|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
25.4.2008 20:55:38   
san
Uf, lije, pa še vedno imam monologe. A pri vas ni dežja, al kaj????

je bil dež ja, mi smo bili pa ravno na sprehodu, že drugič in nas je skor dež napral. no, pa smo se skrili k očiju v službi, ker smo bili zmenjeni, da ga pridemo počakat in pol smo tam počakal, da se je zlil in smo šli pol na sprehod, sicer še po dežju, ampak ni več tako lilo. potem smo šli pa še na sladoled, in še do špice in se je zjasnilo, pol smo šli pa še mal naokroguser posted image .

zdej grem pa otroke spat dat, me že tukaj zraven čakata. malega pa ata uspava, je imel prej krče, ko smo domov prišli, pa se je pred pol ure končno umiril, ampak še ne more zaspat, ker preveč galamo delata tavelka

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 876
25.4.2008 20:57:24   
san
user posted image zdej mam pa še jaz mal monologeuser posted image

lahko noč vam želim

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 877
26.4.2008 5:27:28   
lucalu
Azzurra čestitke Daši za pregled in napredovanje!!! user posted image user posted image user posted image
janet in Katy13 tudi vama čestitke za uspešni prvi posvetovalnici!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 878
26.4.2008 5:27:40   
lucalu
san tudi vama z Urbančkom čestitam za uspešen pregled!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 879
26.4.2008 5:27:52   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mozoljčki... tudi naš jih ima polno, prav hrapavo kožo ima po obrazu, pa temenca so pršla v vsej svoji veličini po celi glavici... ubošček prav grdo izgleda, no ne grdo, ubogo..user posted image

Tako je imel Tai... nejprej milijon mozoljčkov, potem so se pa začeli sušiti in je imel full hrapava lička in nad noskom, pa za ušeski in po njih tudi... GROZA! No, zdaj smo pa že dva dni brez! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 880
26.4.2008 5:35:51   
lucalu
BellaLuna čestitke za uspešno posvetovalnico in napredovanje!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 881
26.4.2008 5:36:03   
lucalu
Lona76 upam, da se zadeve kmalu uredijo in, da vama s Tajo ne bo več treba toliko skakati okoli zdravnikov!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 882
26.4.2008 5:36:11   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj danes?
Mi smo danes spali rekordnih 7 ur... od 21h do 4h! user posted image user posted image user posted image  Še vedno ne morem verjet...
Drugače je vse pod kontrolo, razen seveda krčev... pa nosek imamo še vedno kar naprej poln. Malo sem vas prebrala za nazaj (še vedno ne vse user posted image ), zdaj grem pa jaz tudi še malo po odejo, dokler Tai spančka... kdo ve kaj bo čez dan! user posted image
Pridne bodite in veliko se cartajte!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 883
26.4.2008 9:22:06   
lucalu
tina50 čestitke Lanu za pregled in napredovanje!!! user posted image user posted image user posted image  Pa seveda vama želim, da se pruh sam pozdravi! user posted image user posted image user posted image
Res, kako hitro rastejo ti naši otročički...

< Sporočilo je popravil lucalu -- 26.4.2008 9:23:08 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 884
26.4.2008 9:26:46   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Lucalu, ne vem , če sem prav razumela. Če dojenčka šraufa med dojenjem, je to od hrane. A potem, če ga šraufa ob kakšnem drugem času, potem pa to ni od hrane user posted image

Ja, tako je meni rekla pediatrinja... če ga zvija med dojenjem, je to zato, ker si nekaj takega pojedla, če ga pa vmes, je pa to zato, ker se mu ureja prebava... in nekatere sploh ne zvija močno, tudi, če jih... nekatere pa res in tisti so bolj občutljivi - mi, na žalost, spadamo v to skupino user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 885
26.4.2008 10:30:30   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

Uf, lije, pa še vedno imam monologe. A pri vas ni dežja, al kaj????

