|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.2.2009 14:32:12   
benika
Danes pa praznuje Špelkin user posted image .
 Dragi R. VSE TANAJBOOOOOOOOOOOOLŠ.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
7.2.2009 15:21:20   
Nika v službi
Čestitke, neznanec!user posted image  Lepo praznujta s Špelko!

Mimogrede, Špelka, pa kdaj vidva to hodita na večerjo?! Če štejem, da za urejanje potrebuješ 1 - 2 uri user posted image , potem je prihod ob 17:00 povsem dovolj.user posted image  

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
7.2.2009 15:57:37   
Nika v službi
BENI, POZDRAVLJA TE NIKA.

To je pa Nika na računalnik napisala.

Ninočka, tvoja ideja deluje, ful lepo piše. user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 20:05:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3404
7.2.2009 21:01:37   
Nika v službi
Valla, a Tilen pa že kar puza! Hudo. Očitno je res motorično dobro razvit. Karakter pa bo tudi ta pravi. Tako je prav, nasilnih žensk se je treba ubraniti in to dovolj zgodaj!user posted image

Hja, saj midva s Tomažem imava tudi šparovček, dobila sva ga za poročno darilo (je v obliki keramičnega pujskauser posted image ), tako da je v funkciji že več kot 11 let. Ampak jaz razmišljam, da bi Nika imela povsem svojega. In bi vanj metala "svoj" denar, torej da bi tedensko dobivala neke vrste "žepnino" in bi počasi na tak način varčevala. Sva ji s Tomažem že malo razlagala in je bila kar za stvar.user posted image

100 ugank? Nisem še slišala za to knjigico. Predvidevam, da so notri uganke, ki so prilagojene za malčke. Pri nas na pregledih žal ne dobijo nič, le kakšno štampiljko na roko ali kakšnega kartonskega pajacka.

Nič, grem zdaj še malo na FB pogledat, potem pa pod tuš. Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
8.2.2009 8:49:52   
teta beta
Ninočka, od tvojih slikic nam manjkata 70 in 148. Mi zbiramo nalepkice, odkar je D. dobila koze, se pravi ravno en mesec, in prvih 14 dni smo imeli mogoče le dve ali tri odvečne. Zdaj se jih je pa že kar nabralo. Kupimo navadno en paketek na dan, izjemoma tudi dva. Album je že precej poln, manjka nam jih še kakšnih 60 sličic, še vedno se pa zgodi, da dobi v paketku veliko novih, danes npr. kar 4 user posted image .

No, tole so pa naše za oddat:
2, 3, 8, 9
14, 15, 22, 25, 26, 30, 32
61, 84, 85, 88, 90
102, 107, 108, 120, 125, 126, 127,
130, 131, 133, 144, 149, 153, 165, 170
črke: F, G, H, K, L, T, U, X

Uf, komaj sem jih spravila na kup in uredila po vrsti, mogoče še kje kakšne ležijo. Ninočka, ti bom poslala naslov na zs.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3406
8.2.2009 8:58:40   
teta beta
Aja, še nekaj - v izogib tistega "We are sorry..." - enostavno na to sporočilo (we are sorry) kliknite z desnim gumbom in izberite nazaj. Nato svoje sporočilo kopirate, greste v nov odgovor in prilepite. Sem mislila, da sem kdaj že to napisala, pri caljankah je ena že davno napisala to rešitev. 

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
8.2.2009 14:10:12   
Nika v službi
Teta beta, hvala, to je uporabna rešitev.user posted image

Pri nas pa Nika nima veselja za zbiranje sličic, nalepk. Ona sicer bi občasno lepila, ampak kar se ji zazdi in kamorkoli se ji zdi.user posted image  Tudi razne perlice ali sestavljanje ogrlic niso ravno opravila, ki bi jo zabavala. Preprosto ne zdrži pri miru, nima potrpljenja za kaj takega.

