta uspela? Je presenečenje uspelo?

Nič, če boste kaj zgovorne potem pridem še kaj naokoli, drugače pa vam želim lep dan user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
15.6.2009 8:02:13   
lilka
Hej, hoj....

taška30: sem vama fauuuuuš, ker sončna hiša je res nebeška sprostitev, moja prijateljica je lastnica, tako da računam da bova šla z možem ko bo naš najmljaši tolko star, da ga bom lahko pustila, ker jaz sem že bla tam, mož pa še ne, pa bi pasalo v dvoje....in tudi privoščim ti seveda, tako da upam, da si skrajno uživala! Ja upam, da sta bla v suiti štorklja, tam je menda za otroke delatuser posted image

aprilčica07: hvala za pohvale, res sem se trudila in naštudirala do zadnje podrobnosti, največje zadovoljstvo mi je pa to , da je Tinki tako blazno všeč, pa to ne moreš verejt kako navdušena je nad svojo sobo.

piškotek.:postelja je samo toliko dvignjena, da je spodaj predal, ob strani ima pa Alpija(to je taka alplesova pručka, jo dobiš zraven sobe gratis) da lahhko gor spleza, ti pa verjetno tisto še višjo misliš, ko mora po lestvi nanjo, sem jo tudi vidla, samo je nisem upala vzet, pa mož je rekel, da take visoke ne, ker je še premajhna, ma kaj pa vem, predal sem pa hotla met, ker je mala soba in nimam kam s stvarmi.

plenica: tudi ponoči nam ratuje brezuser posted image

nošenje: ja jaz tudi dosti o tem razmišljam, pri prvi nosečnosti nisem niti težje sklede dvignila, zdej pa Tinko nosim, dvigujem, pa kaj naj....sej skušam čim manj, samo včasih jo je pa treba dvignit....

zalbi: čim prej se reši virusauser posted image

Zdej šibam delat, pa pridem še kaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 3781
15.6.2009 8:17:08   
zalbi
Hej!

Jaz sem nazaj v službi. Moj kašelj je boljše - no še vedno kašljam, ampak ne več tako grozno kot sem prejšni teden. Sicer sem se trudila počivat - no dva dni mi je res uspael, pol v petek pa malo manj, ker sem mela zvečer zaključni plesni nastop, pa v soboto še enega - ampak sem se ok počutila, tako da mislim, da je vse skupaj pomagalo.

piškotek - danes sem tudi jaz sarao budila prou težko je vsatala, nevem kaj je to blo, ponavadi takoj ko pridem v sobo ona že vsatne, danes pa se je samo okoli obrnila in to je blo to.

lilka - user posted image user posted image user posted image  za brez plenice tudi ponoči - to pa je sploh super. Mi smo med spanjem še s plenico... drgač pa je zelo pridna in brez.

nošenje - jaz jo tudi nosim, no lih po stopnicah ne, ampak jo dvigujem itak na prvijalno ko jo dam, pa tko... sej je težko da je ne bi nič več dvignila.

taška - uuuuu - fouš. Sicer pa sem ravno ta teden razmišljala, da bi tašči predlagala, da bi Sara prišlja k njim na počitnice za en teden... V soboto se vidmo, pa če bo priložnost ji bom rekla...

tako, zdej pa me čaka veliko službenih obveznosti...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
15.6.2009 8:28:59   
aprilčica07
Jutro

začenjam zadnji delovni teden v službi. Še dopust in pol porodniška, sem prav vesela..

No, fešta za tasta je bla supr, vse se je izšlo po reglcih in smo se imeli res lepo. Dobro pile, jedli, plesali.. pa tast je bil ful vesel z vsem kar smo mu naštimali, tako, da..user posted image user posted image user posted image

taška: poročilo o vikendu prosimuser posted image user posted image
zalbi: super, da si bolše.....
lilka: ja, ni kaj, treba dvigovat en tolko te naše  otročke, saj jst se mi zdi, da ne pretiravam, ampak lih brez ga dvignit pa mi ne rata..
piškotek: ma kaj ni grozno, da ga budiš in da revček ne more vstat? našega je moja mama v petek tako mogla budit, ker sta imela ene opravke in on bi lih v petek spal,, pa je bla cela kolobocija, da so ga k sebi spravli...

