2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67 Sem kar mal jezna na RR, ker mi niso zbrisal(na mojo prošnjo) avtomatskega obvestila v katerem tednu sem... Me še vedno mal presune, danes bi imela nuhalno , boh ve kaj bi pokazala, če bi dogurala do danes. o, madoniš, kaj pa je zdaj to? Se opravičujem, nočem zdaj pogrevat tistega, kar ste že dale skozi, ampak med tem, ko me nisem pisala na RR tud brala nisem ... pia, moje sožalje . Lepo, da ste se imele fajn v soboto , mam pa res srečo za zbolet, sem izvedela, da so imela srečanje tud Borove oktobrke. posedanje: ko je Bor že sedel, sem ga pač dala sedet, samostojno usedanje je pri njem prišlo kasneje. Mislim, da to ne bi smel bit problem. IZVIRNO SPOROČILO: valla. Iz položaja za kobacanje (na kolenih) je ena nogica ostala skrčena, drugo pa je stegnil in se usedel. . tudi Bor je tako prakticiral, niti Anže niti Bor se nista posedala tako, kot so kazali na Fth - iz ležečega na bok in potem ob opori rok v sedeči položaj (tako kot vstajajo nosečnice ) A ni fajn, k je sonček? Upam, da nas ne čaka še kakšno veliko zimsko presenečenje ... zdaj sploh vidim, kolk bi prav prišlo, če bi Borči shodil - zunaj čez cesto imam eno fino igrišče, pa bi se žogali, tekli, Anže bi se s skirojem vozil ... tko pa smo priklenjeni na voziček. Da pa vseeno pohvalim svojega malčka, osvojil je besedo: "barčica" in reče "bacica", kar pomeni barčica in barvica . Praktično, ne. Vam moram povedat, da smo že cel teden brez pralnega stroja , prejšnji je šel rakom žvižgat, novega pa dobimo enkrat konec tedna ... je že kar kriza, brišemo se s starimi brisačami, hodimo umazani - ajd ne, to glih ne, ampak moram rečt, da sem jaz take sorte gospodinja, ki veliko pere - imam rada frišne brisače, pri dveh packonarjih porabim ogromno kuhinjskih krp ... ta vikend sem imela kar dosti frej časa, ker nisem mogla prat . Sva pa mašino naročila kar preko interneta, tko da sploh ne vem, kako zadeva izgleda. špelka, juhuhu, čez osem mesecev pa že cartaš . tko, pojedla sem, zdaj pa šibam.
< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 17.2.2009 10:18:24 >