Sva ravno prej izdelovali eno zapestnico, pa je obupala pri tretji kroglici. Do konca sem potem jaz naredila.user posted image  Zdaj pa s Tomažem rišeta z vodenkami. To pa rada počne, je sposobna tudi pol ure ali več risati.

Nič, se jima grem pridružit, čeprav to ni ravno moja priljubljena dejavnost.

Kje je 2ursae? Daj, javi se kaj, si nas čisto zanemarila!!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3408
9.2.2009 11:36:12   
pety78
Vse najboljše Špelkin dragi! user posted image

Punce, sem se nasmejala ob prigodah vaših malčkov. Naj povem, kako sem se smejala tudi našemu, ko sva se pred dnevi igrala za trgovino. Kupim vse potrebno, pridem na blagajno, da odčita kode, ko ga vprašam, koliko sem mu dolžna pa izstreli: 5 minut! user posted image user posted image user posted image
Joj, mi je blo smešno, bošček me pa tako čudno pogleda. No, potem sem mu pa razložila, da gre za denar, eure v našem primeru.

V soboto možno, da se vidimo, če ne bomo šli v Semič, ker smo zaradi bolezni prešpricali praznovanje nečakovega RD, pa smo še dolžni darilo.

Drugače pa sem imela včeraj in predvčerajšnjim maraton Razočaranih gospodinj. user posted image user posted image user posted image Pogledala sem 13 delov 5. sezone. user posted image user posted image user posted image Kar nisem mogla nehati, tako da sem šla spat v soboto ob dveh zjutraj. Sreča, da nimam več delov.....No, a mogoče katera ve a obstaja še 6. sezona oziroma kje se konča...user posted image
Sicer ne vem, če je pametno, da še kak del dobim, ker kar ne morem nehati gledati. Sranje! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3409
9.2.2009 20:03:25   
tažana
Čer!
A ste se naužile sončka danes user posted image . Jaz sem mal napolnila baterije. Še Pety sem pobrala pa smo šli mal sončka lovit. Sem pa sklenila, da se bom kar ven preselila, ker mi zunaj skoraj nič ni bilo slabo user posted image . Neverjetno, to je noro zakaj ne morem mimo teh slabosti user posted image . Če bom še kdaj hotla kakšnega dojenčka, me prosim spomnite, da slabo prenašam slabost user posted image .  Zjutraj moram obvezno prej vstat da se zbruham da se posledično sploh lahko sestavim. Potem pa ves dan jem samo kruh, balkan piškote in pijem coca colo user posted image . user posted image

Drugače pa pri nas nič novega. Praznovanje smo spravili pod streho, sedaj pa upam da se čimprej vrnem v moj stalni ritem in "kondicijo".

Ker pa danes špricam vajo, grem na kavč deko likat user posted image .
Lep pozdravček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 21:35:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3411
10.2.2009 7:34:52   
Pia67
Sem čisto out iz dogajanj septembrk 2005. Koliko novega user posted image  in zanimivega.

Najprej Špelka, pazi na pikico, sem prav vesela, da je postopek tako uspešno stekel in zdaj si že user posted image user posted image .
Tažani sem pa že pred časom čestitala, september 2009, zakon user posted image

Glede 14.2. se ne morem pofočkat, ker je user posted image  sumljivo skrivnosten. mislim, da mi ne gine smučanje al pa tečaj teka na smučeh, ki mi visi za vratom že dober mesec dni. Do petka bom ziher izvedela kaj se kuhauser posted image .
Nina razen rdečih očkov po nedeljskem kopanju na bazenu in navdušenju nad kanujem (Krka je poplavila okoliške travnike in je vožnja po 30 cm globoki vodi pravo doživetje) ni ugotovila nič pretresljivega. Aja, ima svojo gredico v rastlinjaku in pridno zasaja motovilce. V vrtcu imajo projekt čas(izdelovanje ur, opazovanje merjenja časa, plakati itd.
Šparavček: v Ninini skupini vsak mesec prinesejo v hranilnico denar za končni izlet.
Jaz pa pridno treniram za sežanski maraton, dober mesec je kar malo časa, no, glavno da pretečem in kakšno rečem s tekaškimi kameradi.

