|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
4.2.2009 21:22:25   
tažana
Hvala, hvala, hvala... vsem skupaj in vsakemu posebaj user posted image .

pety: taka izjava bi pa mene kar na rit vrgla user posted image . dobro si se znajdla. Poznam pa eno žensko ki je svojemu sinu enostavno pokazala, ko ji je rekel user posted image . No jest sem še iz stare šole bi mi bilo preveč nerodno se kazat user posted image .  Drugač pa ja se zgodi da gre kdo gol po stanovanju user posted image . Saj smo doma...

Nika: veš da je že storjeno. Samo do računalnika nisem prišla pa še malo bolj leva sem za te stvari user posted image .

Pograd: To bo pri nas naslednja investicija. Katarina spi kar mirno, tako da mislim da ne bo večjih težav. Samo nekje moram dobiti tako pograd da gre špampek spodaj. user posted image

Doroteja: Držimo pesti da do drugega tedna ostanete zdravi in dobro opravite z operacijo. user posted image user posted image

Pety: Katarina navija za sestrico meni je pa čisto vseeno user posted image .

Še kaj... ma nič se grem crkljat. Lahkonoč

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
5.2.2009 9:02:05   
teta beta
Tažana, kaj pa je to špampek?

Pety, Daša jasno ve, kje ima luliko in zizike, ve pa tudi, kje imata lulčka ati in Janoš. Se pa spomnim, ko smo bili na kampiranju na Balatonu, stara je bila nekje 1 leto in 9 mesecev, sta se pa šla onadva skupaj tuširat in je B.u prijavila "ati, kakeca umij" user posted image user posted image user posted image

Ninočka, mi tudi zbiramo vlakca tomažka in imamo že zelo veliko rezervnih slik. A bova usekale kakšno menjavo?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
5.2.2009 9:27:06   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Tažana, kaj pa je to špampek?

Se pridružujem vprašanju.user posted image

Glede teh zadev na temo "nagi & goli"user posted image  lahko povem, da se mi vedno zabavamo, ko gremo kje z Niko na stranišče. Ker je tako blazno pametna glede tega, da je ona ja ženska in da mora na stranišče za ženske. Če jo vprašaš, na katero stranišče sta šla z očijem, pa čisto zgroženo reče, da valjda na moškega, saj je oči moški in ne sme na žensko stranišče.user posted image

Aja, da vam povem še našo prigodo s torkovega srečanja s psihologinjo. Da ne dolgovezim preveč, na začetku je itak klasika vprašalnik za starše (ej, kaj je to ena glupa zadeva - pri 3 letih te sprašujejo, če otrok sedi samostojno in če se sam pobere, ko padeuser posted image  - sem šla vprašat, če so mogoče kaj vprašalnike zamešali), potem pa tisto zlaganje likov, pa barve, risanje kroga, črte, itd. No, potem pa pridemo na vprašanje, kdo mijavka (muca), kdo laja (kuža), kdo plava v morju. No, tu pa se začne. Nika malo pomisli in reče "ljudje". Psihologinja se nasmehne in reče, ja, tudi ljudje plavamo v morju. Pa kaj še plava? In Nika spet malo razmišlja in reče "ribe". Psihologinja jo pohvali in reče, no, pa kaj še? Nika je spet nekaj trenutkov tiho, potem pa se obrne k meni in malo bolj potiho reče: Mami, a ne, da ladje ne plavajo v morju? Ladje plujejo!"
Psihologinja je ostala brez besed in zaključila pogovor z vpisano opombo v vprašalnik, da otrok daleč presega mentalni razvoj triletnika.user posted image

Pod črto naj povem, da je bila na razgovoru poosebljena pridnost. Prejšnji dan so namreč v "smeti" (nismo jih dejansko vrgli v smeti, smo jih samo spravili, ker mi je res škoda, da bi nove igrače metala v smeti) leteli Rori, Maša ter Hummer, ker je zganjala trmo. Rekli smo ji tudi, da ji mogoče izjemoma še enkrat kupimo nove, če bo pridna, ampak da je to zadnjič. Naslednjič novih nakupov ni. Ko smo odhajali na razgovor s psihologinjo, smo ji obljubili, da dobi novega Rorija, Mašo in Hummerja, če bo pridna in lepo sodelovala. Eko, izid veste. Popoln otrok, kakršnega si samo želiš.user posted image

