|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
15.2.2009 12:05:43   
tažana
Da se počasi javimo. luštne slikce. Katarina se mi je prav lepo zahvalila, ko se ji jih pokazala user posted image , kakšna vljudnost veje iz moje hčerke user posted image .
Včeraj sem imala še precej naporen dan, popoldan sem bila čisto preč. Sem bruhala kot za stavo user posted image . Upam, da bo danes kaj bolje (sanja svinja o koruzi... user posted image ). Se še kasneje kaj oglasim.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
15.2.2009 20:45:28   
Nika v službi
Dober večer!

Tažana, vidim, da si gor - je bilo torej danes kaj bolje? Ali je svinja dosanjala koruzo?user posted image

Mi smo imeli pa obisk. Beni se je v Ljubljano pripeljal z vlakom in Nika ga je pričakala na peronu št. 5. Smo se tako famozno dobro postavili, da ji je Beni skoraj v naročje padel.user posted image  Res, postavili smo se ravno pred tista vrata, izza katerih je izstopila cela Benijeva familija. Sreča malih dveh pingvinčkov je bila popolna, po celi Miklošičevi smo ju morali opozarjati na smetnjake, drogove ipd. nevarnosti. Ker je pač ljubezen slepa, saj veste, a ne?user posted image  No, po išlerjih (piškotki) v Zvezdi pri h. Slon se je velika ljubezen malo ohladila in nastal je prvi zakonski prepir, potem se je vmešal še mlajši konkurent, ki se je začel na veliko objemati in lubčkati z Benijem in Nika je gladko odpikala oba. Potem smo se vračali nazaj in je bil Beni spet bolj aktualen. Na koncu je dobila od njega še darilo (hvala, Benika!) in sreča je bila popolna. Tista zelena zapestnica zdaj z njo spi, prosim lepo.user posted image

Luštno je bilo, hvala za vaš obisk; naslednjič pa se tudi mi pripeljemo k vam z vlakom. Smo Niki obljubili. No, za konec naj povem še to, da ste bili vi sigurno prej doma v Kranju, kot mi na našem domu. Šestko smo namreč čakali več kot pol ure, potem je prišla, a je pisalo v garažo in smo spet čakali, čakali... Domov smo tako prišli krepko čez sedem. Za crknit.

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
15.2.2009 21:02:21   
benika
. Domov smo tako prišli krepko čez sedem.

O marija pomagiuser posted image Mi smo ob sedmih že kavo pili doma.

Res hvala za družbo, slaščice, družbo...Beni je bil itak čist fasciniran in kar ne more pozabit Nike. In sem res vesela, da je Niki darilce všeč (sej veš, punce znamo bit bolj zbirčne). V KR ste pa vabljeni kadarkoliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3453
15.2.2009 21:05:00   
teta beta
Oh, super, da ste uživali, luštne slikice. Pri nas je imel J. včeraj 38-39 vročine, ponoči pa tudi 38 in sem mu poleg calpola dala še krompir na podplate. Potem je bil zjutraj in čez cel dan v redu (nisem merila, ampak ni bil vroč), zdajle zvečer pa je imel spet 38. Zaenkrat sva mu dala samo sirup, če bo treba, bom pa spet krompir lupila user posted image . Jaz sem prvič sprobala to ljudsko metodo, sploh ne vem, če sem prav naredila, ampak sem prepričana, da je tudi to zelo pomagalo. A katera tudi to prakticira (in kako)?

Valla., to z glutenom je nova zadeva, nekje od konca lanskega leta. Še kolegica, ki ima hčerko eno leto starejšo od J., je začenjala z glutenom po 8m. Zdaj pa po 6., nisem čisto ziher, ampak mogoče že tudi po 4. (jaz sem itak začela kasneje, pa me ni toliko zanimalo).

A se katera od vas, ki ste hodile v RA (2ursae, valla, ninočka, Nika) spomne kakšne vaje za sedenje? Zadnje 3 tedne, odkar J. samostojno sedi, skorajda noče več biti na tleh na trebuhu ali hrbtu. Kar protestira, da ga moraš posesti, da bi se sam usedel, pa ne. In me prav jezi, ker bi rada, da se nauči sam usest.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3454
15.2.2009 21:30:31   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

A se katera od vas, ki ste hodile v RA (2ursae, valla, ninočka, Nika) spomne kakšne vaje za sedenje? Zadnje 3 tedne, odkar J. samostojno sedi, skorajda noče več biti na tleh na trebuhu ali hrbtu. Kar protestira, da ga moraš posesti, da bi se sam usedel, pa ne. In me prav jezi, ker bi rada, da se nauči sam usest.

Nogice ne sme imet iztegnjene, ampak mora bit ena pokrčena, z rokico se upira na zunanjo stran noge, oz. na koleno(to nisem čist zihr), ritko mu spodvihaš ven, da nima krivega hrbta.Prstki na rokah ne smejo biti v pesti, ampak iztegnjeni.Upam da kaj razumešuser posted image
Evo slikico:

user posted image

S tega položaja ga potem preko nogice prekucneš naprej na vse štiri in ga guncaš(ko bo pripravljen seveda)

user posted image

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 15.2.2009 21:43:51 >

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.2.2009 6:52:16   
Nika v službi
Dobro jutro!