Neposredna povezava do sporočila: 3412
10.2.2009 14:02:34   
benika
O pia, lepo te je slišat. Škoda ker te v soboto ne bo, ampak po pravici povedano, mene tudi ne bi bilo, če bi me dragi kam odpeljal.

Tudi mi bomo letos B. odstopili eno vrtno gredico, pa bo malo vrtnaril. Mogoče bo pa tako še celo kaj zelenjave pojedeluser posted image

Da vam povem, kaj se mi je danes naredilo. Zjutraj oblačim Jakoba in iz omare privlečem ene ful lutkano trenirkico. Vsa navdušena ga oblečem in ugotavljam kako fajn mu paše. No, nakar se gospod pokaka, ga grem previt, slečem trenirko, pogledam na listek in gor piše....H&M, 2-4M, št. 62!!! 62WTF???Mene je skor kap. Enoletniku so prav hlače velikosti 62. In se že celo dopoldne sprašujem, če je moj mali izvenserijski, ker tole mi pa res ne gre v glavo.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
10.2.2009 18:23:29   
tažana
 valla: če se prav spomnim sem jaz tud pri katarini nekaj časa vztajala na eno uro, da bi gospodična jedla. ampak se ne spomnim koliko mesecev je štela. Mislim pa da sem jo mal pustila jokat. oziroma jo sploh nisem vzela iz postelje ampak samo malo božala. nekaj časa se je drla potem je pa obupala. Tako imam v spominu ampak kot sem rekla se ne spomnim koliko je bila stara. No naj ti povejo ta frišne dojilje user posted image .

pia: ti kar treniraj bomo držali pesti zate! user posted image

benika: to se je meni dogajalo za kakšne majčke. Še sedaj najdem kakšno stegnjeno  majčko 74 user posted image , ki ji čisto malo fali. user posted image  Za doma se sploh ne sekiram user posted image .

šparovček: pri nas tu ni preveč zanimanja, tako da bomo zaenkrat kar brez ostali user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
11.2.2009 14:52:47   
spelka12
Moj user posted image  se zahvaljuje za voščila. Sem mu vse prenesla.

Da še vas nekej vprašam. Kaj ste oz. kaj jeste med nosečnostjo za malico? Jest sem lani živela od sirovih štručk, temu primerne so bile kile. 10 plusa do 20 tedna. Če se zdaj prime, bi rada malo bolj zdravo malicala. Kakšen predlog mogoče?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
11.2.2009 15:00:44   
Nika v službi
Jaz sem pojedla (popila) ogromno pomaranč. Eto, to je moj predlog.user posted image

Zdaj pa letiiiiim. Se javim. Enkrat. Ko bo več časaaaaa.......

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
11.2.2009 18:36:18   
tažana
špelka: jaz jem samo kruh in balkan piškote in pijem coca colo. imam pa že -1 kg. user posted image  zdejle se lahko smejem, ker mi trenutno ni slabo, drugače pa mi ni smešno user posted image .
Kot je nika predlagala poizkusi čim več sadja! Ali pa kašne jogurte user posted image  seveda ča ti bo želodec dopustil user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3417
11.2.2009 19:25:11   
pety78
Hmmm, kaj sem že jaz malicala? Coca colo, včasih coca colo, včasih pa tudi coca colo. Za spremembo sem pa tudi kako coca colo spila...user posted image Hja, jaz sem imela te smrdljive slabosti ceeeeeeeel ljubi dan. Tako da....Tažana...boga, boga in če je kdo na tem svetu, ki te razume, sem to seveda jaz. Pa saj bo minilo.
No, pasali so mi pa tudi sendviči s pršutom, zraven obvezno coca cola. Potem sem pa že lizike z okusom coca cole lizala, pa včasih jih v cedevito pomakala. user posted image
A mislite da mogoče zato še vedno Kaja NIČ ne je. Nima niti enega gostega obroka še. Niti ust ne odpre, da bi kaj pojedla. user posted image

Špelka, če pa sprašuješ o zdravem obroku, pa da vse prebavljaš, potem pa:
- polnozrnati kruh,
- sadje
- suho sadje
- jogurti
- kakšen sendvič s polnozrnato štruško, sirom, listom salate, malo paradižnika, pa še kaka salamca...