Trojico smo potem kao kupili, ona pa je "novim" Roriju, Maši in Hummerju potem vneto razlagala, kaj se je zgodilo z onimi drugimi, da so šli v smeti, ker ni bila pridna.user posted image user posted image  Pa smo prišparali skoraj 20€!user posted image

Grem delat. Ajd! Čau!

p.s. Kdaj torej termin srečanja? Predlogi na plan. Z moje strani bi ustrezalo: 14.02. (uf, Valentinovo) ali 28.02.

Na kavico pa lahko grem tudi 09.02. (ponedeljek). Sem si vzela prosto, ker imam nekaj opravkov. Ima katera čas?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
5.2.2009 9:55:20   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

če se sam pobere, ko padeuser posted image  

No, ja, če jo pikne, se tudi ne. In je sposobna narediti pravo sceno iz tega.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
5.2.2009 10:16:01   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

če se sam pobere, ko padeuser posted image  

No, ja, če jo pikne, se tudi ne. In je sposobna narediti pravo sceno iz tega.

V kontekstu vprašanj, ki so si sledila, ni bilo mišljeno v tem stilu.user posted image

Sicer pa se strinjam, ja, ko jih popade trma, so mogoči vsi možni odkloni.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3380
5.2.2009 11:33:02   
spelka12
A kaj je špampek?
Ja isto kot zibka, samo da se ne guga. To je naša gorenjska fora.
Jest sem tud mogoče za srečanje, če bo za vikend. Samo ne na valentinovo, me moj pelje na večerjo  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Kaj pa ve kaj kupujete vašim najdražjim za rd? Midva sva si kupila darilo samo prvo leto. No pa lani mi je moj kupil denarnico. No sama sem jo kupila, on je samo vrnil denaruser posted image user posted image . Je tak tip, da nikoli nič ne rabi, res nikoli in se bojim, da bom čez 5 let brez idej, če si začneva kupovat. Zato sva se zmenila, da se obdarujeva samo za okrogle. Za valentinovo greva vsako leto na večerjo in to je vse. božič in ostali prazniki so brez daril.

Neposredna povezava do sporočila: 3381
5.2.2009 11:47:35   
Nika v službi
Midva sva se tudi občasno obdarovala za Valentinovo, zdaj pa že nekaj časa ne več. Greva pa običajno ven na večerjo, na kako kavico, tortico, kino, savno. Pač nekaj, kar je obema všeč.

Po moje je čisto bz pretirano obdarovanje. Če v zvezi, zakonu štima, ni potrebno še gore daril za vse mogoče praznike.

Uživajta na večerji. Glede srečanja pa - saj ne bo zvečer! Kar se mene tiče, ni ovir za srečanje na Valentinovo, tako kot običajno, nekje od 11. ure dalje.

21./22. pa ne morem, ker 18.02. odhajam na službeno pot in se vračam v soboto. Tisti preostanek vikenda bo tako samo naš.

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
5.2.2009 12:29:11   
pety78
Samo da vas pozdravim. Kaja spi, mam 45 minut zase. user posted image Poslušam pa trenutno od Boney M El Lute. user posted image Lepa pesmica, a ne?

Pridne bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 3383
5.2.2009 12:42:56   
benika
A kaj je špampek?

