|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
2.2.2009 14:25:07   
Nika v službi
Ninočka, pozdravite se tudi vi. Čimprej.

Pa kaj je zdaj to, vsi po vrsti bolni?

No, da vam povem, da me od danes najdete na FB. Buuuuu! Valla, ti si kriva.user posted image

Ajd, se grem učit, kaj vse to čudo od FB nudi....user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
2.2.2009 19:13:09   
benika
Ja no,  takle mamo tud pri nas. Midva se že lepo grejeva na domačem kavču. Pre**** viroza je zmagala in naju gladko poslala domov. Tako da sva dopust že zaklučila. Kaj češ, ni nama usojenouser posted image

Drugače je pa Beni tudi ves bolan, Jakob je pa vredu.

Imamo pa eno veliko težavo in vaši nasveti bi bili zeloooooo zaželjeni.

Beni namreč ne je NIČ!!!! NIČ OD NIČ!!!!!! V glavo je bled ko stena, kri ima za en k.u.r.c, manjka mu železa, piti mora en nagravžen sirup....Enostavno smo vsi čisto obupani in ne vemo več, kaj narest. Ne pomaga sistem nagrajevanja, ne kaznovanja, ma nič.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
2.2.2009 19:19:31   
spelka12
Božčki, vse vas je gripa al prehlad, al viroza al vnetje ušes potolklouser posted image .
Dobra novica je pa, da sem jest čist zdrava user posted image user posted image . Ja, ja selimo se na FB, če nič drugega igrce igratuser posted image .

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 2.2.2009 19:31:28 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
2.2.2009 19:36:25   
tažana
benika: prav nobene ideje nimam kako bi lahko pomagala glede hrane za benija. kaj pa v vrtcu tut nič ne je?
Tudi jaz sem zrasla gor skoraj brez hrane ampak nikoli pa glede tega nisem imela slabe krvi. Daj poizkusi začet iskat zakaj beni nima apetita. mogoče je pa kakšen drug problem pa je neješčnost samo posledica user posted image .

Za vaju pa škoda da sta morala domov user posted image . resnično mi je hudo in žal da sem zgoraj kazala jezik user posted image . upam da se čimprej pozdravite.

no pa naj še jaz povem težko pričakovano novico user posted image . dočakali smo user posted image .  Danes sem imela G in je potrdila 6t. Rok imam pa 26.09. user posted image

špelka : zdej pa so moje misli in želje usmerjene samo še v tvoj uspeh!

A sem še kaj pozabila? ma to bo vse grem katko v postlo spravt.

lahkonoč

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
2.2.2009 19:40:28   
benika
no pa naj še jaz povem težko pričakovano novico . dočakali smo . Danes sem imela G in je potrdila 6t. Rok imam pa 26.09.

Ja koooooooooooooooooooooooooooooončnoooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
2.2.2009 19:44:04   
A-N-J-A
tažana čestitkeuser posted image user posted image user posted image

pa čestitke Jakobu za korakeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 2.2.2009 19:46:31 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 19:44:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
2.2.2009 20:07:18   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: tažana
no pa naj še jaz povem težko pričakovano novico user posted image . dočakali smo user posted image .  Danes sem imela G in je potrdila 6t. Rok imam pa 26.09. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke Tazana !!!!!! Pa eno lepo nosecnost ti zelim!!!!

Ja zdej pa navijamo se za Spelko in  tezimo Niki, da tud zacne se mal migat na tem podrocju - oz. da naj s Tomazem mal veckrat polno natankata user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
2.2.2009 20:18:20   
benika
oz. da naj s Tomazem mal veckrat polno natankata

O dej no, nehiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
2.2.2009 20:37:59   
pety78
Tažana, braaaaaavooooo! user posted image user posted image user posted image user posted image
Se je splačalo mal zobe stisnt in se predat posteljnim aktivnostim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za kaj naj navijamo, za punčko ali fantka? user posted image
Datum je pa res lep, se strinjam z Vallo. Še en septembrček več. user posted image

Benika
, kaj naj rečem kot pa to, da upam, da nismo me s kako faušijo pripomogle k virozam. user posted image Ma ne, saj veš, da ti nismo bile fauš. Škoda, res!
Za Benija ti pa res ne vem svetovati.

Komu še ploskamo????
Aja, Niki....bravo, ker smo te tako hitro prepričale, da si se prijavila na FB.user posted image user posted image Zato upam, da te ne bo težko prepričati, da s Tomažem večkrat natankata, kot je predlagala Ninočka. user posted image Če bi bila malo manj v službi in večkrat Nika v zakonski postelji...user posted image

Danes so pa gospodinje. Juhuhu! Že letim...

