|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
23.1.2009 18:54:37   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

za Ninočko bom kavico spila jaz - z obvezno žličko v skodelici med pitjem.

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne pozabi na natren!

Natren user posted image    Raje povsem brez.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
23.1.2009 19:49:38   
pety78
Javol. Plidem. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
24.1.2009 20:17:38   
pety78
Ojla,

Moram povedati, da je bilo danes prav fino. Vidu je bilo tudi zelo vredu. Kupili smo flipper in danes sta se že oba veselo kopala.

LP

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
24.1.2009 20:20:44   
Nika v službi
Dober večer!

Se zgolj na kratko javim, da se zahvalim vsem za prijetno druženje, pa za kavico, Symphony, čaj... predvsem Valli in Beniki, ki sta plačevali Nikine in moje zapitke.

Tiste, ki se srečanja niste udeležile (Pia, kaj se je zgodilo, zakaj te ni bilo?) - lahko vam je žal. No, upam, da nam drugič uspe udeležba še v večjem številu. Tokrat smo bile Valla, Benika, Pety in jaz, seveda z vsemi velikimi in malimi škratki.

Slikice že loadam, tako da bodo še "tople" na voljo za ogled. Zgolj kot utrinek pa tole:

user posted image

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 20:58:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3280
24.1.2009 21:41:09   
benika
Nika, še 1x hvala za zabavo z gradovi

Se pridružujem zahvalam!

Ja, fajn je bilo. No, ampak konec ni bil ravno privlačen.

Da vam povem, kaj se mi je zgodilo; z Niko sva šli potem še na kavico nazaj do našega  prvotnega sedišča in tako tamali Niki uresničili željo po igranju. No, okoli treh smo se končno odločili za odhod. Lepo se spakiramo, pridemo ven in Katja se na klančini zloži kakor je dolga in široka. Lepo sem si zgleda obrnila koleno in sedaj si hladim kr lepo oteklinouser posted image A pa vam povem še, kaj je moj mulc prijavil, ko je njegova mami ležala na tleh....ne, da bi rekel Boga mami al kaj podobnega.. a...a...on lepo hladnokrvno prijavi Oooooo, zdej je pa moja (McDonalds) zastavica mokrauser posted image Ma, da bi ga.....ufff-

Skratka fajn nam je bilo in upam na čimprejšnjo ponovitev. Pia, kje si se potepala, je vse OK?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
25.1.2009 14:11:28   
tažana
Luštne slikce! 
pety: sem te videla včeraj ko si pokala v avto. user posted image
Sam da ste uživale.

benika: Ti neroda ti! Upam da si boš z ledom vse poštimala user posted image user posted image .

uživajte!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
25.1.2009 15:44:44   
Nika v službi
Ojej, Benika, ti je koleno kar zateklo? Iskreno upam, da ne bo hujšega. Te zadeve, ki so na prvi pogled videti čisto trivialne, so lahko pošteno zoprne. Le počivaj (kolikor sploh lahko) in si hladi oteklino!

Če pa odmislim Benikino nesrečo, ki res ni posmeha vredna, je pa bila situacija več kot zabavna glede na Benijevo pripombo. Revica skoraj leži na tleh, z eno rogo drži voziček, z drugo se pobira, Benija pa skrbi njegova zastavica.user posted image

Danes je en tak dolgočasen dan. Po maši in kavici v Polni skledi smo pojedli kosilo doma, zdaj pa se že cel popoldan prekladamo po bajti. Nič se nam ne da, je Tomaž ravnokar prijavil, da naj grem pogledat, če je kaj pametnega na kino-sporedu, da bi mogoče vsaj zvečer šla v "lajf".user posted image

Moram torej narediti domačo nalogo - mah, mah in lep preostanek nedelje!

