|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 21:46:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
   RE: Septembrke 2005- 2. del
11.2.2009 21:52:14   
benika
Hmmm, kaj sem že jaz malicala? Coca colo, včasih coca colo, včasih pa tudi coca colo. Za spremembo sem pa tudi kako coca colo spila...user posted image Hja, jaz sem imela te smrdljive slabosti ceeeeeeeel ljubi dan. Tako da....Tažana...boga, boga in če je kdo na tem svetu, ki te razume, sem to seveda jaz. Pa saj bo minilo.
No, pasali so mi pa tudi sendviči s pršutom, zraven obvezno coca cola. Potem sem pa že lizike z okusom coca cole lizala, pa včasih jih v cedevito pomakala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
11.2.2009 21:57:32   
benika
Koliko je to v primerjavi z vašimi malčki? Benika in Ninočka imata prepovedano oglašanje na to temo, ker vem, da Beni in Evan nista ravno jedca

A si že slišala za svobodo govorauser posted image Meni se to zdi kr primerno, res pa je, da toliko poje tud Jakob. No, on bi tud celega piščanca zmazal, če bi mu ga kdo dal na mizo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3428
11.2.2009 21:59:28   
benika
Teta beta, tudi Nik dostikrat jamra da ga boli trebušček. Ampak ne morem rečt da tolk redno, kakor praviš za Dašo. Sploh ne vem, kolk naj ga jemljem resno user posted image Upam, da bo pri vas vse ok.

Beni isto. Ampak on jamra samo zato, da ga potem pomasiram po trebušču, in glej ga zlomka, otrok je ko prerojenuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
12.2.2009 10:46:12   
ninocka
Dober dan!
Danes je pa taaak sonček, da mi je kar žal, da nisem doma user posted image

Jst sem v službi, začela sem z 8 urami, utrujena sem ful, pa še zvečer komaj pridemo domov, pa gresta pikca že spat user posted image

Drugače smo pa OK, maladva v vrtcu užvata, popoldne, ko ju pridemo iskat, sta že združena in se skupaj igrata. Sta pa took luštna. Midva jih kr gledava čez tisto linico in uživava v pogledu user posted image

V soboto sta Anja in še ena kolegica praznovale RD in smo šle babe v mongolsko. Mele smo se super, načvekala, nasmejale, najedle. Čeprav v bistvu nismo niti tolkpojedle, glede na to, da je to all U can eat restavracija. je bla pa Anja ful pogumna in je probala krokodila, jst sem potem probala en košček in mi je bil user posted image . sem raje kar pri piščetu ostala user posted image
Dopoldne smo šli pa pogledat dojenčka od kolegov - zdej je star 1,5 meseca. Ona mi je skoz govorila, kolk je že zratsel in kolk je velik in težek, potem ga pa vidim, je bil pa en mali piščanček user posted image  Evan je bil čist zaljubljen vanga, ga je skoz božal in gledal. Smo mu prineseli darilo in mu je Evan najprej vse ven zložil in pokazal, potem, ko je bil v zibki, mu je pa še enkrat vse pokazal, kaj je dobil user posted image . Skratka, bil je čist navdušen nad njim. Potem sem mu pa doma razlagala, da ma mamica tud takega dojenčka v trebuhu oz. da je sestrica pa še manjša. PA mi reče, da noče met sestrice, ampak bi raje mel dojenčka user posted image  Sem mu razložila, da bo sestrica tud taka ven prišla - majhna in drobcena. Pa je rekel, da bi raje mel bratca user posted image  Pol mu pa pravim, pa sej ti že maš enega bratca, pa reče, ne, še enega bi imel. Najboljš je pa bilo, ko smo šli domov in v avtu reče Mami, zakaj je pa ta dojenček tolk suh user posted image user posted image  POtem je itak še cel dan govoril, da kolk ma dojnček majčkene rokice in prstke in če ga gremo spet pogledat user posted image  Upam, da bo pri sestrici tud tolk navdušen user posted image
Ruben je pa hotu tamalemu na vsak način iz ust dudo potegnit, pa mal ga je vsake tolk časa pogledal in probal pobožat in mimgrede še dudo ukrats. Je bla to najbolj fascinantna stvar nadojnčku user posted image user posted image  Smešno mi je, ker sam pa sploh nima dude user posted image
V nedeljo smo se pa pogovarjali nekaj o poroki in je Evan rekel, da se ne smem poročit z očijem, ker se bo on poročil z mano, Samo se bo pa poročil z Robijem user posted image
Smo pa celo nedeljo preživeli pri samotovih, ker je tašča raznovala RD. Sta bli še sestrični tam in so bolj ali manj skor cel dan skakli po postelji in uživali.

