|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
24.4.2008 8:38:25   
Arabela
Jutro!

Noč bila kar mirna... se je pa končala že ob 5.15....user posted image user posted image user posted image

Pri nas je čudovit sonček...user posted image user posted image user posted image .... še malo pa šibamo na sprehod...

Pozdravčke vsem..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 826
24.4.2008 8:55:30   
san
o, lonauser posted image , na vaju sem tudi tako mislila... no, držim pesti, da bodo rezultati super dobriuser posted image in da bo ritka, kot je že zofy napisala, lepa kot slikauser posted image . si verjetno čisto utrujena od vsega letanja... upam, da samo še prihodnji teden in da se ti potem konča in boš v miru uživala do konca porodniške.

glede špargljev, jaz se divjih ne upam - pa jih obožujem, ker imaj tako močan okus, pa gojenih zelenih tudi še nisem jedla, sem pa en dan bele v rižoti nardila, pa je bilo ok. se ni pritoeval.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 827
24.4.2008 8:57:54   
san
dobro jutro drage moje, naš miško še lepo pančka, tavelka otroka sta pa že v šoli in vrtcu. zdej še počakam, da se mali zbudi, pol pa šibava ven. upam, da bo zdej ok vreme, ker dež mi že preseda

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 828
24.4.2008 10:39:12   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: san

sam lucalu se je pa javljala vsak dan, zato sem napisala, da me zelo skrbi. močno upam, da je vse ok.

san in Dinki hvala za skrb... user posted image  Lepo je "slišati", da te pogrešajo.
Kar se pa tiče vdrte mečave in dehidracije... a tiste, ki dojite dodajate vašim zakladkom kaj čajčka ali vodice?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 829
24.4.2008 11:05:02   
san
Kar se pa tiče vdrte mečave in dehidracije... a tiste, ki dojite dodajate vašim zakladkom kaj čajčka ali vodice?

ne jaz nič ne dodajam, še ne. še ne kaže potrebe.

zdele grem pa zbudit urbana, ker še kar spi, jaz bi šla pa že ven. juha je že narejena, tko da lahko šibava

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 830
24.4.2008 11:05:36   
san
san in Dinki hvala za skrb...  Lepo je "slišati", da te pogrešajo.
user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 831
24.4.2008 11:25:38   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Katy13, tudi jaz oblačim Tita bistveno manj. Na začetku sem mu oblačila po 2 plasti zgoraj, pa je bil skoz vroč na zatilju, kdaj že kar moker, pa še zmeraj so mu gor zlezle. Sedaj ga oblaćim v body z dolgimi rokavi, so malce debelejši, žabice in tople nogavičke.

Jaz imam Taia oblečenega točno tako. Sem pa razmišljala Dinki... midve sva imeli PDP točno 3 tedne narazen, rodili sva pa točno 5 tednov narazen - jaz sem malce pohitela, ti pa si zeelooo zamujala. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 832
24.4.2008 12:12:42   
Dinki

dinki, naš je tudi pridno spal, ko je bil ati doma, ko pa je šel v službo se je začela akcijauser posted image . in zdej je kar buden več al manj, tudi zunaj, no, ampak vsaj joka ne - edino kadar ga napenja al pa ko je lačenuser posted image .

tuširam se pa jaz zjutraj, ga kar s sabo v kopalnico nesem v lupini, če ne spi, pol se pa pogovarjam z njim in mu pojemuser posted image

no enako je pri našem Titu. Vsak dan je bolj zvedav, učke mu kar švigajo. črno-beli povštri so še zmeraj zakon user posted image . če je sit in ga ne šraufa lahko v njih gleda kakih 15 min pol mu pa že dolgčas rata. mal čudn pišem ker tipkam z eno roko, z drugo držim našega šefa.
pa še to, zmeraj ko je buden zahteva, da se z njim pogovarjaš, bolj poješ če ne začne hitro protestirati. mater že zdej nas čist vrti user posted image .

Za tuširanje pa hvala za predlog, bom vsekakor sprobala. danes je še spal in sem mu 1. naštimala baby fon in si ga odnesla v kopalnico.

kdaj začnejo približno sami držat glavo?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 833
24.4.2008 12:17:18   
Dinki

ne jaz nič ne dodajam, še ne. še ne kaže potrebe.

tudi jaz nič ne dodajam zaenkrat še. enkrat sem mu dajala čaj ko ga je ful zvijalo, pa je vse ven zbljuval. ni ga čez mamino mleko user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 834
24.4.2008 12:21:38   
Dinki
Dinki... midve sva imeli PDP točno 3 tedne narazen, rodili sva pa točno 5 tednov narazen - jaz sem malce pohitela, ti pa si zeelooo zamujala.

user posted image user posted image user posted image  no evo, pa kljub 5 tednski razliki še zmeraj čvekamo vse pod marčevkami  user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.4.2008 12:22:11 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 835
24.4.2008 12:24:04   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

aja pa glede dnarja k ti ga da občina moraš preh met odprt račun na otrokovo ime..če pa hočeš odpret račun rabiš davčno tako da je potrebno počakat da dobiš št...

