|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
31.1.2009 18:23:17   
Nika v službi
Špelka, bravo. Pogumna borka.user posted image user posted image  Spočij si in pripravi toplo zavetje za malo pikico, ki bo rastla, rastla... zrastla.user posted image

Pety, pozdravi se. Pa tvojemu dragemu malce ušesa navij. Naj pač fitness prestavi na kasnejšo uro, saj ga ne bi bilo konec, no. Grr. Sorči, ampak mene tak odnos vedno v luft vrže. Gospod na fitness, ti se pa ukvarjaj z otrokoma in to praktično vsak dan. Nope, pri meni to ne bi šlo skozi. No, saj Tomažu tudi na misel ne bi prišlo kaj takšnega... Ej, brez zamere.

Teta beta, zdravnica je pa simpatična ideja za pusta. Jaz Nike sploh še vprašala nisem, kaj bi rada bila.

Benika, kaj je zdaj, se razkazuješ v novih kopalkah ali v starih?

Tažana, upam, da je nastop lepo uspel.

Valla, FB jaz ne prakticiram.

Hvala za čestitke. Danes imam god, jutri pa RD. Zaradi bolezni bo vse minilo bp. Sta me pa moja draga mami in oči presenetila in šla posebej zame na Bled po kremšnite. Ker jih res obožujem. A nista zlata?

Eh, moram it dol, Nika me kliče, moram tudi jaz priti pogledat Damjana, ki kuha.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
31.1.2009 22:14:58   
pety78
Nika, se popolnoma strinjam s teboj. Problem je v tem, da hodi na fitnes k enemu na dom, ki ga je v garaži postavil in ima odprtega le do 21. ure. user posted image Je pa zato bistveno ceneje, kot če bi hodil drugam.
Čeprav bi raje videla, da gre recimo kam v Kranj, pa če tudi plača 50 EUR več na mesec. Ker to razliko, ko jo "prišpara" itak zafrčkamo drugje.
Eh, kaj češ, tak pač je.

Sem gledala EMO. Bolj beda. Upam, da bo jutri v finalu kaj bolje.

Tažana, nalepke bom kar pridno ponucala. Moram še v ponedeljek v nabavo.

Aja, še nekaj....
Jaz sem čisto navdušena nad Vallinimi slikami. Pa njenimi portreti.user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem prav ponosna na njo. Ko komu slike pokažem, se považim, da so od moje kolegice. user posted image

Lep večer!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
31.1.2009 23:17:09   
doroteja23
Špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo za tebe in tvoje pikice.

Nika tebi pa vse najboljše in čim več zdravja!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
1.2.2009 10:53:34   
spelka12
Evo me kiklošpoklo. 17 jajčk pa sej ne morem verjet.
Ja je blo tako, kot je benika opisala, katastrofa. Punkcija je bila končana ob 8.30. iz bolnice so me pa odpustili šele ob 17.20. Sem dobila 2 infuziji, sredstvo proti bruhanju, bolečinam, krčem ...... sem jih kar ustrašlauser posted image . V sredo grem nazaj po enega user posted image  in upam, da mi uspe dobiti vsaj še kakega zamrznjenčka, da ne bo treba še enkrat na punkcijo, seveda če jo bom sploh še rabila.
kadarkoli kličem beniko se mula kopa, razvaja, odpravllja na večerjo, uživa ob bazenu. Sem čist zelena od foušarijeuser posted image .
A ste ve in vaši malčki že kaj bolj zdravi?

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
1.2.2009 11:07:30   
A-N-J-A
Spelka jaz tud držim pesti za tebe in tvoje pikiceuser posted image user posted image user posted image  in res upam da ti ne bo treba it še kdaj čez punkcijo, ker vem kakšne muke so to.Čuvaj se ,ostani pozitivna pa boš kmalu pestvala svojo srečouser posted image .

Nika tebi pa želim vse naj, naj in še na mnoga letauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
1.2.2009 12:51:05   
benika
Valla. midve s Špelko uporabljava FB, tako da se lahko še tam spoprijateljimo.