Teta beta, sem ti danes poslala slikci, samo priporočeno.

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Koliko je to v primerjavi z vašimi malčki? Benika in Ninočka imata prepovedano oglašanje na to temo, ker vem, da Beni in Evan nista ravno jedca

A si že slišala za svobodo govorauser posted image Meni se to zdi kr primerno, res pa je, da toliko poje tud Jakob. No, on bi tud celega piščanca zmazal, če bi mu ga kdo dal na mizo user posted image

Jst moram pa našega zdaj pohvalit, ker je tud  ful začel jest, in sicer kar nenormalne količine zanjga. Baje je prvi dan v vrtcu šel 2x po zajtrk in 2x po kosilo. Me je vzg naslednji dan vprašala, če mu dajamo kakšne vitamine za apetit user posted image  

valla, mi še nismo bili pobvabljeni, pa ne vem če bi šla - mogoče edino tko, da bi ga tja peljala in potem po 2h urah dvignila, ampak mislim, da Evan sam tako ali pa tako ne bi želel it.
Naše seanse z dojnjem so se pa končale, ko smo ukini dojenje. Sem mu pa najprej dajala caj po flaski in se je ze s tem malce zmanjšalo. A mislis, da mu je vroce in da je ful žejen? Probi mu dat mal čaja ponoči namest joške?

Špelka, jst jem tisto kar mi paše. Če ti je slabo, si itak vesel, da sploh kaj v usta daš, pa al je zdravo al pa ne user posted image  Coca cola... ja to sme mela pa pri Evanu, pri Rubnu jogurti in kefirji in žemljice, zdej pa rogljički in trenutno nesquick kuglice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

pety: poizkusi kaji v kakšno kašico mal coca cole nalit user posted image

jst bi tud to probala user posted image

uh, moram it...se beremo...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
12.2.2009 13:18:49   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

A ste že bili kdaj povabljeni na rojstnodnevno zabavo vrtčevskega otroka? Nik je danes dobil vabilo, pa ne vem a bomo šli al ne...

Ne, do zdaj še ne, čeprav je skupaj z Niko v isti skupini tudi fantič, ki je sinček od moje nekdanje sošolke iz OŠ. Smo bili precej skupaj in me je že večkrat povabila na njihov dom, da bi tudi Domen dobil obisk prijateljice iz vrtca (kot je to baje običajno pri njihovem starejšem otroku). Obiska še nismo realizirali, slutim pa, da nam sledi vabilo na RD spomladi.

Kaj pa vem, mi Nike same ne bi pustili in mislim, da tudi ne bi šla sama na praznovanje RD. RD smo že praznovali večkrat pri prijateljih in znancih, vendar smo bili vedno povabljeni vsi. Ta mali so imeli svojo zabavo, ta veliki pa svojo.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3431
12.2.2009 16:25:44   
tažana
meni tele rostno dnevne zabave prav nič ne dišijo.user posted image  In upam da se jih bomo lahko izognili v največjem krogu user posted image . Sploh to vrjanto, da otroke peljejo v igralnico in jih tam pod vodstvom animatorke pustijo 2 uri user posted image . in še iz tega vdika, ker se potem spodobi da povabiš nazaj, ampak kaj naj potem septembra še doma vrtec odprem user posted image . Saj sem rada vzgojiteljica, ampak doma imam pa rada MIR! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3432
12.2.2009 18:58:19   
A-N-J-A
ninocka-kako to misliš da ti je bil krokodil zanič?Meni je bil njamiuser posted image .

Če lahko jaz odgovorim, mi smo bili 2x povabljeni na vrčevski roj.dan in smo enkart šli, enkrat smo imeli pa že drugo praznovanje, pa Ela še zdaj sprašuje zakaj ni šla.Jaz jo pustim, ker se tako zelo veseliuser posted image .
Aja šli smo pa v Zoo in sem bila zraven, pa tud č ne bi šla to za njo ne bi bil problem.