Uf, grem jest... Čaw!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
11.2.2009 20:06:40   
tažana
pety: poizkusi kaji v kakšno kašico mal coca cole nalit user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
11.2.2009 20:56:47   
Nika v službi
Čer!

Končno sem priplezala do compa, da vsaj malce več natipkljam. Po eni strani očitam 2ursae, da nas zanemarja, po drugi pa tudi sama komaj najdem kaj časa. Divje je te dni pri nas v službi. Pa pustimo to.

Pety, Vid je očitno iznašel novo plačilno valuto - 5 minut.user posted image  Posrečeno!
Drugače pa tema Razočarane gospodinje in podoben crap - no go pri meni. Te stvari mi pa res ne potegnejo. user posted image

Tažana, sočustvujem s tabo in tvojimi slabostmi. Jaz spadam med tiste srečnice, ki nosečniške slabosti ne poznajo, zato nisem ravno poklicana za kakšno pametovanje. Upam, da čimprej mine. Sicer mi je pa všeč tvoj izraz, da greš na "kavč deko likat".user posted image

Valla, tudi pri tvojih težavah ti ne znam pomagati. Pri nas je bil problem, da je bilo dojenje ena sama borba. Če ne bi jaz vztrajala, z Niko ne bi prigurali niti do 5. mesecev.

Pia, lepo te je slišat! Še lepše pa je, da boš v soboto manjkala.user posted image  Jasno - ne da ne bi želeli tvoje prisotnosti, ampak ti iz srca privoščimo crkljanje v dvoje. Če pa se vama plani spremenijo, pa seveda pridi, pridi. Te bomo vesele.user posted image

Lastna gredica je dobra ideja. Bom mojima dvema "farmerjema" predlagala, da za Niko uredita mini vrt na našem velikem vrtu. Zna biti, da bo navdušena.

V vrtcu pri Niki pa imajo sicer projekt hranjenja ptičev. Jim je hišnik naredil ptičje hišice, potem so jih skupaj postavili in zdaj redno nosijo zrnje ptičkom. Zraven pojejo pesmico v stilu čiv, čiv, čiv, zebe me močno, mi, otroci, vrabček, že prihajamo, hišico in zrnje ti prinašamo (tekst je prosto po VD, ker ga ne znam na pamet). Simpatično.

Benika, pa saj ima H&M velike številke!user posted image  Kaj pa vem, tudi Nika ima nekaj kosov oblačil, ki so ji še kar prav, pa so npr. št. 80, ena jaknica je celo za 2 leti! Pa jo še kar nosi, tako da... očitno se nekateri modeli večni oz. kar rastejo z našimi malčki.user posted image

Vam moram povedat, da ima Nika zadnje čase nenormalen apetit. Je kot termit in posledično ima kar primerno okrogel trebušček. Ne vem, ali gre za preskok v rasti in se bo v nadaljevanju kaj tudi potegnila v višino, saj ji zdaj gre očitno samo v širino. Danes smo se hoteli stehtat, pa je tehtnica zatajila (baterije so prazne), tako da projekt ni uspel. Mi je prav čudno, ko je kar naprej lačna. Baje v vrtcu normalno je, potem pa še doma. Danes je npr. v vrtcu za popoldansko malico (okoli 15. ure) pojedla banano in dva grisina, potem je prišla domov in zmazala skoraj celo hruško, košček kruha in en piškot (okoli 16:00). Potem je z mano, ko sem prišla domov iz šole, pojedla "kosilo" - košček kruha in primerno veliko porcijo golaža (okoli 17:30). Je pa res, da potem večerjala pa ni več (še to bi se manjkalo!). Meni se to zdi ful ogromno, ker do zdaj nismo bili navajeni, da bi toliko pojedla. Koliko je to v primerjavi z vašimi malčki? Benika in Ninočka imata prepovedano oglašanje na to temo, ker vem, da Beni in Evan nista ravno jedca. Me zanima za ostale - Nik, Vid, Daša, Nina, Anže...