Špampek je po gorenjsko otroška posteljica, draga moja špelka in ne košekuser posted image Boš čez 9 mesecev vso otroško terminologijo do natankosti poznalauser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
5.2.2009 13:42:33   
ninocka
Jst moram pa zdej bubija zbudit, ker se gremo cepit, pa zaspal je  min nazaj...matr, sem jezna sama nase, ker ne vem, kaj za boga sem razmisljala, ko sem potrdila to uro, da mi ustreza user posted image user posted image

Evan gleda Nemota, mamo zdaj fazo Nemota in Nodija. V soboto sem mu kupila knjigico Nemo pri dnevniku in jo morava vsak dan prebrati, vceraj je pa pri kosilu celo obnovo povedal user posted image

Smo sli danes mal na sprehod, pa se ena soseda, ker ima tudi obe mali doma. Evan in njena starejsa sta tolk uzivala in se metala po snegu, sta bla ful dobra...Evanu je prav pasalo malo druzbe, ker je ze 3 tedne samo z nama oz. z Rubnom. Je pa posledicno bolj miren in vodljiv, se mi zdi, da se mu bo v ponedeljek v vrtcu strgalo user posted image user posted image

Spelka, cestitke za pikico user posted image user posted image user posted image Zdej jo pa lepo cuvaj, 18. pa drzimo prekrizane vse prste na rokah in nogah in pesti in fige in ... vse kar pomaga, skratka user posted image

Srecanje, meni tudi odgovarja 14.02. Nisem nek valentinofrik in mi dol vsi za tale praznik, tko da komot lahko. Bom dala mojmu najlepse darilo - dopoldne in popoldne frej in bo lahko spal, spal, spal...user posted image
obdarovanje - bolj ne kot ja, ker res nima noben vec kaksne extra zelje oz. si jo izoplneva ze cez leto. Sem pa hotla samotu kupit pizamo za NL in ni bilo nikjer lustnih moskih pizam...ker to pa rabi...

Grem pojset se ne kos kruha z marmelado, pol pa bubija auf in oblect, pa Evana, pa se mal hrane s sabo vzet, pa tecna bosta ko user posted image user posted image ojoj, gre kera z mano k P user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
5.2.2009 14:47:32   
Nika v službi
Ninočka, jaz ne grem z vami k P, ampak bom v mislih z vami.user posted image  Dobro opravite.

Nas pa Nika vabi v Supernovo na kavico. Ja, prav ste slišale. To je prijavila včeraj zvečer in danes me je mami poklicala v službo, da Nika še kar vztrajno ponavlja, da nas danes ona povabi v Supernovo. In potem mi je to še Nika povedala sama po telefonu. Aja, mimogrede, zdaj se gospodična, če je pri volji, že celo pogovarja po ta pravem telefonu. Do nedavnega o tem ni bilo govora. Sploh ni hotela prijeti slušalke.

Torej, hitim domov, da se potem spokamo na kavico.user posted image  Me zanima, kaj si bo izmislila glede plačila....user posted image  Lepo je povabit, če drug plača.

In to me navede na vprašanje - ali že kaj razmišljate o šparovčkih za naše 09-05? Nika že ima svojo denarnico, ampak evrčke izgublja kot po tekočem traku. Ležijo vsepovsod - pod posteljo, na tepihu v dnevni, pod mizo...user posted image  Sem začela razmišljat, da bi ji kupila en šparovček in bi noter lepo metala kovančke ter nabirala za takele kavice, konjičke, igračke.... A že kaj takega prakticirate mogoče?

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
5.2.2009 15:32:08   
benika
In to me navede na vprašanje - ali že kaj razmišljate o šparovčkih za naše 09-05? Nika že ima svojo denarnico, ampak evrčke izgublja kot po tekočem traku. Ležijo vsepovsod - pod posteljo, na tepihu v dnevni, pod mizo... Sem začela razmišljat, da bi ji kupila en šparovček in bi noter lepo metala kovančke ter nabirala za takele kavice, konjičke, igračke.... A že kaj takega prakticirate mogoče?

Mi imamo za oba šparovčke že od njunih rojstev in jih pridno polnimo s kovanci. Nabere sem nam nekje 30-40€ na otroka v cca. pol leta.

Meni 14.2. tudi ustreza, itak valentina ne praznujeva. Zame je pomemben materinski dan in pogojno dan žena, valentinovo pa res ne.