Čaw

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
2.2.2009 20:42:35   
spelka12
tažana jupiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image
benika povsod prodajam posteljnino, me bojo še zaprluser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
2.2.2009 21:00:08   
ninocka
Benika, najprej super da sta z Edotom vsaj malo uzivala user posted image user posted image user posted image in zal mi je, da se je dopust predcasno koncal user posted image Cestitke jakobu za hojo, za benija pa pojma nimam. Kaj pa ce bi mu dajala kaksne vitaminske dodatke (pikovit) al pa kaj podobnega - nekja kar spodbuja hrano? A s P si se ze posvetovala? No, sicer je pa Evan tud na smucanju v celem tednu pojedle pest makaronckov, 2x salcko juhice, 1x pol banane, 2 zemlji in pa ene 3 slacke cokolina. Aja, pa ene 3 monteje in 4 une male skutice od LJ mlekarn. Je pa skoz pil (se mi zdi, da tud 1.5 litra pijace na dan), pa kakavcki  so  mu tudi sli. Drugace ja pa tudi Evan ful bled in ima podocnjake user posted image

To je pa tudi vse, kar mi je uspelo napisat, ker ima moj spet igrice user posted image user posted image user posted image in me podi z racunalnika...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
3.2.2009 11:17:13   
teta beta
Jeeee, tažana, čestitam!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Špelka je že na pol poti, za njo bomo navijali, da se obdrži, za Niko, pa da se prime!!!

FB??!! OMG, še za to nimam časa. Pa dejte se zresnat, no. Na koncu boste pa vse tam, jaz se bom pa sama s sabo tu pogovarjala...

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
3.2.2009 14:07:04   
Nika v službi
Časovna stiska, zato samo:

JEEEEE, to, Tažana! Prisrčne čestitke!!!!!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
3.2.2009 18:09:54   
doroteja23
Tažana čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Upam da tudi jaz še kdaj dočakam user posted image . Ker si zelo želim, čeprav me je malo strah!

user posted image  za vse bolančke! Upam da čimprej ozdravite. Mi smo trenutno zdravi, ker nismo v vrtcu. Smo preventivno doma, ker gre Alina naslednji tedn  na operacijo! In mora bit zdrava.

Smo pa dočakali dojenčka. Moj user posted image  je postal stric mali Ani,  jaz pa seveda mzla teta in če lahko rečem tudi teta-. Saj itak me zdaj niste raumeli, ampak z mojo svakinjo sma tud sestrični!

Lp, Doroteja

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
3.2.2009 19:33:44   
ninocka
Uh, tlele pri nas je obsedeno stanje - vsi sosedje ful kidajo svoja dvorisca, pol pa plide plug in nam vsem zasuje dovoze... Sem slisala, da so se neki tud prerekali glede tega...Samo je rabil 25 min da je prisel do vrtca - pa samo cez smartinko mora po njega, vprasanje kolki casa bosta rabila se do doma...
Jutri bo pa dez, se bo pa vse stopilo, pa al kidas al pa ne

Da nadaljujem, kjer sem odtala:
Spelka, drzim pesti za tvoje male pikice. Bodi pozitivna, sporscena, polna energije, me bomo dodale se malce nase energije in pozitivnih misli in na polno navijale. Potem pa nas bos kmalu razveselila, da bomo virtualne tetke  , ti pa se bos stiskala  k svoji mali strucki
2ursae, bozcki... dobr, da je bil vsak mozek zdrav in da vas je lahko malo crkljal...
valla, upam, da je Tilen bolje, da ni kaj hujsega
Benika, pikepoke tudi beniju - nekaj za zdravje in nekaj za lakoto A v vrtcu tudi nic ne je? Ker pri meni Evan vsaj v vrtcu je, tudi solato
Pety, za Vida in nocno samostojno lulanje. Naju je tud tko enkrat presenetil. Ceprav po drugi strani ima pa izpade, da morva it z njim lulat (tudi podnevi) in ce nocva it, potem raje ne gre. Vceraj sem se pa tusirala in prileti v kopalnico, da ga kakat. In si lepo sam da nastavek na skoljko, da pokrov dol, zraven da prucko in zleze gor. Potem si je pa hotel se ritko obrisat.