Teta Beta, jaz sem nekajkrat prakticirala tole s krompirjem na podplatih. Preprosto sem olupila krompir in ga zrezala na tanke, čim tanjše kolobarčke in dala Niki na podplate na nogi. Čez sem ji obula nogavice, da je vse skupaj držalo. Jasno je madam dobivala histerične napade, zato se zadeva ni ravno dolgo obnesla.user posted image  Upam, da pri vas pomaga in da se J. čimprej pozdravi.

Kako pa Daša in kakanje? Ste odnesli kakec v lab? Kdaj bodo kakšni izvidi?

A-n-j-a- ti je tako lepo razložila glede sedenja oz. posedanja, da nimam pripomb. Itak pa mi nismo posebej dajali čez tega poglavja, ker se je Nika dokaj hitro sama usedla. Pri nas je bilo bolj aktualno, da se ni prestrezala, ko je pri sedenju izgubila ravnotežje. In smo morali vaditi zibanje levo-desno. To obvladam, če boš potrebovala.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.2.2009 9:12:32   
teta beta
Anja, hvala za razlago, to mi sigurno prav prišlo. Ampak še nismo tako daleč. Najprej ga moram pripravit, naučit, da se sam usede. Sem že itak pozabila, a je to ko leži na trebuhu in se dvigne in obrne ali je ko leži na hrbtu in se opre na eno roko in se dvigne. Daša se je tudi sama od sebe usedla, tam nekje pri 7,5m, ta pa zdaj sploh ne bi rad več ležal, samo sedel in preučeval. 

Neposredna povezava do sporočila: 3457
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 9:46:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.2.2009 12:05:19   
Pia67
Sem kar mal jezna na RR, ker mi niso zbrisal(na mojo prošnjo) avtomatskega obvestila v katerem tednu sem... Me še vedno mal presune, danes bi imela nuhalnouser posted image , boh ve kaj bi pokazala, če bi dogurala do danes.

Na srečanju naju ni bilouser posted image , oče G. je obiskal Nino, jaz pa sem res odtekla Valentina, saj sva bila z user posted image  na Pokljuki. Ratal mi je gladko odtečt drsalni korak, tako, da sem kar napredovala. Škoda le, da ni v dolini snega in se morava tako daleč peljati. Naslednjič vzameva še Ničko sabo, da jo bova vlekla na saneh. Je bilo polno družinic, ki so tako prevažali otroke, vriskanje pa je bilo le pokazatelj, da uživajo v soncu, snegu in vleki.
Z Nino sva doma, ker je prav fajn prehlajena, jaz pa imam bazenski konjuktivitisuser posted image . Očke imam čisto zlepljene, na kratko, kot ena gnojna tikva sem. Zadnje čase pa se me res vsaka bolezen prime. Tako, da ustvarjava, se crkljava in sejeva paradižnike, papriko in dišavnice.
Pri nas je že polno zvončkov, zdaj, zdaj bo pomlad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.2.2009 12:24:06   
spelka12
Da bo še pri vas uradno
čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo venuser posted image .
Hvala vsem za pestke, podporo, nasploh vse.....

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.2.2009 13:55:28   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Da bo še pri vas uradno
čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo venuser posted image .
Hvala vsem za pestke, podporo, nasploh vse.....

BRAAAAVOOOOOO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa 8 mesecev ležanja in gledanja televizije. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.2.2009 14:02:15   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Sem kar mal jezna na RR, ker mi niso zbrisal(na mojo prošnjo) avtomatskega obvestila v katerem tednu sem... Me še vedno mal presune, danes bi imela nuhalnouser posted image , boh ve kaj bi pokazala, če bi dogurala do danes.

o, madoniš, kaj pa je zdaj to? Se opravičujem, nočem zdaj pogrevat tistega, kar ste že dale skozi, ampak med tem, ko me nisem pisala na RR tud brala nisem ... pia, moje sožalje user posted image .

Lepo, da ste se imele fajn v soboto user posted image , mam pa res srečo za zbolet, sem izvedela, da so imela srečanje tud Borove oktobrke.

posedanje: ko je Bor že sedel, sem ga pač dala sedet, samostojno usedanje je pri njem prišlo kasneje. Mislim, da to ne bi smel bit problem.

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Iz položaja za kobacanje (na kolenih) je ena nogica ostala skrčena, drugo pa je stegnil in se usedel. .

tudi Bor je tako prakticiral, niti Anže niti Bor se nista posedala tako, kot so kazali na Fth - iz ležečega na bok in potem ob opori rok v sedeči položaj (tako kot vstajajo nosečnice user posted image )

A ni fajn, k je sonček? Upam, da nas ne čaka še kakšno veliko zimsko presenečenje ... zdaj sploh vidim, kolk bi prav prišlo, če bi Borči shodil - zunaj čez cesto imam eno fino igrišče, pa bi se žogali, tekli, Anže bi se s skirojem vozil ... tko pa smo priklenjeni na voziček. Da pa vseeno pohvalim svojega malčka, osvojil je besedo: "barčica" in reče "bacica", kar pomeni barčica in barvica user posted image . Praktično, ne.