je bil dež ja, mi smo bili pa ravno na sprehodu, že drugič in nas je skor dež napral. no, pa smo se skrili k očiju v službi, ker smo bili zmenjeni, da ga pridemo počakat in pol smo tam počakal, da se je zlil in smo šli pol na sprehod, sicer še po dežju, ampak ni več tako lilo. potem smo šli pa še na sladoled, in še do špice in se je zjasnilo, pol smo šli pa še mal naokroguser posted image .

zdej grem pa otroke spat dat, me že tukaj zraven čakata. malega pa ata uspava, je imel prej krče, ko smo domov prišli, pa se je pred pol ure končno umiril, ampak še ne more zaspat, ker preveč galamo delata tavelka

UFff, včeraj ej bil en tak težek dan, Anja je od mojega zadnjega posta pa do 10h zvečer jokcala, bila skoz lačna, skoz kupčki user posted image  - sm še zdej zmatrana. Pri vas vsaj očka zaleže, no včeraj pri nas ni šlo skozi nič, razen jošk, pa malo voziček. Očitno je imela porast ali pa pač eno težko popoldne.

Tako se mi je smilila revica,
pomislila sem, kaj šele ostali zakladki trpijo zaradi krčev ... ah, ta čreva, naj že zrastejo ...
vsem želim lep dan,
s takimi malimi krčki, da jih zakladki še opazili ne bojo ...

ALARM????? zdj???

Oči: kateri inštrument bi se učil v glasbeni šoli?
M. (4leta): gramofon ... tuba je še pretežka!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 886
26.4.2008 11:32:47   
Dinki
Danes smo pa mi stari 1. mesec joj kva gre čas hitro. In smo imeli prvič pediatra.

Perp, sicer z enodnevno zamudico, a vseeno vse najboljše tvoji princeski za en mesec user posted image user posted image
prav tako čestitke za lepo napredovanje user posted image  in pa držim pesti, da bo čim manj takih neprespanih noči. Tudi pri nas se kdaj taka pojavi. Kdaj ko ga ponoči podojim so njegove učke čisto budne in ga sploh ne morem nazaj uspavat....medtem pa jaz škilim zraven od zaspanosti user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 887
26.4.2008 16:42:05   
lucalu
perp čestitke za pregled in za dopolnjen prvi mesec!!! user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 888
26.4.2008 17:32:43   
Naša črtica koraka
punce, malo berem zanazaj, pa vidim, da imate vse korenjake!! Sicer je res, da so štarti različni ( Tit user posted image ), pa geni tudi user posted image

... kasneje dokončam misel, mam arije, ubožca

Oči: kateri inštrument bi se učil v glasbeni šoli?
M. (4leta): gramofon ... tuba je še pretežka!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 889
26.4.2008 19:16:00   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

punce, malo berem zanazaj, pa vidim, da imate vse korenjake!! Sicer je res, da so štarti različni ( Tit user posted image ), pa geni tudi user posted image

... kasneje dokončam misel, mam arije, ubožca

Nekaj korenjakov je pa res med nami marčevkami, je pa smešno, da očitno vodi tisti, ki je na svet prišel zadnji user posted image . Včeraj je imel Tit po kopanju na vagi 5170 g user posted image . Če bo šlo tako naprej ga pri enem letu ne bom mogla več dvigniti user posted image .

Danes je pa kar zatišje tu gor. Vse uživate zunaj. Tudi mi trije smo se danes orng našpanciral in izkoristili sonček, kolikor nam je bil naklonjen. Smo prišli domov in se vsi trije po kosilu zleknili na kavč in zaspali user posted image . Jutri bo zgleda še lepše user posted image . Jupiiii, pomlad je tu!!!!! Boste za prvomajske praznike doma ali se boste kam podali s svojimi user posted image ?

Uživajte v sobotnem večeru.....