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 20:47:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3284
26.1.2009 7:01:26   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Benika, upam, da bo hitro bolje! Je pa faca tale tvoj Beni user posted image  Ampak te zastavce so očitno res kul. Mi smo danes šli v Supernovo v Mehiško na kosilo (se nam ni dalo kuhat user posted image ) in jo je Nik moral vzeti s sabo user posted image  Tko je skoz šetal s tisto zastavco v roki user posted image

Ja, vidiš, to je pa tako, če ti punca za spomin nekaj da.user posted image  

DOBRO JUTRO! Jaz že kofetkam, ker sem danes noro zgodnja.

Virtualna kavica za vse nas....

user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 26.1.2009 7:02:01 >

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3285
26.1.2009 7:52:43   
Pia67
Hm, ne vem kaj naj najprej napišem...

V soboto, ko me je Nika prijazno poklicala(hvala ti, res si prijazna) sem bila še mal v šoku, potem pa razkurjena. Robo (različni izdelki iz gline in tekstila) sem hotela oddati na Škofljici, pa ni bilo nikogar, čeprav sem se zmenila, da pridem. Potem končno prikličem šefa, pride po polurnem čakanju in bi robo sicer vzel, denarja za staro pa mi je bil pripravljen izplačat le deloma. Čeprav jo je baje kao prodal user posted image . Skratka, "zapela" sva, robo mu nisem hotela dat (itak surovine gredo tudi iz mojega žepa oz. iznadljivosti) in sem kar šla. Sem bila tako zmedena, da sem se peljala kar proti Grosuplju, potem pa, ko sem gruntala ali naj obrnem in grem nazaj proti LJ, sem pritisnila gas in razpizdena tiščala vse do doma. Grrr. Upam, da mi nakažejo denarce, tistih za njih pičlih 250€, men pomenijo veliko.
Tako, da bom ta teden mal vrtela telefon, če kdo potrebuje kako "šaro" za prodajo.

Itak bi bila na srečanju brez Nine, pogrešam pa sproščen lepet ob kavi z vami in občudovanju vaših kot konoplja rastočih otrok. Lepa fotka, Nika.

Benika, reakcija glede zastavice je čist pričakovanauser posted image . Mi2 sva včeraj prečkale potok, Stopim na kamem, Nino pograbim in jo "vržem" na nasproten breg, se odrinem in jasno na robu mi spodrsne in čof z eno nogo v vodo. Nina pa si ogleduje svoje hlače in jamra, da sem jo umazalauser posted image  Potem še jaz zajamram, kako sem nerodna, pa mi reče, da bi šli lahko po poti in ne po bližnjici. In to s strogim, mrkim izrazomuser posted image .
Razen občasnih želodčnih težav, se je pri Nini bolezen umirila, ostali pa so bolj ali manj zeleni. Jaz pa skoz sestradana in lačna. Groza...

Neposredna povezava do sporočila: 3286
26.1.2009 8:41:05   
Nika v službi
Pia, nas je kar malo zaskrbelo, ker ni bilo nič glasu od tebe, je pa tole, kar se ti je zgodilo, čisto razumljiva reakcija. Najbrž tudi ne bi bila ne vem kakšna družba po vsem čustvenem pretresu; pa, prosim, da se ne bi narobe razumeli -ne mislim s tem, da te ne bi marale med nami, samo če sodim po sebi, bi rekla, da pač po kakšnem takem dogodku nisi povsem pri stvari.

Iskreno upam, da ti tale šef res plača, za kar ste se zmenili in kar si si zaslužila. Časi so res težki, povrhu pa srečaš še cel kup razno raznih ljudi, žal večkrat tudi s precej nečastnimi nameni.

Jaz poznam edinole eno trgovino tule v Ljubljani, ki prodaja unikatne izdelke domače obrti, sicer je precej na nivoju (prodaja tudi Kogoja recimo), ampak povprašat nič ne boli. Imenuje se Auricula (http://www.auricula-int.si/index.html).

Je pa ponudnikov tule v Lj. precej, sploh v Stari Ljubljani, ampak konkretnih imen ne poznam.

Upam, da čim bolje urediš. Kaj pa oglaševanje na Bolhi, E-bayu...?

