|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
18.4.2008 10:05:55   
tina50
perp a sem ti že povedla, da ima moj mož 25.3. rojstni dan!

lahko imata skupaj fešto!user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 701
18.4.2008 10:59:55   
tina50
imam eno vparašanje!

a bote ve kam nalagale denar za malčeke? kam, pa koliko, če lahko vprašam?

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 702
18.4.2008 11:00:54   
tina50
danes imam pa jaz monologouser posted image
kja ste vse, jaz bi šla ven pa je dežuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 703
18.4.2008 11:01:35   
Dinki
Dobro jutro mamice user posted image ,
mamo pa kislo vreme danes. Ne bo nič z našimi sprehodi. Bo dan bolj namenjen crkljanju, počivanju ali pa kakemu pospravljanju. Mene čaka že cel kup oblek za speglat user posted image . Moj dragi jih da prat in v sušilca, pegla mu pa ne diši user posted image .

Tina50, tudi mi imamo podeoben večerni ritual kot pri vas. Tita umijemo ob 21h zvečer, potem ga podojim in zaspi nekako ob 22h če imamo srečo, če ne ob 22.30.

Medica...napisala si, da Anisu poleg kapljic daješ še čajček proti krčem. Kako se ti to obnese glede dojenja? Mene je kar strah mu ponuditi kaj drugega, da mi ne bi potem začel štrajkati pri dojenju. Koliko mu daš tega čaja in kolikokrat na dan? Jaz sem včeraj naročila preko moje sodelavke, da mi prinese tiste avstrijske kapljice in upam, da bodo kaj pomagale. Se mi kar smili mali ko ga tko močno zašraufa. Pa najhuje mi je to, da ne popije več toliko mleka kot prej, ker ga že sredi dojenja začne šraufati user posted image . Kakšen nasvet, ideja?

Paola, čestitke za pregled user posted image

Glede cepljenja se jaz nisem še nič odločala. Bom videla kaj bo kaj rekla pediatrinja in potem se bova odločila skupaj z očijem.
Kopamo se mi še ne, ker popek še ni čisto v redu. Pride pa v ponedeljek ponovno patronažna in se bomo tehtali...me prav zanima kaj bo vaga pokazala....

Perp, mi ponoči spimo vsega skupaj nekako v povprečju 8 ur. Enkrat manj, drugič več. Če zaspi ob 22h, se zbudi okoli 2h, 3h. Takrat podojim in ga previjem. Naslednje zbujanje je ob kakih 5h, 6h in takrat spet dojimo in zadremuckamo še za kake 2 uri. Sam Tit potem nekaj časa zjutraj bedi, malo se moramo z njem ukvarjati, potem pa ponovno zaspi....tako kot zdaj in imam malo časa zase.
Nohtke mi še ne smemo strižt. Fajn je počakati do enega meseca. Naš mora imeti rokavičke ker če ne se čist popraska. Nima dolgih nohtov, ampak ful oštre.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 704
18.4.2008 11:07:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

imam eno vparašanje!

Najin Tit je dobil kar nekaj denarja ob rojstvu od babice in dedka ter od prababice in pradedka. Ta denar mu bova položila na njegov račun, ki ga še morava odpreti (čakamo na davčno št). Vendar pa ne bova mesečno nalagala denar, vsaj zaenkrat še ne. Ko bo ob rojstnih dnevih dobil kak denar ga bova nakazala tja.
Druga babica in dedek pa sta mu odprla polico. Torej mu bosta mesečno nakazovala denar do 18 leta, poleg tega je še nekaj zavarovan, prav tako jaz kot njegova mama.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 705
18.4.2008 11:34:05   
Katy13
Pozdravljene!

Jaz sem ravno danes šla in odprla račun za našo Tajo. Se je nabralo akr nekaj denarja za darila.

O cepljenju še nisem razmišljala, bomo videli kaj bodo svetovali v posvetovalnci.

Nohti - mi smo jih že strigli, ko je bila stara 1 teden, jih je postrigla babica, ker je imela zelo dolge nohtke.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 706
18.4.2008 12:09:41   
Naša črtica koraka
Čauč,
uf, končno je videt, da bo danes normalen dan ...
prejšnje dni sem nekaj pojedla ... in preden je to moje dete prebavilo ... uf, škoda le, da ne vem kaj bi bilo. Krivci so najmanj 3je: cvetača, čokolada ali daktarin gel ... slednji mi je najbolj na sumu - tako je bilo 2 dni,

No, potem sem ko krava zaležala lastno dojko in to pri polni zavesti ... sem na desni strani ležala in dojila z levo dojko, če si predstavljate to akrobatiko ... jo močno odsvetujem, ker je posledica zamašen mlečni vod, ta pa boli k hudič. No, potem sem celo noč spala s termoforjem in bila skoz v postelji, danes sem bolje (boli še, a je bolje).

