|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
27.1.2009 19:14:58   
tažana
čer! kako ste?
Pri nas smo pa rahlo obležali. obiskala nas je diareja user posted image  in sedaj se komaj menjavamo na WC-ju. No ja Katarini se šele pripravlja- upam da ne bo hudega.  Bomo vidili kako bo jutri, če bomo lahko kaj iz sebe spravili.

No samo da se malo javim... grem naprej ležat user posted image ...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
28.1.2009 11:04:39   
pety78
Tažana, pozdravite se čimprej.

S Kajo sva pravkar prišli domov. Je dobila danes tretjo pikico, pa še drugo dozo za rota virus. Sedaj pa upam, da ne bo tečka čez dan.
Mi sedaj ziher kak teden ni kakala, pa jo je ful matralo zadnja dva dni. Včeraj se je zbudila pred šesto, danes nekaj po peti zjutraj. Jaz sem čist adijo. Pa je skoz neki sitnarla, pa se smejala, pa spet sitnarla. Jo previjem, uspavam, jo dam v posteljo, se zbudi in začne jokat, no, bolj v joku jamrat. Tolk sem bla jezna, da sem kar ležala zraven kot da spim, pa jo pustila. Pride Matjaž in seveda....boga Kaja, boga revica, ....user posted image Pa reče, da jo bo previl, jaz pa da ni treba, ker sem jo že jaz. No, pa jo vseeno in ugotovi, da je pokakana. Si je verjetno mislil, kaka koza sem, pustim otroka jokcat, otrok pa posran. user posted image Potem se je pokakala še ob devetih in to orng. Ob pol desetih sva imeli cepljenje, tam pa spet pokakana. user posted image No, upam, da ji je odleglo, ker to jo je očitno res matralo.

Eh, se je že zbudila.

Čaw

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
28.1.2009 20:40:37   
Nika v službi
Tažana, hitro se pozdravite!

Nika je tudi prehlajena, smo jo ta teden kar doma obdržali, da še bolj ne zboli. Itak je v vrtcu strašen osip na vseh oddelkih. Očitno je val prehladnih obolenj, viroz. Tudi Tomaž mi smrka in bezgavke ima otečene, pa grlo ga boli, tako da se gre jutri pokazat svoji dr., do konca tedna pa ostane doma. Očitno bo najino planirano večerjo ob mojem bližajočem se godu in rojstnem dnevu treba prestavit.

Benika, kako napreduješ s testom? Kako se ima Edo na terapiji?

Pia, izdelava slingov sploh ni slaba ideja. Tudi sicer so vsa ta šivalno-umetniška znanja precej dobrodošla zadeva. Kaj pa kakšne inštrukcije, s tem se tudi da dodatno zaslužiti. Ali imaš tudi kakšna grafična znanja in izkušnje, recimo oblikovanje oglasov, katalogov, ipd. v photoshopu? Mi občasno potrebujemo tovrstne storitve.

Teta beta, imate veliko snega na vašem koncu? Ljubljano je snežni metež tokrat (na mojo žalost) zgrešil, je pa bojda povsod drugod snežna odeja obilna.

Mi smo danes v šoli pisali test - zaključek prvega dela našega elektro izobraževanja. Zadeva sploh ni bila lahka! Imeli smo A in B teste, nismo smeli nič plonkat in nikakršni zapiski niso bili dovoljeni. Še formul nam ni dovolil imeti pred sabo! Strogost na višku.user posted image  Če nam bo teste naslednjič vrnil in pustil za "spomin", vam bom za štos kakšno nalogo prepisala, da boste videle s kakšnimi znanji me bogatijo.user posted image

Pravkar sem si tudi izračunala dohodnino in znesek je ohrabrujoč. Dobimo krepko preko 700€ nazaj. Bo zelo dobrodošlo!

Grem uredit še nekaj službenih zadev, pod tuš in počitek. Danes je bil dolg in naporen dan!

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
28.1.2009 21:20:03   
Nika v službi
Pety, oprosti, te nisem imela shranjene med kontakti, zato povabila nisi dobila. To sem zdaj uredila in lahko si ogledaš slikice.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
28.1.2009 22:22:32   
benika
Benika, kako napreduješ s testom? Kako se ima Edo na terapiji?

