|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
17.4.2008 14:41:01   
Dinki
Mi smo davčno številko dobili po pošti. Drugače je pa včeraj šel dragi na CSD uredit za doklade in na občino je nesel papirje, ker dajo nekaj denarja. Popoldan grem jaz odpreti račun, da položiva njen denar.

Dinki - naročila si se k pediatru, a to imaš v mislih posvetovalnico? Ali greste posebej k otroškemu zdravniku, zakaj?

Mleko - a ve vse pijete mleko že od začetka? Sama ga trenutno ne pijem in ne jem jogurtov. Jem le sir.

Katy13, kaj si pa morala narediti za davčno? Jaz jih namreč kličem že cel dan in po pričakovanju nihče ne dviguje telefona.

Pediater - jaz upam, da ne bom preveč butasta izpadla, ampak kam se gre pa v posvetovalnico? user posted image  Meni so v P rekli, da ko bo user posted image  star 4 tedne se ga pelje 1. k pediatru. Zato sem ga tja naročila.

Mleko jaz pijem, tudi jogurte.... in jem sir. Sem se pa tako odločila ker so ga ponujali že v P in patronažna je rekla, da je fajn zaradi dojenja in pa tudi zaradi kalcija....zakaj ga pa ti ne?

< Sporočilo je popravil Dinki -- 17.4.2008 14:47:15 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.4.2008 14:44:47   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dinki, valda mora meti sliko za osebno izkaznicouser posted image . Moja prijateljica je šla k fotografu, pa ni bilo najbolj uspešno. Pol pa je na ključku prinesla sliko, ki jo je slikala sama in je fotograf uredil ozadje in razvil prave velikosti za osebno.

Aha, no hvala Zofy za info. Ta varianta mi je že bolj izvedljiva. Mislim, da ga lažje slikamo sami kot pa tam v nekem studiu. Bom jaz poklicala magar v en studio in se poskusila na tak način zmenit.
Meni je pa tko čudno, da imajo dojenčki osebno in to s sliko....pa sej se vsak dan spreminjajo v obrazek.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.4.2008 15:39:52   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Aha, no hvala Zofy za info. Ta varianta mi je že bolj izvedljiva. Mislim, da ga lažje slikamo sami kot pa tam v nekem studiu. Bom jaz poklicala magar v en studio in se poskusila na tak način zmenit.
Meni je pa tko čudno, da imajo dojenčki osebno in to s sliko....pa sej se vsak dan spreminjajo v obrazek.

Jaz sem jo delala preden smo šli na morje na Hrvaško, kaj nameravaš že iti v tujino? Otrok ne rabi prej osebne izkaznice, razen če boste prečkali mejo.
Po treh mesecih imajo dojenčki že oblikovan obraz, tako da se ne spreminja kaj dosti in je najbolje počakati do takrat (če seveda ne potrebuješ dokumentov prej) in tudi glavico že lepo držijo, tako da se lahko tudi lepo fotografirajo. Pri meni sem jaz imela malega v naročju, mene je pa fotograf pokril z enim pregrinjalom. In je nastala prav lepa fotka in dokument velja 5 let.
A že rabiš osebno izkaznici?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.4.2008 15:56:26   
Dinki
Jagoga, hvala! Sem zdaj poklicala na banko in so rekli, da je za odprtje računa dovolj rojstni list in davčna št. Sva dobila nekaj denarja zanj pa ga želiva položiti. Osebno bomo pa res rabili šele konec avgusta ko bomo šli na morje, tko da bom počakala tako kot ti še nekaj časa, da se ga bo lahko vsaj normalno pofotkalo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.4.2008 16:42:11   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Ali katera uporablja plenice Fixies? Kako ste zadovoljne z njimi? Nam občasno premočijo, pa čeprav ni fejst polulana.

Tiste, ki ste imele že prve preglede v posvetovalnici, a ste imel že vse urejeno zavarovanje za user posted image ?

Zdravo punce, se moram še jaz malo javit, da ne boste mislilie, da sem se vgreznila v zemljo.
Katy13, jaz uporabljam Fixies, pa ga ponoči ne previjam. Zvečer ga preoblečem med 20 ali pa 21 uro in zjutraj okoli 7 ali pa 8 uro, ampak takrat že spuščajo. Ob 5 uri, ko se zadnjič dojiva je pa še suh in ga nočem buditi in preoblačiti.