Sicer imam - trkam na les!!- takega angelčka. Pa še spi veliko. Včeraj na danes je spala od 21h do 5h. Jaz sem vstala večkrat, da sem spumpala dojko.
Spumpan mlek mi je do sedaj prav prišel zvečer, ko je bila tako utrujena od jokanja (krči prejšnje dni), da je samo popila in v trenutku zaspala ... sicer pa se med dojenjem krega. Usta ima polna mleka in protestira, ker bi ona spala, a ne bi bila pa lačna user posted image

Sicer pa je za 18dni staro bejbo, že precej odločna: absolutno čez dan ne prenese pokakane pleničke, zvečer mora zaspat pri mamici v njeni postelji, rada se kopa in masira, od barv je pa trenutno "in" črna ...
Ko ji je kaj všeč spušča glasove: E-e-e user posted image .

Berem, da se pogovarjate o osebnih dokumentih in listinah: koliko dni po rojstvu pa ste prijele rojstni list? Mi ga še nismo ...

Evo, princesa me kliče!

lepo, lepo bodite!

Oči: kateri inštrument bi se učil v glasbeni šoli?
M. (4leta): gramofon ... tuba je še pretežka!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 707
18.4.2008 12:12:29   
san
mi imamo tudi že račun odprt, kar pri najini banki za vse tri - modro varčevanje in jim nalagava mesečno gor po bivših 5000 sit - kakšen mesec tudi več, plus ves denar, ki ga dobijo gre gor in tisto kar sami prišparajo gre tud gor. se že dolgo časa odločava o kakšni boljši naložbi, pa se ne spoznava preveč na sklade in ne upava tvegat.

moj brat npr. je pa v neke sklade dal prek slovenice, je bila akcija takrat, ko se je hči njegova rodila in naj bi na koncu, kar lepa vsota ven prišla, pa v vsakem primeru ji bodo izplačal neko večjo vsto, npr. če bi se bognedaj, kaj njima zgodilo.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 708
18.4.2008 12:18:30   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Ko ji je kaj všeč spušča glasove: E-e-e user posted image .

hehehe, naša Julija tudi tako dela. Mi je prav smešnauser posted image user posted image user posted image

Kar se nohtkov tiče, sem jih jaz kar odlomila, ker so bili itak ful krhki in lomljivi, ko pa spet zrasejo, pa jih postrižem, saj smo danes stari 1 mesecuser posted image user posted image user posted image

Sem pa prav slabe volje, ko je tako vremeuser posted image . Sem včeraj skuhala enolončnico za 2 dni in bi lahko danes šla na daljši sprehod, pa je dežuser posted image . Upam, da se popravi, deževat je že nehalo...

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 709
18.4.2008 12:24:01   
Arabela

imam eno vparašanje!

KD ŽIVLJENJE... skladi...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 710
18.4.2008 12:25:44   
Naša črtica koraka
user posted image  ko bo pri nas še ena redna plača bomo tud varčevali ... zdaj živimo iz rok v usta. žal.user posted image

tako, da user posted image user posted image  za vse, ki varčujete za otročke!!!user posted image user posted image  se mi zdi res modro!
Dinki: tit ima pa res modre stare starše!

Oči: kateri inštrument bi se učil v glasbeni šoli?
M. (4leta): gramofon ... tuba je še pretežka!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 711
18.4.2008 12:26:16   
Arabela
Noč je bila od 2h zjutraj za popuser posted image .... ga je šraufalo, sva spala na kavču da nisva budila atija in KAtarine.. zdaj pa je pravi cukrček... dopoldne spal, zdaj se igra v ležalniku, da mami posesa, nato šibava ven... ja na Štajerskem je sonček...user posted image user posted image user posted image

Koža na obrazu je že boljša, smo pa spet fasali temenca, tokrat na levi strani glavice... pa že pacam maddljevo olje gor, se mu glava že na dlaleč sveti...user posted image user posted image user posted image