Končano 3/4. Računske naloge so zame španska vas, tako da če ima katera kakšna matematična dohodninska in računovodska znanja, naj se mi9 čimprej oglasi.user posted image

Trenutno sem v fazi počitka med likanjem. Danes sem lepo spucala stanovanje, zglancala avto, prala, likam....Vse, samo da grem jutri mirne vesti na dopust. OOOO ko bi ve vedele, kako se ga veselim. En teden brez kričanja, trme, nerviranja...Mogoče se bom kateri zdela čudna, ampak jaz grem res brez slabe vesti za en teden od doma (ker vem, da se bodo mulci imeli še bolje kot pa jazuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 3305
29.1.2009 7:32:00   
Nika v službi
Benika, Tomaž zadeve kar obvlada, mogoče pa lahko kaj pomaga. Pošlji mi na mail.

Sicer pa  U Ž I V A J!

Jaz povsem razumem tvojo željo po enotedenskem uživanju brez otrok. Tudi jaz takoj podpišem za en tak "pobeg" iz vsakdana!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
29.1.2009 9:29:25   
pety78
Se pridružujem klubu mamic, ki bi brez slabe vesti uživale zasluženi enotedenski dopust! user posted image
Benika, lepo se imejta in naužijta se drug drugega...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3307
29.1.2009 9:58:05   
teta beta
uf, benika, ti res privoščim, da se imaš fajn. Uživaj maksimalno!!! ČEprav priznam pa, da jaz ne bi mogla iti takole za en teden, niti brez slabe vesti niti sploh. Ajd, Janoš še itak ziza, tako da itak odpade, pa tudi sicer je npr. Daša ena taka mamina carta, da ne bi šlo. Moj itak pravi, da me vrti okoli prsta, pa kaj čem...

Pety, pri nas je pa J. kakal dvakrat na teden pred uvajanjem GH. Zdaj pa vsak dan. Kako pa gre kaj vama uvajanje? Ji že daš kak bebe keks? Jaz si še ne upam zaradi jajce.

Dohodnina - ojej, a že spet? A nismo ravnokar...??? A letos tudi že pošljejo izpolnjeno?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
29.1.2009 13:21:00   
spelka12
šwester mi je ušla, zdej sem pa sama, samcatauser posted image .
jutri imam punkcijo user posted image . Komaj čakam. NEEEEEEEEE pa ne.user posted image  Strah me je kot mokrga cucka. Mam že pred očmi uno 30cm iglo pa reša ko pravi, ja to pa res ne bi smel bolet user posted image .
Držte pesti, da bo veliko jajčk.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
29.1.2009 14:58:05   
Nika v službi
Špelka, močno stiskam pesti zate!!

Teta beta, če družinskih članov med letom ne uveljavljate, na predizpolnjeni vlogi ne bodo vpisani, pomeni, da bom morala vložit zahtevek za dopolnilo (pritožbo), posledično pomeni, da evrčke dobiš šele jeseni.

Se splača zdaj izpolnit obrazec na e-davkih, da je potem predizpolnjena dohodnina dejansko tudi že odločba. Rok je 31.01.2009.

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
29.1.2009 16:06:16   
tažana
špelka:
Držim pesti zate user posted image user posted image .

Mi smo tudi že zdravi. smo vse v stoje preboleli user posted image .
grem HAMA perlice sestavljat user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3311
29.1.2009 17:03:25   
benika
Danes je Edo postal striček malemu fantičku (imena še ne vemo). Bravo moja svakinja!user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
29.1.2009 17:06:26   
benika
Danes je Edo postal stric malemu fantku! Bravo svakinja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 20:07:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
29.1.2009 20:08:45   
pety78
Uf, skor celo Bali riževo sem sedaj požrla.. Kolk cajta moram biti na orbitreku, da gre ven?user posted image

Teta Benika
in stric Edo, iskrene čestitke. Letos še eno darilo več za božička. user posted image

Spelka
, zate držim pesti in res močno navijam, da bo tako, kot si želiš. Saj bo! user posted image

Teta beta
, jaz Kaji še ne dam piškota, ker gospodična še ni osvojila, kako se usta odprejo, kadar je žlica polna. Če je prazna, potem gre. Je pa včeraj jedla slivovo kašico, danes pa borovnice in jabolko. To pa je tudi vse, kar ne pljune ven. Usta odpre tako, da jo z dudo zdražim. Tako da bo mala miss še malo počakala na kake priboljške. user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj zvečer Vidu lepo razložila, da kadar dajem Kajo spat, me ne sme klicati, ali pa se jokati, če se ne oglasim, ne sme v spalnico, ...Ker ponavadi je glih takrat kaj želel, pa mi tamalo predramil tik pred spancem, potem pa spet jovo na novo. Ponavadi gre za lulanje, pitje, da ga nogice bolijo, skratka išče pozornost oziroma bolje, ni rad sam v sobici da zaspi, kar je normalno. Jaz pač tudi ne morem biti na dveh koncih.
Aja, sem hotela povedati, da sem mu lepo razložila, da takoj, ko Kaja zaspi, pridem k njemu in:
- če ga lulat ali kakat, naj gre na WC
- če ga nogice bolijo, si lahko v sobici prižge lučko, vzame kakšno knjigico in počaka name