Glede zavarovanja pa je tako, prve 3 mesece je otrok avtomatsko zavarovan po mami in uporabljaš svoj zdravstveno kartico. Ampak je najbolje da čimprej urediš njegovo zavarovanje. Najprej ti delodajalec izda en papir, s katerim se dokazuje zavarovanje otroka in ga lahko uporabljaš za izdajo receptov in obisk zdravnika, po enih 14 dneh pa ti pošljejo iz ZZZS še zdravstveno kartico.

jagoga, hvala za odgovora. Tudi jaz ponoči ne previjam, razen, če ji premočijo. Potem pa lahko dragi nese naslednji teden rojstni list v službo, ker se mi zdi brezveze, da bi samo zato hodil v službo.

Katy13 jaz sem v službo kar po pošti poslala kopijo rojstnega lista - itak ne rabijo originala. In mi je sodelavka vse zrihtala, tako da jaz sploh nisem šla nikamor. In je vse zrihtala v 2-3 dneh, sedaj pa čakam 10 dni na kartico.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 680
17.4.2008 16:54:19   
san
no, midva sva iz sprehoda, je uspel triurni danes in je lepo pančkal.

mleko napenja, dočim ostali mlečni izdelki kot sta jogurt in sir pa ne. jaz se mleka izogibam, čeprav ga obožujem

davčno ti pošlje davčna sama, ne rabiš klicat. dobiš jo kakšen dan za rojstnim listom. zdravstveno pa kot si napisala uredijo v službi, jaz sem kar preko mejla sporočila emšo.

fotko za osebno smo mi pri izidorju delal točno na 1 mesec, ker smo nujno rabl in je ok izpadlo

alarm

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 681
17.4.2008 16:57:07   
perp
ja na osebno res lahko počakamo. Midva oz. letos prvič mi trije itak letos najbrž ne bomo šli na Hrvašk na morje, tako da je najbrž sploh še ne bova rabila.

Ja je kar treba piti mleko, pa jogurte in sirček. Sploh zaradi kalcija, ki se nalaga našim user posted image  v kosti in to nujno rabijo, da ne bodo kasneje imeli osteoporoze.

Tudi naša danes nekaj protestira s spanjem. Razen v vozičku. Pa prejle mi jo je ratalo uspavati, tko da je zdele mir. Ampak čez pol urce dobiva obiske pridete dve prijateljici pogledat našega angelčka, pa bo spet spala. Res je smešna. Vedno ko pridejo obiski spi. Tko da si ziher vsi mislijo kolk je priden otrok. Potem pa gredo, ona pa v jok ... user posted image  ja je treba mal hecat mamico in očita.

ja sej pediater - posvetovalnica to je eno in isto, samo drugače poimenujemo.

Mi smo kupili Sab simpex kaplice pa kaplice proti krčem. Sicer zaenkrat še ni hudo, ampak ji že kar dam malo.

Današnja noč .... boga mami. Dvakrat sem jo dojila in to vsakič po 1,5 ure, ob 6-ih zjutraj se je pa zbudila in sve ble budne do 10:30. Joj. Mah, sej zdej sem se že ful navadla na malo spanca.

< Sporočilo je popravil perp -- 17.4.2008 16:59:54 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.4.2008 19:13:33   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: san

davčno ti pošlje davčna sama, ne rabiš klicat. dobiš jo kakšen dan za rojstnim listom.

Pri nas, pa je šel mož na davčno, ker je mogel izpolniti en obrazec zahtevo za davčno  št. Potem pa smo jo po kakšnem tednu prejeli domov.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 683
17.4.2008 19:28:52   
Dinki
Mi smo kupili Sab simpex kaplice pa kaplice proti krčem. Sicer zaenkrat še ni hudo, ampak ji že kar dam malo.

Perp, kje pa si kupila te kapljice? Sporoči nam če boš videla, da delujejo. Si moram tudi jaz kakšne nabavit za krizne trenutke ko našega Tita najbolj zvija.
Aha, posvetovalnica-pediater je torej eno in isto. Hvala user posted image .

No, mi smo danes bili zunaj vsega skupaj 10 min user posted image . Bravo mi! V vozičku je jokal, tko da ga je očka držal v naročju...pa je preveč pihalo in smo raje kmalu zaključili. No ja, vsak dan malo, pa bo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 684
17.4.2008 19:53:15   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Mi smo davčno številko dobili po pošti. Drugače je pa včeraj šel dragi na CSD uredit za doklade in na občino je nesel papirje, ker dajo nekaj denarja. Popoldan grem jaz odpreti račun, da položiva njen denar.

Dinki - naročila si se k pediatru, a to imaš v mislih posvetovalnico? Ali greste posebej k otroškemu zdravniku, zakaj?