Neposredna povezava do sporočila: 3387
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 16:46:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3388
5.2.2009 20:22:01   
teta beta
Aha, špampek je torej isto kot kinderpet.

mi tudi imamo šparovček, že dolgo.

srečanje - kaj pa vem, mogoče pa res...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
5.2.2009 21:34:03   
Nika v službi
Čer!

Mi smo nazaj iz Supernove.user posted image  Nika dejansko ni pozabila, da nas je vse povabila na kavico, samo ko smo prišli tja in sem jo vprašala, kako bo pa plačala, je rekla, da ona nima ta pravega denarja in da ne more. Boš ti, a ne, mami?user posted image  Mi smo torej v miru kofetkali, Nika pa se je igrala v igralnici več kot eno uro!! Potem sta šla babi in dedi še po trgovinah, mi3 pa v McDonald's na večerjo (happy meal, balon, igračka in zastavicauser posted image ). Zdaj madam spi z očijem, jaz pa sem šla pogledat urnike za ultrazvok trebuha v ZD Bežigrad, ker se mora oči naročit za preventivni pregled. In jasno, sem na hitro pokukala še sem.

Za 14.02. smo torej pofočkani:
- Benika
- Špelka (a ne, da se na boš pridružila s pikico? saj večerja bo zvečer!)
- Valla
- Teta beta (šur, da pridešuser posted image )
- Ninočka 
- Nika v službi

Dajmo še ostale, pridružite se! Tažana, Pety, 2ursae, Pia...

Se tipkljamo še jutri. Nočko!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3390
6.2.2009 9:07:35   
ninocka
Dobro jutro!
mene danes takoo boli glava...upam, da bo minilo, ce ne pa vsaj, ko grem na sprehod z Evanom.

Vcerajsnji P in cepljenje je uspelo - obadva sta dobila pikico in obadva sta takooo jokala user posted image Najprej je dobil Evan, ki naceloma sploh ni bil predviden, ampak sva se s P na hitrco odlocile, ker je zdrav, usesek ni vec vnet, pa tudi AB ni imel. Se je pa zavlekel v en kot in  sem ga komaj dvignila in drzala. In potem je fuuul jokal, tko da je se Ruben zacel (medtem, ko so Evana cepli je pa firbec mali prisel gledat P kaj dela user posted image ), ko je bil pa on na vrsti pa tudi taaak jok, da groza...user posted image user posted image user posted image Evan je potem dobil eno knjigico 100 ugank in je bil tolk uzaljen, da je ni hotel in jo je potem kao dobil Ruben. Sem prisla pa od P cist izmucena...itak pred ZDjem ni bilo za parkirat, tko da sem sla na drugo stran Ljubljanice (k CSDju), tam sem nasla en parkplac in sem bla prav ponosna sama nase, kako sem parkirala user posted image . Potem pa s tamalima pes kaksen km do ZDja. Pa Rubna nosit z eno roko, ker se me je Evan drzal za drugo...sej na koncu smo kar vsi trije hodili, pa je slo bolj pocasi, ker nisem mogla...
So mi pa Rubna stehtali in ima gospodic 10600g. Moram pogledat, koliko jih je imel Evan pri 15 mesecih.

Doma  sta pa potem norela, ceprav bi mogla pocivat (jst ne vem, tale cepiva pri nam udarijo samo na norenje in divjanje user posted image ) in je Ruben 2x padel - najprej z mizice, ampak je z glavo padel direkt na Nodija, tko da ni blo nic, drugic je pa Evana oponasal, ko je cez naslonjalo fotelja splezal dol in on za njim. Seveda je priletel direkt na glavo, jst pa nisme mogla tolk hiter zalaufat, da bi ga ujela. Sem pa mislila, da si bo tilnik zlomil user posted image Ze ta prvic, ko je skakal z mizice, sem oddrsala do njega, pa se pol ta drugic - dobr, da mi ni trebuh, kaj zategnilo. Me je pa potem zacela takoo glava bolet in se nadaljuje se danes...
Sem pa drugac ful vesela, da smo z Evanom koncno dali cez ta cepljenja - pri 3.5 letih smo koncali nekaj, kar je naceloma konec pri 1 letu user posted image

Srecanje - jst bom verjetno prisla samo z Evanom, ker gre Ruben ponavadi okrog 11h spat. Pa ne vem kolk casa bom, ker sem se danes spomnila, da naj bi naslednjo soboto praznovala RD od kolegice mala. Ampak tist mislim da bo itak okrog 4h popoldne.