Zjutraj me Matjaž vpraša, če sem jaz pustila luč na WC-ju. Ker je seveda nisem, ugotoviva, da je Vid šel sredi noči sam na WC. Ga vprašam in potrdi: Ja, sam sem šel. Pa sam sem šel nazaj v posteljco in sam zaspal. user posted image user posted image user posted image Jaz sem bila res čisto ponosna. Ker tega nočnega lulanja, ko je po stanovanju tema, pa res nisem pričakovala, da se ga bo kar sam lotil. Ponavadi je poklical, da ga lulat. Miško mali. user posted image

Danes sem bila pri kozmetičarki. Kajo je pa tašča vozila z vozičkom. Spala je pa od 13. do 16.30. Se moram še na kako manikuro naročit. user posted image

Nič, mejte se!
Pa pa

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
29.1.2009 20:09:57   
pety78
Pa mi na cesti ustavi en avto in mi ženska noter reče, če rabim voziček, da mi ga proda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valla., jaz mam še enega, če ga rabiš...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 21:19:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
30.1.2009 13:31:38   
benika
O Valla. kolk si pa ti mene sedaj nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, sej če ti gre za nohte, bi ti pa ja me prve priskočile na pomočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

V glavnem, Edotovemu malemu nečakcu je ime >Kristjan in po sliki sodeč je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mamica je rodila s CR, saj je imel mali preveliko glavo in se ni mogel poroditi. Ampak najbolj važno je, da sta obadva z mamico ok.

Jaz tule max. uživam, plavam, obiskujem vodno aerobiko (v bazenu smo jaz in 50 starčkovuser posted image ), izležavam ko en penzionist na ležalniku ob bazenčku...skratka luštno mi je za znoret. Internet je tudi na voljo, hrana je fenomenalna, prijazni so vsi u nulo.

Špelka, kako je šlo danes? Si dobila Kristjanovo slikico?

A je Ninocka že iz smučarije? Pa 2ursae, kaj se pa z njo dogaja? Mislim, totalno nas je punca zanemarila. Ampak ker vem, da služba zahteva svoje, pa še A je bolan, naj ji bo....zaenkratuser posted image

Jakob je dobil 3. zobek in že naredi par samostojnih korakov...če seveda to hoče. Drugače ga pa takoj na rit vleče. Zlobica moja mala.

A ste že kaj razmišljale, kaj bo vaša deca za pusta?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
30.1.2009 21:24:10   
Nika v službi
Čestitke Edu za nečaka Kristjana!

Špelka, upam, da si pogumno prestala špikanje in seveda vse dobro naprej. Da se pikica prime! Jaz trdno verjamem, da tokrat BO!

Benika, situacijo si živo zamišljam. Tudi sebe v podobni vlogi. Oh, bi se ti kar pridružila, veš.
Uživaj še naprej maksimalno! Si dobila kopalke?

Tažana, lepo, da ste spet oz. še vedno na nogah. Zdravi.user posted image

Valla, tudi jaz imam še na voljo mojega Quinny-ja, kateremu se nič kolesa ne zatikajo.user posted image  Smešna prigoda, res. Sem mislila, ko sem brala, da je ustavila, da te bo povabila v avto, ker dežuje.user posted image

Pety, bravo za Vidovo samostojno nočno lulanje. Pravi mali mož. Nika ponoči praktično ne gre več lulat oz. le v izjemnih primerih, ko veliko popije pred spanje. Tisto "veliko" je sicer treba vzeti z rezevo, ker pri njej veliko pač ni nikoli veliko, ampak očitno je tudi tista doza občasno dovolj, da vendarle mora odtočiti nekje proti jutru. Ampak to res takole vsak drugi, tretji mesec enkrat.
Pety, a da bi pa Matjaž takrat vskočil in prevzel Vida, pa ne prakticirate? Ker res zna biti nerodno, ko se ukvarjaš z Kajo, pa te on pokliče. Ali pa je to iskanje pozornosti in mu Matjaž ne zadostuje, mora pač biti mamica. Verjetno je to slednje.

Tudi jaz pogrešam novice od 2ursae, Ninočka bi po moje morala ta vikend priti nazaj. Ninočkaaaaa, si že nazaj? Kako je bilo? Ste uspeli preživeti brez bolezni?