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
27.4.2008 9:41:12   
san
no, sm dala novejše fotke gor, pa še par začetnih, zdej pa letimo ven

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 891
27.4.2008 10:11:01   
Lona76
Dober dan vsem!
Joj kako je lepo zunaj! Naša princeska pa še kar spi. No sicer se je zbujala za dojenje, drugače pa spi že od dev etih zvečer. Ne vem a jo je zmatral učeraj zrak, smo bili full zunaj, smo imeli pri tašči piknik. No evo se že oglaša. No sedajle se oblečemo in gremo ven ta velikega učiti rolati.
Ima pa Taja spet zabasan nosek ji spet fiziološko notr šopam. Pa sej ni čudn, če samo po zdravstvenih domovih hodiva.
Za praznike mi ne bomo šli nikamor za dalj časa ker se mi zdi da je mala še premajhna. Bomo pa hodili na enodnevne izlete. Upam, da bo vreme. Fino bi bilo da bi bilo tako kot danes. Ja preveč si želimo.
Aja user posted image user posted image user posted image vsem za uspešno opravljene preglede in hvala vsem za skrb za zdravje naše Taje.
Lepo se imejte, žabica je že lačna!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 892
27.4.2008 11:53:44   
Katy13
Pozdravljene!

NA hitro vas pozdravim, potem pa šibama na sprehod. Je zunaj tako čudovito vreme.

Veste kaj me zanima, tiste, ki iamte te albumčke za dojenčke. S čim boste naredile odtise rok in nog v album?

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Lucalu, ne vem , če sem prav razumela. Če dojenčka šraufa med dojenjem, je to od hrane. A potem, če ga šraufa ob kakšnem drugem času, potem pa to ni od hrane user posted image

Ja, tako je meni rekla pediatrinja... če ga zvija med dojenjem, je to zato, ker si nekaj takega pojedla, če ga pa vmes, je pa to zato, ker se mu ureja prebava... in nekatere sploh ne zvija močno, tudi, če jih... nekatere pa res in tisti so bolj občutljivi - mi, na žalost, spadamo v to skupino user posted image

Sem se kar odahnila, ker ful pazim kaj pojem (še vedno ne jem svežega sadja in zelenjave) in jo malo šraufa. Moram reči, da res ne veliko, ampak še vedno se mi smili.

Lucalu - hvala za čestitke.

Kdaj imate naslednjo posvetovalnico? Midve sva dobili datum 23.7., takrat bo stara 3 mesece in 19 dni. meni se to zdi malo pozno user posted image

San - ti moram povedat, da sem včeraj dobila sling rahlo oblazinjen. sem se odločila za tega, ker ga ne mislim uporabljati drugače, kot pa če bo deževalo. Upam, da bom zadovoljna. Malo se ga moram avadit.

Nič, se grem spravit.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.4.2008 12:50:36   
gaya24
Hojla!

Vidim, da je danes bolj zatišje...ja, lepo vreme je in ste verjetno vse zunaj. Mi bomo pa zdaj kosilali, pol pa nazaj ven na zrak.

Maj se je ravno najedel in zdaj spančka. Sem ga danes zjutraj vagala in ima že 5540g, se je od ponedeljka, ko je bil v posvetovalnici, zredil kar za 340g. Res je že pravi velikan. Vidim, da se vaši tudi lepo redijo, bravo mamice, pridne smo.

Katy13: Js sem tud študirala, s čim naj odtisek v knjigo nardim pa ne vem.

Posvetovalnico pa imam js nasledno 30.5,se mi res zdi tvoj datum mal pozen.