Nika, važim se še kar v starih kopalkah, ker so bile nove 100€, toliko pa tud pod razno ne dam za njihuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
1.2.2009 13:08:34   
2ursae
ojla, mamike

za nami je user posted image  teden: mi3 s piščančkoma smo imeli eno hudo user posted image  virozo s 40'C vročine ... katastrofa, komaj smo pregurali skozi teden. Še dobr, da je moj mož ostal zdrav, da nas je mal gor držal, res, vse časti njemu user posted image . A. je že ves vikend brez vročine, a še kašlja, Bor je bil včeraj še totalni revež, danes je že boljši, jaz sem pa tud danes šele bolj zadihala. Pišuka, saj se vse da prenest, če si le zdrav - tako sem pa jedla Lekadole, k dr. nisem šla, ker se pri nas ful čaka, Bor pa brez svojih jošk ni zdržal niti ure...

tkoa na kratko, šiba, A. se hoče igrat Lotti Karotti user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
1.2.2009 13:49:03   
A-N-J-A
Punce eno pomoč rabim-kako se igra Črnega Petra????Mal mi je z glave ušlouser posted image .
Benika-jaz sem tud na FB, lohk bi se mal pošnofaleuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
1.2.2009 14:19:21   
ninocka
Samo da se pofockam, da smo prisli s smucanja in sem prebrala vse za nazaj.
Kaj vec pa kasneje.

Anja, zmesas karte, vsakemu jih das enako, edino eden ima eno vec. Potem se pa vlece karte in sestavljajo pari. Zmaga tisti, ki odlozi vse karte prvi in nima v roki cernega petra. A sem bla kaj jasna al cist meglena?  user posted image

Sibam kuhat, da bom potem lahko porocla o nasi smucariji user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
1.2.2009 16:22:22   
tažana
tut jest sem na  FB-u. Ampak bolj v temi tipam se mi ne da poglabljat, glavno da na zid vidim in sporočila preberem user posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
1.2.2009 16:28:38   
benika
Anja in tažana, pod kaj vaju pa najdem na FB? Ah ja, mene najdeta če tipkata (moje ime)Gaspersicuser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 1.2.2009 16:35:00 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
1.2.2009 16:33:03   
tažana
benika jest te ne najdem user posted image . poizkusi ti: Andreja Pogačnik

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
1.2.2009 16:34:51   
tažana
vallo in pety sem najdla tebe pa ne user posted image .
zdej grem pa na sneg (mogoče) user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
1.2.2009 16:35:46   
benika
evo, sem ti poslala vabilo za prijateljstvo. Bejži me hitro potrdituser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
1.2.2009 16:38:50   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

evo, sem ti poslala vabilo za prijateljstvo. Bejži me hitro potrdituser posted image

Daj še men, ker te ne najdem.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
1.2.2009 16:39:12   
pety78
A pol se selimo na FB? user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
1.2.2009 16:40:12   
benika
2ursae, ja madonca, na vas pa zadnje čase prav pikirajo razni virusiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo, naj vam pikapolonice prinesejo čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
1.2.2009 16:42:01   
benika
Pety, tebe moje vabilo že čaka.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
1.2.2009 16:49:15   
pety78

Pety, tebe moje vabilo že čaka.

Aaaaa, zato te nismo nasle, ker si brez sumnikov. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
1.2.2009 19:11:25   
A-N-J-A
ninocka-dobr si razložila, so pa v kartah navodila ko jih odprešuser posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
1.2.2009 19:51:34   
benika
Evo, najnovejša novica iz naših domačih logov......jaz sem pa

ne, ne, nisem noseča, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa mamica male hoduljeuser posted image user posted image user posted image user posted image Jakob je danes dokončno shodil. Bravo moj mali mulčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, da vam povem, kako lep dopust imava midva. Edo se kuha v postelji z vročino in morebitnim začetkom gripe, jaz se pa valjam zraven njega s prehladom in zoprnim kašljem. Fino, a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3346
1.2.2009 20:07:05   
tažana

No, da vam povem, kako lep dopust imava midva. Edo se kuha v postelji z vročino in morebitnim začetkom gripe, jaz se pa valjam zraven njega s prehladom in zoprnim kašljem. Fino, a neuser posted image

to je zato ker sta sama user posted image user posted image .