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
benika povsod prodajam posteljnino, me bojo še zaprl

Kaksno posteljnino? al je to spet interna fora, kot tist kapucino

Vam moram pa povedat, da sta me zadnjic Nika in Benika ful nasmejala s tisto mojo belo kavo...joj, se doma ne vem, ce vejo, kako jo pijem in kolk sem "obsedena" s tisto zlicko Nika, upam, da ti je teknila, in da se nisi v oko zoknila Drugace je pa jst zdaj ne pijem...v nosecnosti mi sploh ne pase kava...
V sluzbi mamo pa tiste avtomate za kavo in caj in kakav...zastonj...in jst skoz pijem caj, tud po 3 salcke zjutraj. Potem gremo pa na malico in jst ful razmisljam, kaj bi pila in mi pravi sodelavka Ja, pa caj vzami. Jst pa ful zgrozena: Blek, jst sploh caja ne pijem

Se to vam moram povedat - Evan je na smucanju spal na pogradu zgoraj In ga ni bilo nic strah zdej se pa ful veseli, da bomo kupili tudi pograd za k njemu v sobico in da bo Ruben spal pri njemu in ga cuval

Pa danes sva pisala narek na racunalnik - jst sem mu govorila katere crke mora pisat, on je pa pritiskal. Edino X sem mu pomagala, ostalo je pa sam - evo tole je njegov narek:

EVAN MAX NINA SAMO RUBEN CAL MOUFI FROBDO     180820805

Tole pisem ze od popoldne, zdej grem pa Evana pocsi dat spat - je bil danes spet ful priden. Sva lezala na kavcu, vsak na svoji strani in brala  - on  album vlakec tomazek, jst pa Mojga malcka V cetrtek imam pa cepljenje z obema. Evan verjetno ne bo cepljen, glede na to da ima uho vneto?

Dobr, da sem kopirala tale post, ker je blo zdele We are sorry...

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
4.2.2009 9:43:11   
pety78
Hej, hoj!

Sem brala eno temo na otrocih, pa sem se spomnila, da vam moram povedati, da me je Vid enkrat vprašal, ko smo se v dnevni na tleh igrali: Mami, kje maš pa ti luliko? A mi jo pokažeš? user posted image
Uf, sem bla presenečena, pa ful mi je šlo na smeh. Sem mu lepo rekla, da saj ve, kje jo imam, tam ko on luleka...bla bla bla...Pa da sedaj mu je pa res ne morem pokazati, ker sem imela Kajo na tleh med nogami...Uf...zoprna zadeva, pa smešna. Sicer je potem že kar hitro novo temo načel. user posted image
Kako pa ve reagirate v takih situacijah?
Sicer ni to kak tabu pri nas, pa niti se ne skrivamo, res pa da nagi glih ne hodimo po stanovanju. Le občasno, če pozabimo nesti v kopalnico pižamo ali kaj podobnega...user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 11:25:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3368
4.2.2009 15:16:43   
ninocka
Sej sem vedla, da sem nekaj pozabila - Nika (z zamudo, sklicujem se na nosecnisko pozabljivost) vse najboljse za tvoj rojstni dan in god!user posted image user posted image user posted image Kaj ti pa zelim(o), pa mislim, da smo ze dovolj jasno in glasno povedale user posted image user posted image

Tazana, tudi tebi vse najboljse in najlepse za rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image

Pety, jst pa ne zapiram vrat od kopelnice, ko se grem tusirat in na WC. Ker vedno Evana lih takrat prime lulat. Me pa sploh ne gleda, ko sem gola, edino enkrat me je vprasal, kje imam lulcek. In sem mu rekla, da mi je odpadel, ker si ga nisem umivala (smo bili lih v neki fazi, ko sploh ni pustil, da mu potegneva kozico dol in umijeva - sej to se zdaj ne pusti in mu tudi ne gre kozica lepo dol user posted image ). No se je takrat mal zasekiral, da mu bo res odpadel, potem mi je pa se ene parkrat rekel, da naj mu pokazem, kako nimam lulcka user posted image user posted image user posted image PA sem rekla, da ne zdaj, da drugic.
Ce me pa vprasa od kod je prisel, pa recem iz trebuscka in mu pokazem brazgotino. Men je pri tem vsaj malcek lazje user posted image
Je pa danes sedel z mano na WCju in ful navijal zame in mi ploskal Bravo mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
4.2.2009 16:20:03   
benika
Tažana, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, naša Špelka greje 1 malčka, čakajo jo pa še 3 zamrznjenčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
4.2.2009 16:34:11   
spelka12
tažana vse najboljše, darilo si pa že dobila na testu user posted image .
ninocka a vse to je sam napisal user posted image . Pa kaj so vaši otroci geniji al kako? Posteljnina pa ni fora. Beniki je ostala ena posteljnina in se jo prodala kolegici na RR-ju.user posted image

No malčka oz. malčkico že grejem, test imam pa 18.2.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
4.2.2009 16:44:59   
Nika v službi
Vidim, da me pogrešate, ker se tako zabavate na moj (in Tomažev) račun.user posted image
Jaz se preganjam po FB, vi pa tukaj čvekate. In jaz sploh ne folgam nič več.

Ampak zdajle sem si vzela 10 minutk časa da grem lepo po vrsti.

Benika, res mi je žal, da vajin oddih ni šel po planu. Pa tako sem v mislih plavala z vama...user posted image  Pozdravite se, vsi, pa pazite, da ne okužite še Jakoba. In kako je izpit? Upam, da si dobila Katarinine rešitve nalog. Vsaj nekaj jih je lepo popedenala.