Jaz sem denar za Taia od občine dobila na svoj račun.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 836
24.4.2008 12:27:52   
Dinki
lona76, lepo da si se malce oglasila. tudi jaz želim Taji, da se čim hitreje pocajta in da končno začnete samo še uživati user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmm šparglji, men se tud že luštajo pa me je tud mal strah, da bi pustili preveč močan okus v mleku user posted image . mi jih imamo spodaj na vtru - zelene gojene, no moja tašča in že pošteno ven gledajo. jih je še katera že jedla?

no, zdej pa še midva šibava na sprehod ......

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 837
24.4.2008 13:45:52   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: paola

mi pa smo bili danes v posvetovalnici... smo se zredili za 1200g in zrasli za 5cm...user posted image

drugače smo pa bojda ok.user posted image

dobili tudi kapljice in šele sedaj mi je kapnilo, da nisva nikjer rabili zdravstenih kartic, čeprav jo  že imava niti nisva nikjer nič podpisali za pediatra...user posted image user posted image user posted image
no vsaj naročili so naju za naslednjičuser posted image
A ve ste to uredile?
jaz se nisem niti spomnila, ker sem malo morala tolažit, ker so naju pustili čakat v ordinaciji več kot pol ure, pa je lačna ratala, sestra pa tudi ni nič rekla.user posted image

paola čestitke za uspešen pregled!
Jaz sem podpisala za pediatra, ker so to zdravnico zelo hvalili... Drugače so mi pa sestre rekle, da naj se odločim do naslednjič. Saj, če bi bilo treba že zdaj, bi ti sigurno rekli.
Drugače si pa pri nas v posvetovalnici takoj na vrsti... oddaš kartico, ga slečeš in greš noter... in baje je vedno tako! user posted image

Malo zaostajam s komentarji, ampak vas berem za nazaj. user posted image

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 838
24.4.2008 13:46:34   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

A ve boste cepile proti rotavirusu? Je še samoplačniško in stane 2x po 75€. Midva najbrž bova.

Ja, mi bomo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 839
24.4.2008 13:51:38   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

imam eno vparašanje!

a bote ve kam nalagale denar za malčeke? kam, pa koliko, če lahko vprašam?

Mi smo mu odprli račun na banki... polagali bomo pa kolikor bo. user posted image  Njegova nona je rekla, da mu bo dala vsak mesec 100 €, za ostalo bomo pa videli.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 840
24.4.2008 17:29:25   
Zofy
Mi pa še ne bomo nič varčevali za Julijo, ker zaenkrat še varčujeva za stanovanje. Ko pa bo stanovanje končno tu, pa definitivno. Ampak varčevala bova kar na borzi, ne bova nič raqčuna odpirala, ker tiste obresti so manjše od inflacije... Tako da upam, da bo najinim otrokom lažje kot je nama in jim bomo lahko pomagali z nakupom stanovanja.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 841
24.4.2008 19:06:33   
Zofy
A ste vse zunaj na sprehodih? Jaz oz. medve sva bili tudi zunaj od 11h pa do15h... sem prehodila ziher 10 km in me je prav že bolelo v medenici. Ma je res pasalo, ko je tak lep dan. Bi še kar šla, ampak nekam na pivouser posted image . Joj, mene poleg user posted image muči tudi, da bi si privoščila pivce ali dva na sončeku... MA si bom nabavila pumpico, da si bom lahko tu pa tam privoščila tako razvado brez, da bi škodila Juliji.

No,ko tako samevam, sem si ogledala malo albumeuser posted image . San, lucalu, Dinki, čudovite sineke mate. Dajte še kake nove slikice gor, ker se tej user posted image res tako hitro spreminjajo. Sem ravno danes gledala slike od Julije in moram reči, da se je v 2 tednih kar spremenila. Še dobro, da imamo fotoaparate, ker če ne bi vse to pozabila oz. sploh ne bi opazila, ko jo gledam vsak dan.

Glem pogledati še ostale albume, na žalost so nekateri zaklenjeniuser posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 842
24.4.2008 19:10:10   
Katy13
San - še eno vprašanje. Zakaj si se odločila za ta sling in ne za tistega z obročem? ful se ne morem odločiti. Problem je v tem, ker ne morem videt v živo in malo preizkusit. user posted image

Lon76 - držim pesti za Tajo, da bo vse vredu. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
24.4.2008 19:14:17   
Zofy
Dobro, že ki sem začela z monologi, bom pa še nadaljevalauser posted image user posted image

Duda: obstaja še pa še različnih dud. Za katero se odločit? Na podlagi česa se to izbere, a je katera boljša??? Človeka kar glava zaboli, ko vidi koliko dud je na izbiro.