Danes bo spet toplo, poletje se vrača. Nič, grem delat, ni druge.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
15.6.2009 13:30:30   
lilka
Hej, hoj še enkrat....

Joj se mi ne da delat, bom mela jutri in v sredo kar dopust, pa v bistvu imam že vse poštimano, tak da bi že lahko šla na porodniško, bom kar še malo dopusta imela, sej ga imam še zadosti....

Zdej iščem dva stolčka in malo mizico za najin nov balkonček, ne vem, če ne bom iz tikovega lesa, samo pri nas sta samo 2 trgovini kjer take stvari , ki se jim reče vrtno pohištvo, držijo, pa še tidve sta majhni, neke izbire glih ni....ker more bit premer mize največ 60 cm, pa stolčka tudi majhna, ker je res mini balkončekuser posted image

Pa ploščice za stopnice in blakonček morem izbrati, sva včeraj šla nekaj položenih gledat(jih naš mojster polaga) v sredo mava namen it v Selnico, da jih končno izbereva, res bi rada, da je ta naš prizidek že enkrat končan....predsobo še vedno kita in brusi stene, še ni začel z beljenjem, jaz imam že poln kufer tega prahu in čiščenjauser posted image

aprilčica07: ja sej jaz tudi, je ne dvigujem brez veze al pa nosim, samo včasih jo pa moram dvignit no, pa sej, če je vse o.k. po moje ni nič takegauser posted image

Nič grem še malo brskat po netu.....sem lena ko gnoj danesuser posted image

Se beremo v četrtek, ko bom v službi.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 3784
16.6.2009 7:15:11   
*piškotek*

Včeraj zvečer pa sem dočakala odgovor moje mentorice za diplomo - in? JAAA, je kul, sicer imam neke male popravke, ampak v glavnem je kul!!!!! Tako da če zadjle še malo "stisnem" in se potrudim, grem lahko na zagovor že 3.7. user posted image user posted image user posted image  

Drugače pa sem bila včeraj z eno prijateljico oz.sošolko iz osnovne šole, se nisva videli že najmanj 10 let, ker se je poročila in živi v Bosni. Joj, kako je prijalo frej popoldan, pa še to na klepetu, res sva se načvekali, pa če bi imeli čas, bi klepetali še sigurno vsaj ene 3 ure user posted image user posted image user posted image

Lilka: super za pleničke!!! Jaz se  moram tudi lotit tega "projekta" da se jo rešimo vsaj za čez dan. Samo mi manjka en teden dopusta da bi bila z Nejcem takole doma. bomo pa probali kar tale vikend začet, pa bomo videli, ali je že sploh "zrel".
Kako pa se nam boš potem kaj javila, ko boš ostala doma na porodniški? Že tako je tukaj malo odziva, zdaj nam boš pa še ti ušla user posted image

Zalbi: super da je boljše s tvojim zdravjem!
Imam še eno vprašanje zate. Ti si pred (kratkim) tudi delala diplomo, ne? Se še spomniš kam si dala lektorirat in pa vezat diplomo?

aprilčica07: joj, tebi je tudi tale nosečnost minila kot bi mignil (vsaj meni se tako zdi) in že boš ostala na porodniški... Super, upam pa da se boš potem še vedno kaj oglasila tule na RR

Ampak veste kdo se pa sedaj že res doooollllgooooooo ni oglasila oz. katera???? Valika!!!! Kje si???? Seveda ste pogrešane tudi vse ostale, samo se mi ne da vas več pozivat, da se končno kaj javite, ker očitno ste nas čisto "odpikale" in pozabile na nas user posted image

Tako, zdaj pa grem delat, imam danes en veliiikkk kup!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
16.6.2009 8:19:32   
zalbi
Hej hej!

