ninocka
|
Dober dan! Danes je pa taaak sonček, da mi je kar žal, da nisem doma Jst sem v službi, začela sem z 8 urami, utrujena sem ful, pa še zvečer komaj pridemo domov, pa gresta pikca že spat Drugače smo pa OK, maladva v vrtcu užvata, popoldne, ko ju pridemo iskat, sta že združena in se skupaj igrata. Sta pa took luštna. Midva jih kr gledava čez tisto linico in uživava v pogledu V soboto sta Anja in še ena kolegica praznovale RD in smo šle babe v mongolsko. Mele smo se super, načvekala, nasmejale, najedle. Čeprav v bistvu nismo niti tolkpojedle, glede na to, da je to all U can eat restavracija. je bla pa Anja ful pogumna in je probala krokodila, jst sem potem probala en košček in mi je bil . sem raje kar pri piščetu ostala Dopoldne smo šli pa pogledat dojenčka od kolegov - zdej je star 1,5 meseca. Ona mi je skoz govorila, kolk je že zratsel in kolk je velik in težek, potem ga pa vidim, je bil pa en mali piščanček Evan je bil čist zaljubljen vanga, ga je skoz božal in gledal. Smo mu prineseli darilo in mu je Evan najprej vse ven zložil in pokazal, potem, ko je bil v zibki, mu je pa še enkrat vse pokazal, kaj je dobil . Skratka, bil je čist navdušen nad njim. Potem sem mu pa doma razlagala, da ma mamica tud takega dojenčka v trebuhu oz. da je sestrica pa še manjša. PA mi reče, da noče met sestrice, ampak bi raje mel dojenčka Sem mu razložila, da bo sestrica tud taka ven prišla - majhna in drobcena. Pa je rekel, da bi raje mel bratca Pol mu pa pravim, pa sej ti že maš enega bratca, pa reče, ne, še enega bi imel. Najboljš je pa bilo, ko smo šli domov in v avtu reče Mami, zakaj je pa ta dojenček tolk suh POtem je itak še cel dan govoril, da kolk ma dojnček majčkene rokice in prstke in če ga gremo spet pogledat Upam, da bo pri sestrici tud tolk navdušen Ruben je pa hotu tamalemu na vsak način iz ust dudo potegnit, pa mal ga je vsake tolk časa pogledal in probal pobožat in mimgrede še dudo ukrats. Je bla to najbolj fascinantna stvar nadojnčku Smešno mi je, ker sam pa sploh nima dude V nedeljo smo se pa pogovarjali nekaj o poroki in je Evan rekel, da se ne smem poročit z očijem, ker se bo on poročil z mano, Samo se bo pa poročil z Robijem Smo pa celo nedeljo preživeli pri samotovih, ker je tašča raznovala RD. Sta bli še sestrični tam in so bolj ali manj skor cel dan skakli po postelji in uživali. Teta beta, sem ti danes poslala slikci, samo priporočeno. IZVIRNO SPOROČILO: benika Koliko je to v primerjavi z vašimi malčki? Benika in Ninočka imata prepovedano oglašanje na to temo, ker vem, da Beni in Evan nista ravno jedca A si že slišala za svobodo govora Meni se to zdi kr primerno, res pa je, da toliko poje tud Jakob. No, on bi tud celega piščanca zmazal, če bi mu ga kdo dal na mizo Jst moram pa našega zdaj pohvalit, ker je tud ful začel jest, in sicer kar nenormalne količine zanjga. Baje je prvi dan v vrtcu šel 2x po zajtrk in 2x po kosilo. Me je vzg naslednji dan vprašala, če mu dajamo kakšne vitamine za apetit valla, mi še nismo bili pobvabljeni, pa ne vem če bi šla - mogoče edino tko, da bi ga tja peljala in potem po 2h urah dvignila, ampak mislim, da Evan sam tako ali pa tako ne bi želel it. Naše seanse z dojnjem so se pa končale, ko smo ukini dojenje. Sem mu pa najprej dajala caj po flaski in se je ze s tem malce zmanjšalo. A mislis, da mu je vroce in da je ful žejen? Probi mu dat mal čaja ponoči namest joške? Špelka, jst jem tisto kar mi paše. Če ti je slabo, si itak vesel, da sploh kaj v usta daš, pa al je zdravo al pa ne Coca cola... ja to sme mela pa pri Evanu, pri Rubnu jogurti in kefirji in žemljice, zdej pa rogljički in trenutno nesquick kuglice IZVIRNO SPOROČILO: tažana pety: poizkusi kaji v kakšno kašico mal coca cole nalit jst bi tud to probala uh, moram it...se beremo...