Mal hecauser posted image . Upam da ne bo hudega.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
2.2.2009 8:30:07   
Nika v službi
Črni Peter - ko dobiš karte v roke, si pogledaš, če že imaš kaj parov in te karte odložiš, s preostankom pa igraš, tako kot je lepo razložila Ninočka.

Ja, WB, smučarji!

Benika in Edo, pozdravita se - takoj! To je ukaz. Ker morata nujno naprej uživat.

Čestitke, Jakob, za samostojno hojo.user posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaše čimprejšnje okrevanje.

A zdaj boste pa vse na FB zbežale, al kaj?! Ma, ne, no, nočem si še ene zadeve naprtit, že tako imam vse živo odprto - RR, Skype, Gmail... Ne, ne bom se logirala še na FB. Ne bom. Pika.user posted image

Dobro jutro v ponedeljkovem zasneženem jutru! Juhej, sneg! Uživamo lahko samo še danes, za jutri že napovedujejo dež, ki bo spral to lepo belino. user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 10:26:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3349
2.2.2009 11:01:46   
ninocka
Jst sem pa danes doma na bolniski. Evana je v cetrtekih  ful bolelo uho. Sva mu dala Calpol, je zaspal in se po  uri zbudil in takooo jokal user posted image user posted image user posted image Prvic sva mu dala svecko in potem mi je zaspal v narocju in spal kar v kuhinji na kavcu. Se je potem se enkrat zbudil cez kaksno uro in prosil za zdravilo, samu mu nisva mogla dat in je spil potem 2 salcki caja (kao to tudi pomaga), potem pa zaspal nazaj. Po tem se ni vec zbujal, tudi noc je lepo prespal, zjutraj pa ni vec jokal, da ga kaj boli. Sem pa vidla, da se mu je gnoj zlil iz useska, zato ga tudi ni vec bolelo.
Pa ful je blo smotano, ker se je zgodilo lih zvecer - v Hermagorju itak ni nobenega zdravnika oz. so vsi privat in valda noben ne dela, v Nassfeldu je pa tista ambulanta samo za poskodbe, ne pa za bolezni. Sem zvecer ze razmisljala, da bi ga Samo peljal kar na Jesenice, ampak bi prisla nazaj najhitrej ob polnoci. Smo se odlocili, da gremo pac v petek zjutraj domov, glede na to, da ga pa potem ni nic vec bolelo, smo pa osatli do sobote. K P greva pa danes, da mu pogleda uho.
Ce je ista fora kot nazadnje pri Rubnu, potem itak ne bo mel nic vec vnetega. Sem mu pa potem dajala  tam operil in pa se dodatno spirala nosek s fiziolosko.