piškotek - fullll dobrrrr za diplomo. Kar se tiče lektoriranja - jst sem prvo diplomo dala lektorirat eni kolegici, drgač pa sem tudi jaz lektor, če želiš ti lahko pogledam, pa popravim - sploh ni problema - za prijatelje to naredim. tako da me lahko pokličeš, ali pa mail pošlji - pa se bova zmenili. Kar pa se vezave tiče - sem dala jaz kar na univerzo vezat - se mi je zdelo še najbolj ugodno tam, pa en kolega mi je zrihtal da je blo hitr. To pa je to.

aprilčica - ooo super - za porodniško , jst tut to že komi čakam, da se rešim službe:), pa da bom imela končno spet malo več prostega časa - da bom lahko okol po kavicah hodila... uhhh to ja.

lilka - ja le zrihti doma net - da bomo na tekočem, kaj se dogaja z vami. Sicer pa opažam, da je Sara res velikokrat suha ponoči - bomo mogl to sprobat brez.

Drgač pa je Sara en revček - zadnje čase ji skoz teže kri iz nosa, danes je bla vsa krvav postelja, to se res največkrat zgodi ponoči. Danes bom malo poklicala v ZD pa povprašala kaj naj naredimo.

Ja punce ostale - kje ste....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3786
16.6.2009 8:40:54   
aprilčica07
Jutro,

ja, tle gor je res bolj zatišjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
piškotek: ja, itak se bom tle gori še oglašala, zakaj se pa ne bi? upam, le da ta  tema ne bo zamrla.. sicer pa čestitke za uspešno opravljen večji del diplome... zdaj pa pohiti, da res končaš do 03 07, pridna!user posted image user posted image glede pleničk, pr nas ni nobenga napredka, ma se niti en matram kaj dosti, bo že, ko bo zrel.....
zalbi: tudi tebi bo tako hitro šlo, bo tik tak tle porodniška... meni se mi zdi, da sem včeraj ugotovila, da sem noseča, bom pa zdaj šla kmalu rodituser posted image user posted image
lilka: zrihtajte internet, ja.. to  je obvezna opremauser posted image user posted image user posted image user posted image   tudi jst sem bla včeraj lena ko gnoj, pa še slabo mi je blo od vročine tle notri, sem skoraj skupaj zlezla, bomo vidli kako bo danes.... še dva dni, pol pa bom lažje dihala.. me trebuh tišči nekam proti plučam in me kr duši na trenutke, že tako ne prenašam dobro vročine, v takem stanju pa sem še hujša... ampak saj bo!

Grem, da skončam stvari. Se beremo.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
16.6.2009 9:50:25   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

piškotek - fullll dobrrrr za diplomo. Kar se tiče lektoriranja - jst sem prvo diplomo dala lektorirat eni kolegici, drgač pa sem tudi jaz lektor, če želiš ti lahko pogledam, pa popravim - sploh ni problema - za prijatelje to naredim. tako da me lahko pokličeš, ali pa mail pošlji - pa se bova zmenili. Kar pa se vezave tiče - sem dala jaz kar na univerzo vezat - se mi je zdelo še najbolj ugodno tam, pa en kolega mi je zrihtal da je blo hitr. To pa je to.

O Zalbi, tole je pa super, nisem vedela da to delaš tudi ti user posted image
Se ti bom potem popldan kaj oglasila, pa se bova vse pogovorili user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
16.6.2009 11:13:05   
katja pv
Pozdravljene!

Piškotek: čestitke za diplomsko nalogo. Še malo pa bo konec.

Aprilčica: čas tako hitro beži, da se mi zdi včeraj ko si nam sporočila, da si zanosila, sedaj pa se ti že bliža tvoj dan P. user posted image

Dvigovanje med nosečnostjo: jaz sem dvigovala Matija, pa sem potem imela smolo, da se mi je posteljica pripopala na maternični vrat (ugotovljeno pri 20 t) in sem obležala. Pri dvojčkih tega jaz ne bi priporočala. Najboljši način je, da se usedeš in si ga daš v naročje. In večkrat kot boš ponovila, da zaradi dojenčkov in trebuščka in bo bistveno lažje sprejel v prihajajočih mesecih, če tega že noče sedaj.