Mleko - a ve vse pijete mleko že od začetka? Sama ga trenutno ne pijem in ne jem jogurtov. Jem le sir.

Katy13, kaj si pa morala narediti za davčno? Jaz jih namreč kličem že cel dan in po pričakovanju nihče ne dviguje telefona.

Pediater - jaz upam, da ne bom preveč butasta izpadla, ampak kam se gre pa v posvetovalnico? user posted image  Meni so v P rekli, da ko bo user posted image  star 4 tedne se ga pelje 1. k pediatru. Zato sem ga tja naročila.

Mleko jaz pijem, tudi jogurte.... in jem sir. Sem se pa tako odločila ker so ga ponujali že v P in patronažna je rekla, da je fajn zaradi dojenja in pa tudi zaradi kalcija....zakaj ga pa ti ne?

Davčna - nisem naredila nič, enostavno so mi jo poslali po pošti. Sem že hotela dragega poslat, da bi to uredil in ravno tisti dan smo jo dobili.

Verjetno je posvetovalnica in pediater eno in isto. Mi gremo naslednjo sredo, ker pri nas je le 2x na mesec.

Mlečni izdelki - ne vem, sem brala, da jih rado šrafžvfa po mleku in mlečnih izdelkih. Bom poskusila jutri. Upam, da ne bomo imeli problemov. Sir sem že sedaj jedla, ostalo pa ne.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 685
17.4.2008 19:53:22   
tina50
Zofy jaz ga kopam ob 21 uri, potem ga nahranim neglede nato kdaj je prej jedel, potem pa spat okrog 22-22.30!

plenice imava sedajle pampers, pa sem jezna ker nonstop prepuščajo! včeraj sem ga kar zjutraj 2x preoblačila, danes pa spet enkrat!

Katy13 jaz mleko pijem od začetka, že v bolnici sem ga pila!

Dinki ja slikat jih moraš, jaz ga bom peljala junija, ko bo malo večji, prej pa tako ne bomo hodili čez mejo. sej menda jo sedaj v treh dneh dobiš.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 686
17.4.2008 20:00:00   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

davčno ti pošlje davčna sama, ne rabiš klicat. dobiš jo kakšen dan za rojstnim listom.

Pri nas, pa je šel mož na davčno, ker je mogel izpolniti en obrazec zahtevo za davčno  št. Potem pa smo jo po kakšnem tednu prejeli domov.

pri nas je blo isto..moj je vse zrihtal..davčna št. prišla mislim da po enem tednu če ne že preh..aja pa glede dnarja k ti ga da občina moraš preh met odprt račun na otrokovo ime..če pa hočeš odpret račun rabiš davčno tako da je potrebno počakat da dobiš št...

dinki ...glede kapljic..sab simplex..sem jih tri dni nazaj kupla in dajala tamalmu in lahko povem da so mu pomagale se ne zvija več tako močno pa kr ublažijo mu krčke seveda mu zravn dajem čajček od kumine pa janeže(žlička enega in drugega prevreta v deci vode)in je kr miren ..drgač ga je pa do sedaj orang zvijalo samo enkat..in je kr pomagal..odvisno je pa tud od otroka..sem slišala pa brala da te kapljice ne pomagajo vsakemu otroku ..oz.da ne zaleže nič..zj pa ..upam da tvoj ne bo tak in da bo čim manj krčkov..

mi smo imeli danes UZ kolkov..niso nič posebnega rekli samo da še nisko tako razviti da bi se prav posebaj kaj videlo in da dobim po pošti izvid in da kdaj naj naslednjič pridem.user posted image
posvetovalnica in pediater je vse eno in isto samo reče se posvetovalnica..
glede mlečnih izdelkov..vse jem in pijem..sem že v P dobila..pa že v nosečnosti sem veliko mleka pila tko da zj ga tud spijem..v materinski nam je rekla da tiste ki so ful mleka spile že v nosečnosti ne bo tak šok za otroka tud če ga bom zj pila tiste ki so pa manj pile mleko pa naj uvajajo kao postopoma..user posted image ampak to je itak tko vsak drgač govori..v vsakem predelu naše slovenije drgač povedo ko da živimo v različnih državah in ne regijahuser posted image user posted image
aja pa vsakič hočem vprašat max..no bolj rečt..se mi zdi da sva ble medve skup v P mislim v istem času..nisva ble skup v sobi ker jest sem bila sama v apartmaju..cele štiri dni..v sobi 61 kje si bla pa ti..

