Katy13
|
IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 San - ti ima ta sling in me zanima katerega ima in kakno tevilko oz. dolino ter koliko si ti velika, da lahko primerjam. Jaz bom scagala, sedaj ko lahko konno hodimo na sprehode, pa deuje. Se opraviujem za prejnji post, vendar ne vem kam so izginili umniki. se mi ravno mali zbuja, ker sva se cel dan potepala, že od 10 zjutraj, pa sam tole odgovorim. visoka sem 175 cm in sem normalno rejena, trenutno z malce vecjimi joski - tam ene 4 st. modrca, sling imama pa dolg 5 m in ga lahko nosim v vseh pozah - spredaj in zadaj, pa tudi kot storkljo. no, trenutno ga nosim samo spredaj, sprobala sem pa ze vse variante. bi bilo pa se bolje, ce bi bil 0,5 m daljsi... aja model je pa elaroo, kupila v moj skratek spletni trgovini, sam osebno na domu zdej pa sibam urbana zrihtat, greva k pediatru lp Najprej hvala za odgovor. Sama bi potrebovala številko M 4,6 m - do teže 72 kg in velikosti 172 cm, ker sem velika 164 cm in težka 64 kg (trenutno še od poroda). Ali mi priporočaš številko L ali M? Kako je z zavezovanjem, ker meni izgleda zelo zakomplicirano in se mi zdi, da ti mora pri tem nekdo pomagat? Upam, da nisem preveč pusta, vendar ne bi rada vrgla stran denarja, ker tako malo pa spet ni.