Vam moram povedat, da smo že cel teden brez pralnega stroja user posted image , prejšnji je šel rakom žvižgat, novega pa dobimo enkrat konec tedna ... je že kar kriza, brišemo se s starimi brisačami, hodimo umazani user posted image  - ajd ne, to glih ne, ampak moram rečt, da sem jaz take sorte gospodinja, ki veliko pere - imam rada frišne brisače, pri dveh packonarjih porabim ogromno kuhinjskih krp ... ta vikend sem imela kar dosti frej časa, ker nisem mogla prat user posted image . Sva pa mašino naročila kar preko interneta, tko da sploh ne vem, kako zadeva izgleda.

špelka, juhuhu, čez osem mesecev pa že cartaš user posted image .

tko, pojedla sem, zdaj pa šibam.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 17.2.2009 10:18:24 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.2.2009 16:00:44   
benika
Lepo, da ste se imele fajn v soboto user posted image , mam pa res srečo za zbolet, sem izvedela, da so imela srečanje tud Borove oktobrke.

Aha in to smo sedele ena poleg drugeuser posted image Je ninocka takoj pokapirala kam pašejouser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.2.2009 16:28:32   
doroteja23
Špelka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Sem full vesela za tebe.

Mi smo ok. Sicer jo je anestezija full zdelala ampak bo. Zdaj pa samo upajmo da bo na kontroli ok.

Drugače pa je bla danes že v vrtcu. Je žež komaj čakala da bo šla. Sja je bla zdaj 14 dni doma.

Nič se je zbudla in morem it.

Fajn da ste se imeli na srečanju lepo.

Papa

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
17.2.2009 8:01:23   
Pia67

Špelka, odlična novicauser posted image , držim pesti, da teh 8 mesecev mine brez zapletov.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 17.2.2009 10:04:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 3465
17.2.2009 8:49:17   
benika
-

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 17.2.2009 10:15:26 >

(odgovor članu TATIodNINE)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
17.2.2009 9:16:20   
teta beta

Špelka, iskrene iskrene čestitke in prisrčne želje, da nosečnost uspešno izpelješ do konca, kjer te bo pričakala zdrava in glasno jokajoča štručka! (saj bi napisala nasmejana, ampak še nisem čula za dojenčka, ki bi se rodil s smehom).

Nika, jaz sem krompir narezala na kocke in ga zavila v kuhinjsko krpo oz. dala v eno tako vrečko iz blaga (kot so kuh. krpe) in zavila, da ni padal ven. Nato sem to dala pod noge oz. podplate. Ja, Janoš še tako mirno spi, da je potem ležal na tem. Imel je sicer pižamco s stopalkami, ampak če je že kromir v vreči, pol je pa za tisto tanko pižamco tudi vseeno, če je vmes. Saj pravim, meni se zdi, da je pomagalo.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 17.2.2009 10:14:23 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
17.2.2009 10:18:57   
benika
Jerneja, mučo mučo ti hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3468
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 10:25:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3469
17.2.2009 10:49:22   
benika
Mormo samo še Niku to povedat... ker on še vedno pravi da je slon user posted image

Ah, pusti ga v prepričanju, naj uživauser posted image Miš, slon...isto sr****, samo drugo pakovanjeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3470
17.2.2009 10:52:46   
teta beta
valla, nočem delat reklame, ampak moja tašča je pa naredila super kostum za slončka za b. nečake in dala tudi oglas na bolho za 25 eur. Meni se zdi sicer veliko, je pa res, da je tudi veliko dela v tem in da je kostum res lep. Če te zanima, ti pošljem sliko (za bolho pozira Daša user posted image ). Daša bo zdravnica, jo bom oblekla in poslikala. Res je luštna.

Neposredna povezava do sporočila: 3471
17.2.2009 10:54:06   
teta beta
A ni bila tudi lani ena dilema miš-slon pri Pety ali pa pr Niki? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3472
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 10:59:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3473
17.2.2009 15:46:15   
Nika v službi
Jaz vam samo pomaham, ker sem v čisti gužvi. Jutri zgodaj zjutraj grem na službeno pot in moram danes dokončati še milijon stvari + ob 17:15 imamo RA. Da crkneš.

Lani je bila zmeda z Nikinim kostumom - ker jaz nisem vedela, ali je Tom ali Jerry.user posted image

Sicer pa sem se res nasmejala glede slončka in miške pri Niku. Uboga miš, ki misli, da je slon.user posted image user posted image user posted image  Res hecno.

BTW, tudi mi smo morali Niko prepričat, da je ful kul biti indijanka in ne gusar. Ampak o tem kdaj drugič.

Čau! Se slišimo drug teden!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3474
17.2.2009 16:12:59   
pety78
Lani je bila zmeda z Nikinim kostumom - ker jaz nisem vedela, ali je Tom ali Jerry.user posted image

Lani je bil Vid Jerry, Nik (če se ne motim) je bil Tom, Nika pa medvedek.

Vsi pa so imeli enak kostum...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.