Danes smo se proti večeru zapeljali do letališča, ker je T. pripeljal domov ta velikega (podaljšanega - 7 sedežev) Quasqai-ja. In smo pač naredili en krog, šli pogledat nočno panoramo Brnika, spili en čajček in šli nazaj v Lj. 
Jutri imamo pa namen skočiti do CP v H&M, ker imam jaz en bon za 20% popust v H&M-u in bi bilo škoda tega ne izkoristit. Velja pa samo do petka. 

A v soboto torej velja? Kje se pa dobimo? Kolosej? Okoli 10:30?

Nočko! 

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
11.2.2009 20:58:21   
teta beta
Z D. sva bile danes pri zdravniku, ker jo že dalj časa boli trebuh. Pravzaprav že več kot en mesec. Pa nekaj časa ja, pa spet ne itd. Jutri greva dat vodo in kri na tešče, potem moram prinesti še tri zaporedne kakce in še bris ritke. Ji bodo naredili komplet teste. Upam, da bodo kaj odkrili (in da ne bo kaj smotanega).

Valla., ne vem, kaj bi ti rekla. Jaz Janoša itak ponoči prestavim v najino posteljo in spimo skupaj, tako da me to zbujanje ne moti. On se priklopi, papca ali se crklja in spimo dalje. Dudo pa sprejme ponoči samo, ko se že malo napije, v bistvu ko že konča z dojenjem, pa mu dam dudo (če je treba, ponavadi ga pa že prej zmanjka).

Špelka, jaz sem jedla, kar mi je pač pasalo, nič posebnega. Pa dober tek!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 21:07:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3422
11.2.2009 21:07:08   
teta beta
Nika, kaj pa vem, meni se ne zdi tako blazno veliko. Saj je dosti, spet pa ne nekaj ekstra. Pri Daši je odvisno, kaj ima na voljo za jest. Popldansko malico imajo v vrtcu ob 14., ko pride domov okrog 15.30, 16, včasih je kosilo zraevn B., včsih samo sadje, včasih pa tudi nič do večerje. 

Neposredna povezava do sporočila: 3423
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 21:18:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3424
11.2.2009 21:33:51   
Nika v službi
Teta Beta, upam, da bodo ugotovili, kaj muči Dašo in da seveda ne bo kaj posebnega.

Hvala obema za mnenji glede hrane. Valla, se spomnim, ja, glede palačink.user posted image  Ampak zame je bil to takrat res čisti šok, ko je zmazala kar 3 palačinke. No, naj povem, da je zdaj spet na njeni običajni "dozi" - 2 kosa ali pa 1 kos in še malo. Kar se meni zdi normalno. Hrenovko poje celo polovičko, včasih še polovičko druge polovice. Je pa res, da se je zdaj kar navadila, da je prej (torej z nami kosilo, pa potem še kaj tja do 18. ure) in na koncu kar izpusti večerjo ali pa poje zgolj kak jogurt ali skutko. Tudi včeraj, ko smo bili v Mercatorju, je za večerjo pojedla samo jogurt, prej z nama pa kosilo - juho s kroglicami in nekaj mesa. Jo moram res stehtat, pa da vidim, kje smo. Nazadnje je imela okoli 15 kg (14,5? 15,5?), če se prav spomnim.user posted image

Zdaj pa res lahko noč. Grem pod tuš in spat. Ker imam jutri plan zelo zgodaj vstati, da v miru dokončam en projekt v službi. Pa raje zjutraj prej vstanem in tja do osme ure že veliko naredim, kot pa da podaljšujem v popoldne in večer. Eto, toliko od mene.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.