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 687
17.4.2008 20:09:00   
paola
mi pa smo bili danes v posvetovalnici... smo se zredili za 1200g in zrasli za 5cm...user posted image

drugače smo pa bojda ok.user posted image

dobili tudi kapljice in šele sedaj mi je kapnilo, da nisva nikjer rabili zdravstenih kartic, čeprav jo  že imava niti nisva nikjer nič podpisali za pediatra...user posted image user posted image user posted image
no vsaj naročili so naju za naslednjičuser posted image
A ve ste to uredile?
jaz se nisem niti spomnila, ker sem malo morala tolažit, ker so naju pustili čakat v ordinaciji več kot pol ure, pa je lačna ratala, sestra pa tudi ni nič rekla.user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.4.2008 21:10:42   
tina50
paola čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

kako pogosto jih vi kopate?

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.4.2008 21:36:12   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: perp
Ampak čez pol urce dobiva obiske pridete dve prijateljici pogledat našega angelčka, pa bo spet spala. Res je smešna. Vedno ko pridejo obiski spi. Tko da si ziher vsi mislijo kolk je priden otrok. Potem pa gredo, ona pa v jok ... user posted image  ja je treba mal hecat mamico in očita.

Perp, a veš, da sem danes jaz isto rekla. Sem dobila prijateljico na obisk in je Julija seveda pridno spala. Vedno ko so obiski spi in se dela pridno, preden pa je prišla prijateljica, pa sem komaj skuhala in pojedla, ko je bila tako tečnauser posted image

Tina50, jaz kopam vsak dan,namilim pa 1x na teden. Danes smo se milili, kar pomeni, da se že 1 teden kopamouser posted image user posted image In Julija vsak dan bolj uživa v vodi. Prav joče, ko jo ven vzamemuser posted image . Masiramo pa se tudi že, le danes smo se bolj na kratko, ker ji ni preveč pasalo. Je smatrala najbrž za masažo že samo miljenje pred kopanjem, pa se ji je zdelo po kopanju še čisto prevečuser posted image

San, jaz sem pa brala, da mleko napenja le, če ga spijemo v prevelikih količinah - več kot 7 dcl na dan. Jaz pa spijem le 1 kozarec zjutraj za zajtrk.
Glede kosila s prepovedanimi sestavinami: zaenkrat jo še nič ne črviči, jedla pa sem ob 4h. A bi jo že moglo črvičit? Pa še to: a res, da gres napenja??? Mi je dragi rekel, da kao ful napenjauser posted image A ni to ful lahka hranauser posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.4.2008 21:38:34   
Zofy
Paola, glede pediatra: jaz sem mogla dat mojo zdravstveno in moje podatke, ker bo preko mene zavarovana. Njene zdravstvene še nimam namreč. Prav tako nisem nič podpisala - sej bi kar menjala pediatrinjo, saj prvi vtis ni bil najboljšiuser posted image In tudi mene so že naročili čez 1 mesec na vaganje in čez 2 na cepljenje.
A ve boste cepile proti rotavirusu? Je še samoplačniško in stane 2x po 75€. Midva najbrž bova.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.4.2008 21:40:13   
Zofy
San, kako ti uspeva na tako dolge sprehode? Imaš ful pridnega moža, ki doma pomaga? Kdaj pa utegneš kosilo skuhat? Jaz s kosilom na mojega počakam, tako da jem okoli 16.30 -17h in zato ne utegnem več na popoldanski sprehod...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.4.2008 23:15:16   
san
moj možek je res ful priden, sam doma pa ne pomaga, ker je več al manj skoz v službi in pride domov pozno popoldne, čet in pet pa ko otroc že v postelji ležijo, tko da jaz vse sama pedenam. otroci jejo kosilo v vrtcu in šoli, tko da do večera ni panike, pol pa zvečer jemo skupaj. jaz si za čez dan kakšno juho nardim že zjutraj, al pa kaj na hitro skuham, pa je. in pol lahko kolovratimo zunaj tudi popoldne. sem pa trenutno zelo utrujena ob večerih.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.4.2008 23:25:17   
san
no, tole glede mleka me prav veseli, se pravi lahko spijem kakšen kozarček na danuser posted image . za gres tud jaz prvič slišim da napenja.

glede kopanja, mi smo se včeraj prvič, tko da predvidevam, da ga bom milila enkrat tedensko, namakala v vodo pa vsak dan.

jaz ga verjetno ne bom cepila, mene je cepiv strah. se bojim stranskih učinkov, pa za rotavirus se sploh še nisem pozanimala kakšni so...