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 12.2.2009 19:00:15 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 20:14:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3434
12.2.2009 20:15:01   
teta beta
Ninočka, pa saj ne bi bilo treba pošiljat priporočeno, saj so samo nalepke, no user posted image . Si ti že poštudirala, katere rabiš? Ali pa jih prinesem na srečanje, če pridem. Ja, ne me takoj napast, naj razložim, zakaj je prihod vprašljiv oz. kaj je pogoj, da pridemo. Torej, če bo D. kakala pred predvidenim odhodom, lahko pridemo, sicer pa ne user posted image . Zaradi preiskav moramo dati 2x po tri zaporedne vzorce blata in pri drugem ciklusu ima celo posebno dieto (pa se je bo že kar zdaj držala, da ne bo treba vmes čakat). Tako da rabimo tudi v soboto vzorček, kahlice pa na srečanje ne bom nosila in tam brskala po njeni vsebini.
Jaz tudi nisem tako resno jemala teh bolečin, ampak se res že dolgo vleče in vidim, da ne blefira (mogoče kdaj tudi, ampak se gre včasih tudi uležt ali kaj takega).

Rojstni dan - enkrat smo bili povabljeni, ampak je imela plesne in ni bilo panike. Enkrat je bila pa povabljena tudi na rd od deklice iz starejše skupine, s tem da je ta deklica tudi sestrična od njenega prijateljčka in se dostikrat srečamo pri njeni babici doma. Poleg D. je bila povabljena še ena punčka po istem vzorcu, ki je takrat (oz. malo prej, ker je bilo to med počitnicami) tudi bila v mali skupini (zdaj je v drugem vrtcu. Bilo pa je še nekaj otrok tudi iz velike skupine, bili so v Oslariji v planetu tuš. Jaz takrat nisem bila zraven, ker je bil J. star menda glih 5 dni. Peljal jo je ati in medtem časom bil z ostalimi starši na pijački (nekaj jih je poznal).

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
12.2.2009 21:34:58   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

A-N-J-A, kakšno darilo ste pa prinesli, oz. v kakšni vrednosti se ti zdi primerno?

Puzzle od Winx, bile so pa ene 12-15 €.

Neposredna povezava do sporočila: 3436
12.2.2009 22:11:14   
benika
A-N-J-A, kako je Bor in njegov prstek. Mene je kar stisnilo, ko sem prebrala kaj se je zgodilo.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
13.2.2009 12:00:18   
ninocka
Haalooo,

kakšno sonce...mi pa not, joj, joj user posted image

Jst se fočkam za jutri ob 10:30 Kolosej, prideva z Evanom, Ruben gre spat user posted image
Popoldne gremo pa na RD, tko da bova tam do ene 15h max.

Anja, a ti prideš? A veš kdo je danes skor uletel v trgovino? Janči user posted image user posted image user posted image user posted image  kako je blo pa na koncertu?  A vas je razraj....user posted image

Teta beta, sej vem, ampak pri nam gre bolj ali manj vsa pošta priporočeno ven iz firme...user posted image  Bom pogledala, kaj nam manjka, pa ti sporočim. Je bil včeraj Evan ful žalosten, ker nismo šli v Tuša in po nalepke in potem nisva mela kaj za lepit user posted image  Je pa takoj v torbici opzil slikice za menjavoo in me je vprašal. če sem jih komu poslala user posted image  Sem rekla, ja, da sem jih eni punčki user posted image

Tazana, men tud ni, da bi šla na RD od nekega sovrtičkarja, ker itak ne vem, kaj naj se pogovarjam s tistimi starši, saj jih ne poznam. Drugače je pa od kolegov, ker itak čvekaš o svem i svačem

moram it neki porihtat...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
13.2.2009 13:35:56   
pety78
Valla. sočustvujem s tabo, nimam pa kakega pametnega recepta. Še iščem in preizkušam, kaj bi se dalo. Čaja noče piti, mleka po flaški tudi ne, razen občasno ga spije kak deci, pa še to jo malo prisilim. Se mi zdi, da ponoči pri dojenju glih tolk spije, da se malo naje in že zaspi nazaj, ker se ji ne da matrati, potem je pa seveda spet hitro lačna. Če bi po flaški pila, bi mogoče več spila, zato bom šla jutri v Muller po eno Milupino mleko z okusom vanilije. Danes sem bila tam, pa ga je zmanjkalo.
Trenutno je sicer prehlajena in kašlja, zato so zadnje noči res pestre, ker bedi vsake toliko časa, drugače mi je pa prej kar ok spala. Dala sem jo nekje ob 19. do 19.30, potem je spala cca 3 do 4 ure, ali pa kake pol urce več, potem pa se je zbudila, jedla, spala spet cca 3 ure, takrat si jo dam pa k sebi in sploh ne vem, kako se zbuja, ker ima samopostrežno. user posted image Sicer jaz nimam glih trdnega spanca, ampak je bolje, kot pa vstajati non stop in jo prelagati v posteljo in sede dojiti.
V bistvu je malo krivde tudi pri meni, ker pred polnočjo skoraj ne grem spat, mala je pa že pred šesto pokonci in sem ponoči čista koma. Bom pa probala nekaj dni že nekje ob 21. zaspat, pa potem, ko bom naspana probati tudi sede dojiti in če se bo le dalo, tudi po flaški, pa bomo videli, če bo kaj bolje.