Glede Benijeve neješčosti ti žal kakšne magične formule ne morem dati. Bi se pa tudi jaz malce posvetovala s P, mogoče pa zaleže, če bi ona kaj rekla. Pri Niki vedno (vsaj nekaj časauser posted image ) pali, če njena P reče, da mora veliko piti. Mogoče bi tudi Beni spoštoval avtoriteto.user posted image  Sicer pa jaz ne bi posegala po nekih umetnih dodatkih, če ni res ekstra nujno. Tudi mene zanima, kako je v vrtcu s hrano - ali je isto, bolje? Slabše verjetno ne more biti.user posted image  Naj je veliko sadja, mogoče malo manj pije (kolikor vem, Beni res zelo veliko pije in to tudi slabi apetit), pa poskušaj najprej s stvarmi, ki jih ima rad. Pa brez kakih prigrizkov vmes, redni obroki. Enkrat bo že moral biti lačen, hudimana, no. Tudi Tažanina pripomba je vredna razmisleka, mogoče je kak drug vzrok. Vsekakor bi se jaz resno posvetovala s P.

Tažana, čestitala sem ti že za nosečnost, nisem pa izpostavila, da je 26.09. en res lep datum. Če zamudi en dan, je še lepši (glej Benikino tabelo ploskanjauser posted image ).
Čestitke tudi za RD! A lahko jaz eno željo - daj, prosim, potrdi me na FB (saj sva prijateljici, a ne?user posted image ), danes me je morala Valla spomnit, da praznuješ!

Ninočka, kolikokrat ti moram še povedat, da midva redno tankava, kot potreba zaukaže. In vedno tankava polno. Daje najboljši občutek.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In Pety, jaz sem redno Nika (tudi) v zakonski postelji.user posted image Kot rečeno, tankava polno, samo pištola je zaščitena.user posted image

Špelka, o kakšni posteljnini ti to?! Ja, očitno spet pokačino fora...

Kako je šlo danes, si sprejela pikico, jo pridno greješ?

Teta Beta, daj, no, pridi še ti na FB.user posted image  Dej no. Boš videla, da je kul. Če nič drugega te lepo spomni na vse RD-je....user posted image

Doroteja, ostanite zdravi in dobro opravite na operaciji prihodnji teden. In kdaj začnete delati na user posted image  (ali ste že začeli?)?

Ninočka, čestitke Evanu za pisanje, Nika isto prakticira s puzzli, jo bom mogoče res aktivirala na tipkovnico, da vidim, kako ji bo šlo. Samo kaj, ko ima ona potem veselje v nedogled držati eno tipko in se naslajati nad raznimi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-ji.user posted image

Spanje na pogradu (na zgornjem delu seveda) - za nas ZF. Nika rabi ograjo, pouštre, zaščito in ne vem kaj še. Je tako nemirna ponoči, da ni šans, da bi uspela preživeti na pogradu. Ojej, si res ne predstavljam. Bi jaz celo noč prebedela, ker bi samo čakala, kdaj mi bo dal padla.

Pety, tudi pri nas se naokrog večkrat sprehajamo goli. Ko grem iz kopalnice v spalnico po spodnjice ali pižamo, pa v kopalnici smo skupaj nagi, Nika zvedavo in študiozno gleda, če gre oči lulat (no, ne da bi ravno prakticirali, ampak nekajkrat je tudi tako naneslo)user posted image , pa mene je tudi že vprašala, zakaj imam tako velike marjetke.user posted image  In če bo ona tudi imela take?user posted image  Pa ji pač vse povem, preprosto, ampak po resnici. Se nič ne izogibam ali preslišim. Se mi zdi pomembno, da dobi povsem sproščen odnos do telesa, nagosti. Komaj čakam, ko bomo lahko skupaj hodili v savno....user posted image

No, zdaj sem se odkupila za vse nazaj.

Vprašanje za konec: se bomo kaj zagledali v bližnji prihodnosti? Kakšno soboto? Tomaž bo spet moral enkrat spucat bajto, pa bi se midve z Niko srčno radi umaknili s prizorišča...user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
4.2.2009 17:14:00   
pety78
Tažana, vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3373
4.2.2009 17:23:30   
doroteja23
TAžana vse najboljše!!! in čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
4.2.2009 17:54:49   
benika
Vprašanje za konec: se bomo kaj zagledali v bližnji prihodnosti? Kakšno soboto? Tomaž bo spet moral enkrat spucat bajto, pa bi se midve z Niko srčno radi umaknili s prizorišča...

Takoj sem zauser posted image Sedaj bo pa mogoče tudi Ninocka našla čas za nasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.