Pozdravčke....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 712
18.4.2008 12:28:15   
san
rojstni list sem dobila že po enem tednu in potemdva dni kasneje še tistega z očetom vpisanim - se pravi z mojim ”možekom”, s katerim nisva poročenauser posted image in potem dva dni kasneje še davčno. v glavnem zelo hiro in zdej mi je čudno, ker zdravstvene še niuser posted image .

mi spimo super. danes je sicer ene 5 min nekaj jokal okoli pol dveh, pa se je potem hitro pomiril, ga je neki zvijalo. drugače pa gre spat takrat ko tavelka otroka - med osmo in deveto, sem mu kar določla uro. takrat ugasnemo luči - po pravljici in če še ne spi, mora takrat spat. ampak ponavadi on takrat že spi. jaz še mal ležim pri starejšem sinu, pol pa grem še mal delat, če ne padem doluser posted image . pol pa se okol polnoči (al pa mal kasnej) zbudi za hranit in ga še previjem in spi naprej do okoli štirih (včasih mal prej, včasih kasnej) in se mal podoji in spet spi do npr. polsedmih. tko da on čez noč spi dobrih 10 ur, jaz grem pa mal kasnej spat, ker še z lubijem klepetava, pa mal za računalnikom sdiva, pa tko. če padem dol in zaspim s tasrednjim sinom, se pa ponavadi zbudim okoli polenajstih in pol grem spat, ko se mali zbudi.

alarmuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 713
18.4.2008 12:58:12   
jagoga

imam eno vparašanje!

Mi imamo za oba odprti varčevalni knižici,kjer se nabera denar od daril, naše dobre volje in finančnega viška ter kovančkov. Nekajkrat sem se že hotela odločiti tudi za kakšn drug način (razni skladi), ampak kar odlašam.

So pa  zdaj en dan v vrtcu nas mame lovili od firme FINMART in bodo prišli delat na dom predstavitev ravno na to temo. Ali je katera že slišala za to firmo?

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 714
18.4.2008 12:59:47   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

smo pa spet fasali temenca, tokrat na levi strani glavice... pa že pacam maddljevo olje gor, se mu glava že na dlaleč sveti...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mu včeraj tudi mazala čelo, ba bom mogla danes zopet,ker ni šlo vse dol

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 715
18.4.2008 13:09:48   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Medica...napisala si, da Anisu poleg kapljic daješ še čajček proti krčem. Kako se ti to obnese glede dojenja? Mene je kar strah mu ponuditi kaj drugega, da mi ne bi potem začel štrajkati pri dojenju. Koliko mu daš tega čaja in kolikokrat na dan? Jaz sem včeraj naročila preko moje sodelavke, da mi prinese tiste avstrijske kapljice in upam, da bodo kaj pomagale. Se mi kar smili mali ko ga tko močno zašraufa. Pa najhuje mi je to, da ne popije več toliko mleka kot prej, ker ga že sredi dojenja začne šraufati user posted image . Kakšen nasvet, ideja?

dinki čajček mu dajem pred dojenjem po malem kar iz flaške ker ena k mi je to svetovala je rekal da dajem po tavelki žlici pa mi ni nekako ..pa čist mal spije ene tri požirka gledam da nardi pol mu pa dam jošk in normalno doji..ta ti vleče vse kar mu pride v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image ..še svojo roko da usta pa zravn tako cmoka da je prav smešno..kapljice pa dam po dojenju..jest sem kr dala takoj mal čajčka..zj nazadnje ko sem bla v posvetovalnici mi je pa tud pediatrinja rekla da mu lahko dajem mal čajčka..jest gledam mal tko na vse to kar nam govorijo da ne smeš ne vem kaj..kako so pa včasih..men je mami pravla kako je mene hranila..da dol padeš..ker ni mela mleka ni blo dovolj mi je mogla dajat flaško in mi je normalno na začetku dajala 50ml  pol  je pa vidla da sem še vedno lačna mi je zvišala na 100 ker tud to ni blo dovolj je blo že 150..user posted image ker pa tud to ni zaleglo sem se menda skoz drla mi je pa tist keks albert zdrubila pa nardila flaško..user posted image user posted image in sem spala ko ..user posted image user posted image pa evo me sem čist ok..pa včas so tud dajal v bolnici menda otroku po žličkah navadno vodo..pa zj kao nič ne smeš..mislim da mal vse napumpano..dobr itak da moraš mal merkat itak da mu zj ne bom že uvajala neke hrane dost ma jošk pa ta čajček..pol k bo cajt pa dobi ostalo...user posted image

rojsni list smo mi dobil takoj se mi zdi drug dan..davčna je tud hit pršla ..zdravstveno izkaznico smo pa zj v ponedeljek dobil..
račun ma odprt..zaenkat mu še nič ne dajemo gor..tak kot je nčk rekla ko bo še ena plača pol bomo pa že varčeval..je pa babica rekla da bo nakazala nekaj dinarčkov na njegov račun..bravo babi..