Vceraj me je pa moj razveselil z eno novicko - so v sluzbi povedali, da dobimo nagrado za 10 obletnico delovanja podjetja, in sicer toliko let, kolikor si zaposlen * 100 EUR. Fino, a ne? user posted image user posted image user posted image

denarnica&sparovcek - ima denarnico in vse ven zgubi, sparovckov ima pa tudi nekaj, ampak itak bolj sproti zapravimo, kot pa kaj not dajamo user posted image .

Ko smo lih pri denarju - evan zdaj ful rad prodaja stavri. In potem pride k meni in rece: Mami, a bos kupila krof? In jst recem Ne in je potem ful uzaljen in tezi, da ga moram kupit. Ampak ne samo krof, ampak tudi jogi (jogurt). IN recem OK. IN se greva:
E: mami, a bos kaj kupila?
Jst: Krof.
E: Kaj pa jogi? To moras tudi kupit.
J: no, pol bom pa se jogi.
E: ja, ga pa nimamo user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3391
6.2.2009 10:07:33   
Nika v službi
Ninočka, samo da ste dobro opravili. Glede na tvojo peš odisejado do ZD bi kakšna dodatna roka res prav prišla. Kateri je že vaš ZD? Ali ni kakšne park hiše v bližini? Pri nas v ZD Bežigrad je vsaj to kul, ker je parkirna hiša zraven, pa še popust imaš, če greš k dr. (dobiš žig je za prvo uro ali dve skoraj 50% popusta!). Prostor v hiši je pa itak.

Mi je pa res zanimivo, da otroka tudi še pri 3,5 letih cepijo. Jaz sem vedno mislila, da to moraš opravit pač takrat, ker so meni vedno težili, da kao ne smem zamuditi teh intervalov in če je čez neko starost (zdaj se tega ne spomnim več), je zamujeno... No, očitno temu ni tako. Ali pa ima moj spomin že luknje.user posted image

Uf, tile padci mene vedno prestrašijo. Da ne omenjam mojih staršev, ki imata oba še živo v spominu, kako sem jaz kot otrok padla s kavča nazaj na tilnik in hrbet in skoraj umrla. Padla skup, nič dihala, potem so me spravili k sebi, sem se dušila, skratka cela panika je nastala. Mami pravi, da ima še vedno to sliko v spominu in zato kar zmrzne, ko vidi Niko, ki skače po sofi. Samo da je Ruben o.k.user posted image

Ti pa sebe tudi čuvaj. Mogoče si si kaj zategnila v vratu, pa te zdaj od tega glava boli. Ali pa je čisto preprosto tak dan. Počivaj, kolikor se da, pa kakšna kopel bi ti pomagala in Justova meta na senca.user posted image

Krasno, da dobite tako nagrado. Sploh v teh turbulentnih časih. In koliko let si že zaposlena?user posted image  Če bi bilo tako pri nas, bi jaz dobila kar zajeten znesek, saj tu vegetiramuser posted image  že 14 let!

