Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: san Uf, lije, pa še vedno imam monologe. A pri vas ni dežja, al kaj???? je bil dež ja, mi smo bili pa ravno na sprehodu, že drugič in nas je skor dež napral. no, pa smo se skrili k očiju v službi, ker smo bili zmenjeni, da ga pridemo počakat in pol smo tam počakal, da se je zlil in smo šli pol na sprehod, sicer še po dežju, ampak ni več tako lilo. potem smo šli pa še na sladoled, in še do špice in se je zjasnilo, pol smo šli pa še mal naokrog . zdej grem pa otroke spat dat, me že tukaj zraven čakata. malega pa ata uspava, je imel prej krče, ko smo domov prišli, pa se je pred pol ure končno umiril, ampak še ne more zaspat, ker preveč galamo delata tavelka UFff, včeraj ej bil en tak težek dan, Anja je od mojega zadnjega posta pa do 10h zvečer jokcala, bila skoz lačna, skoz kupčki - sm še zdej zmatrana. Pri vas vsaj očka zaleže, no včeraj pri nas ni šlo skozi nič, razen jošk, pa malo voziček. Očitno je imela porast ali pa pač eno težko popoldne. Tako se mi je smilila revica, pomislila sem, kaj šele ostali zakladki trpijo zaradi krčev ... ah, ta čreva, naj že zrastejo ... vsem želim lep dan, s takimi malimi krčki, da jih zakladki še opazili ne bojo ... ALARM????? zdj???