Sicer pa - če bo šlo tako dalje, bom tudi jaz kmalu presežek. Pri nas so se naročila drastično zmanjšala, naši veliki EU kupci skrajšujejo delovni čas, zmanjšujejo naročila, krčijo obseg dela in delavcev, industrija je čisto na psu. Že december in januar sta bila bolj borna (zgolj 60% običajne realizacije), marec je pa živa katastrofa. V proizvodnji smo že prekinili pogodbe 12 delavcem, rezali bomo tudi v režiji, če se bo tako nadaljevalo. Težki časi, ni kaj.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
26.1.2009 9:08:57   
Pia67
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Sicer pa - če bo šlo tako dalje, bom tudi jaz kmalu presežek. Pri nas so se naročila drastično zmanjšala, naši veliki EU kupci skrajšujejo delovni čas, zmanjšujejo naročila, krčijo obseg dela in delavcev, industrija je čisto na psu. Že december in januar sta bila bolj borna (zgolj 60% običajne realizacije), marec je pa živa katastrofa. V proizvodnji smo že prekinili pogodbe 12 delavcem, rezali bomo tudi v režiji, če se bo tako nadaljevalo. Težki časi, ni kaj.

Ojej, Nika, tako drastično je že pri vas user posted image . Si nisem mislila. Pri meni že od začetka odkar sem v Labodu, itak nad vsemi visi misel kdaj nas o lastnik prodal in kdaj ne. Skratka, vrgla sem se v dodaten zaslužek, hvala za link, dom kar poklicala, drugače pa lepo pot pod noge, v kufer vzorčne izdelke in od trgovine do trgovine. Bliža se Valentinovo, pa 8. marec user posted image .
Če ne pa, doma koze gojit, pa bio pridelkeuser posted image , pa peka itd. Imam vse možnosti, tako, da lačni ne bomo.

Neposredna povezava do sporočila: 3288
26.1.2009 9:33:25   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ojej, Nika, tako drastično je že pri vas user posted image . Si nisem mislila. Pri meni že od začetka odkar sem v Labodu, itak nad vsemi visi misel kdaj nas o lastnik prodal in kdaj ne. Skratka, vrgla sem se v dodaten zaslužek, hvala za link, dom kar poklicala, drugače pa lepo pot pod noge, v kufer vzorčne izdelke in od trgovine do trgovine. Bliža se Valentinovo, pa 8. marec user posted image .
Če ne pa, doma koze gojit, pa bio pridelkeuser posted image , pa peka itd. Imam vse možnosti, tako, da lačni ne bomo.

Ma, ja, saj v elektroindustriji smo že vsega hudega navajeni. Res pa je, da so to do zdaj - vsaj kar jaz pomnim - najhujši časi. Smo pač direktno odvisni od tujih trgov, saj v SLO kakega večjega posla ni ali pa je težko priti zraven zaradi vseh lobijev (npr. železnice).

No, mi lačni tudi ne bomo, vsaj upam.user posted image   Imamo svoj vrtiček, nekaj vloženih sredstev, nekaj zvez, celo eno resno ponudbo za službo. Ampak menjati delodajalca zdaj v teh kriznih razmerah ni ravno na moji top listi. Seveda pa se stvari spreminjajo in če bo treba, bo pač treba pogledati in poiskati nove izzive kje drugje.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
26.1.2009 9:37:35   
teta beta
Jutro!

Se me še spomnite, tovariši(ce)? user posted image No, danes je šla Daša v vrtec in imam malo več časa, da se lahko oglasim. Sicer mi tule mali vriska zraven, ampak na hitro vas vseeno lahko pozdravim. Zdaj je že tako fajn, ker mu dajem gluten, (pri D. šele po 8.m) in mu dam lepo pol žemljice in gloda zraven. Drugače pa nič kaj novega, ubadam se s tem, kaj bom danes skuhala, nimam neke pametne ideje, pa tudi nič kaj pametnega v skrinji ali hladilniku (v trgovino pa z Jnošem ne morem).