nohte sem pa tud jest že postrigla ker je mel tako velike in se je nonstop praskal..sej smo mel gor rokavičke ampak ko sem dol dala je blo pa katastrofa..dol potrgat jih nisem mogla ker so se samo uvijal..in sem postrigla in zj moram že spet ker so mu že zrasl..ful hit rasejo..user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 716
18.4.2008 13:42:08   
tina50
jogoga jaz še nisem slišala  za to firmo. jaz, če se boma odločila bom tam, kjr je bolj znano, verjetno slovenica-KD, ker mama midva tudi tam

vse te dokumente sva midva tud dobil po pošti

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 717
18.4.2008 14:53:13   
mergetka
Ojla, mamice!!!

Se vam dolgo nisem javila... Sem mela vročino skor 39 in točno takrat še rojstni dan, tko da ga bomo praznovali kasneje. Ampak zdaj je že dobro in sem ful vesela, da nisem še kaj drugega dobila (moji doma so preboleli rota virususer posted image ).

Mi smo zelo dobro, mali je danes prvič ponoči po podoju mal težko nazaj zaspal, tko da upam, da je bila sam izjema. Zvečer resda mal kasneje zaspi, recimo okol 12h do pol dveh, sam spimo pa do 7h, 8h z do dvema hranjenjema.

Je pa dobil ful mozoljčkov. Kako jih ve rihtate, a kr pustite, da se samo zaceli?

Nč, grem za nazaj mal prebrat, ste napisale kr neki strani. Lepo se mejte!!!user posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 718
18.4.2008 16:20:31   
tina50
mergetka vse najboljše za rojstni dan!
mozoljčke, pa še ima moj mali tudi. jaz sem mu jih prej mazala s hladilnim mazilo, zdej pa mu jih ne več, sej se mu posušijo, pa novi tud naredijo!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
18.4.2008 16:23:59   
Zofy
Mergetka, jaz sem mozoljčke mazala z bepanthenom (tako mi je svetovala pediatrinja),pa ni nič zaleglo. Je bila vsak dan hujša in bolj in bolj mozoljasta in ne vem, če ni za to kriv ravno bepanthenuser posted image

Zdaj bom raje pustila, da se na zraku lepo posušijo, ker bepanthen je ful masten...

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
18.4.2008 17:59:15   
mergetka
Tina50, hvalauser posted image !
Kapljice mi dajemo (od koroških) in kr pomagajo. Dam mu jih včasih že med dojenjem, včasih pa pol po, kar na dudo, ko ga matra. Se mi zdi, da ma zdaj bolj tekoč kakec.

San, kako ste pol izpeljali kopanje?  Mene mika, da bi probala že v čebričku, ker v kadi kr joka... Kdaj ste začele s čebričkom, tiste, ki ga uporabljate?

Dinki, mislim, da sva meli isto babico ( Jasno Žagar). Men je bila tudi zelo fajn! Sicer sm končali s CR, sam ves čas pred tem mi je pa zelo stala ob strani (in moj seveda tudi). Se spomnim, da sem se je ful držala med ta hudimi, moj mi je pa zadaj držal  roko na  križu.

Eva78, moj tudi poliva, sploh če mu ne rata podret kupčka. Pol mu pa z brisačo naredim naklon in ga dam gor spat. In včasih pomaga...

Katy13, jaz mam tudi Fixies in take, kot so jih meli v P, sam ponoči ne previjam in bom začela s Paperskami, ker mu je že premočilo parkrat. Čez dan pa bom imela Fixies, ker baje najbolj dihajo.

Pa še tiste, ki ste imele CR, kdaj ste šle prvič na sprehod in za kak dolgo? Jaz zaenkrat hodim sam po balkonu, mali pa je v vozeku.