Igralni center oz. telovadnica: a ste to že nabavile? A boste, če še niste? Se mi zdi, da ful placa zavzame pa ne vem, če je to sploh potrebno... A pride prav, imajo to otroci radi?

Vrtiljak: Zdaj bo počasi dovolj stara tudi za to igračo, pa nisem ziher, ali bi kupila ali ne, ker spet ne vem koliko sploh to otrok porajta. Sej gre v posteljo le spat, ponavadi jo dam v posteljo, ko se ji že kinka. Dam jo na bok, dudo v usta in ne vem, če bi to sploh palilo pri njej, saj jo čez dan nimam v postelji. Kaj pravite?

Pa še vprašanje za tiste bolj obdarjene. Kje kupujete modrce? Rabila bom malo boljši modrc za športanje, pa ne vem kam naj grem ponj...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 844
24.4.2008 19:21:24   
gaya24
Lep pozdrav!

Js mam spet mal časa, da pogledam kaj se tukaj dogaja. Ful mi hitro mine dan in sploh ne utegnem več na računalnik, če pa že pridem do njega, me pa vedno vmes med branjem kaj zmoti in že letim.

Mi smo drugače vredu, vidim, da vse ostale tudi kar je super.

Nisem utegnila brat za nazaj, ker potem spet ne vem, če bi mi uspelo še kaj napisat, ker se bo Maj vsak čas zbudil in pol je dretje dokler ne dobi papiceuser posted image

Se še oglasim kaj takoj, ko bo čas.

Lepo bodite

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 845
24.4.2008 19:35:02   
Dinki
Ma je res pasalo, ko je tak lep dan. Bi še kar šla, ampak nekam na pivo . Joj, mene poleg muči tudi, da bi si privoščila pivce ali dva na sončeku... MA si bom nabavila pumpico, da si bom lahko tu pa tam privoščila tako razvado brez, da bi škodila Juliji.

Tudi jaz bi si že z užitkom privoščila kako pivce na sončku in ob babjem čveku, ampak pri meni to zagotovo še nekaj časa ne bo ker je Tit še premajhen, čez kakšen mesec pa mogoče že, na tak način kot praviš ti Zofy user posted image .

Hvala Zofy za pohvale glede Tita. Tudi tvoja Julija je Julija v pravem pomenu besede user posted image . Bolj frišnih slikic pa nimam, so tiste k gleda zlo frišne. Se pa strinjam, da se blazno hitro spreminjajo. Meni se zdi Tit vsak dan drugačen, večji...

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 846
24.4.2008 19:42:54   
Dinki
Duda: obstaja še pa še različnih dud. Za katero se odločit? Na podlagi česa se to izbere, a je katera boljša??? Človeka kar glava zaboli, ko vidi koliko dud je na izbiro.

Dude imaš nekako od treh proizvajalcev: NUK, AVENT in MAM. Jaz jih imam od vseh treh, sem pa vse dobila ob različnih priložnostih. Vem, da ti user posted image  lahko eno dudo zavrača, drugo pa ti bo takoj pograbil. Naš najbolj obrajta MAM in Avent. Trenutno mu je najljubša Mam.

Igralni center sem jaz kupila v Ikei, je bil cenejši kot pri nas. Kako se bo obnesel ne vem, je pa najmaj skrbi ko je otrok na tleh, ti ne more nikamor past.

Vrtiljak imam tudi jaz pa ga še nismo montirali. Ga bomo ko bo čas za to, če sploh bo. Pri nas je enako kot praviš ti....ga dam ležat v zibko ko že spi. Kako bo pa potem ko bo malce starejši bomo pa še videli.

Modrce za dojenje imam jaz iz H&Mja, ker sem edino tam dobila modrc za dojenje s kostjo in sem več kot zadovoljna!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 847
24.4.2008 20:40:06   
tina50
ojla!

da se vam na hitro javim!

včeraj smo bili cel dan na terenu! najprej sem bila jaz pri G, je vse vredu, malo je še brazgotine!
popoldan smo bili pa pri P z Lanom v posvetovalnici, je tudi vse vredu, dolg je 57 cm, težek pa 5220guser posted image user posted image user posted image

samo pri popku ima pruh, upam da se bo zacelil sam, da nam ne bo treba na op.

zdej vas grem pa prebrat kolkr bom imela čas

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 848
24.4.2008 20:41:48   
tina50
aja na hitro sem videla, da je lucalu nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 849
24.4.2008 20:53:28   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Jaz sem včeraj naročila preko moje sodelavke, da mi prinese tiste avstrijske kapljice in upam, da bodo kaj pomagale. Se mi kar smili mali ko ga tko močno zašraufa. Pa najhuje mi je to, da ne popije več toliko mleka kot prej, ker ga že sredi dojenja začne šraufati user posted image . Kakšen nasvet, ideja?

Meni je pediatrinja rekla, da, če ga zvija med dojenjem, je to od hrane. Sem pa brez nasvetov in idej, ker nam ne pomaga nič. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?