Pleničke: prejšnji teden ko sem bila z Matijem doma sem jo uspela navaditi na lulanje na kahlico in moram povedati, da prav uživa ko gre lulat in si ploska ter kaže na lužico v kahlici. Tudi kakati je že uspela na kahlico. Včeraj je bila cel dan le z eno pleničko. Tako, da user posted image user posted image  mi! Je pa trajalo dva dni, da je končno ugotovila za kaj se mora usesti  na kahlico. Je pa treba vztrajat. Sem jo imela doma kar golo spodaj, ker je bilo tako toplo in je vlečenje hlačk in oblačenje potem ni motilo pri navajanju.

Je pa danes Ana dobila vodene koze in bomo pasli kozice cel teden. Na srečo jo pazi varuška in ne bom imela bolniške še zanjo.

Se bom poskusila še kaj javiti.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 3789
17.6.2009 7:12:53   
*piškotek*

Ja punce, priprave na tole dokončanje diplome so v polnem teku in si res že močno želim, da bi mi uspelo do 3.julija diplomirat user posted image user posted image user posted image  Upam da bo šlo vse po načrtih...

Zalbi: upam da si dobila moj e-mail user posted image  Pa hvala!!!!! user posted image user posted image user posted image
Kako pa je s Sarinim noskom - si klicala k zdravniku?

Katja pv: user posted image user posted image user posted image  za pleničke!!! Saj zdej mam pa kar slabo vest, ker mi še nismo nič probali biti brez user posted image , tle pa so vaši otrci nekateri tudi že celo ponoči brez. No, skratka, super za vas!
Za kozice pa vam želim da vam minejo čimhitreje. Pri nas sno se jim očitno spet izognili v vrtcu user posted image

aprilčica07: še malo, še malo... user posted image user posted image user posted image

Zdaj mam pe še rvano toliko časa, da se nekaj na hitro pozanimam za vezavo, tako da kar grem na iskanje, pa pridem še kaj naokoli user posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
17.6.2009 8:18:23   
zalbi
Hej!

piškotek -dobila mail in se bom lotila dela:). pa ni za kaj!!!.  Pa itak da ti bo ratal do 3. julija vse zrihtat - važna je volja...
Ja klicala zdravnico za Sarin nos, pa nisem bla uspešna, je nisem dobila, bom še danes poskusila.

Drgač pa imam danes G, pregled za user posted image . Tako, da bom samo do pol dvanajstih v službi, pol grem k G, pol pa bom šla kar domov. Bom jutri bolj pridna v službi:).

Odločitev je padla - sptembra se bom vpisala naprej na podiplomski študij. No najprej seveda moram biti sprejeta - ampak odločila sem se da bom poskusila - jeeeeeeeeee.

Odštevam dneve do dopusta,na morje gremo že naslednji četrtek, najprej 4 dni na Cres, pol pa naprej v Slano še za 10 dni - čist sem navdušena ker bom toliko na morju...

tako zdaj pa na delo veselo - mam en kup stvari še za nerdit do pol dvanajstih...

Neposredna povezava do sporočila: 3791
17.6.2009 14:06:24   
zoom zoom
Živjo,

se po dolgem času spet na hiro javim.

Odštevam še zadje ure do dopusta, delam šamo še jutri, potem pa gremo za 3 tedne na dopust. NA morje gremo že v torek, sicer samo za teden dni, v Grčijo, potem bomo pa še malo potovali, kakšen izlet, toplice,... Komaj čakam.

Drugače pri nas vse po starem. Tamala je trma na kubik, je sicer ful lušna, ful govori, pa poje, čez dan je brez plenic, ponoči ji pa še kdaj malo uide.

Bomkončala.

Aja pa čestitke vsem novim nosečkam.

LP

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
17.6.2009 22:11:48   
aprilčica07
Dober večer,

ma  kaj se dogaja? tako zatišje??user posted image user posted image user posted image   kje ste čveke?

zalbi: ja, še jutri.. sem že naštimala malo sladkišev za sodelavke, da jih malo pocrtam in razvajam še moj zadnji dan.... ampak jutri grem celoo na seminar.. si morate mislit? zadnji dan in me na seminar pošljejo.. mene je smešno, res... ker nevem kaj bom imela od tega.. je že res, da bom drugo leto mogla nardit ta izpit, ampak bi  me dali na seminar drugo leto, ne pa zadnji dan pred porodniško in dopustom.. jao, no, jst tega ne štekam najbolše..
zoom zoom: uživajte na dopustu in na pohajkovanjih!user posted image
piškotek: a bo ratalo diplomirat? itak da bo.. držim pestkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee močno!
lilka:kako gradnja? ste zaključili? vsaj za silo?