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 721
18.4.2008 18:18:50   
Vilma
Ste se pogovarjale glede cepljenja za rota virus. Jaz še ne vem, kaj bom. Najbolj me moti to, da je samo 85% zanesljivo. Torej kljub temu, da je cepljen, lahko zboli. Razmišljam pa podobno kot Jagoga, ker imam starejšega v vrtcu, sicer še ni zbolel za roto, ampak skoraj zagotovo enkrat bo. Bi bilo fajn, da cepimo Julijo, je vsaj manjša verjetnost, da ne zboli tudi ona.
Glede varčevanja pa imamo za Dominika odprto pri Merkur zavarovalnici naložbeno življenjsko zavarovanje vezano na investicijske sklade z garancio izplačila. Imenuje se Vario top.
Moj dragi sicer pravi, da je to polica za naju. Kao po 25 letih bova ta denar porabila za nakup manjšega stanovanja, ker bova sama, tega pa prepustila otrokom. Kako bo zares, bomo pa vidli. Če katero zanima ta tip varčevanja naj me kontaktira na ZS, ji bom dala kontakt za naprej. 
zdaj pa šibam, še tole sem komaj uspela naklofat.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 722
18.4.2008 18:54:39   
marita
kako se imenujejo kapljice proti krčem, ki se dobijo v avstriji? Vem, da je bilo že govora o tem, pa se ne spomnim.user posted image
Nasplošno je maks priden fantek, ali pa me je prva hči že vsega hudega navadila user posted image , kaj pa vem, men se zaenkrat zdi vse kar lahko. Lepo se doji, lepo spi čez dan, ponoči tud kar ok, rad ima vozek, jaz pa uživam v dolgih sprehodih... Sam tole vreme nam nagaja, joooj me prov jezi.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 723
18.4.2008 19:26:15   
ursi84
Živijo punce!

Po res dolgem času se Vam javljam. Berem vas redno vsaki dan, za pisat pa zmanjka časa, saj je Nejc tak navihanček, ki hoče kar naprej mojo pozornost. Čez dan je skoraj skoz buden z izjemo danes, ko že cel dan samo spi (se naje in spi dalje). Ne vem, če je bi danes 2h buden od jutra. Sedaj tudi spi in upam, da ponoči ne bo težav.
Drugače pa spimo ponoči zelo lepo. Spat gre med 20 in 21h, nato se zbudi okoli 2-3h se naje in spet spi do 6h. Potem se malo pogovarjava, se smejiva in spet ga zmanjka za vsaj 2h. Je zelo ješč (bi kr naprej jedel) in se mu tudi pozna. Ma take klobase in zelo napeta ličkauser posted image . Sem ga zadnjič vagala in kaže, da ma okoli 5kg (vagala sem ga z mano in nato odštela mojo težouser posted image ).
Krčkov mi nismo imeli, res pa je, da ga napenja, ko mora "prdnit" ali pa ko kaka in včasih malo pojokca.
Glede plenič: midva že od samega začetka uporabljava pleničke Fixies in sem z njimi izredno zadovoljna. Premočila mi je mogoče ene 3x do sedaj. Tudi ponoči se ne previjava in nama lepo zdrži do jutra brez premočitve user posted image user posted image user posted image . Sva pa imela tudi Pampers, ampak, je dobil takoj rdečo ritko, tako da sva jih ukinila.
Nejc je imel tudi ogromno mozoljčkov po obrazu, ko je bil star 3 tedne. So pa sami izginili čez 2 tedna, tako da imamo sedaj zelo lepo kožico user posted image user posted image

Za enkrat toliko od mene, ko utegnem Vam pa še kej napišem!!

Lepo nočko

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 724
18.4.2008 19:47:01   
Dinki
Sicer pa je za 18dni staro bejbo, že precej odločna: absolutno čez dan ne prenese pokakane pleničke, zvečer mora zaspat pri mamici v njeni postelji, rada se kopa in masira, od barv je pa trenutno "in" črna ...
Ko ji je kaj všeč spušča glasove: E-e-e .

Berem, da se pogovarjate o osebnih dokumentih in listinah: koliko dni po rojstvu pa ste prijele rojstni list? Mi ga še nismo ...

Glede pokakane plenice je ista kot Tit. Pri njemu je trenutno in črno-bela kombinacija.Take imava povštre na kavču in ko je pri volji jih opazuje s takim navdušenjem. Lahko bi rekla, da je to trenutno njegova edina atrakcija-igrača .....čist navadni povštriuser posted image . No, pa solna lučka mu je blazno zanimiva na previjalni mizi. Zmeraj gleda vanjo.

Naš je najbolj luškan ko spusti glas a-u-u-u-u....in našobi ustka, češ kako mu je hudo user posted image

Rojstni list sem prejela en teden po njegovem rojstvu domov priporočeno po pošti.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?