Nika v službi
|
Vidim, da me pogrešate, ker se tako zabavate na moj (in Tomažev) račun. Jaz se preganjam po FB, vi pa tukaj čvekate. In jaz sploh ne folgam nič več. Ampak zdajle sem si vzela 10 minutk časa da grem lepo po vrsti. Benika, res mi je žal, da vajin oddih ni šel po planu. Pa tako sem v mislih plavala z vama... Pozdravite se, vsi, pa pazite, da ne okužite še Jakoba. In kako je izpit? Upam, da si dobila Katarinine rešitve nalog. Vsaj nekaj jih je lepo popedenala. Glede Benijeve neješčosti ti žal kakšne magične formule ne morem dati. Bi se pa tudi jaz malce posvetovala s P, mogoče pa zaleže, če bi ona kaj rekla. Pri Niki vedno (vsaj nekaj časa ) pali, če njena P reče, da mora veliko piti. Mogoče bi tudi Beni spoštoval avtoriteto. Sicer pa jaz ne bi posegala po nekih umetnih dodatkih, če ni res ekstra nujno. Tudi mene zanima, kako je v vrtcu s hrano - ali je isto, bolje? Slabše verjetno ne more biti. Naj je veliko sadja, mogoče malo manj pije (kolikor vem, Beni res zelo veliko pije in to tudi slabi apetit), pa poskušaj najprej s stvarmi, ki jih ima rad. Pa brez kakih prigrizkov vmes, redni obroki. Enkrat bo že moral biti lačen, hudimana, no. Tudi Tažanina pripomba je vredna razmisleka, mogoče je kak drug vzrok. Vsekakor bi se jaz resno posvetovala s P. Tažana, čestitala sem ti že za nosečnost, nisem pa izpostavila, da je 26.09. en res lep datum. Če zamudi en dan, je še lepši (glej Benikino tabelo ploskanja ). Čestitke tudi za RD! A lahko jaz eno željo - daj, prosim, potrdi me na FB (saj sva prijateljici, a ne? ), danes me je morala Valla spomnit, da praznuješ! Ninočka, kolikokrat ti moram še povedat, da midva redno tankava, kot potreba zaukaže. In vedno tankava polno. Daje najboljši občutek. In Pety, jaz sem redno Nika (tudi) v zakonski postelji. Kot rečeno, tankava polno, samo pištola je zaščitena. Špelka, o kakšni posteljnini ti to?! Ja, očitno spet pokačino fora... Kako je šlo danes, si sprejela pikico, jo pridno greješ? Teta Beta, daj, no, pridi še ti na FB. Dej no. Boš videla, da je kul. Če nič drugega te lepo spomni na vse RD-je.... Doroteja, ostanite zdravi in dobro opravite na operaciji prihodnji teden. In kdaj začnete delati na (ali ste že začeli?)? Ninočka, čestitke Evanu za pisanje, Nika isto prakticira s puzzli, jo bom mogoče res aktivirala na tipkovnico, da vidim, kako ji bo šlo. Samo kaj, ko ima ona potem veselje v nedogled držati eno tipko in se naslajati nad raznimi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-ji. Spanje na pogradu (na zgornjem delu seveda) - za nas ZF. Nika rabi ograjo, pouštre, zaščito in ne vem kaj še. Je tako nemirna ponoči, da ni šans, da bi uspela preživeti na pogradu. Ojej, si res ne predstavljam. Bi jaz celo noč prebedela, ker bi samo čakala, kdaj mi bo dal padla. Pety, tudi pri nas se naokrog večkrat sprehajamo goli. Ko grem iz kopalnice v spalnico po spodnjice ali pižamo, pa v kopalnici smo skupaj nagi, Nika zvedavo in študiozno gleda, če gre oči lulat (no, ne da bi ravno prakticirali, ampak nekajkrat je tudi tako naneslo) , pa mene je tudi že vprašala, zakaj imam tako velike marjetke. In če bo ona tudi imela take? Pa ji pač vse povem, preprosto, ampak po resnici. Se nič ne izogibam ali preslišim. Se mi zdi pomembno, da dobi povsem sproščen odnos do telesa, nagosti. Komaj čakam, ko bomo lahko skupaj hodili v savno.... No, zdaj sem se odkupila za vse nazaj. Vprašanje za konec: se bomo kaj zagledali v bližnji prihodnosti? Kakšno soboto? Tomaž bo spet moral enkrat spucat bajto, pa bi se midve z Niko srčno radi umaknili s prizorišča...