Tomaž in Nika se od včeraj doma crkljata v dvojini, saj je Tomaž vzel nekaj dni bolniške, da se pozdravi. Je sicer bolje, Nika tudi, ampak prehlad še ni zaključen, sploh Nika še vedno premetava tiste smrklje po nosu, predvsem ponoči. Tudi Nikini sestrični, Sara in Manca, sta bolni. Smo bili prej popoldan v Depali vas pri mami in atu (atu smo šli voščit, ker ima danes RD), pa sta bili obe še tam v varstvu. Po Manco je potem prišel očka in jo odpeljal k zdravniku, ker poleg vročine in driske toži o bolečinah v ušesih, Sara pa je ta hujše očitno že dala skozi, tako da je zgolj še malo prehlajena. Je bila Nika tako vesela, ker je imela Saro celo zase. Ponavadi je tako, da se Nika obeša na Saro, Manca pa na Niko, kar Niki, jasno, ne ustreza preveč. S Saro se zdaj res krasno igrata in mi smo imeli nemoten klepet skoraj dve uri. Juhej! Je bilo luštno, ker sta bila doma tudi Tomažev mlajši brat Klemen in punca Sonja, tako da je bila praktično cela družina na kupu.

Benika, o pustu sem nekoliko začela razmišljat ravno prej, ko sem listala BC novičke in videla kostume v akciji.user posted image  Po moje si bo Nika zaželela biti princeska, ker zadnje čase ima fazo Winxic, Barbik, princesk.... Očitno tudi vpliv Sare, ki je čisto usekana na Winxice. Ojej, kaj nas še čaka. Upam, da Rebeldemanija do takrat, ko naši črmlji zrastejo, posahne, ker tega si pa res ne predstavljam. Mi je tako blazno butasto, da težko povem. In da bi po vsem morala še na koncert. user posted image user posted image user posted image user posted image

No, za zaključek mi seveda ni potrebno posebej poudarjati, da je najina današnja planirana večerja odpadla. Oz. sva jo prestavili na primernejši termin. Itak. Eh, saj bo bolje.

Lep vikend!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
31.1.2009 8:47:59   
teta beta
Pia, sling ti pošljem naslednji teden. Še imaš isti naslov?

O pustu smo že razmišljali. Napisale sva tudi spisek možnih/željenih mask, ampak zdaj bi Daša bila kar vse po vrsti (Fifi, Čmrlek, Malči, Mojster Miha, pikapolonica, zdravnica...). Najbolj se je pa zdaj zagrela za zdravnico, kar tudi meni paše, saj vi bistvu rabi le belo haljo oz. oblačilo, za opremo pa ima svoj zdravniški kovček.

Neposredna povezava do sporočila: 3320
31.1.2009 8:57:55   
teta beta
Aja, Nika, ti danes praznuješ, kajne?! Al si včeraj? V glavnem, VSE NAJBOLJŠE IN VELIKO ZDRAVJA!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(Sem se spomnila, ker je včeraj imela rd tudi moja prijateljica zaresna Nika user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 3321
31.1.2009 10:06:47   
benika
VSE TANARTABULŠ DRAGA NIKA V SLUŽBI!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam poročam, kako je opravila naša Špelka. Izlegla je 17 jajčk, sam postopek je dobro prenesla, po končanem postopku se je pa začelo dogajat. Najprej jo je obšla slabost, potem je padla skup, nato jo je zagrabil še polurni krč in so jo gladko za nekaj ur obdržali v porodnišnici. Božica.

Ampak 4. februarja ji vrnejo otročke in postala bo mama grelkauser posted image Čez 9. mesecev bomo pa virtualne tetkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3322
31.1.2009 11:22:26   
pety78
Nika, iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pety, a da bi pa Matjaž takrat vskočil in prevzel Vida, pa ne prakticirate? Ker res zna biti nerodno, ko se ukvarjaš z Kajo, pa te on pokliče. Ali pa je to iskanje pozornosti in mu Matjaž ne zadostuje, mora pač biti mamica. Verjetno je to slednje.

V bistvu zadostuje, ampak hodi na fitnes 4 x na teden, gre pa glih on 19:20 od doma. Je pa to itak na prvem mestu...user posted image user posted image

Nekaj sem zbolela. Smo mislili iti v Semič na RD od nečaka, pa je vse v vodo padlo. user posted image

Lep vikend!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 12:36:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
31.1.2009 13:08:00   
tažana
 Nika vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image

špelka: upam da je to To. pri nas držimo pesti da se prime user posted image . a se sedaj bolje počutiš?
Pety: Ti se tudi čimprej pozdravi. A si uspela porabit nalepke?

Toliko za sedaj. grem mal dol ležt, ob štirih igramo na eni proslavi pa moram mal baterije nafilat user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.