Moram pa povedati, da je naša punčka danes zmazala pol Hippove kašice borovnica z jogurtom. Ne morem verjetni, da je moj otrok odpiral usta in jedel. user posted image
Tisto s coca colo pa ni delovalo. Sem jo dala malo v zelenjavno kašico, pa ni hotela jesti...user posted image user posted image user posted image

Katere jogurte priporočate za take majhne štruce?

Aja, jutri nas ne bo. Sem že prej omenila, da je Kaja prehlajena in kašlja. Me skrbi, da ne bo kaj hujšega, ker je zgornji sosed dobil bronhitis. Bošček.

LP

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
13.2.2009 15:10:36   
teta beta
Ninočka, hvala za slikce! Najprej sem študirala, kaj bi mi lahko iz vaše firme poslali priporočeno..., kak dobropis mogoče user posted image .

Jutri nas pa ne bo. Janoš smrka, kašlja in je vroč, pa skoz bi spal. Sem mu že včeraj merila vročino - nič, danes zjutraj - nič, ko sva prišla domov - nič, ampak skoz se mi je pa zdel topel. In sem mu prejle zmerila z navadnim termometrom pod pazduho, imel je not kakšno minuto in mu je zraslo na 38,2. Ti ušesni termometri so res en drek kaj vredni, pa vsakič drugače pokaže. Imamo ga pa od medisane in naj bi bil dober (pa tudi poceni ni bil). Tako da - žal. Razen če mu do jutri pogleda kak zob ven in se izkaže, da je bila vročina od tega. Ampak dvomim, ker mu tudi iz nosa kar fejst teče (ni gnojno, samo voda, ampak vseeno).

Pety, jaz mlečnih stvari še nisem dala. Včeraj je imel 7 m in danes mu bom dala mesek -  ga že čaka rižota s korenjem in piščančjim meskom. Mlečne izdelke pa bom začela mogoče prihodnji teden. Mi je že prav zoprno, ker ne vem, kaj mu naj dam zraven kruha, pol pa sam kruh žuli (ga ima pa ful rad), no pravzaprav ga ne žuli, ampak kar golta, bi ga pojedel še in še user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
13.2.2009 15:15:14   
teta beta
Aja, pri Daši sem pa dajala navadni jogurt, sem pa gledala, da je bil samo iz pasteriziranega mleka, ne tudi homogeniziranega. Tak je npr. od pomurskih mlekarn, mercatorjev, v šparu jih imaš nekaj... še najraje (tudi zase oz. samo zase, ker zdaj D. seveda ne golzne navadnega jogurta, še sadnega komaj) pa kupim v hoferju ali šparu bio jogurte. SPomnim se, da je imela tudi ful rada kremne skutice iz hoferja, ki so ravno tako dobre in pol cenejše od topfen creme. 

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
13.2.2009 15:24:34   
Nika v službi
Oh, pozdravite se, bubančki. Ninočka, jaz bom tudi okoli 10:30 v Koloseju z Niko. Upam, da pridejo še ostale.

Dejmo, Benika, Valla, 2ursae, Tažana, Pia.... Pridite!!!

Zdaj pa hitim domov. Pa, pa!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
13.2.2009 16:50:06   
2ursae
ojla miške user posted image

vidim, da se neki mente za žur, pa nas žal ne bo, jaz sem na bolniški na AB, imam neko pljučnico al bronhitis al nekaj v tej regiji - še sama ne vem kaj, pri nas je pri dr. taka gužva, da so me na hitr poslušali, rekli, da rabim AB in že sem letela ven user posted image . Tko da mi je trenutno prav fino, ker se počutim boljš, pa lahko mal študiram in počivam, včeraj sem pa imela pikca pokca doma in smo se imeli prav fajn.