Me je kar na smeh vleklo, ko sem prebirala vajin prodajniški dialog. Kot bi poslušal Niko. Ona ima več izpeljank - ena je ta, da ona streže (in kuha) v restavraciji oz. kavarni in mi pridemo tja kot gosti. Dialog je podoben, nikoli nimajo tistega, kar si želiš naročiti.user posted image  Želja gostov ne upošteva in ti preprosto pripravi obrok ali napitek po njeni izbiri. Takole izgleda:

Gost: Dober dan! Mi smo pa prišli na kosilo. Se lahko tukaj usedemo.
Nika: Ne, tja.
Gost: Ampak mi bi želeli sedeti tukaj.
Nika: Ne, tu je zasedeno. (in postavi tja npr. enega svojih pliškotov)
Gost: A imate kakšno juhico?
Nika: Nimamo.
Gost: Kaj pa meso (ribo, krompir...)?
Nika: Nimamo. Imamo makarone. (in ti jih že kar daje na krožnik, zraven dobiš korenje, brokoli, pa čajno vrečko, posuje ti jih s sladkorjem ali soljo in podobno).
Gost: Ampak jaz res ne bi makaronov.
Nika: Imamo samo makarone. Vse je treba pojesti. (in ti suvereno postavi svojo stvaritev pred nos).

In tako se nadaljujejo variacije na isto temo. Najbolj ubitačne so kombinacije začimb - sol, olje, poper, čaj je praviloma soljen, noter dobiš še kakšen kos kruha, brokoli, kakšen makaronček...user posted image

Ko se igramo trgovino, je ona praviloma na blagajni in ti prav tako "uturi" tisto, kar ima pri roki. Ter mastno zaračuna. Pri njej je vse 50 ali 300€.user posted image  Dobra prodajalka, pritožb ne sprejema, pogaja se ne. Je pa res, da v večini primerov dobiš nazaj več denarja kot si ga dal.user posted image

Res so zabavni tile naši malčki.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 6.2.2009 10:08:53 >

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
6.2.2009 10:14:01   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3393
6.2.2009 12:58:44   
Nika v službi
Kaj je, Benika, kaj se rolaš? A si mogoče dobila kakšno idejo za kosilo, večerjo?user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
6.2.2009 14:58:49   
benika
Ne, ne, smejemse domišljiji naših tamalih. Kaj bi mi brez domišlijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3395
6.2.2009 15:43:22   
ninocka
Ninočka, mi tudi zbiramo vlakca tomažka in imamo že zelo veliko rezervnih slik. A bova usekale kakšno menjavo?

Mi imamo odvec gg, hh, uu, 23, 58, 70, 125, 129, 131, 148, 155, 174.
A kaksne se nimate? Ti lako posljem, ker jih bom drugace samo zgubila, ker jih Evan noce dat za zamenjat in bi jih kr neki lepil user posted image
Sem mu danes kupila 2 paketka in dobila 5 slikic, ki jih ze imamo. Pa ne vem, ce sem mu vsega skupaj kupila ze 10 paketkov? Zgleda imajo v tej trgovini eno serijo slikic in porazdeljene v te paketke, ne vem...

Nika, zaposlena sem 7 let, letos bo 8, ampak 3 mesece kasneje. Pa je slo 100 evrckov pa - pa user posted image user posted image

Mali so pa itak carji user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3396
6.2.2009 15:58:49   
tažana
14.02 user posted image  hm... ja mislim da bo šlo.
Kje pa je lokacija?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
6.2.2009 17:36:51   
Nika v službi
Za 14.02. smo torej pofočkani:
- Benika
- Špelka (a ne, da se na boš pridružila s pikico? saj večerja bo zvečer!)
- Valla
- Teta beta (šur, da pridešuser posted image )
- Ninočka 
- Nika v službi
- Tažana

Lokacija bo definirana naknadno, lahko pa kar vržete predloge na plan. Moje že poznate in jih res ne bi znova ponavljala.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
6.2.2009 21:00:44   
spelka12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tole je za prodajanje in postrežbo vaših malčkov.
Srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja no če benika obljubi, da me vsaj do 15h pripelje pred domačo hišo, pol bi sigurno šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 3399
6.2.2009 21:38:57   
benika
Ja no če benika obljubi, da me vsaj do 15h pripelje pred domačo hišo, pol bi sigurno šlo.

15.30 pa sva zmenjeneuser posted image Lahko tud 15.15user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.