Jst imam pa jutri po šithu pregled pr g. Nevem kaj mi do delala, najbrž uz, kašna kontrola rasti ali kaj takega. No, upam, da bo vse ok.. Grem tja vsakič v strahu, ampak tudi v veselju, da vidim bejbo.. Drgač po starem. Moja dva spita, jst pa tle bluzim. Smo mislili imet v soboto en piknik, ampak je napovedano grozljivo vreme. 12 stopinj čez dan??? danes je blo pa 31??? saj smo tam, ne??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer je pa formula.. tako, da bo moj imel dela še pa još.user posted image user posted image user posted image

Grem, se oglasim jutri zvečer.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
18.6.2009 8:00:33   
lilka
Hej, hoj....

internet: mah do zdej smo bli na soseda priklopljeni, zdej pa ne gre več, ker je prestavil rač. v klet in naredil nasip in mi novo stopniče in ne vleče več antenca. Sej bomo vzeli en paket, samo kaj, ko se jaz na to ne spoznam, mož pa nima časa in ne vem a bi Amis, T2, kabelski al kaj bi, jaz si to morem ztrihtat in to čim prej, če ne bom crknila ko bom v porodniški, samo ne vem katerga......

naš prizidek: predsoba je končno končana, včeraj sva kupila in pripeljala še zunaje ploščice za stopnice in balkončka, pa dva stola in mizico in tinkovega lesa sem kupila za balkonček, tako da napredujemo....

Zdej morem pa šibat, mam en obisk ob pol devetih najavljen, pa pridem še potem

Neposredna povezava do sporočila: 3794
18.6.2009 8:26:20   
zalbi
Hej!

aprilčica - naj ti zdanji dan hitro mine... Ja ta vikend je formula - tudi pri nas bo v znamenju dirke...

lilka - ja le spedenaj internet...

Jst sem imela pa včeraj G vse ok, spet je malo positnarila da premalo pijem, pol pa je še dodala da premalo jem, ker sem na -1kg, ampak itak jih imam čist preveč od prej, tko da mislim da ni nobene krize. Sicer pa bom itak še dobila - brez skrbi. Čez 5 tednov imam morfologijo...

Zdej sam še čakam da grem na morje za 14 dni - komi čakam da dam vse na off, služba je res kr neki, za mene se ne morjo odločit v katerem oddelku sem in kr neki, pol me šef neki sprašuje, moja vodja kr neki druzga, pa vsak bi neki po svoje komandiral... vglavnem, ni verdno sploh komentarja...Tako da res najbolj da čim prej že grem....

zoom zoom - uuu lepo da si se javila...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
18.6.2009 12:16:56   
janca77
Živjo čvekeuser posted image

Moje počutje je kar ok, samo zvečer sem pa tok utrujena, da sam padem v posteljo, brez user posted image user posted image  - še dobro da imam potrpežljivega moža.
Tilen je prava faca in lulanje je res osvojil user posted image user posted image  - tako da se že pozna na proračunu, ko ni treba več plenic kupovat.
Drugi tedem imam pa dopust user posted image user posted image  in bova prav uživala, samo vreme naj bo.

piškotek super novica, za diplomsko nalogouser posted image

zalbi od kje imaš toliko energije, da se boš kljub nosečnosti še vpisala na podiplomski študij
kje pa imaš ginekologa? - če se ne motim si iz LJ. Jaz ga imam v leonišču v LJ.

zoom zoom uživajte v Grčiji

aprilčica07 super zadnji dan, pred enoletno pavzo, naj ti mine čimprej današnji dan user posted image user posted image  . Ali mogoče veš kaj boste dobili user posted image  ali user posted image  - oprosti mogoče si že napisala pa sem spregledala. A sem firbčnauser posted image user posted image

Sedaj je pa čas za eno kavico user posted image , bi še katera?user posted image user posted image  Se lahko zmenimo pa bo!