Zdej pa šibam na kosilo, potem pa na luft

Čaw

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 894
27.4.2008 13:52:19   
perp
živjo punce,
ja danes pa je božansko vzunaj. Mi smo že bli eno rudno, pa bomo še zdele v kratkem ponovno odpeketali. Medve se ve pa res ful veliko vzunej, pa ne po kavicah al pa na dvorišču, vsak dan iamve eno ali dve dolgi turci. Tamali ful paše, mami mora pa malo odvečnih kilc zgubit. Imam jih še kar + 6kg. Sem zdele že 3 tedne na eni in isti kilaži. Ja samo je pa tudi apetit tak ... bi kar vse pojedla.

Jaz se tudi pazi kaj jem. Od svežega sadja samo banane pa vsake tolk jabolko. No pa včer sem mal melone, ampak še niso dobre. Pa svinine ne jem, pa sveže zelenjave, pa še kaj. Pri čokoladi pa se mi malo zatakne user posted image user posted image user posted image

Uglavnem res smo vse super mamice, ker se naši palčki malčki tko lepo redijo in rastejo. Jaz tolk z veseljem poslušam, ko se tamala priklopi in ko tako slastno in hitro požira. Se prov orng sliši. O to je res najlepša melodija za mamina ušesa user posted image  

Uglavnem bodite pridni in imejte se radi user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 895
27.4.2008 13:53:52   
perp
aja mi imamo naslednjo posvetovalnico, torej našo drugo, 27.5. Takrat se bomo tehtali ter cepili za Rotavirus. Sem pediatra vprašala in je rekel, da če bo otrok v vrtcu, da se splača. Tko, da sva se kar odločila. Denar pa itak ni relevanten pri otroku.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 896
27.4.2008 13:58:00   
perp
Punce, imam en kup vprašanj. Prosim malo mi pomagajte.

Danes je vzunaj 22 stopinj. Kako ste oblekle vaše male za ven? Še vedno dvoje hlače, pa zgoraj flis jaknco? Pa dve kapci? Jaz nimam pojma .... Pomoč. Vsi pravjo naj jih ne oblečemo preveč, ampak kaj je preveč?
Ali imate še pleničko čez voziček?
Kaj pa kremca po obrazu? S katero jih namažete? Kaj pa na sprehodu ko sonce posije, ali ga skrijete ali pustite, da sonček obsveti ta angelski obrazček?
A jih že mažete s kremcami po telesu?

No to bo zaenkrat vse ... hvala za odgovore.user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.4.2008 15:49:52   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

no, sm dala novejše fotke gor, pa še par začetnih, zdej pa letimo ven

San, vaš "luban" je fantastičen user posted image ...res je srčkan, sploh njegove učke in njegov starejši bratec user posted image .

Evo nas iz sprehoda, sva bila še vmes na enem obisku. Vreme je zunaj fantastično! Zofy, jaz sem si danes že navoščila en majhen kozarček piva in je prav pasal user posted image . Ob njem sem se pa spomnila tudi nate user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 898
27.4.2008 15:54:50   
Dinki
Veste kaj me zanima, tiste, ki iamte te albumčke za dojenčke. S čim boste naredile odtise rok in nog v album?

ja ta je dobra....meni so predlagali naj mu rokice in nogice namočim v čokolado, sam to se bo potem vse zlepilo s sosednjo stranjo. Jaz bom naredila sledeče: ko sem bila v P sem dobila poleg enega telegrama tisti gibs za odtis rokice in nogice in smo to že naredili, torej odtis rokice in nogice. Sedaj bom pa to pofotkala in dala sliko v album. Enako sem naredila z zapestnicama - jih pofotkala in dala sliki v album, zapestnici pa bom shranila posebej, ker če ne se album ne zapre več lepo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 899
27.4.2008 15:56:50   
Dinki
Maj se je ravno najedel in zdaj spančka. Sem ga danes zjutraj vagala in ima že 5540g, se je od ponedeljka, ko je bil v posvetovalnici, zredil kar za 340g. Res je že pravi velikan.

Bravo Gaya24 in Maj user posted image user posted image ...tudi vama gre zelo dobro in predvsem hitro z napredovanjem v kilah user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?