san
|
pozdravljene, mi smo se ravnokar skopal in je revež od utrujenost takoj zaspal. patronažna ga je pohvalila, ker je lepo zalit in je zrasel kar precej, mu že par oblek ni več prav in kožo ima tudi zeli lepo. ima po tudi on pikice po ličkih, sam jaz mu jih nič ne mažem, ker se mi zdi, da bi mu tista mastna krema sam pore zaprla. ne vem... patronažna je pa tud rekla, da pustim na miru. mi je pa žal, ker nisva šla zjutraj nič ven, je bil lep sonček in zgleda da nama popoldne tud ne bo uspel, ker se neki čudno črni. včeraj je imel budni dan in je bil praktično buden od ene 10ih pa do 15, pol pa še od 17ih do 21ih. neki ga je matral in sem mu prvič dala kapljice. pomagalo mu je le za tisto minutko, zaradi okusa po sladkem. mi je pa uspelo videt hčerin nastop, me je mal skrbelo, da se bo drl, pa se na srečo ni. spali smo pa pol ok. oblečenega imam jaz doma isto kot zofy, za zunaj pa mu čez oblečem še hlače in plišasto jopico, pa dve kapici. pokrijem ga pa z deko - če je hladno jo preložim na pol, drugače pa enojno in pol čez dam še tisto od vozička. pa mu paše tako in je vedno čisto topel, če ne celo vroč in ne vem, če mu ni to celo preveč, sam se bojim, da bi ga napravla manj, al pa da ga ne bi pokrila, ker pol po moje sploh ne bi spal. sej je itak še tako majcen, no mlad. ne vem kaj sem še jola dodat... aja, sej javlja se kar nekaj marčev ne in jih pogrešam. verjetno nimajo časa, npr. sonnja, pa ursi, pa čakajoča, pa katj, pa marita... da ne naštevam preveč...sam lucalu se je pa javljala vsak dan, zato sem napisala, da me zelo skrbi. močno upam, da je vse ok. pa lona bi zdej enkrat mogla s tajo iz pediatrične prit. upam, da je bilo vse ok s srčkom.
|