Mišončka sta že zdrava, mi je pa P rekla, da smo pri nas imeli najhujšo virozo od vseh njenih malih pacientov user posted image , Anžeta pa zdaj ta mesec raj ne bomo dajali še v vtrec, ker sta bila res boščka in ne bi rada, da se nam to ponovi oz. da stakneta še kaj drugega.

V torek smo imeli psihologa in sem bila čist razočarana. Najprej smo dobili ene plahte vprašanj za izpolnit kar zunaj, na hodniku - pol not mu je pa dala za vstavit krog, trikotnik in kvadrat, pa taka vprašanja, da bi še Bor (ki btw že ful govori, hodi pa še ne user posted image ) znal odgovorit (kdo mijavka, kdo laja, kaj plava po vodi, kaj sije, kaj piha ...). Ko sem brala vaše opise, kaj vse se tam počne, sem morda malo preveč pričakovala.

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Aja, pri Daši sem pa dajala navadni jogurt, sem pa gledala, da je bil samo iz pasteriziranega mleka, ne tudi homogeniziranega.

mi isto, oz. tako delamo še danes, sam da Anže že sam izbira, kaj ima rad in žal je to Activia ... Bor pa dobi jogurt od Pomurskih mlekarn ali pa Bio jogurt iz Kalčka.

šparovček: imata oba, za Bora je bil pravi izziv potisnit kovanček v režo.

količina pojedene hrane: zadnje čase sta oba blazna jedca user posted image , HB, ker ju je bolezen kar shujšala.

ekola, to je vse, kar sem šla mal gledat za nazaj, lepo se imejte ju3 user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3443
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 19:18:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3444
13.2.2009 19:22:59   
benika
Mi 3-je tud pridemo jutri okoli 10.30. Komaj čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 3445
13.2.2009 21:23:42   
A-N-J-A
Bemu mast ven me je vrgl, pa cel spis sem napisala.Na hitrco:

benika-prstek se lepo celi, danes ga je že prijel, šivi naj bi šli ven v ponedeljek.Upam da bo tud nohtek lep.

srečanje-Ela zbolela in je na AB, tko da naslednjič upam da ne pride spet kaj vmesuser posted image

ninocka-kako to misliš da je skor not uletu???

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
14.2.2009 9:00:49   
benika
Ljubezen je kot ptica,
kot angel iz neba,
ljubezen je kot čudež,
želja brez meja...

Želim vam lepo valentinovo

user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 14.2.2009 9:01:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 3447
14.2.2009 9:12:08   
ninocka
Midva greva zdaj od doma, greva se prej  po eno darilo. Se vidimo v koloseju.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
14.2.2009 15:35:49   
spelka12
čveke a še niste nazaj?
Ostale, ki ste zbolele oz. so vam otroci zboleli pa  - hitro se pozdravite user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
14.2.2009 21:19:50   
Nika v službi
Ojla!

Smo nazaj. No, pred nekaj urami.user posted image  Luštno je bilo, kot običajno v vaši družbi. Videli smo obe nosečki (Tažana in Ninočka), pa ljubko malo štruco Tilna in Jakoba, kako suvereno pohaja naokrog. In seveda naše velike čmrlje Katarino, Benija, Evana, Nika in Niko. V mislih smo bili z vsemi, ki se našega čveka niste mogli udeležiti zaradi vseh bolezni, ki vas tarejo.

2ursae, Ela, Bor, Janoš, Kaja, Daša, tole je za vas vse: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čimprej se pozdravite.

Benika, jutri bo, kot pravijo, lepo vreme, tako da lepo povabljeni v Ljubljano. Sem mislila, da te bom našla danes še kaj na FB, da rečeva kaj bolj konkretnega na temo srečanja, pa te ni nič videti. Kakor koli že, vrzi mi en sms in sporoči predvideno uro odhoda vašega vlaka in približen čas vožnje. Ker mi bi se v mesto odpravili z busom, pa da vemo, kdaj štartat. Predlagam, da se dobimo kje na Bavarcu (ali pa vas mogoče celo počakamo na železniški postaji - odvisno od ure prihoda) in se potem skupaj sprehodimo do Prešerca in na išlerje. Nika že cel večer razlaga, kako bo jutri Benija peljala na išlerje.user posted image  Med 8:55 in 10:15 smo nedosegljivi zaradi maše, potem pa bo moj tel. vključen. Upam, da se vidimo!

Nočko!

p.s. Nekaj za priokus z današnjega srečanja... Ostale slike najdete v albumu.

user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 14.2.2009 21:27:00 >

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.