No, tako, lepo da ste se imeli fajn, naslednjič pa upam, da se tudi mi udeležimo kakega srečanja. Lp.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
26.1.2009 9:44:21   
teta beta
Uf, Vida sem komaj prepoznala user posted image . Kaja in Tilen user posted image . Kje pa ste to bili s tem napihljivim toboganom in plezali? Videti je super!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
26.1.2009 9:56:33   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Uf, Vida sem komaj prepoznala user posted image . Kaja in Tilen user posted image . Kje pa ste to bili s tem napihljivim toboganom in plezali? Videti je super!

To je v Areni Vodafone Live. Imajo pa delovni čas (ni non-stop na voljo) in posledično tudi vstopnino. Ampak ta maučki so res uživali. Nik je pravi adrenalinski frik, saj si je edini upal do vrha in čez.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3292
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 10:08:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3293
26.1.2009 11:14:55   
pety78
Kje ste pa vidle slike? Jaz sem samo eno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3294
26.1.2009 13:00:25   
Nika v službi
Pety, a nisi dobila mojega povabila za ogled slik? Poglej v svoja zs.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
26.1.2009 18:14:52   
spelka12
pia kaj pa, če bi mal po rr-ju prodajala? Kej bi sigurno pokupile.

Neposredna povezava do sporočila: 3296
26.1.2009 20:18:45   
pety78
Nika, nisem dobila.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
27.1.2009 7:54:50   
Pia67
Evo, drage moje, lokam kavo (žitna z mlekom, ampak okus pa ima kot prava instant kava, resno). Ni sicer tako čedna kot na fotki, ki jo je včeraj prilepila Nika, z malo truda, pa bi se dalo tudi kak krancelj na penici naredit.
Kaj naj napišem?
Spelka, hvala za predlog, uzdelki so mal prekrhki, pa tudi poštnina je kar draga. Gre za serije 50 enakih zadevic, tako, da fotke izdelkov pridno pošiljam okoli, pa je. Kako poteka tvoje "terapija", a veš kako držim pesti, da te kmalu berem na katerem izmed forumov "v pričakovanju". Drži se.
Razmišljala sem o izdelavi slingov, na netu je ogromno materilala, moram pa se dokopad do kakega konkretnega primera, da mal kopiram, čekiram morebitne izboljšave. Če ne drugega mi bo zadeva prav prišla, kenguruja najbrž ne bom imela.
Aja, Nini nisem še nič omenila, da bo morda user posted image , to pride na vrsto šele aprila, ker jo ne želim begat. Zadnje čase je postala kar mal lepljiva in zahtevna. Ego ji udarja na plano, s pogovorom marsikaj dosežem, pa vseeno se ponavlja vedno ista zgodba, je pa res, da kar vpija vase kot goba in potem izusti zanimive ugotovitve.
Se beremo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
27.1.2009 9:13:25   
teta beta
Pia, jaz imam homemade sling, lahko ti ga posodim. Hkrati ti lahko povem tudi njegove slabe lastnosti - material je žamet, kar mogoče ni nujno slabo, ampak je dvojna plast in je zato predebelo, neprožno in se težko regulira skozi obročke. No, to je v bistvu to, drugače je pa v redu. Imam pa doma tudi mei tai, ki sem ga pa kupila (od ene rr-jevke), ta je pa iz jeansa. MT je fajn zadeva, ponekod ga uporabljajo že za novorojenčke, ampak po moje je boljše od takrat, ko otrok že drži glavico.

h ux  87gu i099ikj (Janoš vas pozdravlja, morava it.)

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
27.1.2009 10:37:07   
Pia67
Teta beta hvala za namige glede materiala. Če slinga ne pogrešaš, bi ti bila hvaležna, če bi mi ga poslala, poštino plačam jasno jaz, da si ga natančno ogledam in ti ga hitro vrnem. Materiala imam več kot dovolj-odpadni material iz proizvodnje, ni da niuser posted image  Tako, da lahko sprobam vse živo.

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.