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3796
18.6.2009 12:41:27   
aprilčica07
janca77: ja, vemo kaj bomo dobili, ker  v primeru vseh preiskav, ki sem jih jst imela, ti napišejo na izvid, tako, da tle ni rešitve in zveš kaj rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image med nogicami....  tokrat čakamo pa pupikouser posted image , sicer če bi blo brez vsega sranja na začetku ne bi vprašali..  ampak ok, važno, da je zdaj vse tako kot mora bit in bejba raste... lih danes imam pregled, upam, da bo vse ok...
zalbi: bravo za študij.. jst imam tudi vsako tolko fleše, da bi še kaj nardila, pa se pol premislim, bomo vidli mogoče mi enkrat pa le rata...
lilka: ja uštimaj si net, da bova lahko čikulale, ko bomo doma.... user posted image

Danes grem malo prej iz šihta, grem še neki za mojo mamo kupit za neki žur, pol pa se naštimat in k dohtarci.. Pol pa domov, noge v luft in počivattttttttttttttttt, kolkor mi bo Jakob dopusti, itak...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
18.6.2009 13:06:04   
lilka
Hej, hoj še enkrat....

Bom jutri mela dopust, sem se odločila, potem sem pa porabila svojih 27 dni, od srede naprej imam pa itak porodniško.
Bom šla na kabelsko se za net zanimat, pa kri in vodo dat, ker imam v torek pregled, pa v Mrekur po nekaj malenkosti, pa bo. Res se mi ni več za delat, ful me matra to sedenje ......prvič me pa nekak ni, res pa je da sem mesec dni pred porodniško nehala delat ker sem cel dopust skupaj koristila....

zalbi: svaka ti čast, jaz čakam da otroci zrastejouser posted image

Nič, zdej pa grem me kličejo na sladoled....

Se beremo v ponedeljek, zdej še čez vikend k tašči ne morem(da bi šla na net), gresta z barko v petek  do krkapa do konec avgusta plut na morje.....

Neposredna povezava do sporočila: 3798
18.6.2009 13:49:35   
zalbi
ooo jst bi tut že šla kr domov - se mi kr oči zapirajo.

janca77 - ja G imam v LJ, v Šentvidu. EJ energijo pa dobivam od te bedne službe, ker bi se je rada znebila - bedno delo, še bolj bedna plača - pa grem še naprej študirat - morda pa se mi odpre še kaj... kje...: če bi delala v taki službi, kjer bi bila vsaj malo zadovoljn, nevem če bi se odločala še za študij. Poleg vsega pa imam zlatega user posted image , ki me je fulll podprl ko sem omenila da bi rada še študirala in moji starši tudi, tako da vem, da bodo oni tudi kaj pomagali pri vsem tem - morda kdaj kako varstvo in to. Poleg vsega je doktorski študij prav tako, kot si ga želim - veliko samostojnosti, dela doma in ne biti na predavanjih - to je zame.

lilka - ooo ful dobr za dopust za jutri - 27 dni ga imaš... jst 21 - brrr, pa moram zelo preudarno delat z njim:).

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
18.6.2009 18:31:41   
katja pv
Pozdravljene! Anine koze so bistveno hujše od Matijevih. Sedaj je imela 3 dni zapored po malem vročino. Ima jih polno po trebuščku, pa po obrazu, dobila jih je tudi na jeziku, kar jo ovira pri hranjenju in pitju. Zapovrhu pa ji še raste zob - zgornja petka in to še dodatno vse poslabša.

Danes se mi je tako jokala in me nato še eno uro klicala, ko sem šla v službo - se mi je kar srce trgalo.

V nedeljo ima Matija 4. rojstni dan, ampak ga bomo praznovali bolj v okrnjeni obliki, ker bomo samo mi in tasti. Matiju je tako ali tako vseeno, važno da dobi darila.

Moram šibat, se še slišimo.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (74%)

ne (26%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!