mi smo se tudi začeli masirat, pa mu včasih paše, spet drugič ne.

paola, čstitke za pregled in lep napredekuser posted image

dinki, pa je vsaj malo bil zunajuser posted image

aha, jaggoga, nisem vedela, da je glede davčne različno po krajih. no v lj. jo kar sami pošljejo

tina, naš mali pa od osmih ali devetih naprej ponavadi že spi do jutra, vmes se zbudi okoli polnoči in okoli tretje ali četrte ure za jest, včasih tudi do petih zdrži, pol pa še potegneva do pol sedmih. tko, da midva se bova umivala mal pred osmo. odvisno tud od tavelkih otrok.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.4.2008 23:29:42   
san

moj možek je res ful priden, sam doma pa ne pomaga, ker je več al manj skoz v službi in pride domov pozno popoldne, čet in pet pa ko otroc že v postelji ležijo, tko da jaz vse sama pedenam. otroci jejo kosilo v vrtcu in šoli, tko da do večera ni panike, pol pa zvečer jemo skupaj. jaz si za čez dan kakšno juho nardim že zjutraj, al pa kaj na hitro skuham, pa je. in pol lahko kolovratimo zunaj tudi popoldne. sem pa trenutno zelo utrujena ob večerih.

seveda, vmes popoldne jemo kakšno malico, zvečer pa topel obrok

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 695
18.4.2008 8:51:05   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

A ve boste cepile proti rotavirusu? Je še samoplačniško in stane 2x po 75€. Midva najbrž bova.

Ja, jaz  bom tudi cepila proti rotavirusu, predvsem ker je tavelik v vrtcu in je bil v prvem letu varstva v vrtcu (med 1 in 2 letom starosti) velikokrat bolan za rotavirusom.
Prvo cepljenje se lahko opravi istočasno z ostalimi cepljenji pri 3 mesecih in druga doza po 6 tednih, lahko pa tudi že prej. Cepljenje se ne izvede klasično z inekcijo, ampak se spije tekočino oz. jo vbrizgnejo v usta.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.4.2008 8:58:39   
jagoga

aha, jaggoga, nisem vedela, da je glede davčne različno po krajih. no v lj. jo kar sami pošljejo

Mogoče je pri nas tako, ker rojevamo v različnih območjih upravnih enot in nimajo točnih podatkov kdo kdaj rodi. Rojstni list pa izda upravna enota, ker rodiš. Pri vas v LJ pa  se to ne razlikuje. UGIBAM

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.4.2008 9:12:59   
perp
evo jaz tudi že kar kuham juhico. Zgleda, da je tale moj otrok jutranji tip, saj zdaj že kar konstantno vstaja okoli 6-7ure in ne in ne zaspat nazaj. no sej man ni panike, ampak oči bo bolj trpel med vikendom. ker imamo tolk mejhen stanovanje, se vse sliši user posted image  in ne bo mogel spati. jah, nimaš kaj.

Imam dve vprašanji: koliko ur vam rata spati čez noč? - meni rata okoli 6 ur. Sej to pa ni tolk malo user posted image  Potem pa še včasih popoldne kidnem z Nejo spat za kakšne pol urce. Kaj pa kaj nohtki vaših user posted image ? A ste jih že kaj postrigli in od kdaj naprej jih lahko?

Ja dinki vse te kaplice sem kupila v lekarni. pa se mi zdi, da kar pomagajo.   

Glede cepljenja za rotavirus pa sva kar 100%, da jo bova cepila, ker ta bolezen je ful smotrana in so res revčki. To kar 2/3 vrtca takrat manjka - vsaj pri nas je tako. Vidim po nečaku, kolk je bogi. A da je samo 2x75Eurov, sem slišala da je 200. Super.

< Sporočilo je popravil perp -- 18.4.2008 9:14:10 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 698
18.4.2008 9:59:11   
tina50
perp mi tudi spimo skupaj po kakšnih 6-7 ur! samo spat ga dam v zibko, potem pa okoli 2-3 zjutraj nekaj jamra, pa ga prestavim k meni in že spimo naprej.user posted image user posted image
okrog 4-5 pa potem jemo! pponoči je za enkrat priden!
nohtke sem jaz postrigla, ko je bil star en mesec, tako so mi rekli

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.4.2008 10:01:05   
tina50
proti rota virusom bom pa jaz videla kaj bodo rekli v posvetovanici!

če je tako kot pri gripi ko nič ne pomaga, ga ne bom dala

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?