Nika v službi
|
Čestitke Edu za nečaka Kristjana! Špelka, upam, da si pogumno prestala špikanje in seveda vse dobro naprej. Da se pikica prime! Jaz trdno verjamem, da tokrat BO! Benika, situacijo si živo zamišljam. Tudi sebe v podobni vlogi. Oh, bi se ti kar pridružila, veš. Uživaj še naprej maksimalno! Si dobila kopalke? Tažana, lepo, da ste spet oz. še vedno na nogah. Zdravi. Valla, tudi jaz imam še na voljo mojega Quinny-ja, kateremu se nič kolesa ne zatikajo. Smešna prigoda, res. Sem mislila, ko sem brala, da je ustavila, da te bo povabila v avto, ker dežuje. Pety, bravo za Vidovo samostojno nočno lulanje. Pravi mali mož. Nika ponoči praktično ne gre več lulat oz. le v izjemnih primerih, ko veliko popije pred spanje. Tisto "veliko" je sicer treba vzeti z rezevo, ker pri njej veliko pač ni nikoli veliko, ampak očitno je tudi tista doza občasno dovolj, da vendarle mora odtočiti nekje proti jutru. Ampak to res takole vsak drugi, tretji mesec enkrat. Pety, a da bi pa Matjaž takrat vskočil in prevzel Vida, pa ne prakticirate? Ker res zna biti nerodno, ko se ukvarjaš z Kajo, pa te on pokliče. Ali pa je to iskanje pozornosti in mu Matjaž ne zadostuje, mora pač biti mamica. Verjetno je to slednje. Tudi jaz pogrešam novice od 2ursae, Ninočka bi po moje morala ta vikend priti nazaj. Ninočkaaaaa, si že nazaj? Kako je bilo? Ste uspeli preživeti brez bolezni? Tomaž in Nika se od včeraj doma crkljata v dvojini, saj je Tomaž vzel nekaj dni bolniške, da se pozdravi. Je sicer bolje, Nika tudi, ampak prehlad še ni zaključen, sploh Nika še vedno premetava tiste smrklje po nosu, predvsem ponoči. Tudi Nikini sestrični, Sara in Manca, sta bolni. Smo bili prej popoldan v Depali vas pri mami in atu (atu smo šli voščit, ker ima danes RD), pa sta bili obe še tam v varstvu. Po Manco je potem prišel očka in jo odpeljal k zdravniku, ker poleg vročine in driske toži o bolečinah v ušesih, Sara pa je ta hujše očitno že dala skozi, tako da je zgolj še malo prehlajena. Je bila Nika tako vesela, ker je imela Saro celo zase. Ponavadi je tako, da se Nika obeša na Saro, Manca pa na Niko, kar Niki, jasno, ne ustreza preveč. S Saro se zdaj res krasno igrata in mi smo imeli nemoten klepet skoraj dve uri. Juhej! Je bilo luštno, ker sta bila doma tudi Tomažev mlajši brat Klemen in punca Sonja, tako da je bila praktično cela družina na kupu. Benika, o pustu sem nekoliko začela razmišljat ravno prej, ko sem listala BC novičke in videla kostume v akciji. Po moje si bo Nika zaželela biti princeska, ker zadnje čase ima fazo Winxic, Barbik, princesk.... Očitno tudi vpliv Sare, ki je čisto usekana na Winxice. Ojej, kaj nas še čaka. Upam, da Rebeldemanija do takrat, ko naši črmlji zrastejo, posahne, ker tega si pa res ne predstavljam. Mi je tako blazno butasto, da težko povem. In da bi po vsem morala še na koncert. No, za zaključek mi seveda ni potrebno posebej poudarjati, da je najina današnja planirana večerja odpadla. Oz. sva jo prestavili na primernejši termin. Itak. Eh, saj bo bolje. Lep vikend!