Smucanje - meli smo se fajn, nas je blo pa samo 5 odraslih. Tolk mal nas ni blo se nikoli. Vsi so neki odpovedali zadnje momente, od Samota sestra pa ni mogla it, ker je mela necakinja norice. Sej najprej je bil plan da grejo in da bo mala tud smucala z noricami user posted image , potem pa jim je P prepovedal, ker bi ji s tem lahko ful skodovali, tko da so sli zdej oni ta teden. Pa se ena je bila noseca in ni imela se noric in je bla v petek potem cela drama kdo gre, pa kdo ne gre, hrane pa nabavljene za 7 ljudi. Jst sem bila tolk znervirana, da vam povedat ne morem. Se mi je zdelo ful bedno, da se vse to zdej zadnjih 5 min menimo, pa sem ze 2 tedna prej jim rekla (ko je mela druga necakinja norice), da jih bo Ana fasala lih na smucanju. Pa se je v sem zdel kar neki in valda nobenga plana B, ce bi se to res nardilo. Na koncu pa celo sranje in je malo manjkalo, da sploh nismo sli. Potem je blo pa treba se klicat frau Robas, da ne bomo vzeli cele hise, ampak samo spodnji stuk in ona nam najprej ni hotla oddat samo spodnjega stuka, cela bajta nas bi pa ful prevec prsla. V tem primeru smo bili pripravljeni ze odpovedat, ampak si je premislila. Potem smo se pogovarjali se o varianti, da celo smucanje prestavimo za 1 teden in takrat najamemo celo bajto (drugace so meli ta termin rezerviranega samotovi starsi, pa ker je bil njegov oce v bolnici, en kolega is je zlomil nogo, pa se en je mel operacijo, so pa tudi cist odpovedali termin).  V glavnem mucke, na koncu smo se zmenili in sli v soboto koncno na pot.user posted image
Meli smo se fajn, Samo je lahko smucal user posted image user posted image user posted image , je bil ful vesel, jst pa tudi, ker tega sva se najbolj bala, da ne bo mogel. Lani je komaj odpeljal 1 furo, letos je pa slo user posted image user posted image user posted image Jst sem pa s tamalima bila kaksne 1.5 ure zunaj na snegu, potem smo sli not (je bila Rubnova ura za spanje), pojedli juhico in je sel bubi spat, Evan pa ni hotel. Zato sem mu rekla, naj samo pociva na kavcu in je vsak dan zaspal in spal potem 3 ure. Popoldne smo sli pa se mal na snegec.  Na splosno sta bila maldava ful pridna, edino prve 3 dni sta se zbujala ze ob 6:30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , potem sta pa tudi potegnila do 7:30. Milina, vam recem user posted image
Evan je imel 2 izpada - en dan smo sli na sprehod do smucisca in je bil en del kopen in je moral hodit pes in je cist ven padel, da ne bo in da naj ga nesem in da ga boli nogica in se je 10 min drl in me vlekel za nogo, roko, bundo, dokler ga spet nisem dala na sanke.  Drugic je blo pa ko smo sli na sprehod po Nassfeldu in smo se ustavili v eni trgovini, kjer so imeli tudi igracke. In je zacel tezit za igracko (prejsnji dan je dobil pa en resilni avto) in ker mu je nisva hotla kupit (itak je lani dobil vse, kar so imeli not), je spet imel ta izpad. Mi gre pa ful na zivce, ker takrat zacne tezit, da ga boli nogica in sploh pol ne utruje s prvotno stvarjo (v tem primeru igracka), ampak potem tezi s to nogico, da ga ful boli in da ne more hodit in na koncu ven pade zarad tega, ker ga nihce noce nest, njega pa (kao) noga boli. Vem pa, da ga ne boli, ker je skakal in z nogico butal ob tla, ces naj ga nesem, ker ga boli user posted image Samo vsake toliko casa naju pa vseeno ful zaskrbi, kaj pa ce ga res boli user posted image
Tist ta prvi sprehod je bil zame tud zadnji, da sem sla sama oz. da je sla z mano se tista kolegica. Jih je blo ful tezko vlect na sankah, pa skoz eni klanci gor in dol...sva prisle domov cist skuhane in tolk utrujene...
Ruben je pa prve par dni samo stal na snegu in drzla lopato, potem se je zacel ze mal premikat in hodit po njemu, zadnje 2 dni ga je pa celo prijel in si ga ful ogledoval. Ampak boljs, da ni padel na rit, ker to je bla pa cela drama user posted image Sploh se ni znakl pobrat in je pol kr neki se vrtel kot ena zelvica.
Snega je blo pa... - ej, jst ga se nisem vidla tolk od kar hodmo smucat. Smucisce je blo ful visje in so mogli stamfat do njega, pred bajto smo meli pa ene 5 m kup snega.
2 dni je tud snezilo, en dan niso sli fantje smucat in so potem v ta sneg kopali iglu. Evanu je bil potem ful vsec in je hodu kr not lezat user posted image
Evo, to je to - na dolgo in siroko user posted image user posted image

Se moram pa se to pohvalit - Evan je napisal svoje ime. Odkar ima tistega vedija, pozna vse crke in sem mu rekla, da naj napise ime (sem mu crkovala crke) in ga je napisal user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa Evana precekirat - je gledal zdej Anico, se greva oblect (ja, se vedno sva v pizamahuser posted image ), pa mal ven na snegec za kaksno urco.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.